Canım doktor değiştirebiliyor musun? Sanırım senin doktor baya kötü senin bebeğinin doğuştan boynunun tutulmuş olduğunu bilmiyor mu bir de herhangi birşey önermedi mı?Kızlar bebeğim 2 gün sonra 3 aylık olacak doktor kafasını tutmada gerilik var dedi oncekinaylara göre sizinkiler nasıl tutabiliyormu kafayı bide bizim bebek kendini arkaya doğru birakiyir
Ellerini ağzından çekmiyor ya başarabilse yutucak daha kesfetmedi mi bu elleri heryer tükürük Ellerde boyleyse ayaklarini tanimaya baslayinca ne olucak
Ayaklar ağızda olacakEllerini ağzından çekmiyor ya başarabilse yutucak daha kesfetmedi mi bu elleri heryer tükürük Ellerde boyleyse ayaklarini tanimaya baslayinca ne olucak
Ben de 16 şubatta öğrendim, sürpriz bir bebekti bir gün boyunca sürekli ağladım ve güldüm delirmiş gibiydim. Akşamına gittim saç kestirdim ve kabullendim
Ahhhh Beriko'cum... Hangi iş olursa olsun hakkıyla yapsak hepimiz... Hakkını verebilmek keşke. Allah her saniyemizin hakkını vermeyi nasip etsin. Herkes işini düzgün yapsa cennet gibi değil mi şu ülke..
Hem sen? Şimdi fahri doktor değil misin artık? Biz anneler alaylı doktor olmaya mecbur kalıyoruz.
Doktor bugün öyle kaldırdı ellerinden tutup korktum çocuğun kolu çıkar diye ben hiç yapmamıştım zararı olurmu acaba.. öyle kaldırnca kafayı arkaya atti kadında gerileme var dedi hergün yapayım mı yüz üstü sevmiyor ağlıyorEllerinden tut bileklerinden kavra yukari dogru kaldir dikkatlice.. Bikac sefer yap bunu.. emzirmeden once veya sonra egzersiz yaptir.. Mekik ters mekik gibi şeyler.. Bunu da sikistir araya.. Eymene mumkun mertebe egzersiz yaptrdm ben.. Eve gelince yuzustu koydum 3.gunde kafayi kaldrdi.. Ters mekik cok ise yarıyor
Yap canm biraz ağlar ama 3 güne alışır durmaya çalışır. Jimnastik bizim elimizde bebekler bilemezki öğretmen bizizDoktor bugün öyle kaldırdı ellerinden tutup korktum çocuğun kolu çıkar diye ben hiç yapmamıştım zararı olurmu acaba.. öyle kaldırnca kafayı arkaya atti kadında gerileme var dedi hergün yapayım mı yüz üstü sevmiyor ağlıyor
Önermedi eşim dedi tortikolis ı var doktorda dedi evet etkilemiş olabilir ama bisey de tavsiye etmediCanım doktor değiştirebiliyor musun? Sanırım senin doktor baya kötü senin bebeğinin doğuştan boynunun tutulmuş olduğunu bilmiyor mu bir de herhangi birşey önermedi mı?
