Eger gotum yerse hemsirelik okumayi düşünüyorum eymen iki yasina girince filan.. Tabi yerseo kadar doldum ki tip insanlarina karşı.. Ya bu deveyi gutcem yada diyardan gitcem dedim.. Zaten ilgim de var aslnda.. Hep severim tibbi terimleri.. Bide matematigi oturtursam okuycam tekrar.. Neden olmasin dedim.. 30 yasimda belki yenilenirim? Olamaz mi olabilir pekala
Erkek bebeklerin anne karnından itibaren olurmuş.Kızlar bugün yani dün urolojiye goturduk eymeni.. Doktorun tavsiye ettigi bi proftu.. Sunnet diye gittik ama daha değişik biseyle karsilastik.. Sunneti 7 yaşında yaptrn dedi.. Diger mesele de pipisi eğri eymenin.. Dogunca eve geldgnde de çiş yaparken hep kendine işiyordu.. Egrilik belirtsymis galiba.. 2 yasina doğru tekrar getrn bakalm dedi.. Ilerde cinsel haystini etkileyecek bisey ki bakalim dedi.. Bi de busey sorcam bebislernzn pipisi ereksiyon oluyo mu?
Ne okumuştun, Eymenden önce çalışıyor muydun?
Yüz üstü, göğsünün altına ince bir yastık koy. Önüne de ilgi çekecek şeyler. Her defasında süreyi arttır. 10 sn 30 sn...Doktor bugün öyle kaldırdı ellerinden tutup korktum çocuğun kolu çıkar diye ben hiç yapmamıştım zararı olurmu acaba.. öyle kaldırnca kafayı arkaya atti kadında gerileme var dedi hergün yapayım mı yüz üstü sevmiyor ağlıyor
Erkek bebeklerin anne karnından itibaren olurmuş.
Bir gün olsun istiyorduk ama daha hazır değildik, korunuyoduk falan da şok olduk, hayırlı zaman buymuş dedik.. üç defa test yaptım; yapabilecek miyim nasıl olcak diye çok ağladım, akşamına fikri kabul ettim ama yine de görmeden emin olmucam dedim. O zamanlar daha hiç pandiklenmedim tabi alttan muayeneden de korkuyorumIstemio muydun?
Beriko seni gerçekten takdir ediyorum. Hep derlerdi pramature anneleri güçlü olur diye canlı örneğini sende gördük. Bence sen normal hayatında da başarılı bı kadınsın tuttuğunu koparan cinsten.Her gün yap bence ama bileklerinden kavra iyice sadece parmaklarini tutma.. Sen annesisin biraz cesaretli ol.. Egzersiz çok iyi gelio bebeklere.. Eskiden her banyo oncesi yaglayip masajlar yapardim egzersiz yapardim bayilirdi.. Simdi gunde bi defa egzersiz mutlaka yaptirmaya calisiyorum.. Eymende tam yuzustu duramiyor hala.. Surekli calistiriyorum.. Kollarindan destek almayınca gosteriyorum boyle yap diye.. Once kiz şınavı sonra erkek şınavı diyorum.. Biz onlara yardimci olmazsak hicbisey olmuyo.. Hatta eve gelince anladmki bebek durdugu yerde buyuyomuyo bakarsan buyuyo.. Iki gun kafasini tutsun diye ugrastm 3.gun kafayi kaldirdi uzun uzun tutuyo.. Boyle boyle hergun biseyi gelistirmesi lazim.. Sen yurekli ol korkma biyerine bisey olcak diye.. Temkinli ol ama sen ona hic zarar vermezsin emin ol.. Eymen minik diye her yok yastikla tut yok bilmem neyle tut diyip durdu.. Dinlemedm.. Benim kolum onu rahatsz etmez bilakis huzur bulur.. Ve bugun instagramdada paylaştım..
ANNELIK KENDI KARARLARINI VERMEYI ÖĞRENMEKMIS
Bir gün olsun istiyorduk ama daha hazır değildik, korunuyoduk falan da şok olduk, hayırlı zaman buymuş dedik.. üç defa test yaptım; yapabilecek miyim nasıl olcak diye çok ağladım, akşamına fikri kabul ettim ama yine de görmeden emin olmucam dedim. O zamanlar daha hiç pandiklenmedim tabi alttan muayeneden de korkuyorum,dişimi sıktım bir hafta sonra gittim doktora, direk kese gözüktü dedim tamam hamileyim
Beriko seni gerçekten takdir ediyorum. Hep derlerdi pramature anneleri güçlü olur diye canlı örneğini sende gördük. Bence sen normal hayatında da başarılı bı kadınsın tuttuğunu koparan cinsten.
