İndirimli hali kaça geldi şu an 584 lira görünüyorKizlar birkac aya ek gidaya baslayacagiz ben subat indirimiyle e bebekten mama sandalyemizi aldim tavsiye olsun size de.
Joie Mimzy LX Ayaklı Mama Sandalyesi
Özellikleri: Joie Mimzy LX Ayaklı Mama Sandalyesi ile tanışın! Joie Mimzy LX Mama Sandalyesi, bebeklerin beslenme ihtiyaçlarını sağlıklı bir şekilde sağlamaları için annelere büyük kolaylıklar sunan bir üründür. Ön tarafında yer alan tekerlekleri sayesinde evinizin içinde istediğiniz yere...www.e-bebek.com
İndirimli hali kaça geldi şu an 584 lira görünüyor
Ben donmeye baslayana kadar beklicemBende anksiyete var kafamda kurarim simdi bekleyeyim bi 1 -1 bucuk ay daha.Gerci yuzustu gogsumdr yatmaya cok alisik kurtariyo kafayi da olur derin uyur bisey olur Allah korysun
Ek gidaya baslamadan su vermeyi dusunmuyorum.4.ay aşısını oldu bugün, hemşire artık su verebilirsin dedi , siz hazır suyu kaynatıp da mı veriyorsunuz yoksa direk mi
A101e tekrar gelicek 45 lira yanlış hatırlamıyorsam.414 tl ye aldim canim. Bitmis mi indirimi? Iyi yakalamisim.
A101e tekrar gelicek 45 lira yanlış hatırlamıyorsam.
Değildir normal mama sandalyesi. Görünce yazmak istedim.Benim aldigim joie sandalye mi 45 lira?
Evet kaynatiyorum.damacana suyu her sabah kaynatip termosa koymuyorum.ben sadece aksam mama veriyorum soğumuş olursa cezvede ılık yapıp hazırlıyorum.surekki kaynatma yerine termos edin dışarı çıkarken de rahatlık.4.ay aşısını oldu bugün, hemşire artık su verebilirsin dedi , siz hazır suyu kaynatıp da mı veriyorsunuz yoksa direk mi
Kendimi hazır hissetmiyorumHanimlar artik kilo verip incelmek istiyorum. Bu yuzden beslenme spor vs paylasacagim bir konu actim benimle birlikte bu yola cikmak isteyen varsa beklerim
Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim
İkea mama sandalyesini degerlemdirin derim araba ile gittigin yerede taşımak kolay.yikanabiliyor olmaması aşırı güzel.bizim 3. Bebek büyüyecek halen sağlam.jokerin mama sandalyeside indirimli bayagi.
ben ucuz bir sey aldim ama karsr degistirip iyi bir seyde alabilirim. Acikcasi blwyapacagim icin yikanabilir bir sey olmasi gerekiyordu
Evet kaynatiyorum.damacana suyu her sabah kaynatip termosa koymuyorum.ben sadece aksam mama veriyorum soğumuş olursa cezvede ılık yapıp hazırlıyorum.surekki kaynatma yerine termos edin dışarı çıkarken de rahatlık.
Kendimi hazır hissetmiyorum
İkea mama sandalyesini degerlemdirin derim araba ile gittigin yerede taşımak kolay.yikanabiliyor olmaması aşırı güzel.bizim 3. Bebek büyüyecek halen sağlam.
Hanimlar artik kilo verip incelmek istiyorum. Bu yuzden beslenme spor vs paylasacagim bir konu actim benimle birlikte bu yola cikmak isteyen varsa beklerim
Vaarr.Bugun bitti iznim.Gecen hafta bikac parca kiyafet alayim dedim sigmadim biseye.Evin icinde hep esofman hic farketmedim bu kiloyudisari cikarkende hep tayt giydim.Noldum boyle ya
Valla ben ebebekten uygun birsey aldim. Kizim 2 yasinda. Çok hareketli bir kızım var. Duz duvara tırmanır. Ama ne düştü, ne dengesini kaybetti. Gayet rahat kullandi ve hala kullaniyor. Hatta suan kendi cikip oturuyor kendi iniyor.Mama sandalyesinde önemli olan dengeli olması. Bebek onun içinde öne arkaya kendini atacak.
