2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
14 subatta ne yapacaksiniz Ben bir restorana rez yaptim ama otele gitmekti niyetim. Bebek oluncabutun gun ve gece birakamam diye dusundum ☺

22 subat dogum günüm.. 14 subattan beklentim yok.. 22 subattan da eşim bisey bekleme iflas ettim diyo mamalar muayeneler.. Eskisi gibi romantizmde kalmadi.. Birak romantizmi eve gelince iki cift kelm edemiyorum eymen durmuyo yada uykumuz gelio yorgunluktan

Kızlar bebeğim 2 gün sonra 3 aylık olacak doktor kafasını tutmada gerilik var dedi oncekinaylara göre sizinkiler nasıl tutabiliyormu kafayı bide bizim bebek kendini arkaya doğru birakiyir

Ellerinden tut bileklerinden kavra yukari dogru kaldir dikkatlice.. Bikac sefer yap bunu.. emzirmeden once veya sonra egzersiz yaptir.. Mekik ters mekik gibi şeyler.. Bunu da sikistir araya.. Eymene mumkun mertebe egzersiz yaptrdm ben.. Eve gelince yuzustu koydum 3.gunde kafayi kaldrdi.. Ters mekik cok ise yarıyor

Çok güzel ya ne güzel konu açıldı valla :)
Peki son sigaramıydı annesi ? Dayanabildin mi minnoş için.
Ya yok malesef esimin yanindan tekrar gelmeden paketinden bitane calip o isteyken sahile gidip deniz kenarinda bitane icip geldim oda cok guzeldi gizli olunca tadi daha guzel oluyodu sanirim Sonra uc dort ay hic icmedim ama bu surecte hep esimden uzaktim asiri mide bulantim filan vardi sonra esimden pek haber alamadigim zamanlar oldu 6. 7.aylarima dogru ozamanlarda dayanamayip 1-2 cop ictigim oldu aglaya aglaya. Yani hamilelik boyunca bi paket kadar icmisimdir heralde.

Hiçbişiy olmaz merak etme canım.. bir sürü çocuk öyle büyümüş, büyüyor..

Ben zorla ayakta sallamaya karsiyim.. Cocugun uykusu yokken sallaynca afallar elbette.
Amauykusu varsa bu ona yardimci oluyo.. Kucakta sallamak gibi bisey fark goremiyorum niyeyse.. Haa buyuyunce bacaklarda derman kalmaz o ayri

23 subatta benim :) bende sevgililer gününde esime hicbisey almicam 1,5 aydir yanımızda degil cok özledim aslnda hediye alaym filan diyodum da sonra amaaan alacak bisey gelmedi aklma vazgeçtim:) 14 subatta il disinds olcaz nasl gecer pek kestiremiyorum cinarla ilk defa iki saatlikte olsa uzun yola gidecez insallah. Dogum gunumde de eşim cok cok romantiktir düşüncelidir bilmiyorum baba oldum diye odunlasir mi :) cunku gecen haftaydi sanrm telefonda canimli cicimli sevgili gbi surekli mesajlasalm mi coluklu cocuklu koca insanlsr olduk dedi ben sok

Ben zorla ayakta sallamaya karsiyim.. Cocugun uykusu yokken sallaynca afallar elbette.
Amauykusu varsa bu ona yardimci oluyo.. Kucakta sallamak gibi bisey fark goremiyorum niyeyse.. Haa buyuyunce bacaklarda derman kalmaz o ayri
Kesinlikle katılıyorum, zorla olmaz ama uykusu varsa pış piş sallanır, oğlumu 3,5 yaşına kadar salladım Artık kendi yastığını getirip ayağıma yatıp başını sallamaya başlıyordu salla salla diye

Kafamda deli sorular bende anlamıyorum versem hiç hayır demiyo doktor anne baba uzun iri bebekte gelişimi yüksek demişti o yüzden mamaya başladık memeyle tatmin olmuyodu malesef şimdide midesi büyüdü demekki yedikçe yiyor

Haha ben de testi aldım hemen sigara yaktım eve gelince hamileysem içemem diye sonra pozitif çıktı, hiç içmedim.. şimdi ama son günlerde arada 1-2 içiyorum dayanamıyorum.. emzirdiktennsonra yakıyorum 1,5 saat sonra filan emziriyorum. İnanılmaz bir suçluluk duygusu oluyor

