2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bizde de kopukluk var giderken kızına diyo Allaha emanet ol aşkım diye

Çok haklısın canım çok güzel yazmışın inşallah bende cesaretli olabilirim

Şuan 3.5 aylık. Herhangi bir müdahale gerekmiyor mu kendiliğinden düzelir mi
Işte bende buna cvp arıyorum 2 aydır canım bulursam paylaşırım mutlaka senle ben y.disindayim burda hiç müdahalede bulunmuyorlar zamanla düzelir diye ama bence fizyoterapist görse iyi olur burda riskli biliyolar bebek olduğu için sorumluluk almiyirlar

Kizlar benim bebem uyumuyor. Oglum sabah 8 de uyandi. Saat 17 oldu hala hic uyumadi ve 11 den beri uyutuyrum yatiriyorum aciyor gozunu. İsin kotusu uykusu var. Eglenemiyorda. Gece de aglama krizine giriyor bu kez catlayana kadar agliyor uykusuzluktan.

Sizinkiler uyuyor mu?

Gündüz uyandıktan 1,5-2 saat içinde uyutmaya çalışıyoruz ama kısa kısa uyuyor genelde, eğer hiç uyutamazsa aynen çok huzursuz oluyor bütün gün. O yüzden uyusun da ne olursa olsun diye bazen kucakta, bazen pusette yani yatak hariç her yerdeyiz

Bende var o bunaltilar daralmalar.. Dayanmaya çalışıyorum.. Diyorum iki ay kaldi sabret.. Nisan mayista disardasin diyorum disardaym da vallahi dedik ya alismaknzor diye.. Sabahtan beri eve supurge tutcam viledayla silcem.. Saat bu saat oldu hala yapamadm.. Yemek de yapcaktim.. Halimde kalmadi.. Uyku da bastiriyo eymeni beslerken.. Diyorum yazın nasil yetişecem herseye acaba.. Iki gun ust uste hastaneye gittik canim çıktı.. Gezmeye gitmek bile dusundurmeye basladi beni

Canm bebeğin uykusunun geldiği an vardır. O saati yakalaman lazım. O an uyutursan uyur. Ama biraz uykusu açılır uyumadigi için yorgundur huysuzlasir. Birde ashabı kef in isimleri Arapça olarak kağıda yazıp besigine koy. Bize faydası oldu .

Günler uzayınca daha kolay . Bende bugün temizlik yapicaktim canm hiç istemedi. Zaten yağmurlu karanlik hava. Bende banyoyu üstten temizledim mutfağı topladım pilav yaptım . O kadar

Hastanede o kadar çok şey gördüm ki.. 24 yaşında bir anne.. Evladi kas hastasi 4 yasnda konusamiyor yuruyemiyor.. Pencereden disari bakinca kendimi huzurlu hissediyorum anca o zmn hava alabiliyorum diyo.. Cocugunun yanina yuruyen cocuk koymuşlar.. Cocuk hep icten içe üzülmüş.. Kiz kahroluyodu evladina.. Yanimiza bebek gelsin diye cok dua ettim siz geldnz iyiki dedi birde oyle guleryuzlu bi kiz ki.. Dert nasil guzellestirmis o yaşta.. Onunla sohbet ettikten sonra koyverdim çoğu şeyi.. Dermansiz dert vermesin mevlam

Ne kadar oldu kullanmaya başlayalı birde ne zaman etkisini gördün kusura bakma yorvam seni beni biraz malum pahalı :)

Canim içince sizlamaya basliyo göğüslerim.. Gunde bi defa içtim.. Fazlasini icem var mi bilmiyorum.. O yetti bana.. Ama yaninda komposto hurma humama cayi filanda iciyodum.. Yine baslicam bunlara da hastanelerden kafayi kaldiramiyorm.. Promalt bende direkt etkiledi ama herkese ayni seyi yaparmi bilmem.. Valla bi aydan önce almıştık.. Ara sira gunlerini de atladm.. Hastane vsvs derken kaldi.. 3 4 tane kaldi iccem onlari da.. Son bi defa daha aldm ebebekten geçen.. Internet sitesindede indirimliydi.. Sonra daha almicam ama yeter.. Su icerim bol bol

Migrosta aatilan malt sekeri yok meyve suyu gibi oneririm ama ebebekteki promalt insani seker komasina sokabilir.

Ayy evet vallahi.. O ne seker yaa.. Seker testi yapiliomus ya hamileyken yapmamistm ben..anlattiklari o cok sekerli su gibi sanki.. Gozumu burnumu kapatip iciyorum.. Ictikten snra midemin kendine gelmesi 1 saati buluyor

Eymende sekerlemeler yapip duruyo.. Bari gun icinde bi 2 saat uyusa da hale koysam işleri.. Sonra varsin uyumasn.. Git gide büyüdü atom karincam

Günler uzayınca daha kolay . Bende bugün temizlik yapicaktim canm hiç istemedi. Zaten yağmurlu karanlik hava. Bende banyoyu üstten temizledim mutfağı topladım pilav yaptım . O kadar

Sen yine yapmissin.. Tek yaptgm kahvalti etmek vallahi haftasonu daginikligi yemi toparlar gibi oldum.. Ev bu hafta elimden ustunkoru gecse umursamicam da bayagi gübür oldu yerler.. Gece de olsa supurgeyi accam vallahi

İki gündür arkadaşlarım geldi, çok iyi geldiler hiç dinlemedim kendimi, bana insan lazım:)

Rabbim şifalar versin kuzucuga annesine güç kuveet versin. Bazı şeylerin kıymetini bilmiyoruz malesef

Sen yine yapmissin.. Tek yaptgm kahvalti etmek vallahi haftasonu daginikligi yemi toparlar gibi oldum.. Ev bu hafta elimden ustunkoru gecse umursamicam da bayagi gübür oldu yerler.. Gece de olsa supurgeyi accam vallahi
Çamaşır yığınını bikac gündür hallettim gibi. Evi düzene soktum iki gündür. Ama sil süpür toz alma işi var. Ütüyü gerekli listesinden çıkardım çoktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…