14 subatta ne yapacaksinizBen bir restorana rez yaptim ama otele gitmekti niyetim. Bebek oluncabutun gun ve gece birakamam diye dusundum ☺
Kızlar bebeğim 2 gün sonra 3 aylık olacak doktor kafasını tutmada gerilik var dedi oncekinaylara göre sizinkiler nasıl tutabiliyormu kafayı bide bizim bebek kendini arkaya doğru birakiyir
Ya yok malesefÇok güzel ya ne güzel konu açıldı valla :)
Peki son sigaramıydı annesi ? Dayanabildin mi minnoş için.
Hiçbişiy olmaz merak etme canım.. bir sürü çocuk öyle büyümüş, büyüyor..
23 subatta benim :) bende sevgililer gününde esime hicbisey almicam 1,5 aydir yanımızda degil cok özledim aslnda hediye alaym filan diyodum da sonra amaaan alacak bisey gelmedi aklma vazgeçtim:) 14 subatta il disinds olcaz nasl gecer pek kestiremiyorum cinarla ilk defa iki saatlikte olsa uzun yola gidecez insallah. Dogum gunumde de eşim cok cok romantiktir düşüncelidir bilmiyorum baba oldum diye odunlasir mi :) cunku gecen haftaydi sanrm telefonda canimli cicimli sevgili gbi surekli mesajlasalm mi coluklu cocuklu koca insanlsr olduk dedi ben sok22 subat dogum günüm.. 14 subattan beklentim yok.. 22 subattan da eşim bisey bekleme iflas ettim diyomamalar muayeneler.. Eskisi gibi romantizmde kalmadi.. Birak romantizmi eve gelince iki cift kelm edemiyorum eymen durmuyo yada uykumuz gelio yorgunluktan
Ben 31 ocakta öğrenmiştim 4 şubat gibi de bu gruba dahil olmuştumDun gibi... benim daha ogrenmeme 1 hafta var
Kesinlikle katılıyorum, zorla olmaz ama uykusu varsa pış piş sallanır, oğlumu 3,5 yaşına kadar salladım Artık kendi yastığını getirip ayağıma yatıp başını sallamaya başlıyordu salla salla diyeBen zorla ayakta sallamaya karsiyim.. Cocugun uykusu yokken sallaynca afallar elbette.
Amauykusu varsa bu ona yardimci oluyo.. Kucakta sallamak gibi bisey fark goremiyorum niyeyse.. Haa buyuyunce bacaklarda derman kalmaz o ayri
Kafamda deli sorular bende anlamıyorum versem hiç hayır demiyo doktor anne baba uzun iri bebekte gelişimi yüksek demişti o yüzden mamaya başladık memeyle tatmin olmuyodu malesef şimdide midesi büyüdü demekki yedikçe yiyorBen 6x120 veriyorum.. Bide ne kadar verebilirsem gece gündüz sürekli meme.. Ama biz 5.ayi sayiyoruz.. Ayina göre nekadar icmesi gerektgno yaziolar nette.. Bi de gelisimine göre anlarsn ne kadar istedgini.. Bende 150de verse içer.. Hatta mamadan snra beklemeden memeye tuttum bikac kez hayır demedi bile.. Ben eymenin diliyle ittigini hiç görmedim daha.. O yuzden anlayamiyodum bu zmna kadar aç mi tok mu.. Bi tek su verince onu itiyor diliyle
Haha ben de testi aldım hemen sigara yaktım eve gelince hamileysem içemem diyeBen de 27 ocakta Ogrenmistim esim gorevdeydi bindim arabaya gittim yanina okul tatil olunca hemen daha bat a 1 hafta vardi test aldim iki tane yemege gidicektik gitmeden yaptm 10 dk bekledim tek cizgi Yemege gittik gözlerim dolu dolu Esim uzme kendini dedi basladm aglamaya sonra donduk otele esim kafeteryadan biseyler alcakti ben odaya geldim testide atmamıştım bi baktm cift ben sooook tabi. Ellerim yuzumde yatakta oturuyorum esim girdi iceri beni öyle gorunce hadi canm hadi canım diyo kostu bakti teste ciglik atyo :) sonra testi tekrarladm yine cift sonra gece gece bilmedgmz yer bi ozel hastane bulduk gittik kan verdik iki saatten ckcak dediler beni birakti esim otele geri gitti hastaneye :) o gidince hemen bi sigara yaktm nasl guzeldi :) hamileysem bidaha icemem diye. Aradi bagiriyo baba oluyorum diye :))) vay be dun gibi
