Yok ayol iyice gözüme batiyor adambirşey diyorum yok bulamıyorum diyor halbuki tamda tarif ettiğim yerde o zaman hepten deliriyorum.
Memeyi tam alamıyor ağzına. Sadece suçunu ya da gereken yeri alıyorsa da eğri alıyor. Meme başı tam ortada olacak şekilde almalı ağzına ve kahverengi kısmın büyük çoğunluğunu.
Damakları ile sıkıyor birde uzatiyor ki lastik var ağzında sanki meme ucu 4-5 cm öne gidiyor.Sizin bebekler emerken memeyi ısırıyor mu. Ben artık dayanamıyorum dün öyle bir bastı ki koptu sandım. Kıpkırmızı. Emerken cok acıyor.bir de çok açsa nasıl emecegını bilemiyor sinirlenince daha cok ısırıyor. Dişleri çıkınca ben ne yapacagım. Dün koptu sandım. Zaten dünden beri emzirmek işkence haline geldi
Renk düzelecek ama o sönmüş balonlar eskisi gibi olmayacak kızlar.ben boşuna demedim hamileliğin başında memeler dolgunken giyin dekolteleri diye .birdaha o dekolteler destekli sütyen hariç olmayacak .neyse bir zamanlar beninkilerde dikti der der dururuz artık.Evet renkolayi benimde dikkatimi cekti hele benim birinde sut az oyuzden biri kucuk biri buyuk duruyor.eski haline donmez demi neyse hersey bebegimiz icin
i
Benim esim sigara iciyo(bende icerdim hamilelikten once) oyuzden beze verdigim paraya acimiyorum gunde ortalama 20 lira sigaraya gidecegine bebegimin bezine gitsin diye düşünüyorum. Aman sizdi mi uzerine mi ckti diye dusuncegime Bezden kısmiyorum hic.Yara olmuyorsa çok güzel cnm beze verdiğimiz paraya günah
Ben yaptirmayi düşünüyorumDamakları ile sıkıyor birde uzatiyor ki lastik var ağzında sanki meme ucu 4-5 cm öne gidiyor.
Renk düzelecek ama o sönmüş balonlar eskisi gibi olmayacak kızlar.ben boşuna demedim hamileliğin başında memeler dolgunken giyin dekolteleri diye .birdaha o dekolteler destekli sütyen hariç olmayacak .neyse bir zamanlar beninkilerde dikti der der dururuz artık.
Yalnızlık bu ara beni kötü etkilemeye başladı ya hoşuma gitmiyo hiç bu durumYalnizliktan belki de butun gun dört duvar.. Gelsede iki kelam etsek diye bekliyorum☺ hele benimki 11de geliyomm gitgide ACABA MI? Diyorumbabam da espri yapio toplantisi mi var yaavvvrum diye
Kisamiyoruz maalesef en iyisini aliyoruzki pişik olmasın sonrasi eziyet pişik olucak ucuza kaçalım derken bazi bebekler şanslı hiç birşey olmuyorBenim esim sigara iciyo(bende icerdim hamilelikten once) oyuzden beze verdigim paraya acimiyorum gunde ortalama 20 lira sigaraya gidecegine bebegimin bezine gitsin diye düşünüyorum. Aman sizdi mi uzerine mi ckti diye dusuncegime Bezden kısmiyorum hic.
Ben yaptirmayi düşünüyorum
Umarim oyledir cunku zaten meme reddiyle basim belada bide emdiginde 3-5 dakika anca emiyo bari cok gitsin karninaBenim süt az 2 dakika amca sürüyor.. Biz sanrm bebeklerin guclendigini unutuyoruz buyudukce cekmeleri de guclenio... Eskiden 10 cektgni simdi 5 cekmede bitiriyor.. Esim diyince mantikli gelmisti banada
Ya cok sukur ben pisik olayini yasamadim bize molfix gelmisti hediye bir paket onu kullandm prima kullaniyodum normalde değişince sorun olmadi ama ustune çıktı hep sızdırdı almadm gecen hafta minies deneyim dedim burda arkadaslar onermisti bide muhendisinoglu da instada ove ove bitiremedi oda poşet gibi hışır hışır ayol onu da sevmedim ve kaka uzerine çıktı yine primaya devam yani. İcim rahat etsin diye denedim olmadi modundaym simdiKisamiyoruz maalesef en iyisini aliyoruzki pişik olmasın sonrasi eziyet pişik olucak ucuza kaçalım derken bazi bebekler şanslı hiç birşey olmuyor
Ben dayanamicam. Benimkiler cok buyuktu birde iyi ce buyuduler. Abartmiyorum kafam kadar belki biraz daha buyuk oldular. Tasiyamiyorum da artik. Sut de dolunca iyi ce agirlastilar. Ve sarktilar. O sebeple yarin gitsem yaptiricak paikolojideyim. Bebege sut veriyorum diye direniyorum. 2 sene sabreder miyim cok muallaktayim.Ben de dusunuyorum. Ama cocuk isi tamamen bittikten sonra mi yaptirsam diyorum tabi.
