2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Ishal oldu mu? Eymen rotadan sonra ishal oldu.. Dun ondan huzursuzdu galiba.. Bugun su gibi kaka yapio.. Aslında su yapio yani.. Kan da var kafayi yiycem.. Doktor reflör diye bisey soyledi

Ben de oyle yaptim ama bu kez de cozdurduklerimi biriremedi benim bebe. Her poset de onun ogununden fazla sut oldu. Buzdolbinda da 3 gun suresi oldugu icin cogu bu sebeple cope gitti. İse giderken olur ama normal zamanda ziyan oluyor.

Ben 10ccyi bile ayri posete koyuyorum.. Cozerken rahat oluyo birleştirmesi

Hepimizin ortak sorunu bu sanirim.Dislerini cignelerken dunya ile iliskilerini kesiyolar

Ishal oldu mu? Eymen rotadan sonra ishal oldu.. Dun ondan huzursuzdu galiba.. Bugun su gibi kaka yapio.. Aslında su yapio yani.. Kan da var kafayi yiycem.. Doktor reflör diye bisey soyledi

Yok tam tersi benimki gece kabız oldu. Her gece 3 defa kaka yapardı ama dün gece hiç yapmadı. 1-2 saat önce yaptı daha. Ama çoğunlukla ıshal yapıyormuş, aşıdan önce araştırmıştım da öyle yazıyordu.

Ahh o önlüğü bi bıraksa çekiştirip duruyor
Benimki de öyle parmagimi verdim zombi gibi kemirmeye başlıyor

1.dozda bizdede bisey olmadi.
Bu 2.dozu.. Ilk defa boyle su sictigibi gordum yaa.. Yarin gitcez doktora yinede.. Hastsneye gitmek istemedikce cekiyor bizi

1.dozda bizdede bisey olmadi.
Bu 2.dozu.. Ilk defa boyle su sictigibi gordum yaa.. Yarin gitcez doktora yinede.. Hastsneye gitmek istemedikce cekiyor bizi

Evet malesef senin miniğin biraz fazla hastane gördü, bu topiği çok takip ediyorum, eymen için nasıl uğraştığını biliyorum. Eminim küçük bir yan etkidir, yarına toparlar eymen annesi

Çamaşır yığınını bikac gündür hallettim gibi. Evi düzene soktum iki gündür. Ama sil süpür toz alma işi var. Ütüyü gerekli listesinden çıkardım çoktan
Çamaşır günde 2 posta çalışıyor asla biriktiriyorum yoksa işin içinden çıkamıyorum.. Yemeklerimı gece cocuklar uyuyunca yapıyorum yoksa açız. Eger keyfim yerindeyse bır kac cesit cıkarıyor um ki dolapta dursun.. Ben de zaten artık nevresim falan utulenmıyor gelen kadında anca temızlıge yetısıyor.. Eski misafir agırlamalarım son buldu. Zaten kimse gelmiyor ki bızde gitmeyelim dıye hahahaha 3 erkek cocugu... 2.dönem ücretsız ızın aldım aslında ıyı mı yaptım kötu mü bilmiyorum evde de sıkılmaya basladım... Ev dagınıkmıs falan eskisı gıbı sallamıyorum... Şu salgın olayları bitse de ufak ufak dısarı cıksam benden ıyısı yok. Bugun Kendı bıyıgımı aldım o kadar yani aynadan baktım anaaa bu ne hal dedim. bebekle sogukta cıkmamak ıcın.

Su saat oldu uyumadi Bir de nereden ogreniyorlar cozemesem de isaret parmagini agzina sokup kendini kusturuyor tekrar emmek istiyor
Bızım edepsiz memeyi cıkarıyor elını sokuyor o zaman oğlum bana ne gerek var elini al em sen dıyorum atıyorum yatagına... En komıgı hem meme emiyor hem de ısaret parmagını da agzına sokuyor. Minnacık agzını kocaman yapacak zaten abileri de öyleydi emzık tutmadılar ellerini soka soka koca agızlı oldular.. Ek gıdada rahat oluyordu mıllet bebek kasıvı kullanırken ben yemek kasıgı ile beslerdim

Ben de bebegım 60 günlükken regl oldum sütüm azaldı regl zamanı. Regl yaklasırken ve regl süresince az oluyor süt. Ama adetim dÜenli degıl şu an 5 gün geçti hala adet olmadım ama 1 haftadır gece sütüm yetmiyor buzluktakılerden veriyorum

Çok misafir agirladim artık sıkıldım. Gelmesin kimse lütfen telefonları açmama karari aldım. Büyük okula gidio. Sabah kahvaltıdan önce evi toplarsam topluyorum yoksa aksama kalıyor. Bebeğim öğlene kadar daha uslu oluyor . O ara ev toplama yemek işini hallediyorum. Öğleden sorma bebeğim fazla uyanik kalıyor ve sürekli kucak istio sohbet istio. Havalar ısınsa bende kendimi sokağa atmayi planlıyorum bebek arabasıyla. İnşallah su salginlar biter gider de rahat rahat gezeriz. Büyük oğlum okuldan gelene kadar her işimi yapmam gerekiyor yoksa kalıyor zaten. Bı şekilde idare ediyoruz

Canım gece bile nerdeyse yarı oturur pozisyonda yatırıyorum uyuyamıyo. Nöbet tutuyorum. Bugün yine doktora gittik antibiyotik ve ventolinin surubunu verdi. Burnuna sürekli serum fizyolojik sıkıyorum ama kesinlikle cektirmiyo . Zar zor onu sıkıyorum.
Bu arada Dr çocuğunuzun bronşit olmasını istemiyorsanız ev 22-23 derece olsun kalın giydirin eğer içiniz rahat etmiyorsa ama kesinlikle serin olsun . Bronşlar sıcak havada daralıyor ve çocuklar tıkanıyo dedi.
Benim evi bi görsen sanki 10 tane çocuğum var. Derleme toplama hak getire. Çocukta hasta , eşim de hasta . Zar zor yemek yapıyorum bazen eşim yapıyo. Karnımız doysun yeter modundayiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…