Diş alameti mi bu yani ? Salya basladi birinde akiyor devamli.Tutabilseler bende alicam dis kasiyici ama daha henuz tutamiyolar.Kisa sureli tutup sallayip birakiyolar.
benim bebegim donmuyor tam olarak henuz. Herkesin ki donmeye basladi mi?
Çocuğa birden saldırıyorlar mı sevmek için, aniden üzerine geldikleri için korkuyor olabilir.. evleri seninkine göre çok mu değişik, yani seninki çok açık renk o ev çok koyu ise ya sa koyu renk gözlük filan takıyorşarsa korkuyor olabilir.. benim aklıma gelenler bunlar canımGeçenlerde yine yazmıştım yabancılamayla ilgili. Bugün yine 2 hafta sonra kynnmlara gittik. Kızım yine coştu kpeder kvalide ve eşimin babannesinden çook korkuyor kızlar . İlk gittiğimde yabancılama diye düşündüm ama ordan sonra evime kaç kere misafir geldi kaç kere ben oturmalara gittim. Kimsede olmuyor bu durum. Çok korkuyor anlam veremiyorum ve inanılmaz bi şekilde çığlık çığlığa ağlaması oluyo gözler burunlar kıpkırmızı oluyo ağlamaktan her yeri şişiyor ve normal bebekler gibi ağlasa ağlasa sussa... o da olmuyor ağladıkça ağlamanın şiddeti artıyo ve kesinlikle sakinlrştiremiyorum ne meme alıyo ne geziyor ne sallanıyo ne tensel temas ne konuşma hiç bşy fayda etmiyor. Eve geliyoruz apar topar, sanki o kynnma gittiğimde ağlayan çocuk benim çocuğum değil tanıyamıyorum. Bu ne Allahaşkına kızlar çocuğu böyle olan var mı????
Normalde çok keyifli güleryüzlü sürekli agulayıp konuşmaya çalışan bi bebek ne oluyosa orda bşy oluyo bu çocuğa
Ya kuzum iki hafta oldu olmadi goturdum doktora kan idrar kultur herseyine bakıldı birsey ckmadi temiz, kakasida normal. Yuzundeki vucudundaki alerjiler disinda sagliksal yolunda gitmeyen birsey de yok. Doktor algilari cok ack bi bebek stres,kaygi meraktan oluyo pes etme dedi. Emzirme ortusuyle sessiz sakin los ortamda emzir dedi de tabi oyle teorikte ki gbi olmuyo. Ya biberonda reddediyo evlatcigim genelde uykusu oldugu icin böyle yapiyo yavas yavss düzeliyor gbi de tam da degil valla sabırla bekliyorum düzelmesiniFatma bu kadar meme reddi normal mi? Biraz arastrsana.. Eymende arada aglio ediyo memeye yaklasnca ama süt olmadigi zaman yada tok olunca emmek istemio dogal olarak..
Yaa ebebegin sitede mama var mi yaa.. Yoktu sanki.. Bizde hipp bulamadk.. Evolvia aldi mecburen.. Internetten siparis vercem de tam bakamadm fiyatlara.. Normal fiyatindan da pahali olcaksa internetten siparis vermemin anlami olmuyo.. Bu ara yeterince ebebegi de zengin ettik.. Kiyafeti kalmadi.. Tekstil indiriminden aldm biseyler.. 20tlye guzwl sweatler vardi.. Iyi oldu 3 4 giyim biseyler aldim.. Yeter heralde bi sure..
Kiz bide eymen 5 kilo ama 9 aylik kiyafetler giydiriyorum.. Tam herseyiyle olmuyo ama oluyoda yani.. Cok enteresan.. Boyuda kisa aslnda 58cm.. Nasil 9 aylik kiyafet oluyo anlamiyorm
Evet özellikle geceleri çok susuyorumSiz de hala emzirirken su icme ihtiyaci hissediyor musunuz
Memeyi tutup cekmeye başladığı an susuzluktan kavruluyorum resmen
Cok ilginc bir sey niye oluyor acaba
Benimki kademe olduğu zaman donuyor yani şöyle tarif edeyim yere battaniye seriyorum ucuna gelince kendi ayaklarını atiyor yüz üstü donuyor denyebilirsin en azindan alistirma olurbenim bebegim donmuyor tam olarak henuz. Herkesin ki donmeye basladi mi?
