2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bağlanma konusunda eşe sana katılıyorum, bazı akşamlar geç gelecek oluyo çok zor geçiyor saatler

Yok ayol iyice gözüme batiyor adam birşey diyorum yok bulamıyorum diyor halbuki tamda tarif ettiğim yerde o zaman hepten deliriyorum.

Sizin bebekler emerken memeyi ısırıyor mu. Ben artık dayanamıyorum dün öyle bir bastı ki koptu sandım. Kıpkırmızı. Emerken cok acıyor.bir de çok açsa nasıl emecegını bilemiyor sinirlenince daha cok ısırıyor. Dişleri çıkınca ben ne yapacagım. Dün koptu sandım. Zaten dünden beri emzirmek işkence haline geldi

Benimki uzun suredir yapiyor ve nasil engel oalcagimi bilmiyorum. İsiracagini farkettiysem resmen can havli ile parmagimi sokup memeyi cikariyorum. Farkedemediysem fena. O nedenle mememde bir aci var anlatamam. Ucu hep aciyor. Bebek tekrar isirinca da ta koltuk altima kadar sanci giriyor. Disi cikinca napicam diye bende korkuyorum.

Memeyi tam alamıyor ağzına. Sadece suçunu ya da gereken yeri alıyorsa da eğri alıyor. Meme başı tam ortada olacak şekilde almalı ağzına ve kahverengi kısmın büyük çoğunluğunu.

Benim bebe memeyi sadece emiyor isirmiyor da cekistirmiyor da

Szin kahverengi halkanizda acilma var mi. Emdigi yerlerin rengi acildi. Gerisi gene kahvrengi. Alacali bulacali oldu. Sarkti da zaten. Mutfak süngerine döndü iyice

Benim bebe memeyi sadece emiyor isirmiyor da cekistirmiyor da

Szin kahverengi halkanizda acilma var mi. Emdigi yerlerin rengi acildi. Gerisi gene kahvrengi. Alacali bulacali oldu. Sarkti da zaten. Mutfak süngerine döndü iyice

O renk acilmasini ben de fark ettim. Ve memelerin durumu benim de canimi sıkıyor. Emzirmeden once gayet dik durumdalardi. Simdiden toparlatmam gerekecek mi nasil olur diye dusuncelerdeyim

Yok ayol iyice gözüme batiyor adam birşey diyorum yok bulamıyorum diyor halbuki tamda tarif ettiğim yerde o zaman hepten deliriyorum.
+1
Benimki bazen cekistiriyor ama hiç ısırmadı

O renk acilmasini ben de fark ettim. Ve memelerin durumu benim de canimi sıkıyor. Emzirmeden once gayet dik durumdalardi. Simdiden toparlatmam gerekecek mi nasil olur diye dusuncelerdeyim
Evet renkolayi benimde dikkatimi cekti hele benim birinde sut az oyuzden biri kucuk biri buyuk duruyor. eski haline donmez demi neyse hersey bebegimiz icin
i

Galiba düzeni seviyolar bozuluncada kıyametler kopuyor. Biz eşimin ailesinin evine gittiğimizde kıyametleri koparıyor kaynanmda bu çocuk hasta buşeyi var diyip duruyor düzenin değiştiği için ağladığını kabul etmiyolar ama eve gelince eski haline hemen dönüyor

Bağlanma konusunda eşe sana katılıyorum, bazı akşamlar geç gelecek oluyo çok zor geçiyor saatler

Yalnizliktan belki de butun gun dört duvar.. Gelsede iki kelam etsek diye bekliyorum☺ hele benimki 11de geliyomm gitgide ACABA MI? Diyorum babam da espri yapio toplantisi mi var yaavvvrum diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…