Sizin bebekler emerken memeyi ısırıyor mu. Ben artık dayanamıyorum dün öyle bir bastı ki koptu sandım. Kıpkırmızı. Emerken cok acıyor.bir de çok açsa nasıl emecegını bilemiyor sinirlenince daha cok ısırıyor. Dişleri çıkınca ben ne yapacagım. Dün koptu sandım. Zaten dünden beri emzirmek işkence haline geldi
Sizin bebekler emerken memeyi ısırıyor mu. Ben artık dayanamıyorum dün öyle bir bastı ki koptu sandım. Kıpkırmızı. Emerken cok acıyor.bir de çok açsa nasıl emecegını bilemiyor sinirlenince daha cok ısırıyor. Dişleri çıkınca ben ne yapacagım. Dün koptu sandım. Zaten dünden beri emzirmek işkence haline geldi
Benimki uzun suredir yapiyor ve nasil engel oalcagimi bilmiyorum. İsiracagini farkettiysem resmen can havli ile parmagimi sokup memeyi cikariyorum. Farkedemediysem fena. O nedenle mememde bir aci var anlatamam. Ucu hep aciyor. Bebek tekrar isirinca da ta koltuk altima kadar sanci giriyor. Disi cikinca napicam diye bende korkuyorum.
Memeyi tam alamıyor ağzına. Sadece suçunu ya da gereken yeri alıyorsa da eğri alıyor. Meme başı tam ortada olacak şekilde almalı ağzına ve kahverengi kısmın büyük çoğunluğunu.
Benimki de memeyi sakiz gibi cignemeyi cok seviyor. Ayni anda da keyif sesleri cikarip etrafi izlemek en buyuk hobileri arasinda. tabi bu islem ben ayakta onu gezdirirken oluyor.
Benim bebe memeyi sadece emiyor isirmiyor da cekistirmiyor da
Szin kahverengi halkanizda acilma var mi. Emdigi yerlerin rengi acildi. Gerisi gene kahvrengi. Alacali bulacali oldu. Sarkti da zaten. Mutfak süngerine döndü iyice
Benim bebe memeyi sadece emiyor isirmiyor da cekistirmiyor da
Szin kahverengi halkanizda acilma var mi. Emdigi yerlerin rengi acildi. Gerisi gene kahvrengi. Alacali bulacali oldu. Sarkti da zaten. Mutfak süngerine döndü iyice
O renk acilmasini ben de fark ettim. Ve memelerin durumu benim de canimi sıkıyor. Emzirmeden once gayet dik durumdalardi. Simdiden toparlatmam gerekecek mi nasil olur diye dusuncelerdeyim
O renk acilmasini ben de fark ettim. Ve memelerin durumu benim de canimi sıkıyor. Emzirmeden once gayet dik durumdalardi. Simdiden toparlatmam gerekecek mi nasil olur diye dusuncelerdeyim
Evet renkolayi benimde dikkatimi cekti hele benim birinde sut az oyuzden biri kucuk biri buyuk duruyor. eski haline donmez demi neyse hersey bebegimiz icin
i
Evet renkolayi benimde dikkatimi cekti hele benim birinde sut az oyuzden biri kucuk biri buyuk duruyor. eski haline donmez demi neyse hersey bebegimiz icin
i
Resmen bugün onu yaşadım misafirliğe gittik uyutamadim uyumadı nasıl ağlıyor feryat figan yol boyu da susmadı bende yanimdakilerde stres olduk biseyi mı var diye , anaam eve girdik bi gulmeler bi sesler şımarmalar sanırsın o ağlayan bendim çok numaracı bu bebeler
Galiba düzeni seviyolar bozuluncada kıyametler kopuyor. Biz eşimin ailesinin evine gittiğimizde kıyametleri koparıyor kaynanmda bu çocuk hasta buşeyi var diyip duruyor düzenin değiştiği için ağladığını kabul etmiyolar ama eve gelince eski haline hemen dönüyor
Valla olur gibi oldu.. Banyo yaptrdm uzun süre açık bıraktım.. Geçti.. Nerdeyse pisik oluyodu.. Bari bundan yüzü gülsün oglumun ya pisik bari olmasin.. Diycem kesin iki gün sonra pisik olcak dedim ya simdi kesin olur
Yalnizliktan belki de butun gun dört duvar.. Gelsede iki kelam etsek diye bekliyorum☺ hele benimki 11de geliyomm gitgide ACABA MI? Diyorum babam da espri yapio toplantisi mi var yaavvvrum diye