Minies i büyük oğlum da denemiştim bende. Dediğin gibi hışır hışır naylondu. Bende mühendisin oğlunda sayfa da görünce değiştimi acaba diye düşünmüştüm. aimayı düşünüyordumYa cok sukur ben pisik olayini yasamadim bize molfix gelmisti hediye bir paket onu kullandm prima kullaniyodum normalde değişince sorun olmadi ama ustune çıktı hep sızdırdı almadm gecen hafta minies deneyim dedim burda arkadaslar onermisti bide muhendisinoglu da instada ove ove bitiremedi oda poşet gibi hışır hışır ayol onu da sevmedim ve kaka uzerine çıktı yine primaya devam yani. İcim rahat etsin diye denedim olmadi modundaym simdi
Ben dayanamicam. Benimkiler cok buyuktu birde iyi ce buyuduler. Abartmiyorum kafam kadar belki biraz daha buyuk oldular. Tasiyamiyorum da artik. Sut de dolunca iyi ce agirlastilar. Ve sarktilar. O sebeple yarin gitsem yaptiricak paikolojideyim. Bebege sut veriyorum diye direniyorum. 2 sene sabreder miyim cok muallaktayim.
Tam olarak öyle oluyor.Yaptirdiktan sonra belki tekrar sarkmaz ikinci bebekte? Sarkar mi acababunlar iyi gunlerimiz gibi geliyor. Sut dolunca yine daha dik gozukuyor sanki sutten kesilince foş diye kendini salacaklar gibi. Allah korusun ya
Eskimiş çöpe atilmalik mutfak süngeri oluyor ikincideBenim bebe memeyi sadece emiyor isirmiyor da cekistirmiyor da
Szin kahverengi halkanizda acilma var mi. Emdigi yerlerin rengi acildi. Gerisi gene kahvrengi. Alacali bulacali oldu. Sarkti da zaten. Mutfak süngerine döndü iyice
Benim bey ilk çocukta aldığı hamilelik kilolarını veremedi dahaBabalara hicbir sey olmuyor ama haksizlik bu
Hahaha aynen rintBenim bey ilk çocukta aldığı hamilelik kilolarını veremedi daha
Ya kucuk meme sarksa da onemli degil gibi geliyorYaptirdiktan sonra belki tekrar sarkmaz ikinci bebekte? Sarkar mi acababunlar iyi gunlerimiz gibi geliyor. Sut dolunca yine daha dik gozukuyor sanki sutten kesilince foş diye kendini salacaklar gibi. Allah korusun ya
Unutuyorsun o günleri, ama ikinci doğup uykusuz kalınca Aaa ben bu duyguyu hatırlıyorum oluyorsun.Ya kucuk meme sarksa da onemli degil gibi geliyorBen yillardir cok yoruldum. Estetik cerraha gittim sut kanallari zarar gorur dedi emin olamadigim icin yaptiramadim. Simdi o kadar fena ki İc camasiri da giyemiyorum mastit olucam diye Napicam bilmiyorum gercekten.
tum bunlarin disinda 2. Cocuk dusunebiliyor olanlara saygilarimi sunuyorumO gaz sancilarini dusundukce hamilelik dogum acisi falan viz geliyor.Uykusuzluk falan tekrar yasamaya niyetim var ki hilmiyorum. Bugunlerimize cok sukur.
Ya kucuk meme sarksa da onemli degil gibi geliyorBen yillardir cok yoruldum. Estetik cerraha gittim sut kanallari zarar gorur dedi emin olamadigim icin yaptiramadim. Simdi o kadar fena ki İc camasiri da giyemiyorum mastit olucam diye Napicam bilmiyorum gercekten.
tum bunlarin disinda 2. Cocuk dusunebiliyor olanlara saygilarimi sunuyorum ☺ O gaz sancilarini dusundukce hamilelik dogum acisi falan viz geliyor.Uykusuzluk falan tekrar yasamaya niyetim var ki hilmiyorum. Bugunlerimize cok sukur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?