2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Evet kek hamuru kadar civik.bi esire arkadasim bogazinda ki pisik dedigim yara alerjen belirtisi olabilir dedi pzt dr goturcem sizce? Eki Görüntüle 2583483
Bebeğin koltuk altınida kontrol etmelisin.muhtemelen banyo sonrası tam kurutmadigin için boğum yeri pişik olmuş.
Alerji sadece boyun kat yerinde olmaz diye düşünüyorum . yanlışta yönlendirmiş olmak istemem ama bana pişik gibi geldi.sadece bunun için götüreceksen hastahane ortamina sokma derim.saglik ocaklari 11 den sonra ve 2 den sonra boş oluyor ilk sağlık ocağına bile gösterebilirsin.

Bizim.evde günde 15 20 dk açık olur TV. O sırada da küçüğü ya başka yere götürüyorum ya da arkası dönük oluyor.

Bnmki antika o zaman ciddiyeti seviyor benim oglan

Benim ki de cita uyaniyor. Ve besigi disinda hic bir yerde uyumuyor. Halbu ki salondayken baslarda bende orada uyuttum hep. Ama huyu bu sanirim bende oyleyim cunku. Beni sucluyorlar alistirmadin sese riye ama evde gurultu yok ki. Tv de izlemiyoruz biz. Yani nasil alistirabitim ki sese. Radyo koy dediler basina ama radyo frekansindan dolayi beyni ne yonde etkilenir emin olamadigimdan yapmadim. Zaten modem ve telefon frekanslari yeterince etkiliyor. Ama bir yete gidince uykusu geldiyse hemen eve geliyoruz.

bir de bebek arabasinda ugultu icinde uyuyo.
Konusma sesinde uyuyamayan cocuk ugultuda uyuyor.

4. Ayda yavaş yavaş ek gıdaya gecsen mamadan daha iyi değil mi ?
Alıştırmadın diyenlere evet ben kendime de bebeğe eziyet etmeyi seviyorum diyeceksin bizim de evde tv açılmaz etraftan ses gelmez ne araba sesi ne insan sesi hiç bise yok çocukta illa ki sessizliğe alışacak

Kizlar eşim wellcare d vitamini aldi az önce. Ama burada 4 -10 yaş diyor. 1 fıs 400 IU denk geliyormus. Ben ne kadar vermeliyim acaba?

Eklentiler

• 20200201_130319.webp
    41 KB · Görüntüleme: 45
  • 20200201_131017.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 32
  • 20200201_130319.webp
    41 KB · Görüntüleme: 40
Sesi sevmeyen çocuk alışmıyor. Evde abisi var sürekli gürültül0 bizim ev. Ama hala uyanıyor sese. Odasının kapısını kapatıyorum Aralık kalıyor sadece mecburen

Evet ya dun fark ettim koltuk altindada olmaya baslamis aynen hastaneye gitmek istemiyorum eger pisikse

Bende tv hiç izlemem bebekten önce eşim gelene kadar hiç açılmazdı. Şimdi mecbur tek bebek olduğu için ses olsun sese alışsın diye açıyorum. Mutfakta da radyo var. Mutfakta da ben yemek falan yaparken ses olsun diye radyo açıyorum sık sık konuşuyorum da ama sessizlik olmasın diye radyo da sürekli fon gibi çalıyor. Mutfakta daha çok zaman geçirdiğimiz için alıştı , ses var görüntü yok o yüzden salonda da ses kaynağını aramıyor. Ama eğer ki tvye dönük şekilde yatırır veya emzirirsem çok dikkatini çekiyor gözünü ayırmadan bakıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…