2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Evet ben de instagramda kullanan birinin tavsiyesiyle aldim. Insallah memnun kaliriz.

Ay bende alaym ebebekten o zmn mamayi.. Ugrasamiyoruz yaa.. 4 buyuk boy biter heralde.. 5.ye de zorlarz.. Snrada insallah ek gıda.. Şu sünneti bi atlatsak donmeden halletmek istiyorum ama sali gunu doktor ne dicek bakalm.

Masallah cinara ya citcitli bodyler beni bitiriyor.. Bide ben mamayi kasikla veriyorum kiyafet batıyo taa kulak arkasi saclari mama oluyo.. Cikariyo agzindan hep.. Önlük aldim musamba ama o da kar etmedi.. Kiyafet zibin hicbisey yetismiyo.. Bi de kac zamandr evde yoktuk camasirlari daha yeni duzene koymaya basladm.. Yaa fazla kiyafet alsan da bi dert bi sure sonra giyemiyor.. Pantolon almışım eymene.. Simdi giymesi lazim.. Çocuk disari cikmiyo ki giysin.. Anca hastane kontrollerinde giyer oyuncak ben biraz biraz aldm da cok almak istemiyorum açıkçası.. Keloglan masallari aldim gecen okudum resimlerini gosterdim nasil ilgisini cekti esimde kel ya ondan keloglan aldim.. Bennbir garip keloglanim diye dolasiyo ortada canim kocam

Canim ya bizimkide aynı.inat ediyor çevirmiyor bide gündüz hiç uyumuyor sadece gece 2 3 saatte uyaniyor bende uyumak istiyorum artık.basinda bekleyecek gücüm.kalmiyor :/

Ben iki yana yastik koyuyordum ama yastiga yuzunu gomer diye kafasinun kenarlarina havluyu rulo yapip koyuyodum.. Ama yastik olayina dikkat etmen lazim.. Eli kolu oynuyosa suratina gelir nefessiz kalir filan.. Oyle bi yastik olsun ki guvenligi tehlikeye dusmesin.. Eymen baslarda cok hareket etmedgi için rahat sıkıştırıyordm kafasini havlularla.. Kafasi buyudukce şekil alıyor.. Kafa cevresi büyüdüğü zaman nasil yatiyorsa oyle sekillenio.. Hastanede 1cm buyudu eymenin yine yamuldu kafasi ellemedgm için.. Simdi surekli duzeltmeye basladm.. Ne zmn kafa buyuycek bilmedgm icin tetikteym.. Sivri olmasn da acayip muhtesem bi kafasi olmasina da gerek yok

Bu aksamda biz gittik kaynanama.. Eymende huzursuz oldu.. Aslnda kayinvalidem hergun gelip severdi.. Hastanedeydik sonra kayinvalidem grip oldu derken bayagi göremedi.. Eve girince acayip yabanciladi.. Huysuzdu.. Ufak biseyde hemen agladi ciglik çığlığa.. Gulmedi bile hic.. Normalde cok guler kayinvalideme.. Icimden bi ses bana cok baglanmaya basladi gibime gelio.. Gitgide baskalarini gorunce garipsemeye basladi.. Bence bebekler gormedgi yuzlerden korkuyorlar.. Yada hep dedigim gibi enerji meselesi

Eymeni kuvozde normal koyuyorlarmis bi sure sonra ayak kisminda başı bas kisminda ayağı buluyorlarmis.. Tam tersi seklinde yer degistiriyomus yani.. Bence kilolu olmadiklari icin ilk zmnlar cok esnek ve atikler.. Sonra kilo aldikca hantallasip totoyu kaldiramiyorlar

Karnindayken hissetmiş çınar işte peki eymenin git gide kaynanama benzemesi her goren aynisini diyor.. Istemedgn ot burnunda bitermis.. Ne guzel ilk basta dayisina benziyordu

Erkek kardesim ergenlik donemine kadar kafasini hep sallayarak uyudu neden sallarlarki acaba?

İlk görüştüğümüzde saldırdılar evet gözlük kpeder ve babaannede var ama evde bende gözlüklüyüm ...
Bu arada kvalide kpeder de iki kere bana geldiler yine aynısı oldu. Az büyük olsa öğretiyorum zannederler. Ben bir ay annemde kendi memleketimde kalmıştım. Sürekli laf sokuluyor çocuk bizi unuttu diye ama öyle olsa ilk gördüğü herkese ağlar diyorum bi tek size ağlıyor... bir de ilk torunlarbenim annem de sık sık görüş diyor önünde sonunda alışacak diyor ama bu süreçte ben yıpranıyorum ve odaya kapanıp kalıyorum sakinleşemediği için. Acaba korkunun üstğne mi gitmek gerekir yoksa aradaki mesafeyi hep tutsam mı bilemiyorum ama illaki de görüşülecek sık sık zaten kendi ailen yok.
İnşallah eşine yapmaz canım. Benimki babasını bir ay sonra görünce önce kısa bir süre tedirginliği olmuştu her gördüğünde şimdi daha iyi sadece kucağına gidince hafif bi tedirgin oluyo o da eşim sağolsun geçmeyen bi öksürüğü var çocuğu her aldığında şiddetli öksürüyor öyle olunca korkuyor.

Ben biri gelsin diye yol gözlüyorum, yalnız kaldıkça bir sürü şey düşünmeye başlıyorum kaygı bozukluğu başladı resmen, eskiden yalnız kalmayı çok severdim herşey değişti hayatımda

Ben kendimi saniyordum. Gecen haftalarda yazmistim. Ben depresyona yaklastim bayagi
Evet senin yazdıklarını hatırlıyorum, ben de sanırım eşiğindeyim psikolağa gitmem gerektiği kararını verdik eşimle bakalım bir haftaya kadar falan geçmezse. Özellikle beni tetikleyen bu son deprem olayları falan oldu ne yüzüm gülüyo ne bi istek bi heves çok değişik hissediyorum. Hayatımda hiç bu kadar evde kalmamışım yalnız kalmamışım meğer boşlukta gibiyim, kızımı çok seviyorum o ayrı ama değişik şeyler yaşıyorum. İki haftada iki üç kilo verdim sürekli mi bulantı bi iştahsızlık

Bebegini yuzustu yatiran var mi ? Yuzustu resmen uyuyor.sanirim krnina baski olunca gazini hissetmiyor ve rahatliyor.Gerci oyleyken bile kivraniyor da.
Benimki ilk aylar yüzüstü uyurdu. Hemde daha uzun uyurdu. Yeni beslendiği zaman yüzüstü yatırma rahatsız olmasın. Benimki artk yüzüstü yatmio uyumuyo o şekilde

Bebegini yuzustu yatiran var mi ? Yuzustu resmen uyuyor.sanirim krnina baski olunca gazini hissetmiyor ve rahatliyor.Gerci oyleyken bile kivraniyor da.
Yeni doğanda kontrollü uyutmak lazim ama artik kendilerini kurtarırlar uyuyorsa bırak uyusun bence.benimki ara ara 15-20 dk yüz üstü uyuyor.

Yeni doğanda kontrollü uyutmak lazim ama artik kendilerini kurtarırlar uyuyorsa bırak uyusun bence.benimki ara ara 15-20 dk yüz üstü uyuyor.

Bende anksiyete var kafamda kurarim simdi bekleyeyim bi 1 -1 bucuk ay daha.Gerci yuzustu gogsumdr yatmaya cok alisik kurtariyo kafayi da olur derin uyur bisey olur Allah korysun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…