- 13 Haziran 2013
- 1.944
- 3.919
- 133
ben bebegın 40 ı cıkınca çok agırladım yetmedi mevlüt yaptım. Gene bıtmedıler. Ama ben kasmadım bu sefer hıc elde bırsey yapmadım ya kurupasta ya baklava aldım oldu bıttı maşallah.. Gelene de tatlıya kahve ikramı kalkmayı da hızlandırıyor... Valla ben ev gezmesinı sevmiyorum dısarda daha guzel ye ıc kalk ev batmuyo cocuklar tepemde olmuyor... Tabı bu sogukta ve salgında cok zorÇok misafir agirladim artık sıkıldım. Gelmesin kimse lütfen telefonları açmama karari aldım. Büyük okula gidio. Sabah kahvaltıdan önce evi toplarsam topluyorum yoksa aksama kalıyor. Bebeğim öğlene kadar daha uslu oluyor . O ara ev toplama yemek işini hallediyorum. Öğleden sorma bebeğim fazla uyanik kalıyor ve sürekli kucak istio sohbet istio. Havalar ısınsa bende kendimi sokağa atmayi planlıyorum bebek arabasıyla. İnşallah su salginlar biter gider de rahat rahat gezeriz. Büyük oğlum okuldan gelene kadar her işimi yapmam gerekiyor yoksa kalıyor zaten. Bı şekilde idare ediyoruz
Dişten değil, hepimizinki aynıKızımın dişleri kaşınıyor sanırım herşeyi ağzına alıyor bütün parmaklarını ağzına koyup çiğniyorne verebilirim birde kıyafetleri salyadan çok ıslanıyor nasıl bir çözüm bulabilirim kıyafet değiştirmekten yıldım
Tek çocuk olunca toplamadan bile çok dağılmaz. Ama benim büyük dağıtma makinası gibi çalışıyor. Allah'tan okula basladidaCanım gece bile nerdeyse yarı oturur pozisyonda yatırıyorum uyuyamıyo. Nöbet tutuyorum. Bugün yine doktora gittik antibiyotik ve ventolinin surubunu verdi. Burnuna sürekli serum fizyolojik sıkıyorum ama kesinlikle cektirmiyo . Zar zor onu sıkıyorum.
Bu arada Dr çocuğunuzun bronşit olmasını istemiyorsanız ev 22-23 derece olsun kalın giydirin eğer içiniz rahat etmiyorsa ama kesinlikle serin olsun . Bronşlar sıcak havada daralıyor ve çocuklar tıkanıyo dedi.
Benim evi bi görsen sanki 10 tane çocuğum var. Derleme toplama hak getire. Çocukta hasta , eşim de hasta . Zar zor yemek yapıyorum bazen eşim yapıyo. Karnımız doysun yeter modundayiz
Ben mevlüt yapmadım . Bebeğim iki aylıkken ilk bronşit i geçirdi. Üç aylıkken ikinci bronşit . Dört gün yattık hastanede. Mevlüt iptal oldu. Benim tarafim ilk bı ay geldi bitti. Her defasında annem geldi yardım için. Ondan sonra kayınvalide min tarafı başladı. Üst üste geldiler hep çok bunaldım. Çoğu hazırlığı kayınvalide m yaptı. Ben bı iki çeşit yaptım. Onun evinde ağırladık kendi evime almadım. Sebebi de şöyle . Ben dedimki gelceklere sor hasta olan varsa sonra gelsin . Ben diyemem dedi. İyi dedim senin evine alırız misafirleri hasta olan varsa alır bebegi evime inerim dedim. Kendi tarafima heo söyledim ben çekinmem yani. Sonuçta bebek hastanede yattı. İnsanların kalbi kırılmasın diye çocuğumu feda edemem. Daha gelmeyen hala var ama kabul etmicem artk. Her defasında çocuk nazara gelio huysuzlasio uyku düzeni bozuluyo. Hala soruo millet mama verio musun sade anne sütümü alıp diyeben bebegın 40 ı cıkınca çok agırladım yetmedi mevlüt yaptım. Gene bıtmedıler. Ama ben kasmadım bu sefer hıc elde bırsey yapmadım ya kurupasta ya baklava aldım oldu bıttı maşallah.. Gelene de tatlıya kahve ikramı kalkmayı da hızlandırıyor... Valla ben ev gezmesinı sevmiyorum dısarda daha guzel ye ıc kalk ev batmuyo cocuklar tepemde olmuyor... Tabı bu sogukta ve salgında cok zor
Canım korkma çok normal bu çünkü aşı içerisindeki mikrop canlıymış ishal yapar dedi bize. 1. Dozda ilk kakasini su gibi yapmıştı bizimki de1.dozda bizdede bisey olmadi.
