2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
ben bebegın 40 ı cıkınca çok agırladım yetmedi mevlüt yaptım. Gene bıtmedıler. Ama ben kasmadım bu sefer hıc elde bırsey yapmadım ya kurupasta ya baklava aldım oldu bıttı maşallah.. Gelene de tatlıya kahve ikramı kalkmayı da hızlandırıyor... Valla ben ev gezmesinı sevmiyorum dısarda daha guzel ye ıc kalk ev batmuyo cocuklar tepemde olmuyor... Tabı bu sogukta ve salgında cok zor

Dişten değil, hepimizinki aynı Cisimleri ağızları ile tanımaya çalışıyorlar, tabi bu da bol salyaya sebep oluyor. Ben boynuna flar önlük takıyorum, yine de yetişmiyor, ağız bezi sürekli elimde.

Tek çocuk olunca toplamadan bile çok dağılmaz. Ama benim büyük dağıtma makinası gibi çalışıyor. Allah'tan okula basladida biraz düzene girdik. Öncelik yemek bulaşık sonra çamaşır. Bunlar hep acil işler. Elimden geldiği kadar evi düzenli tutmaya çalışıyorum. İpin ucu kaçarsa vay halime benm bebek hasta gibi yine. Burnu tikaliydi kaç gündür bugün iyice tıkandı en son makinayla ventolin verdim de anca rahatladı. Peditus başladım . Son hastalikta doktor vermişti. Elimde vardı. Bikac gün evde iylestirmeye calisicam. Olmazsa mevbur doktor yolu gozukucek. Salgınlar korktuğumdan gitmiyorum . Bakalım evde duzelmeyi basarabilcekmiyiz

Ben mevlüt yapmadım . Bebeğim iki aylıkken ilk bronşit i geçirdi. Üç aylıkken ikinci bronşit . Dört gün yattık hastanede. Mevlüt iptal oldu. Benim tarafim ilk bı ay geldi bitti. Her defasında annem geldi yardım için. Ondan sonra kayınvalide min tarafı başladı. Üst üste geldiler hep çok bunaldım. Çoğu hazırlığı kayınvalide m yaptı. Ben bı iki çeşit yaptım. Onun evinde ağırladık kendi evime almadım. Sebebi de şöyle . Ben dedimki gelceklere sor hasta olan varsa sonra gelsin . Ben diyemem dedi. İyi dedim senin evine alırız misafirleri hasta olan varsa alır bebegi evime inerim dedim. Kendi tarafima heo söyledim ben çekinmem yani. Sonuçta bebek hastanede yattı. İnsanların kalbi kırılmasın diye çocuğumu feda edemem. Daha gelmeyen hala var ama kabul etmicem artk. Her defasında çocuk nazara gelio huysuzlasio uyku düzeni bozuluyo. Hala soruo millet mama verio musun sade anne sütümü alıp diye ek gıdaya baslicaz yakında insanlar hala süt derdinde hala. Ev gezmesi istemiorm bende. Sokak sokak gezmek istiom

1.dozda bizdede bisey olmadi.
Bu 2.dozu.. Ilk defa boyle su sictigibi gordum yaa.. Yarin gitcez doktora yinede.. Hastsneye gitmek istemedikce cekiyor bizi
Canım korkma çok normal bu çünkü aşı içerisindeki mikrop canlıymış ishal yapar dedi bize. 1. Dozda ilk kakasini su gibi yapmıştı bizimki de

Gecen gun buraya yazmistim sagma araligini resmen cagirmisim sutum birden azaldi.Cok mutsuzum.Asiri derecede red yasiyoruz su sira.Okadar guzel sut gelirken birden nasil bu kadar azalir aklim almiyo

Bende yalnızım canım eşim ise gidiyor kaynanamda ben çağırmak.istemiyorum tek başıma yetmeye çalışıyorum fırsat buldukça girip yazıyorum başka kimsemde yok heryerinde dökülüyor resmen gözüm mikrop kapmis sisti kulaklarim iltihap olmus kaşınıyor saclarim cok fena dokuluyor birde sac dipleri sivilceve kaşıntı var gogsum yeninyemi toparlanıyor nerem icim doktora.gidecegim şaşırdım birde dişlerim dolgu olacak uykusuzum

