2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Canım ne kadar da bi uykusu geliyor o zaman oturmaya fırsat verecek kadar bekliyor mu? Benimki uyandıktan sonra 1 buçuk saat veya 1saat 45 dk direnebiliyor sadece. Biyere gideceksem de uyanır uyanmaz emziriyorum onu giydir kendimi giydir gideceğim yere git derken diğer uyku saati gelmiş oluyo. Genelde gittiğim yer nere olursa olsun girince hemen bi emme faslımız oluyor uyku saati geldiğinden dolayı. Bir de benim kendi özel arabam olmadığı için eşime mahkumum o da işlerini ayarlayıp gelene kadar mutlaka 1-2 uykusu gittiğim yerde oluyor. Tabi daha doğrusu ses gürültüden dolayı olamıyor ...

Biryere gidincenasıl uyutuyorsun peki

Bizimki blok uyuyo mesela su an 2 saate yakindir uyuyordu uyandi emzirdim tekrar uykuya gecti. 3-4 saat uyuuor 5-6 saat uyanik kaliyor.

Benim bbegim de aynisni yapiyor. Atiyor kendni geri oyle bagirarak agliyor ki allahim kulagim ugulduyor beynim zonkluyor

Ben artik çözdüm istemiyor karni ac olmuyor o yuzden almiyor. Oynuyoruz geziyoruz sarkilar söylüyoruz aradan zaman geciyor aglar gibi sesler cikrinca veriyorum memeyi saldırıyor resmen acliktan

Dun oglen ve aksam taze fasulye yedim. Yemez olaydim. Gece saat basi uyandi. Delirdim uykuuzluktan. Kaka yapamadi. Uyanip ikiniyor agliyor. Biraz masaj yapiyorum rahtlayip uyuyakaliyor 1 saat sonra ayni

Sabah su verdim saniylr icinde kaka yapti. Keske gece verseymisim

Harap oldum

Umay canm bizim bebislerin durumu paralel gidiyor gordugum kadariyla emince cok az emiuor 3-5 dakka bi gogsum 3-5 digeri. Gunde kac kere emziriyorsun ortalama? Valla zayiflicak diye korkuyorm artk. Uykudan uyandiginda sakin oluyo ozaman emziriuorm toplasan 10 dk. Uyanikken sagiyorm az bisey 30-40 uyumadan tekrar 5-10 dk emzirmeye calisiyorm sagdigimla beraber mamayi karistirip veriyorm uyuyor. Cok az anne sutu almaya basladi gbi geliyo yada artk buyudu cok hizli mi cekiyor 5-10 dk da nekadar icebilir ki off kafam karsk zayiflicsk diye korkuyorm

Buyudukleri icin cok hizli cekiyorlar bence

Gecnde emmedigi icin sertlesmis agiran memeyi verdim kisa surede emdi uyuyakaldi. Pesine pompayla sagdim 2 cay kasigi ancak sut cikti. Cok sasirdim ben kalmıştır saniyordum meger saniyeler icinde hüpletmiş

Hic dikkat etmedim gunde kac kere verdiğime zaten hic dikkat etmem. Süt yetiyor mu ac mi diye dusunmem. İsteyince veriyorum. Kilosu iyi. Gunde alti yedi kere dolu dolu cisli bez cikiyor. En iki kere kaka. Bazen 3

Sonra nurse harvey istedim.. Niyeyse onu fa zor şer buldu.. Yok hicbiyerde diyo bazen mutfakta gozunun onundekini bulamaz zaten o

Sizde de oldu mu bilmiyorm ama bebek olduktan sonra esime daha bi bağlandım.. Niye bilmiyorum.. Eskiden de bagliydim ama simdk sanki daha fazla☺

Benim süt az 2 dakika amca sürüyor.. Biz sanrm bebeklerin guclendigini unutuyoruz buyudukce cekmeleri de guclenio... Eskiden 10 cektgni simdi 5 cekmede bitiriyor.. Esim diyince mantikli gelmisti banada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…