Sorma canım ya, bir yerin acıdığında tüm canın orda oluyor. Gerçekten çok aciziz, sağlık versin Allah bize de bebelerimize deYa ufak seyler diyip cogu durumu onemsemiyoruz ama ufak seylerden bile neler yaşıyoruz.. Ne kadar aciziz
Cok yoruluyorum.okul iyi geliyor psikolojik olarak ama o da yordu.Saat 9 da gidiyor gozlerim.Sagolsun kv yemek,ev konusunda yardimci degil.Yetismeye calisiyorum herseye.Yaslilar gibi dizlerim agriyor yururken yorgunluktan..Annem geldiginde dinlenicem diyeyim ama onunda gelmesine neredeyse 1 ay var.
Geçmiş olsun kötü bir hastalık bir arkadaşda vardı gerçekten çok zor birdaha olmaz inşallahSorma canım ya, bir yerin acıdığında tüm canın orda oluyor. Gerçekten çok aciziz, sağlık versin Allah bize de bebelerimize de
Günde 3defa20 damla cnm bende doğumdan sonra kullandım aptamilin anneler için süt uretinini artırıcı karışım var oda iyiYarin aliyorum hemen .Kullanimi nasil acaba?
Çok geçmiş olsunKızlar hayatımın en zor 4 gününü yaşadım. Perianal apse çıktı, 2 günde çok ilerledi, Salı ameliyat oldum. Hala çok acıyor, iltihap akıyor.. bir gece hastanede kaldım, acıdan iki gün bebeğimi kucağıma alamadım .
Şimdi düzeliyorum yavaş yavaş ama hala acıyor
Ben nerdeyse 2 aydir hep önlük takıyorum onu arkası penye olan ve günde 10 tane ıslanıyor bizde.kusma ile islaklik ikiside var 2-3 önlük kalinca elde yıkıyorum.Kızımın dişleri kaşınıyor sanırım herşeyi ağzına alıyor bütün parmaklarını ağzına koyup çiğniyorne verebilirim birde kıyafetleri salyadan çok ıslanıyor nasıl bir çözüm bulabilirim kıyafet değiştirmekten yıldım
Çok geçmiş olsuj.Kızlar hayatımın en zor 4 gününü yaşadım. Perianal apse çıktı, 2 günde çok ilerledi, Salı ameliyat oldum. Hala çok acıyor, iltihap akıyor.. bir gece hastanede kaldım, acıdan iki gün bebeğimi kucağıma alamadım .
Şimdi düzeliyorum yavaş yavaş ama hala acıyor
Nasipleri nereye kadarsa cok dogru ama guzel geliyorken birden kesilmesi uzdu beni.Hep az olsaydi asla uzulmezdim.Mamaya asla karsi degilim.Nasip derdim.Simdi noldu da boyle oldu diyorum.Cevabi yok
Kesinlikle nazardan her şey olur. Bizimde geçen hafta gelen misafirlerden beri bebeğim hasta. Bebek göremeye diye gelip meyve suyu alıp gelenler oldu. Yanlış anlaşılmasın çok zengin insanlar bunlar. Bebekli halimle hazırlık yap o kadar hizmet et bide kalabalık gelsinler . Hediye getirmişler bideBir mevlüt okuttum 20 gun hastanelerde uğraştık.. Ben kafayi yiyodum düşün.. Öyle bir masa.. Şıkır şıkır bir taze anne.. Eymen desen damat gibi.. Ikramlari bol tuttum.. Gorgusuzluk gibi algilamazsnz umarm arabamizi da yeniledik.. Bunlari duyanlar görenler nazar etmediyse ne olayim.. Gozlerinden bile anladim o gün fesat düşünenlerin
Beriko e bebekte dişlik eldivenler var gördün mü. Eldivenin ucu sert dişlik. Ben lcw den dişlik önlük aldım. Fular seklinde önlük ucu dişlik yapmışlar arada kemirioElleri soyuldu yaa.. Bu ne meraktıreldiven alsam mi diyorum sonrada diyorum birk elinden zevk alsin çocuk
Ben musait olunca buzluğa börek sarıp atıyorum gelen olursa yallah fırına.cay börek o kadar.kalkmaz oturmaya devam ederlerse kahve yapıyorum o kadar.onu yaptığıma şükür.gelen yemeğe gelmiyordur diye düşün hiç fazlasına girmemek en iyisi.ilk zamanlar tatli tuzlu salata baklava sipariş , paranın kıymetli zamanı herşey ateş pahasi. hazır almakla yapmak aynı para nerdeyse zamanim daha da kıymetli vaktim olsa yatar uyurum.Kesinlikle nazardan her şey olur. Bizimde geçen hafta gelen misafirlerden beri bebeğim hasta. Bebek göremeye diye gelip meyve suyu alıp gelenler oldu. Yanlış anlaşılmasın çok zengin insanlar bunlar. Bebekli halimle hazırlık yap o kadar hizmet et bide kalabalık gelsinler . Hediye getirmişler bidekimsenin getirdiği hediyeye muhtaç değiliz ama durduk yere misafir ağırlamaya da merakli değilim zaten geceleri uykusuz gündüzleri yorgun gecio . Bide kaç gün evvel haber veriolar hazırlık yapayım diye. Akıllandim artk yokisafir falan. Yorgunluktan perişan oluyorum bebek ihmal oluo. Onca iş bide. Özendim kendimde suslendim puslendim oglumuda damat gibi giydirdim hem hastalık hem nazar geldi.
