Evet ya kesinlikle Mamipower ismi bendeki de onun içimi güzelMigrosta aatilan malt sekeri yok meyve suyu gibi oneririm ama ebebekteki promalt insani seker komasina sokabilir.
Bizde de kopukluk varSonra nurse harvey istedim.. Niyeyse onu fa zor şer buldu.. Yok hicbiyerde diyobazen mutfakta gozunun onundekini bulamaz zaten o
Sizde de oldu mu bilmiyorm ama bebek olduktan sonra esime daha bi bağlandım.. Niye bilmiyorum.. Eskiden de bagliydim ama simdk sanki daha fazla☺
Çok haklısın canım çok güzel yazmışın inşallah bende cesaretli olabilirimHer gün yap bence ama bileklerinden kavra iyice sadece parmaklarini tutma.. Sen annesisin biraz cesaretli ol.. Egzersiz çok iyi gelio bebeklere.. Eskiden her banyo oncesi yaglayip masajlar yapardim egzersiz yapardim bayilirdi.. Simdi gunde bi defa egzersiz mutlaka yaptirmaya calisiyorum.. Eymende tam yuzustu duramiyor hala.. Surekli calistiriyorum.. Kollarindan destek almayınca gosteriyorum boyle yap diye.. Once kiz şınavı sonra erkek şınavı diyorum.. Biz onlara yardimci olmazsak hicbisey olmuyo.. Hatta eve gelince anladmki bebek durdugu yerde buyuyomuyo bakarsan buyuyo.. Iki gun kafasini tutsun diye ugrastm 3.gun kafayi kaldirdi uzun uzun tutuyo.. Boyle boyle hergun biseyi gelistirmesi lazim.. Sen yurekli ol korkma biyerine bisey olcak diye.. Temkinli ol ama sen ona hic zarar vermezsin emin ol.. Eymen minik diye her yok yastikla tut yok bilmem neyle tut diyip durdu.. Dinlemedm.. Benim kolum onu rahatsz etmez bilakis huzur bulur.. Ve bugun instagramdada paylaştım..
ANNELIK KENDI KARARLARINI VERMEYI ÖĞRENMEKMIS
Işte bende buna cvp arıyorum 2 aydır canım bulursam paylaşırım mutlaka senle ben y.disindayim burda hiç müdahalede bulunmuyorlar zamanla düzelir diye ama bence fizyoterapist görse iyi olur burda riskli biliyolar bebek olduğu için sorumluluk almiyirlarŞuan 3.5 aylık. Herhangi bir müdahale gerekmiyor mu kendiliğinden düzelir mi
Malt içecek sütü sulandiriyor. Yani miktar artsa da besleyicilik düşüyor.Malt içecek faydalı oldu bana da, bazıları çok şekerli yalnız onları içemedim.
Besleyicilik için dengeli beslenmeye çalışıyorum zaten protein, vitamin ve faydalı yağlardan zengin olabildiğince.Malt içecek sütü sulandiriyor. Yani miktar artsa da besleyicilik düşüyor.
Gündüz uyandıktan 1,5-2 saat içinde uyutmaya çalışıyoruz ama kısa kısa uyuyor genelde, eğer hiç uyutamazsa aynen çok huzursuz oluyor bütün gün. O yüzden uyusun da ne olursa olsun diye bazen kucakta, bazen pusette yani yatak hariç her yerdeyizKizlar benim bebem uyumuyor. Oglum sabah 8 de uyandi. Saat 17 oldu hala hic uyumadi ve 11 den beri uyutuyrum yatiriyorum aciyor gozunu. İsin kotusu uykusu var. Eglenemiyorda. Gece de aglama krizine giriyor bu kez catlayana kadar agliyor uykusuzluktan.
Sizinkiler uyuyor mu?
Orası öyle evet, ama hani hep isteyerek yapmak vardı planlarda, işte ben işe yeni başlamıştım bari bir yılım dolsaydı falan diye düşünmüştüm, hatta hamile olduğumu öğrenince ağlarken yememiş içmemiş çocuk yapmış dicekler diye bile ağlandımhepsi geride kaldı tabi çok şükür, şu son günlerde yaşadım ruhi daralmaları da bi atlatabilirsem havalar da güzelleşcek herşey çok güzel olcak inşallah
Canm bebeğin uykusunun geldiği an vardır. O saati yakalaman lazım. O an uyutursan uyur. Ama biraz uykusu açılır uyumadigi için yorgundur huysuzlasir. Birde ashabı kef in isimleri Arapça olarak kağıda yazıp besigine koy. Bize faydası oldu .Kizlar benim bebem uyumuyor. Oglum sabah 8 de uyandi. Saat 17 oldu hala hic uyumadi ve 11 den beri uyutuyrum yatiriyorum aciyor gozunu. İsin kotusu uykusu var. Eglenemiyorda. Gece de aglama krizine giriyor bu kez catlayana kadar agliyor uykusuzluktan.