Evet malesef senin miniğin biraz fazla hastane gördü, bu topiği çok takip ediyorum, eymen için nasıl uğraştığını biliyorum. Eminim küçük bir yan etkidir, yarına toparlar eymen annesi

Biraz toparladı gibi.. Ama aşırı sulu kaka yapti en son.. Sabah gitcez doktora bakalim artik alıştım galiba.. Eskisi gibi hemen yikilmadim.. Sakin kalip doktora ulaştım.. Normalde esime koş gel derdim durumu nasil duzeltirim diye akıl yurutmeye neyde ne tepki verdi diye çözmeye çalıştım.. Cocuklarda bize sorunlarla nasil baş edilir onu ogretiyolar işte

Bak onu bilmiyodum.. Evin ısısı etkiliyo yani.. Bende kucukken bronsit olmusum ama annem kesin beni sipsicak tutmuştur

Ama bizim doktorun demesi de ne yaparsan yap olacağı varsa oluyo engel olamazsn dedi.. Avmye kapali yere gitme evi de havalandir yeter dedi

Canım korkma çok normal bu çünkü aşı içerisindeki mikrop canlıymış ishal yapar dedi bize. 1. Dozda ilk kakasini su gibi yapmıştı bizimki de

Yaa korktum çünkü 3 4 bez kanlı oldu.. Gecenlerde de kanli yapti bi sefer yapti onemsemedim.. Zorlanmistir diye dusundum sonra normal kakaya döndü.. Pzt aşıyı olduk persembeye böyle oldu.. Bana tuhaf geldi yani asidan sonraki gun olsa amenna dicem.. Bizim doktor da ben olsam yaptirmam demişti.. Sabah kesin bisey dicek

2 aydir epilasyon yok bende.. Cildirmak uzereym haftaya kesin gitmem lazim yoksa jilete basvurcam

Dişten değil, hepimizinki aynı Cisimleri ağızları ile tanımaya çalışıyorlar, tabi bu da bol salyaya sebep oluyor. Ben boynuna flar önlük takıyorum, yine de yetişmiyor, ağız bezi sürekli elimde.

Elleri soyuldu yaa.. Bu ne meraktır eldiven alsam mi diyorum sonrada diyorum birk elinden zevk alsin çocuk

Bir mevlüt okuttum 20 gun hastanelerde uğraştık.. Ben kafayi yiyodum düşün.. Öyle bir masa.. Şıkır şıkır bir taze anne.. Eymen desen damat gibi.. Ikramlari bol tuttum.. Gorgusuzluk gibi algilamazsnz umarm arabamizi da yeniledik.. Bunlari duyanlar görenler nazar etmediyse ne olayim.. Gozlerinden bile anladim o gün fesat düşünenlerin

Ben jilette geçtim bile, diğerine vakit yok yemi çıkan renkli çok bıçaklı jiletlerden aldım Venüs mü ne, çok memnun kaldım.. normalde bende sivilce yapardı jilet

Aslnda en sagliklisi jiletmis.. Ne deriye zarar verio nede tüy köküne.. Ama biz kadinlar agda temizlik lazer temizlik diye diye sagligimizdan oluyoruz.. Eskiden yüzümü de aldiriyodum.. Aslnda yuzumde cok tüy yoktu adı yere gelesice eski sevgilim sebep oldu surekli almaya basladm.. Hamileleikte de aldim ama doğumdan snra almadm yuzum gayet iyi vallahi.. Annem sadece ilk evlendigi zaman bacaklarini almış.. Gorsen şu an sıfır tüy.. Almasaniz sizinkiler de dökülür diyo.. Ama elde degil

Canım üzülme gelir merak etme.. çıplak uzanıyor Musun bebişble bence fayda ediyor.. bide makinan sağlam mı

Bu sira red yasiyorum ikisiyle de.Nerdeyse amuda kalkarak emen bebegim bile reddediyordu tazyik yuzunden.Bende sagip veriyordum manuel pompayla.Cok ta memnundum.Noldu bilemiyorum.Sicak kompres mi yapsam sut kanallarini acmak icin napsam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…