Yakın akrabalar geldi zaten. Geriye kalanlar didisinin didisi gelmeselerde olur.Ben musait olunca buzluğa börek sarıp atıyorum gelen olursa yallah fırına.cay börek o kadar.kalkmaz oturmaya devam ederlerse kahve yapıyorum o kadar.onu yaptığıma şükür.gelen yemeğe gelmiyordur diye düşün hiç fazlasına girmemek en iyisi.ilk zamanlar tatli tuzlu salata baklava sipariş , paranın kıymetli zamanı herşey ateş pahasi. hazır almakla yapmak aynı para nerdeyse zamanim daha da kıymetli vaktim olsa yatar uyurum.
Kizlar ya bebegimi uyanikken oyalamakta cok zorlanyorm. Butun etkinlikler oyuncaklar filan toplam max 30 dk sürüyor kucakta tasimakta cok zorlaniyorum zaten bel boyun sirt prob olan bi insanim. Yatmaktan nefret ediyooturmak icin de erken napcam ben. Bide tekim cizgifilm izletesim geliyo valla
Anakucagina bebek arabsina kesinlikle yatmiyo oyun halısı 3-5 dk ancak donenceden de skldi kitaplar hışırtılı aldim oda 3-5 dk yüzüstü yatir 3-5 dk geri kalan zamanda napcam ben
Benim de sütüm de acayip azalma var zaten benim en korktuğum 4.aydır.hep 4.ayda cok azalma olurdu... Bu ara kg 57 olunca biraz karbonhidratı bırakayım dedım bol su maydanoz dereotu rezene Cyı yok ben karbonhidrat yemeyince sütüm olmuyor. Eşim de bunu mu dert ediyorsun ye gitsin cocuk aç mı kalacak diye bana kızdı.. Artık gece yaptırırken süt yetmiyor dolaptaki stokları ıcıyor bıberonu da ıyıce unutma sütün çogu boşa gidiyor. Emmek istiyor ama süt yok. Tabi benim ki tosun oldugu ıcın ona süt de yetmiyor.. Insşlah çoğalır bugün malt içecegım ama onu ıcmek de cok zor.. Öğüre öğüre içiyorumResmen 1 haftada sütüm gitti.Tek memeden 150 cc ye yakin cikarirken simdi 30 cikmiyor.Cok uzgunum
Benim de sütüm de acayip azalma var zaten benim en korktuğum 4.aydır.hep 4.ayda cok azalma olurdu... Bu ara kg 57 olunca biraz karbonhidratı bırakayım dedım bol su maydanoz dereotu rezene Cyı yok ben karbonhidrat yemeyince sütüm olmuyor. Eşim de bunu mu dert ediyorsun ye gitsin cocuk aç mı kalacak diye bana kızdı.. Artık gece yaptırırken süt yetmiyor dolaptaki stokları ıcıyor bıberonu da ıyıce unutma sütün çogu boşa gidiyor. Emmek istiyor ama süt yok. Tabi benim ki tosun oldugu ıcın ona süt de yetmiyor.. Insşlah çoğalır bugün malt içecegım ama onu ıcmek de cok zor.. Öğüre öğüre içiyorum
İkizlerle nasıl işe başlayabildin zor olmadı mı kim bakıyor bebeklere... Keşke 40 gün rapor hakkını 5 er 5 er kullansan 2 ay eder öyle yapsaydın... Ya da maddi açıdan zor olmayacaksa ücretsiz izin alsaydın... Ben 1 ay yani 20 gün 5 li 5li rapor alacagım... Sonra ücretsiz izni başlatacağım. Sabah okula asla yetısemem. Zaten tayin isteyeceğim tam gün degıl sabahcı öğlenci okul bakacağım benı hep öğlenci yapsınlar. Zaten kımse oğlencı olmayı sevmiyor sıkıntı da cıkmaz..Psikolojim berbatt.Abim nakil