Sizinkiler uyuyor mu?
Sen çok çok guclu bir annesin
Eymen iyilessin bir daha hiiiccc hastalanmasin. Dert tasa ugramasin kuzuya artik. Cok mutlu olun ailenle
Günler uzayınca daha kolay . Bende bugün temizlik yapicaktim canm hiç istemedi. Zaten yağmurlu karanlik hava. Bende banyoyu üstten temizledim mutfağı topladım pilav yaptım . O kadarBende var o bunaltilar daralmalar.. Dayanmaya çalışıyorum.. Diyorum iki ay kaldi sabret.. Nisan mayista disardasin diyorumdisardaym da vallahi dedik ya alismaknzor diye.. Sabahtan beri eve supurge tutcam viledayla silcem.. Saat bu saat oldu hala yapamadm.. Yemek de yapcaktim.. Halimde kalmadi.. Uyku da bastiriyo eymeni beslerken.. Diyorum yazın nasil yetişecem herseye acaba.. Iki gun ust uste hastaneye gittik canim çıktı.. Gezmeye gitmek bile dusundurmeye basladi beni
Çocuklar hasta banada dünyanın sonu gelmiş bı üzüntü çökmüşluk hissi geliyor. Sonra diyorum ki kendine gel bunlar geçici. Allah dermansız dert vermesin. O kadar yoğun gecio ki günlerim hamileligimi çoktan unuttum.
Ne kadar oldu kullanmaya başlayalı birde ne zaman etkisini gördün kusura bakma yorvam seni beni biraz malum pahalı :)
Migrosta aatilan malt sekeri yok meyve suyu gibi oneririm ama ebebekteki promalt insani seker komasina sokabilir.
Kizlar benim bebem uyumuyor. Oglum sabah 8 de uyandi. Saat 17 oldu hala hic uyumadi ve 11 den beri uyutuyrum yatiriyorum aciyor gozunu. İsin kotusu uykusu var. Eglenemiyorda. Gece de aglama krizine giriyor bu kez catlayana kadar agliyor uykusuzluktan.
Sizinkiler uyuyor mu?
Günler uzayınca daha kolay . Bende bugün temizlik yapicaktim canm hiç istemedi. Zaten yağmurlu karanlik hava. Bende banyoyu üstten temizledim mutfağı topladım pilav yaptım . O kadar
İki gündür arkadaşlarım geldi, çok iyi geldiler hiç dinlemedim kendimi, bana insan lazım:)Bende var o bunaltilar daralmalar.. Dayanmaya çalışıyorum.. Diyorum iki ay kaldi sabret.. Nisan mayista disardasin diyorumdisardaym da vallahi dedik ya alismaknzor diye.. Sabahtan beri eve supurge tutcam viledayla silcem.. Saat bu saat oldu hala yapamadm.. Yemek de yapcaktim.. Halimde kalmadi.. Uyku da bastiriyo eymeni beslerken.. Diyorum yazın nasil yetişecem herseye acaba.. Iki gun ust uste hastaneye gittik canim çıktı.. Gezmeye gitmek bile dusundurmeye basladi beni
Rabbim şifalar versin kuzucuga annesine güç kuveet versin. Bazı şeylerin kıymetini bilmiyoruz malesefHastanede o kadar çok şey gördüm ki.. 24 yaşında bir anne.. Evladi kas hastasi 4 yasnda konusamiyor yuruyemiyor.. Pencereden disari bakinca kendimi huzurlu hissediyorum anca o zmn hava alabiliyorum diyo.. Cocugunun yanina yuruyen cocuk koymuşlar.. Cocuk hep icten içe üzülmüş.. Kiz kahroluyodu evladina.. Yanimiza bebek gelsin diye cok dua ettim siz geldnz iyiki dedibirde oyle guleryuzlu bi kiz ki.. Dert nasil guzellestirmis o yaşta.. Onunla sohbet ettikten sonra koyverdim çoğu şeyi.. Dermansiz dert vermesin mevlam
Çamaşır yığınını bikac gündür hallettim gibi. Evi düzene soktum iki gündür. Ama sil süpür toz alma işi var. Ütüyü gerekli listesinden çıkardım çoktanSen yine yapmissin.. Tek yaptgm kahvalti etmek vallahihaftasonu daginikligi yemi toparlar gibi oldum.. Ev bu hafta elimden ustunkoru gecse umursamicam da bayagi gübür oldu yerler.. Gece de olsa supurgeyi accam vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?