2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ay eşleri bırak biz yedekte kaldık en son üç gün banyo olmadığımı farkettim aaa dedim yeter . Verdim bebeği babasına . Girdim duşa beş dakka sonra kapıda karartı. Baba oğul gelmişler kapıya beni bekliyolar ne özgürlük ama

Kizlar çocuk doktoruna gittim oğlum maşallahı var boyunu kilosuna bakıldı bir sıkıntı yok kilo almi çok iyi menong aşısını sordum 13aylik yapalım tek doz diğer daha iyi dedi rotayı yaptırın dedi zaten yapılmıştı bu ara rota salgını çok varmis

14 subatta tesadüfen benim mulakatim var orda da ya otelde Kaliriz gidince akşam bi yemek filan yada geri döneriz iki saatlik bir yer bakalm nasl olcak
14 subattan bir hafta sonrada benim dogum günüm merakla bekliyorum:)
Cinar iki aylikken evlilik yıldönümümuzdu bizim esim guzel bi restoran da rez yapmis guller mumlar çınarla gittik cok guzeldi cok iyi gelmişti bana
Cinardan sonra esimi cok özler oldum ayni evde birbirimizi Goremiyoruz sanki gerci suan 1,5 aydir yanimizda yok bir hafta sonra gelecekte burdaykende özlüyordum cinari o tutuyordu ben yemek bulask dus ben tutuyordum o cay meyve dus utu filan. Ayni anda ayni ortamda bulunamiyorduk malesef
Night owl bende seninle ayni fikirdeyim ama bebegimi annem dahil kimseye 1 saatten fazla birakamiyorm malesef

Kızlar bebeğim 2 gün sonra 3 aylık olacak doktor kafasını tutmada gerilik var dedi oncekinaylara göre sizinkiler nasıl tutabiliyormu kafayı bide bizim bebek kendini arkaya doğru birakiyir

Ahh 22 şubatta öğrendim ben de :) Tedavilerde aldığımız negatiflerden sonra mucize gibiydi. Acilde baktırmıştım, hemşire gebelik pozitif dedi, sonuç kağıdını basana kadar orada bekledim, bilgisayarda Kayahan şarkısı dinliyordu. Şimdi psikolojik bir şey oluşmuş Kayahan'ı duydukça aklıma o bebişimi ilk öğrendiğim an geliyor, mutlu oluyorum.
Öğrenince eşimle gözlerimiz doldu, dışarı çıktık ağlaştık, soğuk soğuk hava iyi gelmişti.

Ben 6x120 veriyorum.. Bide ne kadar verebilirsem gece gündüz sürekli meme.. Ama biz 5.ayi sayiyoruz.. Ayina göre nekadar icmesi gerektgno yaziolar nette.. Bi de gelisimine göre anlarsn ne kadar istedgini.. Bende 150de verse içer.. Hatta mamadan snra beklemeden memeye tuttum bikac kez hayır demedi bile.. Ben eymenin diliyle ittigini hiç görmedim daha.. O yuzden anlayamiyodum bu zmna kadar aç mi tok mu.. Bi tek su verince onu itiyor diliyle

Demekki esimin mantigi doğruymuş.. Bak dedim.. Eymende cekmio gibi gelio bana memeden sonra sagiyorum 5cc bile sut çıkmıyor.. Dahada guclendiler iyice evvelallah

Ben sidefer kullaniodum.. Bizim doktor bunu bitir saglik ocagininkini yazcam dedimillet gider mersine bizim doktor tersine demekki gecen rotanin ikinci dozunu vurdurduk.. Doktor bunu vurdur ama bundan snra saglik bakanlığı aşıları vurulcaz dedi niyeyse daha bi guvende hissettm o oyle diyince

Ben de 27 ocakta Ogrenmistim esim gorevdeydi bindim arabaya gittim yanina okul tatil olunca hemen daha bat a 1 hafta vardi test aldim iki tane yemege gidicektik gitmeden yaptm 10 dk bekledim tek cizgi Yemege gittik gözlerim dolu dolu Esim uzme kendini dedi basladm aglamaya sonra donduk otele esim kafeteryadan biseyler alcakti ben odaya geldim testide atmamıştım bi baktm cift ben sooook tabi. Ellerim yuzumde yatakta oturuyorum esim girdi iceri beni öyle gorunce hadi canm hadi canım diyo kostu bakti teste ciglik atyo :) sonra testi tekrarladm yine cift sonra gece gece bilmedgmz yer bi ozel hastane bulduk gittik kan verdik iki saatten ckcak dediler beni birakti esim otele geri gitti hastaneye :) o gidince hemen bi sigara yaktm nasl guzeldi :) hamileysem bidaha icemem diye. Aradi bagiriyo baba oluyorum diye :))) vay be dun gibi

Anne sütü besleyici malum. Mikrobu bakteriyi enfeksiyonu da besliyor. O yüzden sürmeyin deniyor artık.
Bu arada enfeksiyon varsa vücutta demir ilacı verilmiyor. O da enfeksiyonu azdırıyor.

Tıp okusan isinin hakkini veren doktor olcagindan suphem yok.. Keske haketmeyen doktorlar olcana hakedenler olsa bu mevkilerde

Valla bende aha meme reddetti aman biberon reddetti zayıfladı zayiflicak derken en cok bu ay kilo almis esin dogru diyo. Bende saginca 30cc anca ckyodu demekki cekiyo minik kusum. Mamayi 4 yada icirebilirsem 5 kere 120cc veriyorm. Once emziriip sonra mama sonra tekrar meme veriyorum memeyi az cekiyo diye icmedi sandigimdan bide uykuya memesiz gecemiyoruz cunku. Neyse ki simdilik iyiyiz. Mamayi 150 filan yapsak mi bilmiyorum gunluk kac cc icmesi gerektigini soyle hesaplaniyor kac kilo bebek diyelim 5 ozaman 5*150 yani 750 cc gunluk ihtiyaci.

Çok güzel ya ne güzel konu açıldı valla :)
Peki son sigaramıydı annesi ? Dayanabildin mi minnoş için.

Surekli burun temizlemen lazim.. Yine sana şurup vermisler.. Biz zeynep kamile gittik kotulesirse getir dediler.. Annem o gece bakti eymene.. Ben zaten depresyon uykusundan gozumu acamadm.. Sabaha inmis akcigere.. Huzursuzdu diyodu annem.. Serum fizyolojikle surekli çek..

Gecmis olsun.. Kendi dertlerimden okuyamadm bayagidir eskileri.. Iyi en azndn hemen toparlamış maşallah.. Bizden ventolin filan aldık hep.. O cok toparliyor zaten.

Benimle ayni gun ogrenmissin. 20 subatta eczaneden test aldim ogrendim ilk. Super ay vardi. 22 su atta da kan testinde gormustum 2 gun aoleye soylemedik ama is yerimde herkes ogrenmisti. 22 sinde herkese soyledik 3 haftalikmis o gun daha

Sizin bebekleriniz de çığlık atuyor mu

Allahim o nasil tiz sesle bagirmak ya durmadan

Diyordum millet inanmiyordu duyan kaciyor simdi

Sabahin köründe uyanmis donenceye bakip bakip bagiriyor

Eymende aynı.. Zaten hastanede aglamaktan da sesi kısıldı kedi gibi miyavliyo sanki.. Eskiye donmeye basladi sesi ama bakalm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…