oldu.Herkes orda.Ben gidemiyorum.Annem onun yaninda haliyle.2 aydir onu gormuyorum.Ailemi cok ozledim.Okula basladim ,kafam dagiliyor ama saniye durmuyorum.Cok yoruluyorum.Hersey ust uste geldi.Minik bu sira yine gazi var.2 den beri ayaktayim.Uyku yok.Dus ,malt var daha.Damla dedigin hangisi ?Dogumdan beri hic ihtiyscim olmamisti.Geldigim noktaya bakTamam zaten mama+meme beraber gidiyorduk ama gunde 3 4 ogunleri suttu bebeklerimin.Cok degil bkkac gun oncesine kadar 200 cc ye yakin aagdim.Gitti tamamen sanirim sutum.
Ben nerdeyse 2 aydir hep önlük takıyorum onu arkası penye olan ve günde 10 tane ıslanıyor bizde.kusma ile islaklik ikiside var 2-3 önlük kalinca elde yıkıyorum.
Çok geçmiş olsuj.
İşe başlamak bile tetikliyor.ilk cocukta 2.5 aylıkken işe basladim sütüm bariz azaldi.sen sagmaya devam et.zamanla artar inşallah.kayinvalide ikizlere tek mi bakıyor ? Hoş tek bakmasa bile hem bebek hem iş zor iş biz genç halimizle yetisemiyoruz.bebege bakandan iş bekleme üzülürsün . bebeğe baksinda gerisini halledersin geç olur yorucu olur ama bakan varsa olur .
Çok geçmiş olsun senin sütün üzüntüden azalmıs bıraz kafayı rahatlatsan artacak emin ol... Kayınvalıde de cocuklara sen eve gelince bakarken yemek yapsa ne olur sanki. Aman salla paraya da acıma al temızlıkcı bu zamanda kimseden hayır yok. Haftada 1 kadın al ya da aylık anlaş. Daha hesaplı oluyor. Ben sımdı evdeyım dıye yemeklerı ben yapıyorum ama asla buyuk temzılıl yapmam. Bızım ev asırı kalabalık oldugu ıcı sade bir supurge tutarım ama tozdur banyo tuvaleti hep kadın yapar.. Eşimin işi yorucu adama bana yardım et diyemem ama alıyom kadını kafam rahat....saglık gıbııs de yok. Bırsey olsa ne annem ne kayınvalıde benı dusunecego ıcın kendime bakıyorumCok yoruluyorum.okul iyi geliyor psikolojik olarak ama o da yordu.Saat 9 da gidiyor gozlerim.Sagolsun kv yemek,ev konusunda yardimci degil.Yetismeye calisiyorum herseye.Yaslilar gibi dizlerim agriyor yururken yorgunluktan..Annem geldiginde dinlenicem diyeyim ama onunda gelmesine neredeyse 1 ay var.
10gununu kullandim 40gun hakkin.Evin kredisi baya yuklu.Esimin maas oraya gidiyor gibi.Zaten cok degil 16 saat ders aldim.oglenci oldum bende.4 gun 4 er saat derse giriyorum.En iyisi sabahci& oglenci okul bulmak aynen.İkizlerle nasıl işe başlayabildin zor olmadı mı kim bakıyor bebeklere... Keşke 40 gün rapor hakkını 5 er 5 er kullansan 2 ay eder öyle yapsaydın... Ya da maddi açıdan zor olmayacaksa ücretsiz izin alsaydın... Ben 1 ay yani 20 gün 5 li 5li rapor alacagım... Sonra ücretsiz izni başlatacağım. Sabah okula asla yetısemem. Zaten tayin isteyeceğim tam gün degıl sabahcı öğlenci okul bakacağım benı hep öğlenci yapsınlar. Zaten kımse oğlencı olmayı sevmiyor sıkıntı da cıkmaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?