Kıyafet olayı çoğu markada aynı bazılarında 6 ay bazılarında 1 yaş oluyor tam ayina uygun alinca kucuk oluyirFatma bu kadar meme reddi normal mi? Biraz arastrsana.. Eymende arada aglio ediyo memeye yaklasnca ama süt olmadigi zaman yada tok olunca emmek istemio dogal olarak..
Yaa ebebegin sitede mama var mi yaa.. Yoktu sanki.. Bizde hipp bulamadk.. Evolvia aldi mecburen.. Internetten siparis vercem de tam bakamadm fiyatlara.. Normal fiyatindan da pahali olcaksa internetten siparis vermemin anlami olmuyo.. Bu ara yeterince ebebegi de zengin ettik.. Kiyafeti kalmadi.. Tekstil indiriminden aldm biseyler.. 20tlye guzwl sweatler vardi.. Iyi oldu 3 4 giyim biseyler aldim.. Yeter heralde bi sure..
Kiz bide eymen 5 kilo ama 9 aylik kiyafetler giydiriyorum.. Tam herseyiyle olmuyo ama oluyoda yani.. Cok enteresan.. Boyuda kisa aslnda 58cm.. Nasil 9 aylik kiyafet oluyo anlamiyorm
Canim bizimde vardı hatırlıyorsan yavaş yavaş geçiyor gibi ama bazı kişilere hala aynı şekilde oluyor çığlık atiyor sanırım ses tonu etkiliyor ya da sevme biçimiGeçenlerde yine yazmıştım yabancılamayla ilgili. Bugün yine 2 hafta sonra kynnmlara gittik. Kızım yine coştu kpeder kvalide ve eşimin babannesinden çook korkuyor kızlar . İlk gittiğimde yabancılama diye düşündüm ama ordan sonra evime kaç kere misafir geldi kaç kere ben oturmalara gittim. Kimsede olmuyor bu durum. Çok korkuyor anlam veremiyorum ve inanılmaz bi şekilde çığlık çığlığa ağlaması oluyo gözler burunlar kıpkırmızı oluyo ağlamaktan her yeri şişiyor ve normal bebekler gibi ağlasa ağlasa sussa... o da olmuyor ağladıkça ağlamanın şiddeti artıyo ve kesinlikle sakinlrştiremiyorum ne meme alıyo ne geziyor ne sallanıyo ne tensel temas ne konuşma hiç bşy fayda etmiyor. Eve geliyoruz apar topar, sanki o kynnma gittiğimde ağlayan çocuk benim çocuğum değil tanıyamıyorum. Bu ne Allahaşkına kızlar çocuğu böyle olan var mı????
Normalde çok keyifli güleryüzlü sürekli agulayıp konuşmaya çalışan bi bebek ne oluyosa orda bşy oluyo bu çocuğa
Bire bir aynisini yasiyoruz ama tek fark onlar bana geliyo iki seferdir oluyo ilkinde 15 gun görmemişti ikincide bir hafta ben de sanki cocugu örgütlemisim gbi onlar gelince Aglama krizine giriyor ve bembeyaz tenli cocuk onlar gelince bildiğin mor patlican gbi oluyo ağlamaktan. Onlarda üzülüyor cok durmadan geri gidiyor bizden rahatsz oldu diye. Hos kayinvalidem agliyo diye insan icine cikarmamazlik yapma diyor cocuk aglasa da sakinlesecek umuduyla bana geri vermiyor ama daha da agliyor yavrum kayınpederim kzyo ver cocugu bogazi yırtılacak diye. Dunde gorumcemler geldi onlara okadar yapmadi ama yine yabancıladi. İnsallah babasina yapmaz esim cok üzülürGeçenlerde yine yazmıştım yabancılamayla ilgili. Bugün yine 2 hafta sonra kynnmlara gittik. Kızım yine coştu kpeder kvalide ve eşimin babannesinden çook korkuyor kızlar . İlk gittiğimde yabancılama diye düşündüm ama ordan sonra evime kaç kere misafir geldi kaç kere ben oturmalara gittim. Kimsede olmuyor bu durum. Çok korkuyor anlam veremiyorum ve inanılmaz bi şekilde çığlık çığlığa ağlaması oluyo gözler burunlar kıpkırmızı oluyo ağlamaktan her yeri şişiyor ve normal bebekler gibi ağlasa ağlasa sussa... o da olmuyor ağladıkça ağlamanın şiddeti artıyo ve kesinlikle sakinlrştiremiyorum ne meme alıyo ne geziyor ne sallanıyo ne tensel temas ne konuşma hiç bşy fayda etmiyor. Eve geliyoruz apar topar, sanki o kynnma gittiğimde ağlayan çocuk benim çocuğum değil tanıyamıyorum. Bu ne Allahaşkına kızlar çocuğu böyle olan var mı????
