Herseyi dene, sıcak duş, malt içecek veya damla.. bir de senin ikizlerle nasıl olur bilmiyorum ama uyu . Uyku en çok sütü yapıyor bence.. ama emzirmeyi denemeyi ihmal etme emmeseler bile koynuna yatır süt işi psikolojik bence daha çokBu sira red yasiyorum ikisiyle de.Nerdeyse amuda kalkarak emen bebegim bile reddediyordu tazyik yuzunden.Bende sagip veriyordum manuel pompayla.Cok ta memnundum.Noldu bilemiyorum.Sicak kompres mi yapsam sut kanallarini acmak icin napsam?
Gecen gun buraya yazmistim sagma araligini resmen cagirmisim sutum birden azaldi.Cok mutsuzum.Asiri derecede red yasiyoruz su sira.Okadar guzel sut gelirken birden nasil bu kadar azalir aklim almiyo
Kızlar hayatımın en zor 4 gününü yaşadım. Perianal apse çıktı, 2 günde çok ilerledi, Salı ameliyat oldum. Hala çok acıyor, iltihap akıyor.. bir gece hastanede kaldım, acıdan iki gün bebeğimi kucağıma alamadım .
Şimdi düzeliyorum yavaş yavaş ama hala acıyor
Sorma popoda çıbanO ne ki? Geçmiş olsun
Herseyi dene, sıcak duş, malt içecek veya damla.. bir de senin ikizlerle nasıl olur bilmiyorum ama uyu . Uyku en çok sütü yapıyor bence.. ama emzirmeyi denemeyi ihmal etme emmeseler bile koynuna yatır süt işi psikolojik bence daha çok
Bu sira red yasiyorum ikisiyle de.Nerdeyse amuda kalkarak emen bebegim bile reddediyordu tazyik yuzunden.Bende sagip veriyordum manuel pompayla.Cok ta memnundum.Noldu bilemiyorum.Sicak kompres mi yapsam sut kanallarini acmak icin napsam?
Sorma popoda çıbanbir normal bir sezaryen doğumum var ben böyle şey görmedim
Canım uzme kendini.. Hastaneden geldik benden iki memeden 20cc bile çıkmadı.. Esimin yaninda sagdim hatta.. Sonra gunde 1 defa mutlaka sagdim az da olsa emzirdim.. Emzirdikten sonra sagdim.. Artti iki gun sonra sagdim 40cc hatta 50ye yakındı.. Ilk yasadgmz meme reddinde sıfır süt vardı.. Yani bildigin süt gelmiodu.. Nooldu pes etmedik esimle.. Az da olsa emcek dedik.. Hala daha ugrasiyoruz.. Bu ara icemedim promalt veya humana ama sanki simdi bile fazla gibime gelio.. Bugun surekli emzirmeyw calistm ishal diye.. Emziriyorum ya emmiyor yada emiyor anlamiyorum hala süt çıkıyor.. Sagim makinesiyle sagmaya calistom sagdim 10cc çıkmadı.. Ama elimle bakıyorum süt var.. Ya bu makineler çekemiyor ya eymene verdgm iki uc kere biberon etkiledi yada eymen cekemiyor düzgün.. Her halukarda damlasi bile değerli.. Bugun cilan 5ccyi dayadm agzina.. Sakin pes etme.. Devam et.. Nereye kadar giderse.. Nasipleri nereye kadarsa☺
Hala biraz geliyorsa bile arttırabilirsin hemen karamsar olma.. üzüntü stres etkilemiş seni sütünün artacağına İnan önce.. bestlak damla..Psikolojim berbatt.Abim nakil oldu.Herkes orda.Ben gidemiyorum.Annem onun yaninda haliyle.2 aydir onu gormuyorum.Ailemi cok ozledim.Okula basladim ,kafam dagiliyor ama saniye durmuyorum.Cok yoruluyorum.Hersey ust uste geldi.Minik bu sira yine gazi var.2 den beri ayaktayim.Uyku yok.Dus ,malt var daha.Damla dedigin hangisi ?Dogumdan beri hic ihtiyscim olmamisti.Geldigim noktaya bakTamam zaten mama+meme beraber gidiyorduk ama gunde 3 4 ogunleri suttu bebeklerimin.Cok degil bkkac gun oncesine kadar 200 cc ye yakin aagdim.Gitti tamamen sanirim sutum.