Bu 2.dozu.. Ilk defa boyle su sictigibi gordum yaa.. Yarin gitcez doktora yinede.. Hastsneye gitmek istemedikce cekiyor bizi
Bende yalnızım canım eşim ise gidiyor kaynanamda ben çağırmak.istemiyorum tek başıma yetmeye çalışıyorum fırsat buldukça girip yazıyorum başka kimsemde yok heryerinde dökülüyor resmen gözüm mikrop kapmis sisti kulaklarim iltihap olmus kaşınıyor saclarim cok fena dokuluyor birde sac dipleri sivilceve kaşıntı var gogsum yeninyemi toparlanıyor nerem icim doktora.gidecegim şaşırdım birde dişlerim dolgu olacak uykusuzumCanım sen forumu sık sık takip et bence burada çok güzel paylaşımlar vae
Bugün bizimki de öyle çığlık atiyor uykusu vae uyumuyor
Doktor bize dişleri geliyor yerleri belli olmuş dedi 3 4 hafta ya kadar çıkmış olur dedi tam 4 ayligiz
Evet malesef senin miniğin biraz fazla hastane gördü, bu topiği çok takip ediyorum, eymen için nasıl uğraştığını biliyorum. Eminim küçük bir yan etkidir, yarına toparlar eymen annesi
Memeyi birakip parmagini agzina sokuyor
Bazen eliyle memeye bastırıp agziyla cekiyor. Carsafa döndürdü memeyi
Bakso var cnm daha faydali
Canım gece bile nerdeyse yarı oturur pozisyonda yatırıyorum uyuyamıyo. Nöbet tutuyorum. Bugün yine doktora gittik antibiyotik ve ventolinin surubunu verdi. Burnuna sürekli serum fizyolojik sıkıyorum ama kesinlikle cektirmiyo . Zar zor onu sıkıyorum.
Bu arada Dr çocuğunuzun bronşit olmasını istemiyorsanız ev 22-23 derece olsun kalın giydirin eğer içiniz rahat etmiyorsa ama kesinlikle serin olsun . Bronşlar sıcak havada daralıyor ve çocuklar tıkanıyo dedi.
Benim evi bi görsen sanki 10 tane çocuğum var. Derleme toplama hak getire. Çocukta hasta , eşim de hasta . Zar zor yemek yapıyorum bazen eşim yapıyo. Karnımız doysun yeter modundayiz
Canım korkma çok normal bu çünkü aşı içerisindeki mikrop canlıymış ishal yapar dedi bize. 1. Dozda ilk kakasini su gibi yapmıştı bizimki de
Çamaşır günde 2 posta çalışıyor asla biriktiriyorum yoksa işin içinden çıkamıyorum.. Yemeklerimı gece cocuklar uyuyunca yapıyorum yoksa açız. Eger keyfim yerindeyse bır kac cesit cıkarıyor um ki dolapta dursun.. Ben de zaten artık nevresim falan utulenmıyor gelen kadında anca temızlıge yetısıyor.. Eski misafir agırlamalarım son buldu. Zaten kimse gelmiyor ki bızde gitmeyelim dıye hahahaha 3 erkek cocugu... 2.dönem ücretsız ızın aldım aslında ıyı mı yaptım kötu mü bilmiyorum evde de sıkılmaya basladım... Ev dagınıkmıs falan eskisı gıbı sallamıyorum... Şu salgın olayları bitse de ufak ufak dısarı cıksam benden ıyısı yok. Bugun Kendı bıyıgımı aldım o kadar yani aynadan baktım anaaa bu ne hal dedim. bebekle sogukta cıkmamak ıcın.
Dişten değil, hepimizinki aynıCisimleri ağızları ile tanımaya çalışıyorlar, tabi bu da bol salyaya sebep oluyor. Ben boynuna flar önlük takıyorum, yine de yetişmiyor, ağız bezi sürekli elimde.
Ben jilette geçtim bile, diğerine vakit yok2 aydir epilasyon yok bende.. Cildirmak uzereymhaftaya kesin gitmem lazim yoksa jilete basvurcam
Ben mevlüt yapmadım . Bebeğim iki aylıkken ilk bronşit i geçirdi. Üç aylıkken ikinci bronşit . Dört gün yattık hastanede. Mevlüt iptal oldu. Benim tarafim ilk bı ay geldi bitti. Her defasında annem geldi yardım için. Ondan sonra kayınvalide min tarafı başladı. Üst üste geldiler hep çok bunaldım. Çoğu hazırlığı kayınvalide m yaptı. Ben bı iki çeşit yaptım. Onun evinde ağırladık kendi evime almadım. Sebebi de şöyle . Ben dedimki gelceklere sor hasta olan varsa sonra gelsin . Ben diyemem dedi. İyi dedim senin evine alırız misafirleri hasta olan varsa alır bebegi evime inerim dedim. Kendi tarafima heo söyledim ben çekinmem yani. Sonuçta bebek hastanede yattı. İnsanların kalbi kırılmasın diye çocuğumu feda edemem. Daha gelmeyen hala var ama kabul etmicem artk. Her defasında çocuk nazara gelio huysuzlasio uyku düzeni bozuluyo. Hala soruo millet mama verio musun sade anne sütümü alıp diyeek gıdaya baslicaz yakında insanlar hala süt derdinde hala. Ev gezmesi istemiorm bende. Sokak sokak gezmek istiom
Canım üzülme gelir merak etme.. çıplak uzanıyor Musun bebişble bence fayda ediyor.. bide makinan sağlam mıResmen 1 haftada sütüm gitti.Tek memeden 150 cc ye yakin cikarirken simdi 30 cikmiyor.Cok uzgunum
Ben jilette geçtim bile, diğerine vakit yokyemi çıkan renkli çok bıçaklı jiletlerden aldım Venüs mü ne, çok memnun kaldım.. normalde bende sivilce yapardı jilet
Canım üzülme gelir merak etme.. çıplak uzanıyor Musun bebişble bence fayda ediyor.. bide makinan sağlam mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?