4 ay 5 günlüğüz bir iki haftadir yan yana yatarken emmek icin bana dogru dönüyordu geceleri kendi kendine bugun ilk defa once parmagimi tutup destek alarak sirt ustuyken once yana sonrada yuz ustu döndü sonra hosuna gitti tekrar tekrar ayni seyi yapti 4-5 kez denedi artk destek almadi sonuncuda parmagimi tutmadan kendi kendine döndü.benim bebegim donmuyor tam olarak henuz. Herkesin ki donmeye basladi mi?
Altini actigim zaman saga sola dönüyor. Sonra tekrar sirt ustu dönüyorbenim bebegim donmuyor tam olarak henuz. Herkesin ki donmeye basladi mi?
3 ayda donmeye baslar diyorlardi diye merak ettim. Bizimki 1 aylik oldugu dan beri yarim donuyor. Yan ya da yuzustu. Fakat tam donemiyor. Ben cok beklentiliydim donme konusunda4 ay 5 günlüğüz bir iki haftadir yan yana yatarken emmek icin bana dogru dönüyordu geceleri kendi kendine bugun ilk defa once parmagimi tutup destek alarak sirt ustuyken once yana sonrada yuz ustu döndü sonra hosuna gitti tekrar tekrar ayni seyi yapti 4-5 kez denedi artk destek almadi sonuncuda parmagimi tutmadan kendi kendine döndü.
Yahu ben de bunu anlamıyorum çocuk sende durmuyo işte neden zorluyorsunBire bir aynisini yasiyoruz ama tek fark onlar bana geliyo iki seferdir oluyo ilkinde 15 gun görmemişti ikincide bir hafta ben de sanki cocugu örgütlemisim gbi onlar gelince Aglama krizine giriyor ve bembeyaz tenli cocuk onlar gelince bildiğin mor patlican gbi oluyo ağlamaktan. Onlarda üzülüyor cok durmadan geri gidiyor bizden rahatsz oldu diye. Hos kayinvalidem agliyo diye insan icine cikarmamazlik yapma diyor cocuk aglasa da sakinlesecek umuduyla bana geri vermiyor ama daha da agliyor yavrum kayınpederim kzyo ver cocugu bogazi yırtılacak diye. Dunde gorumcemler geldi onlara okadar yapmadi ama yine yabancıladi. İnsallah babasina yapmaz esim cok üzülür
Ya benim kv tuhaf kadin vesselam üzülüyor ona gidince agliyor diye tamam bende uzuldum kv ye ama yani ağlıyor iste niye zorluyosun versene cocugu zamanla alisir hep boyle olacak degil ya bebek iste bu. Bir aydir esim gorevde annemler yanimda kaliyo kv iki kere geldi torununu gormeye annemde duruyo ona gidince hatta gorunce agliyo diye icerliyo. Cinar huysuz bi bebek yokss bizi istemediginden degil ki diyo bideYahu ben de bunu anlamıyorum çocuk sende durmuyo işte neden zorluyorsundaha uzun suruyo alışması bi de sen kv de şey de şimdi bilincine böyle yerleşirse ılerde de aynısını yapar
Bende sürmüyorum. Sadece kaynamış su ile temizliyorum. Doktor damla verdi birde ama faydasi olmadi.Ilk zamanlar bizde de capaklanma olmustu. Doktor kesinlikle sutunu vs surme demisti.
