Arkadaşlar ben bugün oğluma ikinci ay aşılarını yaptırdım. Rotayla beraber 4 asi oldu. Çok ağladı akşam susmadı saatlerce. Paranox fitil verdim rahatladı uyuyor ama tam verdim fitili ikiye bölmeyi unuttum o sırada panikten. Bir şey olur mu çok gelir mi sizce. Korktum biraz.
Ben de oyle yaptim ama bu kez de cozdurduklerimi biriremedi benim bebe. Her poset de onun ogununden fazla sut oldu. Buzdolbinda da 3 gun suresi oldugu icin cogu bu sebeple cope gitti. İse giderken olur ama normal zamanda ziyan oluyor.
Hepimizin ortak sorunu bu sanirim.Dislerini cignelerken dunya ile iliskilerini kesiyolarKızımın dişleri kaşınıyor sanırım herşeyi ağzına alıyor bütün parmaklarını ağzına koyup çiğniyorne verebilirim birde kıyafetleri salyadan çok ıslanıyor nasıl bir çözüm bulabilirim kıyafet değiştirmekten yıldım
Ishal oldu mu? Eymen rotadan sonra ishal oldu.. Dun ondan huzursuzdu galiba.. Bugun su gibi kaka yapio.. Aslında su yapio yani.. Kan da var kafayi yiycem.. Doktor reflör diye bisey soyledi
Ahh o önlüğü bi bıraksa çekiştirip duruyorBen de yaklaşık on beş gündür önlük kullanıyorum, biraz kalınca önlüklerden üç beş tane var yarım saatte bir değiştiriyorum kaloriferde kuruta kuruta. Yoksa sırılsıklam göğsü hasta olur diye korkuyorum
Benimki de öyle parmagimi verdim zombi gibi kemirmeye başlıyorÇok sinirleniyor
Agiz mendillerini boynuna takiyorum. Onlar bitti dun kusmukluydu hepsi. Bitince yelektaktim boynuna
Onluk ve agiz mendili almam lazim
Benimkinin damaklri sertlesmis. Parmağımı agzina götürdü anaaamm bir baktim bastiriyor sert sert
Diş kasiyici tutuyorum agzina mutlulktan ucuyor
Yok tam tersi benimki gece kabız oldu. Her gece 3 defa kaka yapardı ama dün gece hiç yapmadı. 1-2 saat önce yaptı daha. Ama çoğunlukla ıshal yapıyormuş, aşıdan önce araştırmıştım da öyle yazıyordu.
Hepimizin ortak sorunu bu sanirim.Dislerini cignelerken dunya ile iliskilerini kesiyolar
1.dozda bizdede bisey olmadi.
Bu 2.dozu.. Ilk defa boyle su sictigibi gordum yaa.. Yarin gitcez doktora yinede.. Hastsneye gitmek istemedikce cekiyor bizi
Emerken ellerini memeye koyuyolar mi.. Daha dogrusu parmagini meme emerken agzinin icine koyuyorlar mi.. Eymen de bu basladi bu ara
Ben burda bulamadım turkiyede olsam gotururdumTürkiye de fizik tedavi uygulanıyor, hastane de rastlanmıştım
Başladım canim bende yapmaya bakalım insallah faydalı olurYüz üstü, göğsünün altına ince bir yastık koy. Önüne de ilgi çekecek şeyler. Her defasında süreyi arttır. 10 sn 30 sn...
Sabh uyanınca yaptırıyorum gün icinde fazla zorlamıyorum asi da oldu çok yorgun yazikTummy time yaptir mutlaka her gün birkac kez. Boyun kaslari gelissin
Çamaşır günde 2 posta çalışıyor asla biriktiriyorum yoksa işin içinden çıkamıyorum.. Yemeklerimı gece cocuklar uyuyunca yapıyorum yoksa açız. Eger keyfim yerindeyse bır kac cesit cıkarıyor um ki dolapta dursun.. Ben de zaten artık nevresim falan utulenmıyor gelen kadında anca temızlıge yetısıyor.. Eski misafir agırlamalarım son buldu. Zaten kimse gelmiyor ki bızde gitmeyelim dıye hahahaha 3 erkek cocugu... 2.dönem ücretsız ızın aldım aslında ıyı mı yaptım kötu mü bilmiyorum evde de sıkılmaya basladım... Ev dagınıkmıs falan eskisı gıbı sallamıyorum... Şu salgın olayları bitse de ufak ufak dısarı cıksam benden ıyısı yok. Bugun Kendı bıyıgımı aldım o kadar yani aynadan baktım anaaa bu ne hal dedim. bebekle sogukta cıkmamak ıcın.Çamaşır yığınını bikac gündür hallettim gibi. Evi düzene soktum iki gündür. Ama sil süpür toz alma işi var. Ütüyü gerekli listesinden çıkardım çoktan
Bızım edepsiz memeyi cıkarıyor elını sokuyor o zaman oğlum bana ne gerek var elini al em sen dıyorum atıyorum yatagına... En komıgı hem meme emiyor hem de ısaret parmagını da agzına sokuyor. Minnacık agzını kocaman yapacak zaten abileri de öyleydi emzık tutmadılar ellerini soka soka koca agızlı oldular.. Ek gıdada rahat oluyordu mıllet bebek kasıvı kullanırken ben yemek kasıgı ile beslerdimSu saat oldu uyumadiBir de nereden ogreniyorlar cozemesem de isaret parmagini agzina sokup kendini kusturuyor tekrar emmek istiyor
Ben de bebegım 60 günlükken regl oldum sütüm azaldı regl zamanı. Regl yaklasırken ve regl süresince az oluyor süt. Ama adetim dÜenli degıl şu an 5 gün geçti hala adet olmadım ama 1 haftadır gece sütüm yetmiyor buzluktakılerden veriyorumMerhaba arkadaşlar.
