2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kızlar ilk aylar sagsdigim sütlerden bi paket çıkardım .o biberonu cof cof emen çocuk gitmiş kesinlikle bi fırt çekmedi hayret ettim. Gaz damlasının enjektörü vardı onunla verdim ancak yedi. Yalnız bulduğu her şeyi ağzına sokup emen çocuk biberonu emmedi.
İşe baslicam biberon tutmuyo bebeğim diyen anneler aklıma geldi belki işinize yarayabilir. Ağzı yumuşak ve küt bi enjektör. Çok da yumuşak değil ama zarar vermeyecek kadar diyim. Öyle bi en jektorle bebeklerinizi besleyebilirsiniz. Ben öyle verdim

Kizlar bir sorum olucak.Kizimin alnının sağ tarafında köşede, kemiksi sert bir çıkıntı var.mercimek kadar ama sivri şekilde.Bu zamana kadar kimse bir şey farketmedi ben de iki aylıkken farkettim.Cocuk doktoruna götürdük bu zamana kadar bezedir o dedi üstünde durmadı.Suturlar açık bingildak açık,kafa çevresi büyüyor dedi geçti.
İcim hic rahat değil zor ser profesörden randevu buldum şehir dışında,haftaya gideceğiz.Boyle bir sey duyan oldu mu..

Vallahi benim oğlan çok sallandı üstünde hatta bir defa kafa üstü gidiyordu sandalye ile birlikte, arkasını destekli koyduğum için dusemedi. İki buçuk sene önce bir çocuk düşüp beyin kanamasi geçirmişti. O yüzden o tarz almamıştım ben. Evet bu kullanılabilir ama önlem almak gerekiyor.

Oğlumun gözü bu halde geciyor bir sure sonra tekrar oluyor. Ne yapabilirim. Cay ile temizliyorum. Bugun damlaya basladim.
Eki Görüntüle 2584353
Canm gözdeki sarı çapak vücutta soğuk algınlığı belirtisidir genelde. Başka bi şikayeti varmı burun tıkanıklığı öksürük burun akıntısı. İlk oğlumda aile hekimi soğuk algınlığı ilacı verdi soğuk algınlığı geçince çapak da gecicek demişti.

Kıyamam ya Allah tez zamanda şifa versin. Serum fizyolojik ile de sil arada. Anne sütü sürüyorsan sürme
Rint benm bebeğim yeni doğduğunda çapak oluyodu arada kaynanam annem hemen sütünü sür dediler. Bende yaptım. Geçer gibi oldu ama tekrarladi. Zaten soğuk algınlığı varmış meğer geniz akıntısı başladı sonra bronsite cevirdi. Herneyse bu ara doktorlar anne sütü sürmeyin diyo sebebini biliyomusun rint. Kulağı agrisa onada anne sütü damlatıyo eskiler. Gaz sancısı olunca kaşıklarına sütünü sür masaj yap diyen de oldu. Bende yok artk dedim sütümü çocuğu beslemek için kullanıyorum ben.

Anne sütünde ki vitaminler, orda ki mikrobu besleyip enfeksiyonu artırdığı için izin vermiyorlar. Kulak da aynı şekilde

Oğlumun gözü bu halde geciyor bir sure sonra tekrar oluyor. Ne yapabilirim. Cay ile temizliyorum. Bugun damlaya basladim.
Eki Görüntüle 2584353
Kıyamam bizimde böyleydi kaynamış ılımış su ile hep sildim bide masaj yaptım emzirirken . Bide bi damla verdi onu kullandım şimdi tertemiz cok sukur

Eki Görüntüle 2584353
Cnm aynisi bize 40 gunlukken oldu. Doktora goturduk hemen. Damla verdi. Bide temiz ilik bir bezle surekli silin dedi. 4 gunde gecti. Yani 5.gunde cok cok azalmisti. Doktora gotur muayene etsin. Damla geciriyor. Enfeksiyon kapmis gibi duruyor

Mama veren anneler günde kaç cc veriyorsunuz. Ben geceleri emzirip gündüzleri mama süt veriyorum ama kayınvalidem CC ayarı yapamıyor bugün gördüm ben yokken 140 yapmış bizimki dr hapur hupur yemiş versen daha yer. Çok canm sıkıldı ben bide bırakıp ise başlayacağım.. ağlayınca yedirmeyi marifet sanıyor. Belki oyun istiyor dedim belki başka derdi var. Biberonu dayarsan yer yani anlamıyor ki doyduğunu hofff

Kizlar ben 4.ayda uyku egitimine baslayacagim. Kac gundur tum egitim videolarini hatim ettim ama önce emzige alistirmayi dusunuyorum (emzik almiyor) bunun icin bibs emziklerden siparis ettim. Anne memesine en yakin emzik. Umarim bu seferkini emer. Yanima yatirip agzina emzikle baslayacagim. Sonra tamamen desteksiz uykuya gececegiz. Uyuyana kadar yaninda kalip sonra odadan cikacagim. Bu aşama 5.ayi bulur sanirim. Cunku bizimki gunduz uykularini ayakta sallayarak uyuyor. Gece emerek uyuyor. Bakalim basarili olacak miyiz.

Kizlar bugun her ne kadar icime sinmese de 1 hafta gecikmeli olarak 4.ay asimizi olduk. Ben emmiyo az emiyo zayıflıcak diye düşünürken simdiye kadar en cok bu ay kilo almis masallah diyim de genede masallah dedigim uc gun yasamiyor durumlari var bu ara bende. Yani demekki gercekten buyuduler azcikta cekseler bitiriyolar demekki sutu diye dusundum cunku mama miktarimiz artmadi.

Buarada demire basladk doktorumuz saglik ocaginin verdigini kullanma bestiron al dedi. Aldim 60-65 lira civarı biseymis alacak olan varsa aranizda bilginiz olsun.

Bsn mama vermiyorum ama kayinvalide ile ilgili tavsiye vereyim. Seni dinlemiyorsa. doktor soyledi. Şu kadardan fazlasi bebege zararliymis aman dikkat diye söyle

Ben salgin nedeniyle 4.ay rutin kontrolune goturmeyecegim. Sadece saglik ocaginda aşısını olacak. Demir damlasi hangi marka almaliyim bilmiyorum. Doktora telefonda soracagim sanirim. Aslnda ensesinde kirmizi noktalar var. Gidince onu da sorarimndiyordum ama hastaneler her yer hasta bebekle dolu. Korkuyorum. Bu ay goturmeyecegimn sanirim doktora

Inşallah emzige alıştırmada başarılı olursunuz ben bibs de denedim ama almadı yine avent suavinex bibs wee hiç birini almadı kızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…