2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bire bir yazdıklarıni copy paste yapiyorum axel
İkinci cocuk dusunuyor muyum bilmiyorum emin değilim autumnn

Yok yok iki bebede de tüm kahverengi kısmı tikamadim ağzına belli bir oran diyelim ona

Merhaba meme reddini aştınız mı. Bizim denemediğimiz şüphesiz hiçbişey kalmadı elim kolum bağlı memeyi bi tek uykuda aldırabilitorum onda 4-5 dk

Ne kadarlik bebeginiz? Biberon kullaniyor musunuz?
Tam 4 aylığız bizde süt alerjisi ve çoklu gıda alerjisi var bebeğim emmeyi bırakmasın diye sadece bir kaç yiyecekle beslenşyorım ama yine almıyor memeyi eskiden inatla ağlardı. Şimdi en azından ağlamıyor ama almıyor da memeyi. Amuda kalkıp bile emzirdim yok yok Emzirme danışmanı arkadaşlarıma da gittim ama yok almıyor

Kisamiyoruz maalesef en iyisini aliyoruzki pişik olmasın sonrasi eziyet pişik olucak ucuza kaçalım derken bazi bebekler şanslı hiç birşey olmuyor
Benim iki oğlanı da Prima acayip pişik yaptı. Hele büyüğe ürtiker de yapmıştı.

Yaaaa ben üçüncüyü istiyorum

Benim de sadece ucu alıyor, kenarları hiç sokamadım.. ucu büyük yetiyor bence

Merhaba meme reddini aştınız mı. Bizim denemediğimiz şüphesiz hiçbişey kalmadı elim kolum bağlı memeyi bi tek uykuda aldırabilitorum onda 4-5 dk
Valla tam aştık denilemez aslnda ama eskisine göre daha iyi bu bir surec ve gececek diye dusun cok takp stres olma ozaman daha kolay oluyor. Uyandiginda emzirmeyi denedin mi?
Ben bizim durumu ozetleyim bazen ac uyutuyorum hamak besik aldm onda uyuyo on dk sonra ackyo uyaniyo uykuluykrn emziriyorum 5/10 dk yine uyuyo sonra yine uyaniyo 5-10 dk yine bu boyle gidiyo bide ilk uyandığında sakin oluyo 5-10 dk da oyle emiyo. Bazende biberon veriyorum sakinlesince onu cekp kendimi veriyorum sonra farkediyo tekrar biberon sonra tekrar kendim boyle surup gidiyo

Diyette kaçak olabilir mi?
Bebek ağlayarak aldıysa zorla aldıysa ya da emdikten sonra sancısı olduysa yasanmisliktan dolayı memeye tepki verebilir. Bol tensel temas. Birlikte dus hatta. Zorlamadan denemelere devam. Ben ilk oğlanda boynuma oyuncaklar asmistim. Oynarken gülerken falan arada veriyordum. 4 ay tam meme reddi haftası. Bizim şu an yaşadıklarımız tam red değil. Sizinki tam dönemi.

Zaten hepsini almasi imkansiz

Olması mümkün değil çünkü sadece zeytin kabak ve patetesle besleniyorum sıvı yağ bile kullanmıyorum 25 gündür diyetteyim ten temas ortam filan hrpsini defalarcw denedim sadce tepkisi azaldı ama yine emmiyor

Bizde aynıyız ancak uykuda uyandığı an ağlıyor

Olması mümkün değil çünkü sadece zeytin kabak ve patetesle besleniyorum sıvı yağ bile kullanmıyorum 25 gündür diyetteyim ten temas ortam filan hrpsini defalarcw denedim sadce tepkisi azaldı ama yine emmiyor
Zeytin dokunmuyorsa hakiki zeytinyağı da dokunmuyor. Kabak? Gözlerim doldu... Ben de sadece patates pirinç zeytinyağı ve su ile beslendim. Zeytin maalesef dokunuyordu ama hakiki zeytinyağı dokunmuyordu.

Kiz kardeşim yaptırdı.ilk doğumdan 1 sene sonra yaptırdı zaten 6 ay sonrasi memeyi kesmişti. büyük göğüsleri birde lohusa sendromu yaşadı sevmedi emzirmeyi sütüde azalinca bebek 6 ay zoraki emdi.suan cok memenun zayifti ama göğüsleri hep büyüktü . ameliyattan sonra 2 sene gebelik istemedi dr.sut kanallarına zarar gelmiyor kanallarla işimiz yok ama 2 sene gebelik olmasın demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…