Alışkın olmadığı için bütün emzikler migdesini bulandiracak zamanla azalacak sen vermeye devam et bence.Kizlar bibs emzik siparisi az once kargoyla geldi. Ama yok bibs emzik de emmedi bizim oglan.
Bir de emzigin uç kısmı az daha küçük olabilirmiş. Agzina alirken içi kalkiyor kusacak gibiEki Görüntüle 2584811
Malesef regl olduğun 4-5 gün sütün azalıyor bende bu ay deneyimlemis oldum.arkadaslarda evet azalir diyince rahatladim. zira ben reng sonrasi hep azalacak gibi anladim ama yok o 4-5 gun azalma oluyor sonra toparlıyor , oldugun günler suyu biraz fazlalaştırirsan daha rahat geçiş yaparsın.Merhaba arkadaşlar.
Oğlum 29 Ekim doğumlu 3 aylık henüz ben kırk bittikten sonra 2. defa regl oldum. Bu normal mi ? 40 bitti 60 günlükken ilk regl oldum şuanda da 2. regl. Sütüm azaldı regl olduğumdan beri bunlar normal mi ? Regl oldunuz mu ? sütünüzde farklılık oldu mu ?
Evet canim bu .ben kizlardan öğrendiğim kadari ile 1 fis yapıyorum.ama ucuna bak geliyormu diye boşa fislamis olmaEki Görüntüle 2585491
D vitamini bu mu sprey seklindemi
Herkesi alintilayamadm canm biz bu durumu 1 aydir hatta 5 haftadir yasiyoruz zamanla iyiye gidiyo atak haftasindan. 14-19 hafta atagi cok sukur son haftadayiz bizBugün noldu bu bebeklere ya sabahtan beri yarim saat yarim saat uyudu uyumadı şimdide esnemekten mahvoluyot ama uyumuyo çığlık kıyamet kaldırıyorum yine . Ellerini emiyo deli gibi kulaklarını çekiyo yüzünü ovuyo diş çıkarıyor olmasın. Instagramda cevahir turan var bebeği bizimle 3 buçuk aylık. Diş çıkarıyor kızım demiş hemşire gelip bakmış. Olabilir mi bizimde bilemedim
Bu. Sprey şeklinde. Başka sitelere de bak 35₺ civarı bulunabilir.Eki Görüntüle 2585491
D vitamini bu mu sprey seklindemi
Canım sen forumu sık sık takip et bence burada çok güzel paylaşımlar vaeÇok haklısın canım çok güzel yazmışın inşallah bende cesaretli olabilirim
Bugün bizimki de öyle çığlık atiyor uykusu vae uyumuyorKizlar benim bebem uyumuyor. Oglum sabah 8 de uyandi. Saat 17 oldu hala hic uyumadi ve 11 den beri uyutuyrum yatiriyorum aciyor gozunu. İsin kotusu uykusu var. Eglenemiyorda. Gece de aglama krizine giriyor bu kez catlayana kadar agliyor uykusuzluktan.
Sizinkiler uyuyor mu?
Doktor bize dişleri geliyor yerleri belli olmuş dedi 3 4 hafta ya kadar çıkmış olur dedi tam 4 ayligizBugün noldu bu bebeklere ya sabahtan beri yarim saat yarim saat uyudu uyumadı şimdide esnemekten mahvoluyot ama uyumuyo çığlık kıyamet kaldırıyorum yine . Ellerini emiyo deli gibi kulaklarını çekiyo yüzünü ovuyo diş çıkarıyor olmasın. Instagramda cevahir turan var bebeği bizimle 3 buçuk aylık. Diş çıkarıyor kızım demiş hemşire gelip bakmış. Olabilir mi bizimde bilemedim
37.7'de ateş düşürücü verdim. İlaçtan bir saat sonra Koltuk altı 38.2'ye çıktı. Yikadim. 37.5'e indi geri. 38.2 koltuk altı su an.Bizim ki sabah 11 de oldu ilk atesi gece 1 de cikti sabah 12 ye kadar da cikti indi surekli takip ettim.
Bana bir doktor bunu dedi. Bebe 4 aylıktı. Tüh erken çıkıyor dişleri dedi hatta.Canım sen forumu sık sık takip et bence burada çok güzel paylaşımlar vae
Bugün bizimki de öyle çığlık atiyor uykusu vae uyumuyor
Doktor bize dişleri geliyor yerleri belli olmuş dedi 3 4 hafta ya kadar çıkmış olur dedi tam 4 ayligiz
Biz de en son citcitli badi askili o sekilde biraktik ustune de muslin orttmustuk ama atesi ciktikca ciglik atip agladigi icin iyi ki gunduz bol bol uyumus diye sevinmistim. Umarim siz de atlatirsiniz hafif bir sekilde.37.7'de ateş düşürücü verdim. İlaçtan bir saat sonra Koltuk altı 38.2'ye çıktı. Yikadim. 37.5'e indi geri. 38.2 koltuk altı su an.
