2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Memeyi tam alamıyor ağzına. Sadece suçunu ya da gereken yeri alıyorsa da eğri alıyor. Meme başı tam ortada olacak şekilde almalı ağzına ve kahverengi kısmın büyük çoğunluğunu.

Eymene kahverengi kısmı tıkmaya calisiyodum agzina öğürüyodu garibim.. Meme kocaman bende öğürürdüm heralde hepsini hic alamadi eymen ağzına.. Ugrastim am alamiyor.. Emzirme tekniğinde mi bisey var diodum normaldi emzirme teknigi.. Aliyo kahveremgi kismi ama hepsini alamiyo uc kismina yakin yerleri aliyo..Benimkinin agzi küçük bayagi galiba yada benim meme kocaman

Damakları ile sıkıyor birde uzatiyor ki lastik var ağzında sanki meme ucu 4-5 cm öne gidiyor.
Evet renkolayi benimde dikkatimi cekti hele benim birinde sut az oyuzden biri kucuk biri buyuk duruyor. eski haline donmez demi neyse hersey bebegimiz icin
i
Renk düzelecek ama o sönmüş balonlar eskisi gibi olmayacak kızlar.ben boşuna demedim hamileliğin başında memeler dolgunken giyin dekolteleri diye .birdaha o dekolteler destekli sütyen hariç olmayacak .neyse bir zamanlar beninkilerde dikti der der dururuz artık.

Yara olmuyorsa çok güzel cnm beze verdiğimiz paraya günah
Benim esim sigara iciyo(bende icerdim hamilelikten once) oyuzden beze verdigim paraya acimiyorum gunde ortalama 20 lira sigaraya gidecegine bebegimin bezine gitsin diye düşünüyorum. Aman sizdi mi uzerine mi ckti diye dusuncegime Bezden kısmiyorum hic.

Ben yaptirmayi düşünüyorum

Yalnizliktan belki de butun gun dört duvar.. Gelsede iki kelam etsek diye bekliyorum☺ hele benimki 11de geliyomm gitgide ACABA MI? Diyorum babam da espri yapio toplantisi mi var yaavvvrum diye
Yalnızlık bu ara beni kötü etkilemeye başladı ya hoşuma gitmiyo hiç bu durum

Kisamiyoruz maalesef en iyisini aliyoruzki pişik olmasın sonrasi eziyet pişik olucak ucuza kaçalım derken bazi bebekler şanslı hiç birşey olmuyor

Benim süt az 2 dakika amca sürüyor.. Biz sanrm bebeklerin guclendigini unutuyoruz buyudukce cekmeleri de guclenio... Eskiden 10 cektgni simdi 5 cekmede bitiriyor.. Esim diyince mantikli gelmisti banada
Umarim oyledir cunku zaten meme reddiyle basim belada bide emdiginde 3-5 dakika anca emiyo bari cok gitsin karnina
Buarads tam 4 seferdir ebebekte hipp buyuk boy bulamiyoruz internet sitesinden aliyorum artk hep

Kisamiyoruz maalesef en iyisini aliyoruzki pişik olmasın sonrasi eziyet pişik olucak ucuza kaçalım derken bazi bebekler şanslı hiç birşey olmuyor
Ya cok sukur ben pisik olayini yasamadim bize molfix gelmisti hediye bir paket onu kullandm prima kullaniyodum normalde değişince sorun olmadi ama ustune çıktı hep sızdırdı almadm gecen hafta minies deneyim dedim burda arkadaslar onermisti bide muhendisinoglu da instada ove ove bitiremedi oda poşet gibi hışır hışır ayol onu da sevmedim ve kaka uzerine çıktı yine primaya devam yani. İcim rahat etsin diye denedim olmadi modundaym simdi

Ben de dusunuyorum. Ama cocuk isi tamamen bittikten sonra mi yaptirsam diyorum tabi.
Ben dayanamicam. Benimkiler cok buyuktu birde iyi ce buyuduler. Abartmiyorum kafam kadar belki biraz daha buyuk oldular. Tasiyamiyorum da artik. Sut de dolunca iyi ce agirlastilar. Ve sarktilar. O sebeple yarin gitsem yaptiricak paikolojideyim. Bebege sut veriyorum diye direniyorum. 2 sene sabreder miyim cok muallaktayim.

Minies i büyük oğlum da denemiştim bende. Dediğin gibi hışır hışır naylondu. Bende mühendisin oğlunda sayfa da görünce değiştimi acaba diye düşünmüştüm. aimayı düşünüyordum

Yaptirdiktan sonra belki tekrar sarkmaz ikinci bebekte? Sarkar mi acaba bunlar iyi gunlerimiz gibi geliyor. Sut dolunca yine daha dik gozukuyor sanki sutten kesilince foş diye kendini salacaklar gibi. Allah korusun ya

Yaptirdiktan sonra belki tekrar sarkmaz ikinci bebekte? Sarkar mi acaba bunlar iyi gunlerimiz gibi geliyor. Sut dolunca yine daha dik gozukuyor sanki sutten kesilince foş diye kendini salacaklar gibi. Allah korusun ya
Ya kucuk meme sarksa da onemli degil gibi geliyor Ben yillardir cok yoruldum. Estetik cerraha gittim sut kanallari zarar gorur dedi emin olamadigim icin yaptiramadim. Simdi o kadar fena ki İc camasiri da giyemiyorum mastit olucam diye Napicam bilmiyorum gercekten.

tum bunlarin disinda 2. Cocuk dusunebiliyor olanlara saygilarimi sunuyorum O gaz sancilarini dusundukce hamilelik dogum acisi falan viz geliyor.Uykusuzluk falan tekrar yasamaya niyetim var ki hilmiyorum. Bugunlerimize cok sukur.

Unutuyorsun o günleri, ama ikinci doğup uykusuz kalınca Aaa ben bu duyguyu hatırlıyorum oluyorsun.

Ya dogum aninda ya da cook zor gecirdigim anlarda 2. mi aman aman diyordum. Ama sonra zamani gelince bu guzelligi tekrar yasayip bir kardesi olsun isterim. :)

Bence yine ertele sen o isi kanallar zarar gormesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…