2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Türkiye de fizik tedavi uygulanıyor, hastane de rastlanmıştım

O maltlar fena kilo yapıyor ben içtim çok şekerli pekmez iç dHa mantıklı ama şu solgar kafama yattı çünkü B12 falan var güç verir insana

Kızlar malt bilmem ne yerine mısır şurubu olmayan, güzel şerbetli bir tatlı alıp yesenize madodan, hacıbabadan falan. Bana çok faydası oluyor. Üzerine de bol su için, o kadar şekeri içecekten zorla alacağınıza güzel bir tatlı yemiş olursunuz.
Bu arada hurma da çok güzel süt yapıyormuş, geçenlerde kahvenin yanında 4-5 tane yedim, memeler çoşmuş, sonradan anladım hurmadan olduğunu. Tatlı falan dedim akşam akşam canınızı çektirdiysem affola.

Ayni benim oglan

Uykusu var gozlerini ovusruruyor uyutmak icin her yolu deniyorum uyumuyor az sonra ciglik cigliga

Bir tek sabah uyandiktan biz kahvaltiyi yaptiktan sonra yarım saat uyuyor

Sonra gun icinde 5 dk 5 dk

Gece uyutmak icin 3 saat uğraşıyoruz ciglik cigliga

İki gündür arkadaşlarım geldi, çok iyi geldiler hiç dinlemedim kendimi, bana insan lazım:)

Çok sosyal biriysen ondan böyle olmussundur.. Bende oyleydim.. Hiçkimseyle gorusmesem kendim disari cikar gezerdim.. Banada koyuyo kimseyi gorememek.. Bugun ayri bi cildirdim zaten.. Gram uyumadi.. Tam banyoyu temizlicem uyaniyo tam mutfağı temizlicem uyaniyo.. Yoruyorum uyusun diye yine uyumuyo.. Gaz desem hareketler damla da verdim.. Ev duzenli olmaynca rahat edemiyorum yaaa... Haftada bi kere yapsam yetio zaten

Evet hareketli bir hayatım var normalde, lise üniversite mezuniyet sonrası beş yıl, yazları bile hiç evde durmadım.. bi de evde olmayı durmayı severim derdim hep kendimi kandırıyomuşum

Su saat oldu uyumadi Bir de nereden ogreniyorlar cozemesem de isaret parmagini agzina sokup kendini kusturuyor tekrar emmek istiyor

Arkadaşlar ben bugün oğluma ikinci ay aşılarını yaptırdım. Rotayla beraber 4 asi oldu. Çok ağladı akşam susmadı saatlerce. Paranox fitil verdim rahatladı uyuyor ama tam verdim fitili ikiye bölmeyi unuttum o sırada panikten. Bir şey olur mu çok gelir mi sizce. Korktum biraz.

Merhaba arkadaşlar.
Oğlum 29 Ekim doğumlu 3 aylık henüz ben kırk bittikten sonra 2. defa regl oldum. Bu normal mi ? 40 bitti 60 günlükken ilk regl oldum şuanda da 2. regl. Sütüm azaldı regl olduğumdan beri bunlar normal mi ? Regl oldunuz mu ? sütünüzde farklılık oldu mu ?

Ben de 56. günde oldum, bir daha da olmadım, doktor emzirirken bu şekilde düzensiz olması da düzenli olması da normal dedi. Emzirme bittikten sonra düzene girecek demek ki. Regl dönemi de azalabiliyor sen yemene içmene suyuna ten temasına dikkat et toparlanır geri sütün inşallh

cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim sık sık emziriyorum gelmese de ama gelmeyince kızıyo sıkıştırıp çekiyor meme ucum parçalandı gelsin artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…