2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Be hep ayrı ayrı poşetledim. Ama biri yazmıştı oda ısısına düşünce buzdolabında koy. Buzdolabında eşit ısıya ulaşınca paketlerin diye. Ama ben bekletmeden atıyorum buzluğa.
Ben sağlıklarımı direk buzdolabına koyuyorum o akşam birleştirip poşete koyup buzluğa.. hepsi karışıyor yani..

Ben sağlıklarımı direk buzdolabına koyuyorum o akşam birleştirip poşete koyup buzluğa.. hepsi karışıyor yani..
Ben de oyle yaptim ama bu kez de cozdurduklerimi biriremedi benim bebe. Her poset de onun ogununden fazla sut oldu. Buzdolbinda da 3 gun suresi oldugu icin cogu bu sebeple cope gitti. İse giderken olur ama normal zamanda ziyan oluyor.

Bana da sütlü tatlılar çok süt yapıyor bir de irmik helvası

Ben de oyle yaptim ama bu kez de cozdurduklerimi biriremedi benim bebe. Her poset de onun ogununden fazla sut oldu. Buzdolbinda da 3 gun suresi oldugu icin cogu bu sebeple cope gitti. İse giderken olur ama normal zamanda ziyan oluyor.
Çözdüğün 3 gün kalmaz dolapta 1 gün bile şüpheli.

Günaydıınn makyajı uykusuzluk olan annelerrr

Vitamin desteği kullanıyor musunuz?
Ben inanılmaz zayıflıyorum , kızçem de sürekli olarak kilo alıyor doktor sütün çok yarıyor ama dedi bu şekilde depolarda bişey kalmayacak. Gerçekten ne yersem kızıma gidiyo sanırım bana bişey kalmıyor elenatol diye bir vitamin yazdı bir süre kullandım ama içeriğine sonradan baktım çok fazla katkı var. Vitamin olarak ne kullanıyorsunuz şöyle katkısız, Solgar ürünleri katkısız oluyor kosher sertifikasından dolayı ama nette güzel bi bilgi bulamadım ne kullanabilirim nasıl kilomu toparlayacağım. Kızım benden büyük duruyo

Çok teşekkür ederim cevabınız için. Yaşayan birinden duymak rahatlattı. Evet çok haklısınız suyu arttırdım çok afedersiniz çok fazla kanamam oluyor ondan sanırım inşallah yarın kendine gelir.

Femix omefa ve momvital dha kullandim. Suradan vitaminler emzirmede kullaniiyor mu bilmiyorum.

Aynen haklısın fazla koymak iyi değil, ama ben emziriyorum doyunca az emdiği memeyi sağıyorum 1saat sonra filan 40 çıkıyor, gün içinde 120 ye tamamlayıp buzluğa atıyorum canım.

Su saat oldu uyumadi Bir de nereden ogreniyorlar cozemesem de isaret parmagini agzina sokup kendini kusturuyor tekrar emmek istiyor

Kusturuyor mu benim oglanin ileri seviyesi galiba. Benimki sadece öğürüyor. İşaret orta bazen zorlarsa bas parmagini sokuyor agzina
Çıp çıp çıp

Ben baktim damaklari sertlesmis sadece o da normal 4 aylik oldu.

Dis cikar mi ki yaaa

Sanki bir yerde okumustum dis cikmasi uzun bir surecmis. 3. 4. Ayda baslayip ileriki aylarda anca ptliyormus disler

Ben de hep boyle olacak diye korkuyorum. Uykudan aglyip bağırıp kendni yolup duruyor ama uyuyamiyor anlamadım niyeee
Hem onlar yoruluyor hem biz

Hangisi bu 4. Ay boyunca sürücek dmi

Neee
Güzel Allahim verdikce veriyor verdikce veriyor

Öyle valla dün hiç uyumadı sabah uyandı gece 2de uyudu uyuyup uyuyup uyandı inşallah bugun biraz uyur da kendi de dinlenir bende. Ne zaman düzelecek çok merak ediyorum

Kızımın dişleri kaşınıyor sanırım herşeyi ağzına alıyor bütün parmaklarını ağzına koyup çiğniyor ne verebilirim birde kıyafetleri salyadan çok ıslanıyor nasıl bir çözüm bulabilirim kıyafet değiştirmekten yıldım

Ben de yaklaşık on beş gündür önlük kullanıyorum, biraz kalınca önlüklerden üç beş tane var yarım saatte bir değiştiriyorum kaloriferde kuruta kuruta. Yoksa sırılsıklam göğsü hasta olur diye korkuyorum

Çok sinirleniyor
Agiz mendillerini boynuna takiyorum. Onlar bitti dun kusmukluydu hepsi. Bitince yelektaktim boynuna

Onluk ve agiz mendili almam lazim

Benimkinin damaklri sertlesmis. Parmağımı agzina götürdü anaaamm bir baktim bastiriyor sert sert

Diş kasiyici tutuyorum agzina mutlulktan ucuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…