Arkasında duvar varsa kafayı duvara vuruyor. Ha eğer ortadaysa mama sandalyesi devrilebiliyor.
autumnn çok güzel bir sandalye. Oğlum 38 aylık hala kullanıyoruz. Hiçbir kaza yasamadik çok dengeli güzel bir alet. Evde Ikea da var. Onu kullandigimda da çocuk kendini geriye atsa da devrilmeywcek ya da kafasını carpmayacagi yerlere koydum.
Bende de var. Hava iyi oldugunda bebegini al 10dk da olsa dışarı çık. Ben esim gelince esine birakip markete gidip geliyorum o bile iyi geliyor.Evet senin yazdıklarını hatırlıyorum, ben de sanırım eşiğindeyim psikolağa gitmem gerektiği kararını verdik eşimle bakalım bir haftaya kadar falan geçmezse. Özellikle beni tetikleyen bu son deprem olayları falan oldu ne yüzüm gülüyo ne bi istek bi heves çok değişik hissediyorum. Hayatımda hiç bu kadar evde kalmamışım yalnız kalmamışım meğer boşlukta gibiyim, kızımı çok seviyorum o ayrı ama değişik şeyler yaşıyorum. İki haftada iki üç kilo verdim sürekli mi bulantı bi iştahsızlık
Kizimda kaynatmadım. Hazir su verdim. Hatta bir ara bebek suyu aldim. Ilac verdigimde emzirmeyeceksem bir iki kaşık veriyorum. Ama ek gidaya kadar vermem.4.ay aşısını oldu bugün, hemşire artık su verebilirsin dedi , siz hazır suyu kaynatıp da mı veriyorsunuz yoksa direk mi
Bence degisme gereksiz. Uzun vakit gecirmiyorlar.jokerin mama sandalyeside indirimli bayagi.
ben ucuz bir sey aldim ama karsr degistirip iyi bir seyde alabilirim. Acikcasi blwyapacagim icin yikanabilir bir sey olmasi gerekiyordu
Ben biri gelsin diye yol gözlüyorum, yalnız kaldıkça bir sürü şey düşünmeye başlıyorum kaygı bozukluğu başladı resmen, eskiden yalnız kalmayı çok severdim herşey değişti hayatımda
Mama suyunu da kaynatip yapiyoruz kettle da.Elektrik faturasi arşa degecek.
Bebegini yuzustu yatiran var mi ? Yuzustu resmen uyuyor.sanirim krnina baski olunca gazini hissetmiyor ve rahatliyor.Gerci oyleyken bile kivraniyor da.
Hanimlar artik kilo verip incelmek istiyorum. Bu yuzden beslenme spor vs paylasacagim bir konu actim benimle birlikte bu yola cikmak isteyen varsa beklerim
Aynen zaten kimsenin kafası çok düzgün değil ama bende bi tarafı tava gibi bi tarafı çıkıntı olduğu için korktum.hatta internet de bi ismide varmış bunun alnında çıkınlık falan da var bizimki aşırı kafayı çeviriyor hiç durmuyorBen iki yana yastik koyuyordum ama yastiga yuzunu gomer diye kafasinun kenarlarina havluyu rulo yapip koyuyodum.. Ama yastik olayina dikkat etmen lazim.. Eli kolu oynuyosa suratina gelir nefessiz kalir filan.. Oyle bi yastik olsun ki guvenligi tehlikeye dusmesin.. Eymen baslarda cok hareket etmedgi için rahat sıkıştırıyordm kafasini havlularla.. Kafasi buyudukce şekil alıyor.. Kafa cevresi büyüdüğü zaman nasil yatiyorsa oyle sekillenio.. Hastanede 1cm buyudu eymenin yine yamuldu kafasi ellemedgm için.. Simdi surekli duzeltmeye basladm.. Ne zmn kafa buyuycek bilmedgm icin tetikteym.. Sivri olmasn da acayip muhtesem bi kafasi olmasina da gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?