Çıtçıtlı badi ve çok ince bir pantolon giydirdim.
Şimdi uyudu muslin ile örttüm
6-7 saat cok uzun bir aralik degil mi? 3 saati asmamali bence.En fazla kac saat aralik kpyuyorsunuz emzirmeye ya da sagmaya.Ikisi de bu sira meme asla almiyor,sagip veriyorum.Tazyikten yildim artim.Nolursa olsun modundayim.Zaten mamayla karisik veriyodum.Simdi 6 7 saatte bir sagiyorum gun icinde veriyorum.Emre bile.reddediyor emmeyi 4 aydir ilk defa
Benimki iki ay asisinda ciddi ateşlenmedi. Hatta büyük de hiçbir asida ateslenmemisti. 37.5'i hiç geçmedi büyük oğlan asilardan sonra. İlaç falan da vermezdim.Biz de en son citcitli badi askili o sekilde biraktik ustune de muslin orttmustuk ama atesi ciktikca ciglik atip agladigi icin iyi ki gunduz bol bol uyumus diye sevinmistim. Umarim siz de atlatirsiniz hafif bir sekilde.
Benim tecrubeme gore karma asidan daha fenaydi atesi onu biliyorum.
Bizimkiler mama da aliyor.Gunde 3 ogunleri süt geris pek yetmiyor mama oluyor.Su sira iyice reddediyolar memeyi asla istemiyolar.Ne yapacagimi sasirdim6-7 saat cok uzun bir aralik degil mi? 3 saati asmamali bence.
bizim bir araligimiz yok ne zamna isterse dr da bu sekilde soyledi. Ama takip ettigim kadariyla gunduz 2 saatte gece de 3 saatte bir emziriyorum. Geceleri bazen 4 saat oluyor.
Sen 2-3 saate bir sagmaya devam et mutlaka. Yoksa süt azalacak ve bir müddet sonra bitecektir. Arayı çok açma.Bizimkiler mama da aliyor.Gunde 3 ogunleri süt geris pek yetmiyor mama oluyor.Su sira iyice reddediyolar memeyi asla istemiyolar.Ne yapacagimi sasirdim
Aynen dedigin gibi 3 saatte bir sagayim ben en iyisi torbalara koyarim.buzdolabinda birlestirsek olur mu sutleri farkli saatlerde sagdiklarimi ? Su gune kadar hep ayri biberonda tuttum .Sen 2-3 saate bir sagmaya devam et mutlaka. Yoksa süt azalacak ve bir müddet sonra bitecektir. Arayı çok açma.
Ama sutunun kesilmemesi ve gerekirse artmasi icin bence 6-7 saat ar cok fazla.Bizimkiler mama da aliyor.Gunde 3 ogunleri süt geris pek yetmiyor mama oluyor.Su sira iyice reddediyolar memeyi asla istemiyolar.Ne yapacagimi sasirdim
Ayni sicakliga geldiginde birlestirebilirsin.Aynen dedigin gibi 3 saatte bir sagayim ben en iyisi torbalara koyarim.buzdolabinda birlestirsek olur mu sutleri farkli saatlerde sagdiklarimi ? Su gune kadar hep ayri biberonda tuttum .
Mesela dolapta duran 50 cc ve 30cc yi birlestirebiirim.Ayni sicakliga geldiginde birlestirebilirsin.
Evet. Ama ayni sicaklikta olmasina ve mumkunse ayni zaman dilimi ve gun olmasina dikkat et. Gece ve gunduz sutunu de karistirma bence.Mesela dolapta duran 50 cc ve 30cc yi birlestirebiirim.
Benim kızımı anlattınız bende diyodum benim kadar uyutmaz için uğraşan var mıdır acaba diye bi türlü uyumuyo saatlerce uğrasıyorum ağlayıp duruyo hep böyle mi uyuyacak bu cocuk diye cok üzülüyorum ben ayagımda sallıyorum hemen de uyumuyo ki nolcak bilmiyorum gözünü kapatıyo açıyo kapatıyo açıyo kırk kereAyni benim oglan
Uykusu var gozlerini ovusruruyor uyutmak icin her yolu deniyorum uyumuyor az sonra ciglik cigliga
Bir tek sabah uyandiktan biz kahvaltiyi yaptiktan sonra yarım saat uyuyor
Sonra gun icinde 5 dk 5 dk
Gece uyutmak icin 3 saat uğraşıyoruz ciglik cigliga
Be hep ayrı ayrı poşetledim. Ama biri yazmıştı oda ısısına düşünce buzdolabında koy. Buzdolabında eşit ısıya ulaşınca paketlerin diye. Ama ben bekletmeden atıyorum buzluğa.Aynen dedigin gibi 3 saatte bir sagayim ben en iyisi torbalara koyarim.buzdolabinda birlestirsek olur mu sutleri farkli saatlerde sagdiklarimi ? Su gune kadar hep ayri biberonda tuttum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?