2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
e
Bu aylarda oluyor o eller ağızda, salya fazlalığı, büyük oğlum da da olmuştu diş kaşıyıcı falan almıştım hatta 8.ayda çıkmıştı dişleri
Diş alameti mi bu yani ? Salya basladi birinde akiyor devamli.Tutabilseler bende alicam dis kasiyici ama daha henuz tutamiyolar.Kisa sureli tutup sallayip birakiyolar.

Yalnızlık bu ara beni kötü etkilemeye başladı ya hoşuma gitmiyo hiç bu durum

Beni de ya.. Evde durmak istemiyorum.. Aslnda eymeni anneme birakip haftasonlari esimle cikabilirim ama eymene kimse benim baktgm gibi bakamiyo.. Bide cikarsam da artik oglumu da goturmek istiyorum 3 kişilik aile oldugumuz için.. Hastalik kapmasin diye de çıkamıyorum.. Kimseyi eve cagirmak da istemiyorm hasta olcak diye.. Zaten arkadaslarimin çoğu ya bekar ya çocuk sahibi değil.. Dertler bile uyuşmuyor bi süre sonra.. Ne zamana kadar eymenin kakasini cişini anlatabilcem ki.. Karsimdaki insanin hislerini de dusunerek hareket etmeye çalışıyorum..

Bu sebeplerden hep dort duvar arasndaym

Umarim oyledir cunku zaten meme reddiyle basim belada bide emdiginde 3-5 dakika anca emiyo bari cok gitsin karnina
Buarads tam 4 seferdir ebebekte hipp buyuk boy bulamiyoruz internet sitesinden aliyorum artk hep

Fatma bu kadar meme reddi normal mi? Biraz arastrsana.. Eymende arada aglio ediyo memeye yaklasnca ama süt olmadigi zaman yada tok olunca emmek istemio dogal olarak..

Yaa ebebegin sitede mama var mi yaa.. Yoktu sanki.. Bizde hipp bulamadk.. Evolvia aldi mecburen.. Internetten siparis vercem de tam bakamadm fiyatlara.. Normal fiyatindan da pahali olcaksa internetten siparis vermemin anlami olmuyo.. Bu ara yeterince ebebegi de zengin ettik.. Kiyafeti kalmadi.. Tekstil indiriminden aldm biseyler.. 20tlye guzwl sweatler vardi.. Iyi oldu 3 4 giyim biseyler aldim.. Yeter heralde bi sure..

Kiz bide eymen 5 kilo ama 9 aylik kiyafetler giydiriyorum.. Tam herseyiyle olmuyo ama oluyoda yani.. Cok enteresan.. Boyuda kisa aslnda 58cm.. Nasil 9 aylik kiyafet oluyo anlamiyorm

Yok yok iki bebede de tüm kahverengi kısmı tikamadim ağzına belli bir oran diyelim ona

Dimi yaa.. Onlar neyi ne kadar almasi gerektgni biliolar aslnda bazen sanki hayatini ben zorlastiriyomusum gibi gelio bana.. Çakraları açık, ne yapmalari gerektginu biliolar da bizden destek bekliyorlar gibi geliyo bana.

E bebeklerin kalıpları dar cnm 9aylik olması ondan

Ikisininde eller hep agizda ve cigniyolar.Bugun emzigi cignemeye basladi.Diş sinyalleri mi acaba bu.Istahta da hafif azalma var.

Erken diyolar genelde.. Bende bi ara diş sandiydim.. Sonra acliktan sandim.. Simdi memeyi doya doya ememiyor diye dusunuyorum.. Sonra ne dusuncem bilmiyorum

Havlularla bi sekilde destek yapmalisin.. Eymende hep sağa yatio.. Hastanede ellemedim hasta diye yine sivrildi arkasi.. Gece hala o tarafa ceviriyo.. Biz ceviriyoruz o diger tarafa ceviriyor.. İnat ettim duzeltcem o kafayi.. Ama saga sola yatmasi icin ugrasmalisin.. Gerekirse basinda dur surekli o tarafa yatir.. Bi sure sonra alışır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…