Ben denemedim.Banada göz doktoru söyledi damlat dedi hatta
Agzina koymamla tukuruyor yutmuyorBen kizimda şırınga ile veriyordum1.5-2 yas falan sonrasiydi galiba. ilk zamanlar tepiniyor tükürüyor çığlık çığlığa agliyordu ama bogazindan ne gitse kâr diye tıkiyordum.oyle öyle alıştı.
Bepanthol cok güzel bende onu kullaniyorum.Neyi iyi gidiyor diye aklımdan geçirsem başımıza geliyor.dun akşam oğlanın altını açtım ki kasık yerleri pişik olmuş .en son 7de acmistim oraya bakmadim özellikle ama üstte kalan yerdede kızarıklık yoktu 11de bi açtım kizarik içe bakayim dedim amannnin yanmış resmen.bepantol bayb vardı pişik için onu bosa ettim saat 3 gibi tekrar kremliyeyim dedim çok şükür bayağı iyi idi sabahta iyiydi.simdi uyudu uyansin yıkıyip açık birakicam biraz.bu bepantol bayb i hastahane hediye etmişti cok beğendim en büyük boyundan sipariş vericem .
Evet gep su hem tatli istiyor canım.Siz de hala emzirirken su icme ihtiyaci hissediyor musunuz
Memeyi tutup cekmeye başladığı an susuzluktan kavruluyorum resmen
Cok ilginc bir sey niye oluyor acaba
Ebebegin kaliplari küçük. 2 beden buyuk alın.Ayy bende diyorum niye böyle.. Cocuk kucucuk çünkü.. Imkansiz bu kadar olmasi.. Dar olmuuo ama icinde de kaybolmuyo çünkü..
Bence pahali birsey almaya gerek yok.Kizlar birkac aya ek gidaya baslayacagiz ben subat indirimiyle e bebekten mama sandalyemizi aldim tavsiye olsun size de.
Joie Mimzy LX Ayaklı Mama Sandalyesi
Özellikleri: Joie Mimzy LX Ayaklı Mama Sandalyesi ile tanışın! Joie Mimzy LX Mama Sandalyesi, bebeklerin beslenme ihtiyaçlarını sağlıklı bir şekilde sağlamaları için annelere büyük kolaylıklar sunan bir üründür. Ön tarafında yer alan tekerlekleri sayesinde evinizin içinde istediğiniz yere...www.e-bebek.com
Benimki de yapıyor aynı şeyi gece kendi beşiğine koydum bi o yana bi bu yana döndü sürekli sonra bluzumu çıkarttım koydum durdu sanırım bizi arıyor kokumuzuBir sey dicem benim bebegim uyurken ya da uyumak uzereyken bazen israrla basini saga sola salliyor. Nedenini cozemedim. Gece acikinca uapiyor emziriyorum yapmiyor. Ya da bazen gazi varken yapiyor. Bazen hic bir senep bulamiyorum yaptiginda da. Boyle yapam var mi baska?
Canim ya bizimkide aynı.inat ediyor çevirmiyor bide gündüz hiç uyumuyor sadece gece 2 3 saatte uyaniyor bende uyumak istiyorum artık.basinda bekleyecek gücüm.kalmiyor :/Havlularla bi sekilde destek yapmalisin.. Eymende hep sağa yatio.. Hastanede ellemedim hasta diye yine sivrildi arkasi.. Gece hala o tarafa ceviriyo.. Biz ceviriyoruz o diger tarafa ceviriyor.. İnat ettim duzeltcem o kafayi.. Ama saga sola yatmasi icin ugrasmalisin.. Gerekirse basinda dur surekli o tarafa yatir.. Bi sure sonra alışır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?