2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Dr yazarsa da mı 280 TL... Ben 1.fozu 280 ene aldım. Saglık ocagına gıttım hıc dru görmeden hemşire agzına yaptı.. 2.yı ben kendim bile yaparım cok kolay. Hatta hemşire bır yudumu ıyı veremedi ben de dedım bunun her damlası para hemşire HN dikkat et nolur dedım güldük

Ah yok yav benim iki tane oğlum var. Ama biri ikize bedel dedim. Çok zor bir bebekti. Çok zor bir çocuk. Hala geceleri bebek kadar kalkıyor mesela.
Ayni dert bende de var. Kızım geceleri uyanmazdı. Bu 2 aydır uyanmaya başladı. Süt istiyor. Kalkıp oturuyor. Bir günü bir gününe uymuyor.
Benimde büyük 3bucuk yaşında gece 5 6 kere kalkıyor. Yeminle bebek onun kadar uyanmıyor. Büyük mahvediyor beni gece gündüz resmen eziyet ediyor
Dogumdan once de varmiydi.
Emzik kullanıyor musun cnm. Bizimki emzik tuttuktan sonra beni doyana kadar emmeye başladı. Yoksa uykusu gelince emmek istiodu bu sefer memeyi çektiğim an uyaniyodu.
Ben emziği bir türlü alıştıramadım.
Aç olsa ağlar canım, yıkar ortalığı haklısın.. seninki dalamıyor bir nedenle, cingöz biraz herhalde
Uykuya dalamayinca benimki de meme ile resmen kavga ediyor.
Simdi ben herkese diyorum. Tek cocuk hic cocuk. Yakinmayin diyorum.
Kızlar oto koltuğu ne alacaksınız ?
Kraft kullaniyorum.
Allah yardimcin olsun. Okurken yoruldum
Cok gecmis olsun.
Sutum hala az eskiye gore yani gecen haftaya gore,tazyik bicak gibi kesildi mesela ama gogsum sis gibi.Yani ici sut dolu ama saginca bisey gelmiyor.Eskiden sagdigimda yumusacik olurdu simdi gergi gibi.Napicam bilmiyorum.
Ya ben bim den waffle aldim. Acayip sutumu arttirdi. Göğüslerim taş gibi oldu. Yatagim islsnmisti hep akmis. Bir dene istersen. Sanirim karamel arttirdi.
Kizlar güneş kremi icin hangi marka önerirsiniz ? Kış aylarında uygun oluyor. Yoksa bebekler icin koruma faktoru yuksek oldugundan cok pahalilar. Hangisi daha az zararlidir?
Mustela kullaniyorum.

Cnm senin bebis ne kadarlık

4 aylik

Hosgeldin

Cok gecmis olsun

emily07

Sanki biliyomuş gibi cuma gunu aldim o dediginden ama yemedim henuz daha dogrusu ona sira gelmedi.Kibris tatlisi,ekleri bitirdim Sagdikca biraz da olsa gelmeye basladi ama gecen hafta basina kadarki sutum gibi degil.Buzluga atmaya basladim.Giderse en azindan hergun 50 100cc icsin ikisi de gittigi yere kadar diye

Test ettim, tecrubelendim.

uzun zamandir goguslerim tas gibi olmuyor Memeterbiyesi mevzusundan sanirim birazda bir de ilk zamanlar cok tatli cekiordu cnm hatta hiperlaktasyona varan problemlerim oluyordu. Sonra tatli yememeye basladim hem kilo almayayim diye hemde eskisi kadar aramiyordum. Gecen gun esim tulumba getirmis. Gittim geldim yedim. O gece goguslerim nasil dolduysa bebegi kendim uyandirip emzirdim. Tatli sut yapmaz diyorlar belki ama glukoz yapiyor ve glukoz en yogun tatlilarda var. Dene derim sana da.

Ben de mustela siparisi verdim simdi

Sağlık ocagi dr u yazarsa ezcanede 280 tl aşı fiyati.ben ilk dozu sırf rota var diye dr a götürdüm +100 muayene ücreti.ben çocuk dr u yazmalı gibi anladım daha doğrusu bebek hemşiresi doktoru yazsin diyince sağlık ocagi dr u yazamıyor sandım.meger yazabiliyormuş.5.ayda 2.doz olani sağlık ocağı doktoruna yazdiricam.
Bizim dr kapısı mahşer yeri gidip saatlerce bekleyemem.saglik ocagina girip cikmam 5 dk.saat 11 gibi boş oluyor.
Reçetesiz eczane veremiyormus öyle dedi.