Cok gecmis olsun.Sorma popoda çıbanbir normal bir sezaryen doğumum var ben böyle şey görmedim
Teşekkür ederimO nasil bi cibanmis yav.. Oturmani filan etkiliyodur ki boyle bisey oldu.. Gecmis olsun tekrar.. Simdi iyi misin
Sirayla hallet bence.. Onlar aglayinca memeye yaklasnca sakinligini koru.. Neye tepki verip aglio anlamaya çalış.. O aglarken sende sakin olmazsan olmuyo.. Aglayinca esin alsin kucagina sakinlestirip tekrar memeye tutun.. Cekmese bile memede tut.. O pozisyonu hatirlasin.. Sonra diğer bebisine geç.. Ugurla emreydi sanrm unuttum da emin olamadm isimlerinden.. Sirayla sorunu cozmeye calis bence
Yarin aliyorum hemen .Kullanimi nasil acaba?Hala biraz geliyorsa bile arttırabilirsin hemen karamsar olma.. üzüntü stres etkilemiş seni sütünün artacağına İnan önce.. bestlak damla..
Üzerinde yazıyor, benim ilk üç gün sıfırdı sütüm yenidoğan dr u önermişti. Günde 3 kere 10 damla yanlış hatırlamıyorsamYarin aliyorum hemen .Kullanimi nasil acaba?
Psikolojim berbatt.Abim nakil oldu.Herkes orda.Ben gidemiyorum.Annem onun yaninda haliyle.2 aydir onu gormuyorum.Ailemi cok ozledim.Okula basladim ,kafam dagiliyor ama saniye durmuyorum.Cok yoruluyorum.Hersey ust uste geldi.Minik bu sira yine gazi var.2 den beri ayaktayim.Uyku yok.Dus ,malt var daha.Damla dedigin hangisi ?Dogumdan beri hic ihtiyscim olmamisti.Geldigim noktaya bakTamam zaten mama+meme beraber gidiyorduk ama gunde 3 4 ogunleri suttu bebeklerimin.Cok degil bkkac gun oncesine kadar 200 cc ye yakin aagdim.Gitti tamamen sanirim sutum.
Nasipleri nereye kadarsa cok dogru ama guzel geliyorken birden kesilmesi uzdu beni.Hep az olsaydi asla uzulmezdim.Mamaya asla karsi degilim.Nasip derdim.Simdi noldu da boyle oldu diyorum.Cevabi yok
Teşekkür ederim
Biraz ateş ve acı var, 2 cm derinlikte açık var çünkü ameliyat yerinde..
oturmak ne kelime, yürüyemedim son iki gün
Neyse atlatıyorum yavaş yavaş
Cok yoruluyorum.okul iyi geliyor psikolojik olarak ama o da yordu.Saat 9 da gidiyor gozlerim.Sagolsun kv yemek,ev konusunda yardimci degil.Yetismeye calisiyorum herseye.Yaslilar gibi dizlerim agriyor yururken yorgunluktan..Annem geldiginde dinlenicem diyeyim ama onunda gelmesine neredeyse 1 ay var.Yorulmussun canim.. Okula baslamissin.. Iki bebek.. Ben tek cocukta ve evde olmama ragmen yoruluyorum.. Bundan snra dinlenmeye daha çok vakit ayirmalisin bence.. En azndn hiç dinlenemiyosan 3 saat uyumalosin 3 saat uyuyosan 4e cikarmalisin.
Dun ugur uykuluyken aldi memeyi.Agzinda uyudu.Cekti cekmedi bilmiyorum ama 40 dk kaldi memede.Emre yavrum tazyikten cirpina cirpina emen bebek simdi memeye gelince agliyo.Emre dogumdan beri sutumun gelmesini sagladi,simdi de tekrar getiese cok sevinicem.En azindan bir 2 ay daha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?