2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kızlar bebeğim 2 gün sonra 3 aylık olacak doktor kafasını tutmada gerilik var dedi oncekinaylara göre sizinkiler nasıl tutabiliyormu kafayı bide bizim bebek kendini arkaya doğru birakiyir
Canım doktor değiştirebiliyor musun? Sanırım senin doktor baya kötü senin bebeğinin doğuştan boynunun tutulmuş olduğunu bilmiyor mu bir de herhangi birşey önermedi mı?
Benimki tutabiliyor yüz üstü yatırmak baya ise yarıyor

Ben şok olmuştum ilk test yapınca yanlıştır falan dedim sürekli çünkü hiç beklemiyordum en az 10 tane yapmışımdır gerçek mı bu diye sonra doktora gittim test yaptım yine inanmadım 2 gün sonra değerler yükselince tamam dedim hamileyim o gun 2 saat boyunca hic durmadan yurumustum ne olacak ne yapacagim simdi nasil olacak diye dusunerek eşime söylediğimde bi sustuk kaldık öylece biraz hazmetmeyi bekledik zaman geçtikçe duruma alıştık

Eger gotum yerse hemsirelik okumayi düşünüyorum eymen iki yasina girince filan.. Tabi yerse o kadar doldum ki tip insanlarina karşı.. Ya bu deveyi gutcem yada diyardan gitcem dedim.. Zaten ilgim de var aslnda.. Hep severim tibbi terimleri.. Bide matematigi oturtursam okuycam tekrar.. Neden olmasin dedim.. 30 yasimda belki yenilenirim? Olamaz mi olabilir pekala

Doktor bugün öyle kaldırdı ellerinden tutup korktum çocuğun kolu çıkar diye ben hiç yapmamıştım zararı olurmu acaba.. öyle kaldırnca kafayı arkaya atti kadında gerileme var dedi hergün yapayım mı yüz üstü sevmiyor ağlıyor

Oyy dun gibi Bende 11 şubatta evde tek başıma yaptığım test ile öğrenip ağlamıştım baya şoktan Bizde şubat ayı toplu doğum günü töreni gibi annemin kardeşimin, kayinvalidemin gorumcemin doğum günleri şubatta. Hepsine kutu hazırlayıp süpriz yapmistim ultrason kağıdı ve minik ayakkabı koydum gizli video çektik hatıra kaldı. ( Hediye derdindende kurtulmuştum daha büyük hediye mı olur hem :)))) )Eşime de , işten gelince direk lavaboya girer. tuvalet aynasına, baba olmak sana çok yakışacak yazıp emzik yapıştırmıştım Videoyu izliyorum adam iki lafindan biri yemin et şaka mı yapıyorsun diyo en sonunda sinirlenmişim bunun şakası mı olur aa yeter dye

Yap canm biraz ağlar ama 3 güne alışır durmaya çalışır. Jimnastik bizim elimizde bebekler bilemezki öğretmen biziz

Önermedi eşim dedi tortikolis ı var doktorda dedi evet etkilemiş olabilir ama bisey de tavsiye etmedi

Yap canm biraz ağlar ama 3 güne alışır durmaya çalışır. Jimnastik bizim elimizde bebekler bilemezki öğretmen biziz
Bende hep korktum bi yeri çıkar diye artık yapayım canım bide bugün aşı oldu 48 saat ateşe dikkat edin dedi eşim de 48bsaat evden çıkmayacak diye tutturdu böylemi yapmamız lazim

Tabi. Yüz üstü yatırmalısın boyun kaslarının gelişmesi için, renkli örtü ser ya da oyuncaklarından koy göreceğe yere, teşvik et yüzüstü yatmaya.

Ayrıca kolu çıkmaz öyle üsturuplu tutarsan. Ben her gün yapıyordum öyle. Elinden tutup

Biz 1 subatta ev tasidik ben temizlik yaptim dip kose, yeni evin tahmin edersiniz kidolap icleri tepeleri ve esya tasima yerlestirme derken birde dolapta sarap gordum oh dedim kirilmadan gelmis onu kafama dikip ictim Hamileymisim o sira.

Yüz üstü koyduk kafayı kaldırdı bi süre sonra ağladı

Ben de anlatayim. Bayadir regl olmuyordum doktora gideyim de ilac versin regl icin dedim. Doktora gittim ilaci yazacakti. Gel bir muayene de edelim dedi. Vajinal bakti sonraa hopp bir kese gordu gebesin dedi ben şooook :) dizlerimin bagi kesildi orada :)

Her gün yap bence ama bileklerinden kavra iyice sadece parmaklarini tutma.. Sen annesisin biraz cesaretli ol.. Egzersiz çok iyi gelio bebeklere.. Eskiden her banyo oncesi yaglayip masajlar yapardim egzersiz yapardim bayilirdi.. Simdi gunde bi defa egzersiz mutlaka yaptirmaya calisiyorum.. Eymende tam yuzustu duramiyor hala.. Surekli calistiriyorum.. Kollarindan destek almayınca gosteriyorum boyle yap diye.. Once kiz şınavı sonra erkek şınavı diyorum.. Biz onlara yardimci olmazsak hicbisey olmuyo.. Hatta eve gelince anladmki bebek durdugu yerde buyuyomuyo bakarsan buyuyo.. Iki gun kafasini tutsun diye ugrastm 3.gun kafayi kaldirdi uzun uzun tutuyo.. Boyle boyle hergun biseyi gelistirmesi lazim.. Sen yurekli ol korkma biyerine bisey olcak diye.. Temkinli ol ama sen ona hic zarar vermezsin emin ol.. Eymen minik diye her yok yastikla tut yok bilmem neyle tut diyip durdu.. Dinlemedm.. Benim kolum onu rahatsz etmez bilakis huzur bulur.. Ve bugun instagramdada paylaştım..

ANNELIK KENDI KARARLARINI VERMEYI ÖĞRENMEKMIS

Çok güzel yapmışsın yaa

Biz 1 subatta ev tasidik ben temizlik yaptim dip kose, yeni evin tahmin edersiniz kidolap icleri tepeleri ve esya tasima yerlestirme derken birde dolapta sarap gordum oh dedim kirilmadan gelmis onu kafama dikip ictim Hamileymisim o sira.

Nasil tutunuyorlar dimi? Hunharca cam sildim perde astım.. Niyeyse hamileligi öğrendim.. Karnimin ağrısı artti.. Iki uc gun kambur bile dolastm evde yaa.. Ama eymen resmen geliyorum demis bana.. Sigaradan belli ama anlamadm ben ne bileyim hemen olcani.. Bi defa adet oldum ikinciyi görmedim.. Dedim heralde olurum bu ay adet.. Hiç kafama takmadm yeminle oldu.. Kesinlikle takinti yapmican bu durumu ben onu anladm.. Takinti olunca olmuyo kesinlikle.

Anam neye niyet neye kismet ayy öyle ogrenmek de güzel direkt görüyorsun.. Biz yok kese oluscak da yok deger su kadar olcak da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…