Büyük oğlanda 4 aylıkken meme reddi oldu. Her yolu denedim. En sonunda boynuma hisirtili oyuncaklar çıngıraklar astım. Kucağına alınca onunla oynuyordu. Yavaş yavas emme pozisyonuna geçiyordum. O oynamaya devam.ediyordu. o sırada çaktırmadan sokuyordum ağzınaEymenin dikkatini dagitsam o surecte hayatta emmezdi.. Zaten memede hapsurdum bide esime seslendim çocuk korktu.. Meme reddine ittim resmen çocuğu.. Memeye donmesi için ugrasrken konsantrasyonunu hiç bozmadm.. Kipirdamadm bile.. Aslnda sessiz ve loş ortamda emzirmek gerekirmis. Ben yapamiyorum sessiz yerde uykum gelio hemen
D vitamini bende ocean kullaniyorim. Aynı markanın dan damlası olduğunu bilmiyordumBence özelden al cnm içeriğinde pareben varmış hormon bozukluğu yapıyormuş bizimki 3aylik ocelan dvitamini kullanıyorum sanırım onu. Kan ilacindan alirim
Aynen büyük oğlan evdeyken bebegin sadece temel ihtiyaçlarını gideriyorum ama bebek sürekli konuşmak istio sohbet istio eli ayağı hiç durmaz. Herkese gülücük saçıyor. Büyük de kıskanıyor sürekli elinden oyuncaklarını aliyor. Bebek hangi oyuncağı sevdiyse elinden alıp bı köşeye atiyo oynamasın diye. Bende yaz tatilini düşünüyorum şimdiden. Hunileri takar gezeriz artkOkula gidiyorlar ama tam günden yarım güne indirdik havalar ısınan kadar. 15 tatilde yollamadım salgın ıyıce bitsin diye.. Cunku eve hep hastalık getirdiler bebek hasta oldu. Pazartesı şükürler olsun okul acılıyor. Bır oğretmen olarak okul acılmasına dört gözle bekleyen velilere kızardım sımdı onlardan beter oldum. En azından onlar yokken bebegımi rahat rahat sevebiliyorum.. Abiler varken sadece emzir alt degıstır. En ufak bir sevmede hemen oğlanlar kıskanıyo
İlk zamalar regli sancısı gibi sancılar olur. Normal ama ilk üç aylık dönem kanama olmasa bile risklidir . Bol istirahat önemli. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinTevrübelisinizdir diye buraya yazdım az önce regl sancısı ile uyandım 6 haftalık hamileym 10 dk sürdü şimdi geçti kanamam yok çok korktum sizce düşük tehlikesi mi normal mı
Bebeğin kakası kek hamuru kadar cıvık okuyir normali bu.Evet gercekten zor Allah yardimcin olsun bende sut urunlerini kesdim yemiyorum ama kakasi hala normale donmedi mukus var ve cok civik hoş bebeklerin kakasi nasil olmasi gerektiginide bilmiyorumda blama baska bi belirti yok. En kisa zamanda gecsin insallah
Aalonda isek katiyen memeyi almıyor .alip yatak odasına geliyorum sinirleniyor beyim ağlıyor emzigi verip kucagimda 2-3 dk sakinlesince açıkta sırasını bekleyen memeyi yikiyorum ağzına.cogunlukla bu şekilde emmeye devam ediyor bazende anlayıp cikartip agliyor yine emzikle sakinlestirip meme veriyorum.sinirli ise katiyen almıyor bazende çok uykusu oluyor ee keyfin bilir diyip emzik ile uyutuyorum 10 dk sonra aç geri kalkıyor.Kızlar oğlum iyice iştahsız oldu, emmiyor, ağlıyor, çırpınıyor memede. Dün rota aşısı yapıldı, süt proteini varmış içinde aynı alerji belirtileri verirmiş Ee olduğundan beri ne kusması var ne de mukuslu kakasıben boşuna mı diyet yapıyorum.
