Kızlar oğlum iyice iştahsız oldu, emmiyor, ağlıyor, çırpınıyor memede. Dün rota aşısı yapıldı, süt proteini varmış içinde aynı alerji belirtileri verirmiş Ee olduğundan beri ne kusması var ne de mukuslu kakası
ben boşuna mı diyet yapıyorum.
Bu çocuğun emmek istememesin sebebi ne olabilir kafayı yicem.gazli bı bebek değildi şimdi mi başladı. Kolik gibi ya. Ne zaman memeye gelse basıyor ağıdı.bi haftada 90gram almış
Alerji uzmanina göre bizim süt alerjisi yok, diyeti aç bana bilgi ver dedi. Çocuk doktorumuz 4. Aya kadar bekle dedi. Ben onu dinliyorum yanlış mı yapıyorum. Meme reddi başladı dedim gece emiyor mu dedi evet dedim. Demez olaydım gece de emmedi. Rota
aşısı oldu gece bu yüzden mi emmedi
Kakaa yapmıyor üç gündür ondan mı acaba ?
Çok ağlıyor emerken o ağlıyor ben ağlıyorum... Kızım ne güzel emerdi hiç yok demezdi. Onda da vardı süt intoleransi. Ama böyle değildi..bu çocuk anami ağlatıyor.uykusu felan güzel, oyun da oynuyor keyfi yerinde. Ama emerken kurtarın beni dercesine başını geriye atıyor. Duran çocuk ağlıyor bende... Bulamıyorum ne olduğunu Diyetini yapıyorum, relactaz ini veriyorum.. neyi yapamıyorum.. geçsin artık şu günler..