2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kızlar bugün yani dün urolojiye goturduk eymeni.. Doktorun tavsiye ettigi bi proftu.. Sunnet diye gittik ama daha değişik biseyle karsilastik.. Sunneti 7 yaşında yaptrn dedi.. Diger mesele de pipisi eğri eymenin.. Dogunca eve geldgnde de çiş yaparken hep kendine işiyordu.. Egrilik belirtsymis galiba.. 2 yasina doğru tekrar getrn bakalm dedi.. Ilerde cinsel haystini etkileyecek bisey ki bakalim dedi.. Bi de busey sorcam bebislernzn pipisi ereksiyon oluyo mu?

Ne okumuştun, Eymenden önce çalışıyor muydun?

Erkek bebeklerin anne karnından itibaren olurmuş.

Yüz üstü, göğsünün altına ince bir yastık koy. Önüne de ilgi çekecek şeyler. Her defasında süreyi arttır. 10 sn 30 sn...

Bir gün olsun istiyorduk ama daha hazır değildik, korunuyoduk falan da şok olduk, hayırlı zaman buymuş dedik.. üç defa test yaptım; yapabilecek miyim nasıl olcak diye çok ağladım, akşamına fikri kabul ettim ama yine de görmeden emin olmucam dedim. O zamanlar daha hiç pandiklenmedim tabi alttan muayeneden de korkuyorum,dişimi sıktım bir hafta sonra gittim doktora, direk kese gözüktü dedim tamam hamileyim

Beriko seni gerçekten takdir ediyorum. Hep derlerdi pramature anneleri güçlü olur diye canlı örneğini sende gördük. Bence sen normal hayatında da başarılı bı kadınsın tuttuğunu koparan cinsten.

Hazır hissetmek çok önemli diyorum ama ne kadar hazir hissetsek de anne olduktan sonra işin rengi o zaman anlaşılıyor.. Kimsenin sihirli degnekle anneligi hop diye kabullendigini zannetmiyorum.. Ben anaç bir insanim ona ragmen çok çok zorlaniyorum cocuklu hayata.. Hayatimiz bi anda degisiyor ve ömür boyu hep o sekilde gidecek.. Bunun kararini vermek çok zor.. Bide böyle bi dunyaya cocuk getirmek vsvs iyice ertelemeye sebep oluyor.. Ama bi sure sonra bünye anne olmak istiyor sanrm.. Sende de öyle olmuş

Beriko seni gerçekten takdir ediyorum. Hep derlerdi pramature anneleri güçlü olur diye canlı örneğini sende gördük. Bence sen normal hayatında da başarılı bı kadınsın tuttuğunu koparan cinsten.

Yok yaa.. Valla ufak bisey oluyo yikiliyorum hemen.. Elim ayagim kalkmiyo ufak bi uzuntude.. Niye bilmiyorum eymenle hastane maceralarimzda bildgmz major depresyon gibi bi bisey yasamama ragmen eymen iyice kotulesince kalkabildim.. Normalde dunya basima yıkılır.. Nasil dayandm o hastanelerde bilmiyorum.. Ama güçlü biri degilim.. Sadece annem bana hep derdi bisey olunca kendini kotuluge verme dahada kötü olursun derdi.. Hasta olunca da hep bunu yapmaya calisiyorum.. Ben kendimi biraktikca dahada kötü olduğumu farkettm.. Hamileyken de hatta o kusmalarimi dusunuyorum.. Kimse dayanamaz çünkü aksama anca agzimin tadi yerine geliodu.. Ben yinede biseyim yok gibi dusunuyodum.. Hicbisey anlamadm bu yuzden hamilelikten

Yaa kaç kilo aldınız Bi işe yaradı mı bari

Valla 79 filandm galiba onu icmeye baslayali simdi 84 oldum.. Ama benim sadece o değildir etken heralde.. Biraz bogazmda açıldı.. Hergun bitane iciyorm.. Aşırı şekerli.. Baska tatli yiyemezsn zaten
Bende etkili oluyo sanki.. Eskiden hic ypk gibiydi sutum.. Simdi var gibi

Orası öyle evet, ama hani hep isteyerek yapmak vardı planlarda, işte ben işe yeni başlamıştım bari bir yılım dolsaydı falan diye düşünmüştüm, hatta hamile olduğumu öğrenince ağlarken yememiş içmemiş çocuk yapmış dicekler diye bile ağlandım hepsi geride kaldı tabi çok şükür, şu son günlerde yaşadım ruhi daralmaları da bi atlatabilirsem havalar da güzelleşcek herşey çok güzel olcak inşallah

Çocuklar hasta banada dünyanın sonu gelmiş bı üzüntü çökmüşluk hissi geliyor. Sonra diyorum ki kendine gel bunlar geçici. Allah dermansız dert vermesin. O kadar yoğun gecio ki günlerim hamileligimi çoktan unuttum.

Ne kadar oldu kullanmaya başlayalı birde ne zaman etkisini gördün kusura bakma yorvam seni beni biraz malum pahalı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…