Bu çocuğun emmek istememesin sebebi ne olabilir kafayı yicem.gazli bı bebek değildi şimdi mi başladı. Kolik gibi ya. Ne zaman memeye gelse basıyor ağıdı.bi haftada 90gram almış
Alerji uzmanina göre bizim süt alerjisi yok, diyeti aç bana bilgi ver dedi. Çocuk doktorumuz 4. Aya kadar bekle dedi. Ben onu dinliyorum yanlış mı yapıyorum. Meme reddi başladı dedim gece emiyor mu dedi evet dedim. Demez olaydım gece de emmedi. Rota
aşısı oldu gece bu yüzden mi emmediKakaa yapmıyor üç gündür ondan mı acaba ?
Çok ağlıyor emerken o ağlıyor ben ağlıyorum... Kızım ne güzel emerdi hiç yok demezdi. Onda da vardı süt intoleransi. Ama böyle değildi..bu çocuk anami ağlatıyor.uykusu felan güzel, oyun da oynuyor keyfi yerinde. Ama emerken kurtarın beni dercesine başını geriye atıyor. Duran çocuk ağlıyor bende... Bulamıyorum ne olduğunu Diyetini yapıyorum, relactaz ini veriyorum.. neyi yapamıyorum.. geçsin artık şu günler..
Aynen çok zor, ben bir aydır filan diyetteyim. Herşeyde ya sür ya tereyağı var.. bu Arada diyete başlarsan en az 15 gün sonra belirtiler geçiyor.. ve bir damla süt bile yememen lazımOffff galiba bu yazaten yediğim peynir ayran filan onlari da kescem.. Oyy oyy oyy
Bence yaz çok daha güzel olacak. Büyüğün elinden tut küçüğü arabaya köy git parka. Büyük oynasın küçük havuç kemirsinAynen büyük oğlan evdeyken bebegin sadece temel ihtiyaçlarını gideriyorum ama bebek sürekli konuşmak istio sohbet istio eli ayağı hiç durmaz. Herkese gülücük saçıyor. Büyük de kıskanıyor sürekli elinden oyuncaklarını aliyor. Bebek hangi oyuncağı sevdiyse elinden alıp bı köşeye atiyo oynamasın diye. Bende yaz tatilini düşünüyorum şimdiden. Hunileri takar gezeriz artk
Ben de hiç bir zaman illa yatağında yatsın yapmadım. Salondaysam salonda uyudu oturma odasındaysam orda. Tv hep açık. Ama tv sesi sürekli aynı seviyede gidiyorya ona kulağı alışıyor, o anda üst katta fln sandalye sesi gelsin mesela hemen uyanır. Tek büyüyen çocuk sıkıntısı bu sanırımBizim ev hıcbır zaman sessiz olmadıgı ıcın bebegım mecbur gurultuye alıstı. O yuzden evde abileri kavga ederken bile derın uyuyabiliyor. Bır de ben bebek eve geldıgı andan itibaren salonda oturma odasında heryerde uyuttum. Hele şimdi illa yatagına da yatırmıyorum. Salonda mı uyudu hemen baby nest koyuyorum. Belki diyeceksiniz ne rahatına düşkün kadın odaya bıle göturmuyor. Ama bebeği heryerde ve her şartta uyutmaya alıltırırsak Bız Bıraz buyuyunce rahat ederiz. Ben ilk oğlumla konsere bıle giderdim. Bebek arabasında uyurdu. 2 cocukla tüm gün dısarda olurduk. Ama bır arkadas mesela bize gelirlerdi saat 9 olunca kızın uykusu geldi Kendı yatagından baska yerde yatmaz deyip kalkardı. Zaten 3.bebek extra özen göstereceğim ne zamanım ne de enerjim var. Bir de ilk basta ağlasa bıle hemen yataktan almadım bu da anca 3.bebekte öğrenildi tabı sesı kısılana kadar degıl. Ama en ufak bir ağlamada almadım. Şimdi bir haftadır sabah 7 de uyanıyor. Emzıeıyorum. 