2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ya biliyorum teorikte bunlarin hepsini ustelik ogretmenim ona cok zararli oldugunu da biliyorum en sevmedigim görüntü minicik cocuklarin elinde tablet telefon gormektir hatta. Ama su atak dönemine girdiğimizden beri ki bir ay oldu resmen cok zorlaniyorm gaz sancisi bile bukadar uzun sürmedi cesit cesit oyuncaklar aldim her yolu deniyorum Rabbim guc kuvvet ve sabr versin de bebegimi oyalayabileym ins

10gununu kullandim 40gun hakkin.Evin kredisi baya yuklu.Esimin maas oraya gidiyor gibi.Zaten cok degil 16 saat ders aldim.oglenci oldum bende.4 gun 4 er saat derse giriyorum.En iyisi sabahci& oglenci okul bulmak aynen.
Anladım canım bizde ilk çocuk da öyleydik. 4 ders çabuk biter. Parayla heyet veren yerlerde var ama bana yanlış geldıgı ıcın ücrersıze ayrılacağım.. Haksız yere maaş almak günah gıbı gelıyor

Chelzy bu sıralar yoğunsun, yorgunsun, süt yorgunluktan hemen etkileniyor zaten. Bugünler geçecek daha rahat olmaya çalış, eve sen de haftada 1 falan kadın ayarla. Yemek yoksa sipariş et, 3-4 yumurta kır ye. Boşver diyeti falan. Psikolojin iyi olursa herşey düzelir merak etme.
Bu arada abinle yengen iyiler dimi? Böbrek uyum sağladı mı?

Stresim had safhada zaten.Moralim,keyfim hic yok.Yokk diyet falan yapamam su anda.
Cok iyiler onlar cok sukur.3 gunde 1 kontrole gidiyolar.Her sey cok iyi,artik yetmezlik durumu ortadan kalkmis sukurler olsun

Yok bende yapmam,yapamam oyle.4 saat ruh halime iyi geliyor ama sanirim sute iyi gelmedi.

Bu silsileyi biri baslatmis olmali onu bulmamiz lazim.. O kişi cocuklu evlere misafirlige giderek zahmet veriyor sonra zahmet ceken anneler de digerlerine de ben giderim otururum yerim icerim mantığıyla gidiyor.. Yeni dogum yapmış annelerin yükü artıyor

Bu yaz tatili için planınız ne kızlar?
Otel düşünüyorduk biz bebek dostu otelde rahat ederiz diye ama şimdi bid3 dünya çapında virüs salgını var Antalya Kıbrıs dünyanın her yerinden insanlar geliyor.
Tatil almayı planladığımız zamanda bu çıktı bide... Bebekle tatil nasıl olacak acaba

Bir de hem gelıp hem dedikodumu da yapan var. Ben bu bebek de bırsey yapıp Kendımı yprmayacagıma siz vermıs tum ve gelen herkese baklava ya da kurpasta İkram ettim... Bır densiz o kadar bebek görmeye gittik koya koya baklava koydu 3 sıkım demiş. Ben de dedım söyleyin ona ne getirdiyse hedıye ben 5 katı fazlasını ona alıp verecegım.mevlutte pide baklava dagıtım birı AA yaprak da sarayın dedı ben de sen sarıp bu kadın lohusa deyip getirseydin ne hayra gecerdi dedim.. O yuzden en güzeli gitmemek gitmeyince kımse de gelmiyor

Annemlerin de kayınvalıdeler inde yazlıgı var ama gitmeyeceğim bastan eşime söyledim 3 cocukla asla gitmem.. Ne kadar anne kayınvalıde de olsa zaten benimkiler benı nıye ıstıyo cocuklar var dıye yemek yapılıyor.. Ben de coxukluyum dıye rahat edemiyorum hergun elımde supurge, alıyom elime hortumu bahceyı yıkıyorum. Sabahtan yazlıgı sil süpür ama bu yaz asla gitmem. Gecen yaz hamıleyım dıye gitmedim cunku kendileri dediler aaayy kızım hamıle zor olur gelme Bız cocukların pesınden koşamayız. Bu yıl da hizmet edemem ztwn tam 9 ya da 10 aylık emekleme yurume zamanları.. Eşime 1 hafta tatile gideriz yeter dedım. O da tamam dedi... 3 cocukla anca bızı otel paklar dedi. Bıraz para tutalımda uygun kucuk bır yazlık apartman dairesi de olsa alalım dedı. Bundan sonra 3 cocukla otlel de zor olur dedı.

Bugun bizim doktor eymene diyo ki yok mu senin ananen babannen gelsin konussun senle siyaset spor ne olursa.. Bende dedim vallahi bisey yapamiyorum eymenle ilgilenmekten.. Bende o yüzden dedim diyo.. Birinin onunla konusmasi lazım dedi.. Bende aksam 7ye doğru enerji tukeniyor zaten.. Genellikle sevmeli mincirmali seyler yapiyorum

O aydan snra ek gidaya gecilmesinin sebebi bu bence.. Artık bünye o kadar süt üretemiyor..biseyler oluyo ki ek gida diye bisey var.. Ne kadar sutu bol da olsa birinin demekki ek gidaya gecilmesk için bi sey oluyo gibime gelio.. Sutu bolsa belki besleyiciligi düşüyor vsvs.. Yoksa niye antibiyotik denilen şeyi tek haliyle vermeye devam etmeyelim ki..

Aksam gelio bu cocugun nesi var demezler mi bi de herseyi hazir çocuğu iki saat sevsem bende derim aynısını.. Bütün gun onunla oyna ilgilensene..ben yemek yiyemiyorum yeri gelio onunla vakit gecirmekten hey yavrum heyyy

Ben bebekli annelere zahmet vermek hiç istemem. Elim kolum dolu giderim. En iyisi teli sessize almak.

Cok istiyoruz.. Bizde hastaliklar zorlu doğum esimin is yükü.. Bunaldik.. Istiyoruz ama maddi durum el vermedgi gibi işten izin de alamaz buyuk ihtimalle yoksa deniz gormek seyahat etmek istiyorum

Valla bana da kimse gelmiyo.. Bazen iyi diyorum bu sebeplerden.. Hem cocugun duzeni degismiyo hem kafam rahat.. Ama bazen @biksle konustuk gecen insan lazim diye.. O moda giriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…