Yaa kaç kilo aldınızBen.. Sanrm kiloyu ondan aldm
Yaa kaç kilo aldınızBi işe yaradı mı bari
Malt içecek faydalı oldu bana da, bazıları çok şekerli yalnız onları içemedim.Kızlar bira mayası kullanan varmı sütü arttırmak için
Orası öyle evet, ama hani hep isteyerek yapmak vardı planlarda, işte ben işe yeni başlamıştım bari bir yılım dolsaydı falan diye düşünmüştüm, hatta hamile olduğumu öğrenince ağlarken yememiş içmemiş çocuk yapmış dicekler diye bile ağlandımHazır hissetmek çok önemli diyorum ama ne kadar hazir hissetsek de anne olduktan sonra işin rengi o zaman anlaşılıyor.. Kimsenin sihirli degnekle anneligi hop diye kabullendigini zannetmiyorum.. Ben anaç bir insanim ona ragmen çok çok zorlaniyorum cocuklu hayata.. Hayatimiz bi anda degisiyor ve ömür boyu hep o sekilde gidecek.. Bunun kararini vermek çok zor.. Bide böyle bi dunyaya cocuk getirmek vsvs iyice ertelemeye sebep oluyor.. Ama bi sure sonra bünye anne olmak istiyor sanrm.. Sende de öyle olmuş
Tummy time yaptir mutlaka her gün birkac kez. Boyun kaslari gelissinKızlar bebeğim 2 gün sonra 3 aylık olacak doktor kafasını tutmada gerilik var dedi oncekinaylara göre sizinkiler nasıl tutabiliyormu kafayı bide bizim bebek kendini arkaya doğru birakiyir
Eymende aynı.. Zaten hastanede aglamaktan da sesi kısıldıkedi gibi miyavliyo sanki.. Eskiye donmeye basladi sesi ama bakalm
Çocuklar hasta banada dünyanın sonu gelmiş bı üzüntü çökmüşluk hissi geliyor. Sonra diyorum ki kendine gel bunlar geçici. Allah dermansız dert vermesin. O kadar yoğun gecio ki günlerim hamileligimi çoktan unuttum.Yok yaa.. Valla ufak bisey oluyo yikiliyorum hemen.. Elim ayagim kalkmiyo ufak bi uzuntude.. Niye bilmiyorum eymenle hastane maceralarimzda bildgmz major depresyon gibi bi bisey yasamama ragmen eymen iyice kotulesince kalkabildim.. Normalde dunya basima yıkılır.. Nasil dayandm o hastanelerde bilmiyorum.. Ama güçlü biri degilim.. Sadece annem bana hep derdi bisey olunca kendini kotuluge verme dahada kötü olursun derdi.. Hasta olunca da hep bunu yapmaya calisiyorum.. Ben kendimi biraktikca dahada kötü olduğumu farkettm.. Hamileyken de hatta o kusmalarimi dusunuyorum.. Kimse dayanamaz çünkü aksama anca agzimin tadi yerine geliodu.. Ben yinede biseyim yok gibi dusunuyodum.. Hicbisey anlamadm bu yuzden hamilelikten
Ne kadar oldu kullanmaya başlayalı birde ne zaman etkisini gördün kusura bakma yorvam seni beni biraz malum pahalı :)Valla 79 filandm galiba onu icmeye baslayali simdi 84 oldum.. Ama benim sadece o değildir etken heralde.. Biraz bogazmda açıldı.. Hergun bitane iciyorm.. Aşırı şekerli.. Baska tatli yiyemezsn zaten
Bende etkili oluyo sanki.. Eskiden hic ypk gibiydi sutum.. Simdi var gibi
Migrosta aatilan malt sekeri yok meyve suyu gibi oneririm ama ebebekteki promalt insani seker komasina sokabilir.Malt içecek faydalı oldu bana da, bazıları çok şekerli yalnız onları içemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?