8.30 A kadar yatagında oyuncakların bakarak oyalanıyor. Anne rahat ve uykusunu alırsa cocuklar da mutlu oluyor. İlk basta önce ben yiyorum yemegımi eşimin zoruyla yoksa yemegı unutuyorum bitkin dusuyorum. Ben yiyorum artık buyuk oğlanı da Kendı haline bırak dedı babası yemesin ac kalsın.. Eskiden kıyamazdım ama koymadık A cocuk bıle senı kullanıyor. 10 gundur Kendı yıyor. Ortanca da sorun yok o herseyı Kendı yer.... 3 cocuk cok zor ama patron anne olunca ve anne de kendıne zaman ayırınca sorunlar azalıyor. Bu ara hava soguk diye dısarı cıkamadım eşime dedım ben 1 saat dısarı cıkacagı tamam dedı. bebegı uyuttum cıktım ve 1 saat o kadar ıyı geldı ki... Mutlu anne mutlu cocuk tabı bunu 2.cocukta öğrenebıldım
Kakada kan cnm huzursuzluk bana 6veya9dediİnşallah çabuk geçer 9 ayda diyet açmayı deneyeceğiz dedi.. sizin belirtiler neydi
Asini. İlk günü benimkide huzursuz süt alerjisi olup olmadığını su yolla anlıyorsun 10gun süt ürünleri tüketiyorsun ve bakıyorsun huzuruzmu gazlimi kaka sayısı fazlamı zaten anlıyorsun bebek çok fena oluyor tanıyı öyle koydular bana ilk başlarda kan vardi kakada çocuk doktorum test yaptı birşey cikmadi diyete gir dedi diyrtteyken düzeldi sonra gasterondoloji doktoruna gittim popoda çatlak var süt alrjisi diyemem dedi 10gun diyeti aç anlarız dedi açsın ve sonuç alerjiKızlar oğlum iyice iştahsız oldu, emmiyor, ağlıyor, çırpınıyor memede. Dün rota aşısı yapıldı, süt proteini varmış içinde aynı alerji belirtileri verirmiş Ee olduğundan beri ne kusması var ne de mukuslu kakasıben boşuna mı diyet yapıyorum.
Bu çocuğun emmek istememesin sebebi ne olabilir kafayı yicem.gazli bı bebek değildi şimdi mi başladı. Kolik gibi ya. Ne zaman memeye gelse basıyor ağıdı.bi haftada 90gram almış
Alerji uzmanina göre bizim süt alerjisi yok, diyeti aç bana bilgi ver dedi. Çocuk doktorumuz 4. Aya kadar bekle dedi. Ben onu dinliyorum yanlış mı yapıyorum. Meme reddi başladı dedim gece emiyor mu dedi evet dedim. Demez olaydım gece de emmedi. Rota
Çok ağlıyor emerken o ağlıyor ben ağlıyorum... Kızım ne güzel emerdi hiç yok demezdi. Onda da vardı süt intoleransi. Ama böyle değildi..bu çocuk anami ağlatıyor.uykusu felan güzel, oyun da oynuyor keyfi yerinde. Ama emerken kurtarın beni dercesine başını geriye atıyor. Duran çocuk ağlıyor bende... Bulamıyorum ne olduğunu Diyetini yapıyorum, relactaz ini veriyorum.. neyi yapamıyorum.. geçsin artık şu günler..
Birde çoklu gida alerjisi de böyle oluyor cnm memede red ben süt ürünleri tukettigimde böyle yapardı sanki sütüm acı kötü tadı gibi çok zor bir durum bu ara ne yedigsen yaz bakalım belki bilmeden tüketiyor sundurKızlar oğlum iyice iştahsız oldu, emmiyor, ağlıyor, çırpınıyor memede. Dün rota aşısı yapıldı, süt proteini varmış içinde aynı alerji belirtileri verirmiş Ee olduğundan beri ne kusması var ne de mukuslu kakasıben boşuna mı diyet yapıyorum.
