2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Günaydın kızlar
Nasılsınız? Biz yuvarlanıp gidiyoruz. Kızım çok yoruyor. Birde grip oldu şimdi. Daha da huysuz. Evde oksurup geziyor. Oğluma geçecek diye korkuyorum. Kızım ilaç içmediği ve iceremedigim için gecmiyorda. Önerisi olan var mı? Nasıl içerebilirim.
Bir kaç gün sol göğsüm tas gibi oldu. Bebegim emdi rahatladim 1 saat gecmedi tas gibi oldu. Aynaya baktığımda sol göğsüm karpuz gibi sağ göğsüm portakal gibi gözüküyor şimdi oğlumu emzirirken acıyor. Sanki etimi koparıyorlar. Biraz emdikten sonra sertlik azalinca acı geciyor. Neyin sebep olduğunu bilmiyorum. Sizde de oluyor mu böyle birsey.

Ben kizimda şırınga ile veriyordum1.5-2 yas falan sonrasiydi galiba. ilk zamanlar tepiniyor tükürüyor çığlık çığlığa agliyordu ama bogazindan ne gitse kâr diye tıkiyordum.oyle öyle alıştı.

Evet ya dun fark ettim koltuk altindada olmaya baslamis aynen hastaneye gitmek istemiyorum eger pisikse
Neyi iyi gidiyor diye aklımdan geçirsem başımıza geliyor.dun akşam oğlanın altını açtım ki kasık yerleri pişik olmuş .en son 7de acmistim oraya bakmadim özellikle ama üstte kalan yerdede kızarıklık yoktu 11de bi açtım kizarik içe bakayim dedim amannnin yanmış resmen.bepantol bayb vardı pişik için onu bosa ettim saat 3 gibi tekrar kremliyeyim dedim çok şükür bayağı iyi idi sabahta iyiydi.simdi uyudu uyansin yıkıyip açık birakicam biraz.bu bepantol bayb i hastahane hediye etmişti cok beğendim en büyük boyundan sipariş vericem .

Benim bey ilk çocukta aldığı hamilelik kilolarını veremedi daha

Ahahaaa
Bnimki veriyor yavas yavas. Ben diyetin ikinci ayimdayim 7 kilo verdim. Ben zayifladikca o da zayifliyor yemesine dikkat ediyor. Bir sabah uzun zamandir giymedgi pantolonu giymis aaa bu bana dar oluyordu bak bol kaldi simdi zayiflamisim haa diyor

Halbuki tartida hala ayni kendisi

Ya dogum aninda ya da cook zor gecirdigim anlarda 2. mi aman aman diyordum. Ama sonra zamani gelince bu guzelligi tekrar yasayip bir kardesi olsun isterim. :)

Bence yine ertele sen o isi kanallar zarar gormesin.

Ben de ayni daraldikca aman yok baska cocuk diyorum. O dogum sancisini bir daha cekmek istemiyorum diyorum

Sonra oglumun dogdugu ani hatirliyorum. Zor olsa da hamie oldugum krnimda kipir kipir oldugu zamanlari hatirliyorum. Dogum zamanımda esimin halini hatirliyorum bir daha cocuk yapasim geliyor

Sonra gen vazgeciyorum

Siz de hala emzirirken su icme ihtiyaci hissediyor musunuz

Memeyi tutup cekmeye başladığı an susuzluktan kavruluyorum resmen

Cok ilginc bir sey niye oluyor acaba
Bende oluyor ben emzirirken birsey yiyip icmeyenlerdenim .bebeği yerine koyunca musluğa ağız dayacak kadar iç yanması ile suya saldırıyorum.gunduz çok değil ama gece felaket su ihtiyacım oluyor

Kızlar oyun halısı kullanıyormusunuz? Bize çok ufak bişey hediye gelmişti. kızım çok seviyor. Daha büyük ve oyuncaklı bişey alayım diyorum. Var mı öneriniz
Bugün ebebekte bütün oyuncaklarda indirim var, bandigo serüven ormanı olan bizimki renkleri falan güzel, başka modellerde var tabi %29 indirimliler

Bugün ebebekte bütün oyuncaklarda indirim var, bandigo serüven ormanı olan bizimki renkleri falan güzel, başka modellerde var tabi %29 indirimliler
Ben de o indirimleri takip ediyorum. Dün bez stokladım bugün de oyun halısı için bakayım dedim ama kararsız kalınca sizlere sorayım dedim. Bandigo ya bir bakayım canım saol

Ben bepantol bayb yi kullandim ama bi faydasi olmadi zaten pisik onleyici daha cok o simdi esim eczaneye gitti sudocrem almaya insallah fayda eder bi gecmedi malesef
Sizede gecmis olsun

Jokerde ilk uyelere 20 tl indirim var kizlar bizde oyuncak alacagiz hatta bi esimden bide kendim uye olacagim

Tevrübelisinizdir diye buraya yazdım az önce regl sancısı ile uyandım 6 haftalık hamileym 10 dk sürdü şimdi geçti kanamam yok çok korktum sizce düşük tehlikesi mi normal mı
Benimde 6 ve 8 haftada kanamam olmuştu doktor kalkma dedi düşük tehlikesi olabiliyor dikkat et ağır kaldırma yat

Evet kek hamuru kadar civik.bi esire arkadasim bogazinda ki pisik dedigim yara alerjen belirtisi olabilir dedi pzt dr goturcem sizce? Eki Görüntüle 2583483
Ha bizim bebekte böyle oldu pisik kremi sürdüm geciti hergün yıkamaya çalış pişik kremde sür oraya havasız bide büyüyor o bölge çok pişik oluyir

e
Ikisininde eller hep agizda ve cigniyolar.Bugun emzigi cignemeye basladi.Diş sinyalleri mi acaba bu.Istahta da hafif azalma var.
Bu aylarda oluyor o eller ağızda, salya fazlalığı, büyük oğlum da da olmuştu diş kaşıyıcı falan almıştım hatta 8.ayda çıkmıştı dişleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…