Evet öyle yapicam bende . Özele yüz tl muayene için vermek istemiyorum tekrar. Bizede yazık

Meger tulumbalari goturuyor diye ugramiyormus diyet konusuna bizim axelia

Ya ben bildiğin hamile gibi aseriyorum kim ne söylese canm istio ben waffle yanında Maraş dondurması olcak bayılırım ama yaza çok var

Kesinlikle katilitorum.Sanirim.diyete baslayip tatliyi birden kesmem azaltti birden.O hiperlaktasyon bende had safhadaydi ama bitti.Belki o konuda hayirlisi oldu cunku ememiyolardi bogulacak gibi oluyolardi.Kabak tatlisi,kalburabasti bunlari ne zaman yesem gogus pedlerim doluyodu.Artik dolmuyo ama olsun bi sekilde sagiyorum.Tatli kesinlikle sut yapiyor.Buzluga ek gida icin kabak atmistim cikartip yine kabak tatlisi yapicam.

Ben cok tatli yiyorum innate pronatal kullanin derim. Kutusu pahali biraz ama sütün salinimini ve kalitesini farkettiriyor. Mesela suan bitti benim. Cikip da alamadim. Geceleri bebiş uyurken 4 5 saatte taş gibi olurdu goguslerim. Simdi yine sert epey ama o taş gibilik yok bende bu sekilde farkettiriyor.

Doğrudur canim haklisin. Eskisi gibi tek bir doğru vardır diyemiyorsun artık doktorlar bile kendi aralarında 3 e 4 e bölünmüş durumdalar. Bebeğim ilgili bazı sağlık sorunları yaşadığımız için hamileyken bir karar almam gerektiğinde birden çokkez araştırıp soruyorum sünnet işinde de öyle oldu sağolsun çocuk cerrahimiz evimiz de gelip yaptı onların söylemi ile kabızlık dönemin de fitil önermiyorum dedi ateş düşürücü olarak tabiki kullanılabilir çok sık yaşanan bir dönem değil dedi sünnet yapıldıktan sonra yarim fitil 1 defa bizde kullandık benim bahsettiğim fitil bebeklerdeki kabızlık için çok sık kullanılmasi . Kabizlik icin onerilen fitillerde bagirsaklarin çalışmasını sağlayan bir etken varmış ve bu erkek çocuğu için iyi olmadığını söyledi benim bahsettiğim fitil bu yönde diye söylemiştim

Çok geçmiş olsun Allah korumuş

Kizlar güneş kremi icin hangi marka önerirsiniz ? Kış aylarında uygun oluyor. Yoksa bebekler icin koruma faktoru yuksek oldugundan cok pahalilar. Hangisi daha az zararlidir?
İnstagramda beyruha diye bir sayfa var katkısız bebek güneş kremi var kullananlar çok memnun ben de ordan almayı düşünüyorum

Benim sut ptoblemim yok cok sukur ama kilo vermem lazim. Onceden tek ogun beslenirdim. Simdide oyle yapmak istiyorum. Sutum gider diye korkuyorum ama sismanlikta psikolojiki bozuyor. Eski fotolarima bakiyorum ne guzelmis vucudum diyorum kilodan heralde yuzum bile degisti.

Bestiron kan damlası kullanan var mı ?
Gittiğim özel doktor bunu verdi kan damlası olarak. Ama eczacı 1 damla yazmış kullanma talimatına.

Aile hekimliğindeki vegaferon kan damlası için hemşire ayına göre damlatıcaksın dedi. Şu an 4 aylık 4 damla. Nete bakıyorum kilo başına bir damla diyorlar. 9 kilo olmuşuz 9damla fazla değil mi ? Doktoru arayamıyorum tekrar da hastaneye gidemem. Bestiron biraz daha yoğun yazmışlar ama ben bunu neye göre ayarlayacağım ya kaç damla vereceğim biri beni aydınlatsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…