Cnm eğer süt alerjisi varsa özel mamada kullanman gerekcekOffff galiba bu yazaten yediğim peynir ayran filan onlari da kescem.. Oyy oyy oyy
Kızlar oğlum iyice iştahsız oldu, emmiyor, ağlıyor, çırpınıyor memede. Dün rota aşısı yapıldı, süt proteini varmış içinde aynı alerji belirtileri verirmiş Ee olduğundan beri ne kusması var ne de mukuslu kakasıben boşuna mı diyet yapıyorum.
Sanmıyorum canım ya çok dikkat ediyorum inşallah dediğin değildir yaBirde çoklu gida alerjisi de böyle oluyor cnm memede red ben süt ürünleri tukettigimde böyle yapardı sanki sütüm acı kötü tadı gibi çok zor bir durum bu ara ne yedigsen yaz bakalım belki bilmeden tüketiyor sundur
Şimdiden mi kullanicazCnm eğer süt alerjisi varsa özel mamada kullanman gerekcek
İnşallah tek odur derdimiz...Bence 4.ayda biseylet var.Benimkilerde boyle.Yazdim dun bir amuda kalkarak vermedigim kaliyor.Meme reddinin tavan yaptigi aymis bu ay.
Evet kek hamuru kadar civik.bi esire arkadasim bogazinda ki pisik dedigim yara alerjen belirtisi olabilir dedi pzt dr goturcem sizce?Bebeğin kakası kek hamuru kadar cıvık okuyir normali bu.
Aalonda isek katiyen memeyi almıyor .alip yatak odasına geliyorum sinirleniyor beyim ağlıyor emzigi verip kucagimda 2-3 dk sakinlesince açıkta sırasını bekleyen memeyi yikiyorum ağzına.cogunlukla bu şekilde emmeye devam ediyor bazende anlayıp cikartip agliyor yine emzikle sakinlestirip meme veriyorum.sinirli ise katiyen almıyor bazende çok uykusu oluyor ee keyfin bilir diyip emzik ile uyutuyorum 10 dk sonra aç geri kalkıyor.
Bizim tv okul varken kapalı ben sevmen izlemem abla evde ise hep açık.hemen tv ye bakıyor önüne geçiyorum ittiriyor beni çık önümden diye kitleniyor tv ye .ana kucağını ters çevirince gördüğü tek yer koltuk sırtı onuda istemiyor ağlıyor.sizinkilerin dikkatini çekmiyormu.emzirmek için yatak odasina götürüyorum yoksa sesi kısık bile olsa bir firt alıp TV dön geri bir firt emmiyor.Ben de hiç bir zaman illa yatağında yatsın yapmadım. Salondaysam salonda uyudu oturma odasındaysam orda. Tv hep açık. Ama tv sesi sürekli aynı seviyede gidiyorya ona kulağı alışıyor, o anda üst katta fln sandalye sesi gelsin mesela hemen uyanır. Tek büyüyen çocuk sıkıntısı bu sanırımsese duyarlı oluyor malesef evde başka kimse olmadığı için. İnşallah çözeriz diyeceğim ama biraz da fıtrat olabilir mi? Benim uykun çook hafiftir çıt sesine uyanırım, gözüme az bi ışık değsin uyanırım. Ablamın kızıda bebekken çok duyarlıydı seslere. Ablamın uykusu çok derindir. Şimdi kızı 3 yaşında. Uykuda hiçbşy duymaz :/
Ahh kuzum bence pişik olmuş .Evet kek hamuru kadar civik.bi esire arkadasim bogazinda ki pisik dedigim yara alerjen belirtisi olabilir dedi pzt dr goturcem sizce? Eki Görüntüle 2583483
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?