Al benden de okadar gunde 1 filan iciyorum bende 5 haftadir hic icmedim gerci doğumdan sonrada ilk 40 gun filan icmedim. Icersem gece 11 de bebegim uyuyo sabah 4-5 e kadar bende o uyuyunca iciyorum kokusu filan gitsin diye

Emzirirken icmekle gamileyken icmek arasinda bir fark yok. Nolur yapma

Ay bende anlatiyim 6 subatti bat.. 1 gun geçti 2 gün geçti 3 gün geçti.. Karnimda ağrıyor.. Allah allah dedim.. O haftada evi dip köşe temizlemistim.. Tul perde vsvs.. Ama 6 subattan bi hafta önce sigarayı bırakmıştım.. Tiksinti gelmişti.. Yani icmek istiodum ama icince tiksinti geliodu.. 10 subat pazardi esimin arkadaslariyla kahvaltiya gitcektik.. Gece duramadm gel hastaneye gidip test yaptiralim dedim hatta burda bi topikte yazmıştım.. Gittik test sonucu çıktı.. Hamileymisim.. Ama yeniydi bayagi 72ydi değer.. Gec dollenme olmuştu..Esimle hastane bahcesine çıktık.. Sevindi de bagirmadi öyle.. Cikinca sigara yakcak tersten aldi ağzına.. Gulme krizine girdik eve gittik icim icime sigmadi.. Devirdi kicini uyudu esim ben uyuyamiyorum sabah kahvaltiya gittik ordada iki kisi hamileydi.. Ben soyleyip soylememe konusunda kararsz kaldim.. Dedim kalbini bozma gizli saklı olma deyip söyledim.. Herkes şok tabi ne gunlerdi yaa.. Içim bi tuhaf oldu.. Heyecan sardi hemen

Ama sut de iciyo cinarla eymen.. Bunu unutma.. Ordan da aliyolar cc miktarini..

Bende anlatayım. Son adet tarihim 2 ocakti. İki gün gecikti adetim. Eşim de o ara sen hamile olabilirsin dikkat et kendine diyip duruyodu. Test için bı hafta bekle diyodu bide. Neyse büyük oğlumla markete gideyim dedim. Üç yaşında o zaman benm bıdık marketten çıktım karşıda eczane. Seytan dürtüyor beni git al bı test diye . Neyse girdim aldım bı tane . Elimde üç yaşındaki oğlum nedense çok utandım o testi alırken . Eve geldim yaptım testi hemen bıraktım gittim evi toplamaya başladım. Zaten olsada çıkmaz dedim iki gün geciktim sadece. Neyse bı sure sonra test yaptığım geldi aklıma bı bakayım çöpe atarim dedim ben şok. Çok net iki çizgi. Allah'ım nasıl ağlıyorum. Eşimi aradım hemen. Ellerim acayip titriyor. Tam iş çıkış saati onunda . Ogün iki koli hikaye kitabı vermişler iki eli doluymuş birde yağmur yagiodu. Tam metroya binerken aramisim. Kutulari üst üste koymuş öyle açmış teli efendim dedi. Aşkım dedim ama ağlıyorum nasıl. Noldu soyle birine bişey mi oldu dedi. Ben hamileyim dedim. Gerçekten mi dedi. Evet dedim tamam görüşürüz dedi kapattı kızdım hemen meğer şoka girmiş ellerinde kitap kolileri bı yandan yağmur falan. Eve hemen tatlı alıp geldi işte. Benm bı kimyasal gebelik birde kurtajim vardı daha önce. Sonra iki oğlum dünyaya geldi çok şükür. Ama şunu anladım insanın kaç tane evladı olursa olsun aynı mutluluk aynı heycan. Doğdu bide büyüyor. Abi okuldan geliyor bebek sevinç çığlıkları atiyor. Nasıl seviyor abisini. Onları yan yana gördükçe hep gözlerim doluyor. Kardesliginiz daim olsun diye dua ediyorum hep. Velhasıl kelam annelik güzel duygu. Ev ahalisi uyudu. Bende yatayım bari küçük bıdık acikana kadar

Tıp okusan isinin hakkini veren doktor olcagindan suphem yok.. Keske haketmeyen doktorlar olcana hakedenler olsa bu mevkilerde
Ahhhh Beriko'cum... Hangi iş olursa olsun hakkıyla yapsak hepimiz... Hakkını verebilmek keşke. Allah her saniyemizin hakkını vermeyi nasip etsin. Herkes işini düzgün yapsa cennet gibi değil mi şu ülke..
Hem sen? Şimdi fahri doktor değil misin artık? Biz anneler alaylı doktor olmaya mecbur kalıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…