Oğlum 29 Ekim doğumlu 3 aylık henüz ben kırk bittikten sonra 2. defa regl oldum. Bu normal mi ? 40 bitti 60 günlükken ilk regl oldum şuanda da 2. regl. Sütüm azaldı regl olduğumdan beri bunlar normal mi ? Regl oldunuz mu ? sütünüzde farklılık oldu mu ?
Bakso var cnm daha faydaliIshal oldu mu? Eymen rotadan sonra ishal oldu.. Dun ondan huzursuzdu galiba.. Bugun su gibi kaka yapio.. Aslında su yapio yani.. Kan da var kafayi yiycem.. Doktor reflör diye bisey soyledi
Çok misafir agirladim artık sıkıldım. Gelmesin kimse lütfen telefonları açmama karari aldım. Büyük okula gidio. Sabah kahvaltıdan önce evi toplarsam topluyorum yoksa aksama kalıyor. Bebeğim öğlene kadar daha uslu oluyor . O ara ev toplama yemek işini hallediyorum. Öğleden sorma bebeğim fazla uyanik kalıyor ve sürekli kucak istio sohbet istio. Havalar ısınsa bende kendimi sokağa atmayi planlıyorum bebek arabasıyla. İnşallah su salginlar biter gider de rahat rahat gezeriz. Büyük oğlum okuldan gelene kadar her işimi yapmam gerekiyor yoksa kalıyor zaten. Bı şekilde idare ediyoruzÇamaşır günde 2 posta çalışıyor asla biriktiriyorum yoksa işin içinden çıkamıyorum.. Yemeklerimı gece cocuklar uyuyunca yapıyorum yoksa açız. Eger keyfim yerindeyse bır kac cesit cıkarıyor um ki dolapta dursun.. Ben de zaten artık nevresim falan utulenmıyor gelen kadında anca temızlıge yetısıyor.. Eski misafir agırlamalarım son buldu. Zaten kimse gelmiyor ki bızde gitmeyelim dıye hahahaha 3 erkek cocugu... 2.dönem ücretsız ızın aldım aslında ıyı mı yaptım kötu mü bilmiyorum evde de sıkılmaya basladım... Ev dagınıkmıs falan eskisı gıbı sallamıyorum... Şu salgın olayları bitse de ufak ufak dısarı cıksam benden ıyısı yok. Bugun Kendı bıyıgımı aldım o kadar yani aynadan baktım anaaa bu ne hal dedim. bebekle sogukta cıkmamak ıcın.
Hadi ya o zaman değiştir dur gerçekten zor, bizimki de bazen ağzına yüzüne kadar çekiyo tepinmeye başlıyo durduğu yerdeAhh o önlüğü bi bıraksa çekiştirip duruyor
Benimki de öyle parmagimi verdim zombi gibi kemirmeye başlıyor
Canım gece bile nerdeyse yarı oturur pozisyonda yatırıyorum uyuyamıyo. Nöbet tutuyorum. Bugün yine doktora gittik antibiyotik ve ventolinin surubunu verdi. Burnuna sürekli serum fizyolojik sıkıyorum ama kesinlikle cektirmiyo . Zar zor onu sıkıyorum.Surekli burun temizlemen lazim.. Yine sana şurup vermisler.. Biz zeynep kamile gittik kotulesirse getir dediler.. Annem o gece bakti eymene.. Ben zaten depresyon uykusundan gozumu acamadm.. Sabaha inmis akcigere.. Huzursuzdu diyodu annem.. Serum fizyolojikle surekli çek..
Benim evi bi görsen sanki 10 tane çocuğum var. Derleme toplama hak getire. Çocukta hasta , eşim de hasta . Zar zor yemek yapıyorum bazen eşim yapıyo. Karnımız doysun yeter modundayizÇok misafir agirladim artık sıkıldım. Gelmesin kimse lütfen telefonları açmama karari aldım. Büyük okula gidio. Sabah kahvaltıdan önce evi toplarsam topluyorum yoksa aksama kalıyor. Bebeğim öğlene kadar daha uslu oluyor . O ara ev toplama yemek işini hallediyorum. Öğleden sorma bebeğim fazla uyanik kalıyor ve sürekli kucak istio sohbet istio. Havalar ısınsa bende kendimi sokağa atmayi planlıyorum bebek arabasıyla. İnşallah su salginlar biter gider de rahat rahat gezeriz. Büyük oğlum okuldan gelene kadar her işimi yapmam gerekiyor yoksa kalıyor zaten. Bı şekilde idare ediyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?