Benimki tutabiliyor yüz üstü yatırmak baya ise yarıyor
Bende hep korktum bi yeri çıkar diye artık yapayım canım bide bugün aşı oldu 48 saat ateşe dikkat edin dedi eşim de 48bsaat evden çıkmayacak diye tutturdu böylemi yapmamız lazimYap canm biraz ağlar ama 3 güne alışır durmaya çalışır. Jimnastik bizim elimizde bebekler bilemezki öğretmen biziz
Tabi. Yüz üstü yatırmalısın boyun kaslarının gelişmesi için, renkli örtü ser ya da oyuncaklarından koy göreceğe yere, teşvik et yüzüstü yatmaya.Doktor bugün öyle kaldırdı ellerinden tutup korktum çocuğun kolu çıkar diye ben hiç yapmamıştım zararı olurmu acaba.. öyle kaldırnca kafayı arkaya atti kadında gerileme var dedi hergün yapayım mı yüz üstü sevmiyor ağlıyor
Biz 1 subatta ev tasidik ben temizlik yaptim dip kose, yeni evin tahmin edersiniz kidolap icleri tepeleri ve esya tasima yerlestirme derken birde dolapta sarap gordum oh dedim kirilmadan gelmis onu kafama dikip ictimAy bende anlatiyim6 subatti bat.. 1 gun geçti 2 gün geçti 3 gün geçti.. Karnimda ağrıyor.. Allah allah dedim.. O haftada evi dip köşe temizlemistim.. Tul perde vsvs.. Ama 6 subattan bi hafta önce sigarayı bırakmıştım.. Tiksinti gelmişti.. Yani icmek istiodum ama icince tiksinti geliodu.. 10 subat pazardi esimin arkadaslariyla kahvaltiya gitcektik.. Gece duramadm gel hastaneye gidip test yaptiralim dedim hatta burda bi topikte yazmıştım.. Gittik test sonucu çıktı.. Hamileymisim.. Ama yeniydi bayagi 72ydi değer.. Gec dollenme olmuştu..Esimle hastane bahcesine çıktık.. Sevindi de bagirmadi öyle.. Cikinca sigara yakcak tersten aldi ağzına.. Gulme krizine girdik eve gittik icim icime sigmadi.. Devirdi kicini uyudu esim ben uyuyamiyorum sabah kahvaltiya gittik ordada iki kisi hamileydi.. Ben soyleyip soylememe konusunda kararsz kaldim.. Dedim kalbini bozma gizli saklı olma deyip söyledim.. Herkes şok tabi ne gunlerdi yaa.. Içim bi tuhaf oldu.. Heyecan sardi hemen
Yüz üstü koyduk kafayı kaldırdı bi süre sonra ağladıTabi. Yüz üstü yatırmalısın boyun kaslarının gelişmesi için, renkli örtü ser ya da oyuncaklarından koy göreceğe yere, teşvik et yüzüstü yatmaya.
Ayrıca kolu çıkmaz öyle üsturuplu tutarsan. Ben her gün yapıyordum öyle. Elinden tutup
Doktor bugün öyle kaldırdı ellerinden tutup korktum çocuğun kolu çıkar diye ben hiç yapmamıştım zararı olurmu acaba.. öyle kaldırnca kafayı arkaya atti kadında gerileme var dedi hergün yapayım mı yüz üstü sevmiyor ağlıyor
Oyy dun gibi Bende 11 şubatta evde tek başıma yaptığım test ile öğrenip ağlamıştım baya şoktanBizde şubat ayı toplu doğum günü töreni gibi annemin kardeşimin, kayinvalidemin gorumcemin doğum günleri şubatta. Hepsine kutu hazırlayıp süpriz yapmistim ultrason kağıdı ve minik ayakkabı koydum gizli video çektik hatıra kaldı. ( Hediye derdindende kurtulmuştum daha büyük hediye mı olur hem :)))) )Eşime de , işten gelince direk lavaboya girer. tuvalet aynasına, baba olmak sana çok yakışacak yazıp emzik yapıştırmıştım Videoyu izliyorum adam iki lafindan biri yemin et şaka mı yapıyorsun diyo en sonunda sinirlenmişim bunun şakası mı olur aa yeter dye
Biz 1 subatta ev tasidik ben temizlik yaptim dip kose, yeni evin tahmin edersiniz kidolap icleri tepeleri ve esya tasima yerlestirme derken birde dolapta sarap gordum oh dedim kirilmadan gelmis onu kafama dikip ictimHamileymisim o sira.
Ben de anlatayim. Bayadir regl olmuyordum doktora gideyim de ilac versin regl icin dedim. Doktora gittim ilaci yazacakti. Gel bir muayene de edelim dedi. Vajinal bakti sonraa hopp bir kese gordu gebesin dedi ben şooook :) dizlerimin bagi kesildi orada :)
Şuan 3.5 aylık. Herhangi bir müdahale gerekmiyor mu kendiliğinden düzelir miKaç aylık canım bizim tortikolis 1 ay sonra cıktı ortaya ama biseybyaoamadik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?