2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Büyük oğlanda 4 aylıkken meme reddi oldu. Her yolu denedim. En sonunda boynuma hisirtili oyuncaklar çıngıraklar astım. Kucağına alınca onunla oynuyordu. Yavaş yavas emme pozisyonuna geçiyordum. O oynamaya devam.ediyordu. o sırada çaktırmadan sokuyordum ağzına

Aynen büyük oğlan evdeyken bebegin sadece temel ihtiyaçlarını gideriyorum ama bebek sürekli konuşmak istio sohbet istio eli ayağı hiç durmaz. Herkese gülücük saçıyor. Büyük de kıskanıyor sürekli elinden oyuncaklarını aliyor. Bebek hangi oyuncağı sevdiyse elinden alıp bı köşeye atiyo oynamasın diye. Bende yaz tatilini düşünüyorum şimdiden. Hunileri takar gezeriz artk

Tevrübelisinizdir diye buraya yazdım az önce regl sancısı ile uyandım 6 haftalık hamileym 10 dk sürdü şimdi geçti kanamam yok çok korktum sizce düşük tehlikesi mi normal mı
İlk zamalar regli sancısı gibi sancılar olur. Normal ama ilk üç aylık dönem kanama olmasa bile risklidir . Bol istirahat önemli. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Bebeğin kakası kek hamuru kadar cıvık okuyir normali bu.
Aalonda isek katiyen memeyi almıyor .alip yatak odasına geliyorum sinirleniyor beyim ağlıyor emzigi verip kucagimda 2-3 dk sakinlesince açıkta sırasını bekleyen memeyi yikiyorum ağzına.cogunlukla bu şekilde emmeye devam ediyor bazende anlayıp cikartip agliyor yine emzikle sakinlestirip meme veriyorum.sinirli ise katiyen almıyor bazende çok uykusu oluyor ee keyfin bilir diyip emzik ile uyutuyorum 10 dk sonra aç geri kalkıyor.

Çok teşekkü ederim hepinize rahatladım sayenizdebugün doktora gideceğim inşallah sıkontı yoktur insan ne yapacağını bilemiyor

Bence yaz çok daha güzel olacak. Büyüğün elinden tut küçüğü arabaya köy git parka. Büyük oynasın küçük havuç kemirsin

Ben de hiç bir zaman illa yatağında yatsın yapmadım. Salondaysam salonda uyudu oturma odasındaysam orda. Tv hep açık. Ama tv sesi sürekli aynı seviyede gidiyorya ona kulağı alışıyor, o anda üst katta fln sandalye sesi gelsin mesela hemen uyanır. Tek büyüyen çocuk sıkıntısı bu sanırım sese duyarlı oluyor malesef evde başka kimse olmadığı için. İnşallah çözeriz diyeceğim ama biraz da fıtrat olabilir mi? Benim uykun çook hafiftir çıt sesine uyanırım, gözüme az bi ışık değsin uyanırım. Ablamın kızıda bebekken çok duyarlıydı seslere. Ablamın uykusu çok derindir. Şimdi kızı 3 yaşında. Uykuda hiçbşy duymaz :/

Asini. İlk günü benimkide huzursuz süt alerjisi olup olmadığını su yolla anlıyorsun 10gun süt ürünleri tüketiyorsun ve bakıyorsun huzuruzmu gazlimi kaka sayısı fazlamı zaten anlıyorsun bebek çok fena oluyor tanıyı öyle koydular bana ilk başlarda kan vardi kakada çocuk doktorum test yaptı birşey cikmadi diyete gir dedi diyrtteyken düzeldi sonra gasterondoloji doktoruna gittim popoda çatlak var süt alrjisi diyemem dedi 10gun diyeti aç anlarız dedi açsın ve sonuç alerji

Birde çoklu gida alerjisi de böyle oluyor cnm memede red ben süt ürünleri tukettigimde böyle yapardı sanki sütüm acı kötü tadı gibi çok zor bir durum bu ara ne yedigsen yaz bakalım belki bilmeden tüketiyor sundur

Bence 4.ayda biseylet var.Benimkilerde boyle.Yazdim dun bir amuda kalkarak vermedigim kaliyor.Meme reddinin tavan yaptigi aymis bu ay.

Sanmıyorum canım ya çok dikkat ediyorum inşallah dediğin değildir ya

Evet kek hamuru kadar civik.bi esire arkadasim bogazinda ki pisik dedigim yara alerjen belirtisi olabilir dedi pzt dr goturcem sizce?

Bizim tv okul varken kapalı ben sevmen izlemem abla evde ise hep açık.hemen tv ye bakıyor önüne geçiyorum ittiriyor beni çık önümden diye kitleniyor tv ye .ana kucağını ters çevirince gördüğü tek yer koltuk sırtı onuda istemiyor ağlıyor.sizinkilerin dikkatini çekmiyormu.emzirmek için yatak odasina götürüyorum yoksa sesi kısık bile olsa bir firt alıp TV dön geri bir firt emmiyor.

Evet kek hamuru kadar civik.bi esire arkadasim bogazinda ki pisik dedigim yara alerjen belirtisi olabilir dedi pzt dr goturcem sizce? Eki Görüntüle 2583483
Ahh kuzum bence pişik olmuş .
Bizim alt açmalarda kullandigimiz Pişik engelleyici ama pişik olduktan sonra çok işe yaramaz o kremler.hametan gibi ilaç turevi kullanman lazım .bayağı kızarmış .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…