Al benden de okadarHaha ben de testi aldım hemen sigara yaktım eve gelince hamileysem içemem diyesonra pozitif çıktı, hiç içmedim.. şimdi ama son günlerde arada 1-2 içiyorum dayanamıyorum.. emzirdiktennsonra yakıyorum 1,5 saat sonra filan emziriyorum. İnanılmaz bir suçluluk duygusu oluyor
Emzirirken icmekle gamileyken icmek arasinda bir fark yok. Nolur yapmaHaha ben de testi aldım hemen sigara yaktım eve gelince hamileysem içemem diyesonra pozitif çıktı, hiç içmedim.. şimdi ama son günlerde arada 1-2 içiyorum dayanamıyorum.. emzirdiktennsonra yakıyorum 1,5 saat sonra filan emziriyorum. İnanılmaz bir suçluluk duygusu oluyor
Ben de 27 ocakta Ogrenmistim esim gorevdeydi bindim arabaya gittim yanina okul tatil olunca hemen daha bat a 1 hafta vardi test aldim iki tane yemege gidicektik gitmeden yaptm 10 dk bekledim tek cizgi Yemege gittik gözlerim dolu dolu Esim uzme kendini dedi basladm aglamaya sonra donduk otele esim kafeteryadan biseyler alcakti ben odaya geldim testide atmamıştım bi baktm cift ben sooook tabi. Ellerim yuzumde yatakta oturuyorum esim girdi iceri beni öyle gorunce hadi canm hadi canım diyo kostu bakti teste ciglik atyo :) sonra testi tekrarladm yine cift sonra gece gece bilmedgmz yer bi ozel hastane bulduk gittik kan verdik iki saatten ckcak dediler beni birakti esim otele geri gitti hastaneye :) o gidince hemen bi sigara yaktm nasl guzeldi :) hamileysem bidaha icemem diye. Aradi bagiriyo baba oluyorum diye :))) vay be dun gibi
Valla bende aha meme reddetti aman biberon reddetti zayıfladı zayiflicak derken en cok bu ay kilo almis esin dogru diyo. Bende saginca 30cc anca ckyodu demekki cekiyo minik kusum. Mamayi 4 yada icirebilirsem 5 kere 120cc veriyorm. Once emziriip sonra mama sonra tekrar meme veriyorum memeyi az cekiyo diye icmedi sandigimdan bide uykuya memesiz gecemiyoruz cunku. Neyse ki simdilik iyiyiz. Mamayi 150 filan yapsak mi bilmiyorumgunluk kac cc icmesi gerektigini soyle hesaplaniyor kac kilo bebek diyelim 5 ozaman 5*150 yani 750 cc gunluk ihtiyaci.
Kızlar bira mayası kullanan varmı sütü arttırmak için
Bende anlatayım. Son adet tarihim 2 ocakti. İki gün gecikti adetim. Eşim de o ara sen hamile olabilirsin dikkat et kendine diyip duruyodu. Test için bı hafta bekle diyodu bide. Neyse büyük oğlumla markete gideyim dedim. Üç yaşında o zaman benm bıdıkAy bende anlatiyim6 subatti bat.. 1 gun geçti 2 gün geçti 3 gün geçti.. Karnimda ağrıyor.. Allah allah dedim.. O haftada evi dip köşe temizlemistim.. Tul perde vsvs.. Ama 6 subattan bi hafta önce sigarayı bırakmıştım.. Tiksinti gelmişti.. Yani icmek istiodum ama icince tiksinti geliodu.. 10 subat pazardi esimin arkadaslariyla kahvaltiya gitcektik.. Gece duramadm gel hastaneye gidip test yaptiralim dedim hatta burda bi topikte yazmıştım.. Gittik test sonucu çıktı.. Hamileymisim.. Ama yeniydi bayagi 72ydi değer.. Gec dollenme olmuştu..Esimle hastane bahcesine çıktık.. Sevindi de bagirmadi öyle.. Cikinca sigara yakcak tersten aldi ağzına.. Gulme krizine girdik eve gittik icim icime sigmadi.. Devirdi kicini uyudu esim ben uyuyamiyorum sabah kahvaltiya gittik ordada iki kisi hamileydi.. Ben soyleyip soylememe konusunda kararsz kaldim.. Dedim kalbini bozma gizli saklı olma deyip söyledim.. Herkes şok tabi ne gunlerdi yaa.. Içim bi tuhaf oldu.. Heyecan sardi hemen
Ahhhh Beriko'cum... Hangi iş olursa olsun hakkıyla yapsak hepimiz... Hakkını verebilmek keşke. Allah her saniyemizin hakkını vermeyi nasip etsin. Herkes işini düzgün yapsa cennet gibi değil mi şu ülke..Tıp okusan isinin hakkini veren doktor olcagindan suphem yok.. Keske haketmeyen doktorlar olcana hakedenler olsa bu mevkilerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?