Her damla degisiyordur belki ama ben sidefer kullaniyorum 7 damla 7 kg oldugu icin.Bestiron kan damlası kullanan var mı ?
Gittiğim özel doktor bunu verdi kan damlası olarak. Ama eczacı 1 damla yazmış kullanma talimatına.
Aile hekimliğindeki vegaferon kan damlası için hemşire ayına göre damlatıcaksın dedi. Şu an 4 aylık 4 damla. Nete bakıyorum kilo başına bir damla diyorlar. 9 kilo olmuşuz 9damla fazla değil mi ? Doktoru arayamıyorum tekrar da hastaneye gidemem. Bestiron biraz daha yoğun yazmışlar ama ben bunu neye göre ayarlayacağım ya kaç damla vereceğim biri beni aydınlatsın
Sadece süt cnm şırınga yaptım ama gelmedi bizim süt alerjimiz var ben diyetdeyim sürekli karbonhidrat tüketmekten çocukda yapamaz oldu kaka
Ypo ben recetesız aldım. Hatta pek cok eczane gezdim daha ucuzu ıcın hepsi de recetesız verdı. Zaten bu recetesız ılac. Recete lı olsa uygun olur fiyatı...Sağlık ocagi dr u yazarsa ezcanede 280 tl aşı fiyati.ben ilk dozu sırf rota var diye dr a götürdüm +100 muayene ücreti.ben çocuk dr u yazmalı gibi anladım daha doğrusu bebek hemşiresi doktoru yazsin diyince sağlık ocagi dr u yazamıyor sandım.meger yazabiliyormuş.5.ayda 2.doz olani sağlık ocağı doktoruna yazdiricam.
Bizim dr kapısı mahşer yeri gidip saatlerce bekleyemem.saglik ocagina girip cikmam 5 dk.saat 11 gibi boş oluyor.
Reçetesiz eczane veremiyormus öyle dedi.
Kitap okurken mesela cay kahve ne bileyim seni keyiflendirecek bir sey ic. Sut icin en cok sivi lazim. Komposto suyu ic mesela. Bilmis gibi olmak istemiyorum sadece destek olmak amacim yanlis anlama. Oyun oynatirken bir yandan yemek ye. Ben agzim doluyken bile agucuk bebegime diyorum. Gece uyudun mu, ruya gordun mu? Ben gordum mesela deyip basliyorum yemek yerken konusmaya bir yandan.
Benim ki de öyle pusete koyunca ağlıyor. Uzaktan konuş, şarkılar söyle, kahvaltını da yap mutlaka. Birazcık ağlamasından birşey olmaz emin ol.
Kahvaltiyi onun yanina goturmeyi denesen? Bizim de bir odamiz sicak cunku. Maalesef bende her yerde her seyi yiyorum artik. Eskisi gibi kati kurallarla isleyemiyor hayatim.Denedim ama olmuyo.. Eymen surekli ilgi istio.. Birakip kahvalti yapmam imkansiz yanimada alamiyoulrm.. Çünkü benim talihsizligim mutfaktan petegi kaldirmistik.. Havalandirmadan da asiri soguk giriyor.. Sokamiyorum her zmn mutfağa.. Bildigin disarisi gibi soguk oluyo..
Berikko Eymen 9 ve sonrasi uyaniyorsa sen alarm kurup 8 de kalkip güzelde bir kahvalti yapabilirsin aslında.duzenli ve saglikli beslenme eşittir süt demek.ben bazen sabah erken kahvalti yapamıyorum balli bademli Mısır gevreği yiyorum sütte içmiş oluyorum kuruyemişte hatta icine elma armut muz ne varsa evde doğruyorum.hem lezzetli hem besleyici bir öğün hazirlamasida 5 dk.sabah böyle yediysem öğlen evde yemek yoksa 2 yumurta haşlayıp yogurt dokup yerim.valla yemek olmadan süt olmuyor ama boş yemekte değil besleyici olmaliki süt kaliteli olsun.
Aslinda sağlıklı beslenme zor iş degilde bazen tutulup pratik şeyleri unutuyoruz.
Yalnız kalmak istemiyorlar zaten. Yanında götür arada konuş onunlaBi sure sonra sinirli aglip hatta bagiriyo gibimutfaga mamasini hazirlamaya gidiyorum basiyo cigligi yalniz kalmak istemio mu ne
Kahvaltiyi onun yanina goturmeyi denesen? Bizim de bir odamiz sicak cunku. Maalesef bende her yerde her seyi yiyorum artik. Eskisi gibi kati kurallarla isleyemiyor hayatim.
Gecmis olsunBabamız virüs getirdi önce oğlum hastalandı günlerdir doktor doktor gezdik. Şuan antibiyotik ve ventolin kullanıyo. Ben hiç hastalabmazdim hafif kırgınlık olurdu ama malesef bende düştüm . Babamız göreve gitti biz perişan haldeyizAllah dermansız dert vermesin buna da şükür ki başka sorunumuz yok diyorum
Devlete hiç gitmiyorum ben . Çünkü aşırı kalabalık. Daha çok hastalık kapicaz diye ödüm patlio. Ozelde en azından en fazla bı saat bekliom . Ayın yirmisinde ikinci rota var bizim. Aile hekiminde vurdurucam. Çünkü o tarihte kontorol suresini aşmış olucam. Rota 280 bide muyaene yüz TL vermiyim dedim.Eymen kabızlık problemi oldumu hiç çatlak genelde ondan olur.
Cok sukur rint.Ikisi de cok iyi.3 gunde 1 kontrolleri var.Dun doktor 100 uzerinden 100 veriyorum demis.Cok mutlu abim.1 bucuk sene sonra idrara cikabiliyo diye seviniyor.Tek risk enfeksiyon.Ondan da koruyabilirse kendini her sey tam olacak insallah.
Sağlık ocagi dr u yazarsa ezcanede 280 tl aşı fiyati.ben ilk dozu sırf rota var diye dr a götürdüm +100 muayene ücreti.ben çocuk dr u yazmalı gibi anladım daha doğrusu bebek hemşiresi doktoru yazsin diyince sağlık ocagi dr u yazamıyor sandım.meger yazabiliyormuş.5.ayda 2.doz olani sağlık ocağı doktoruna yazdiricam.
Bizim dr kapısı mahşer yeri gidip saatlerce bekleyemem.saglik ocagina girip cikmam 5 dk.saat 11 gibi boş oluyor.
Reçetesiz eczane veremiyormus öyle dedi.
Bende tam tersi büyükken bilecek görecek de psikolojik etkilenecek diye korkuyorum.. smdi belki ağlayacak ama hiç hatırlamayacak bile.. 2-4 yaş arası da kesinlikle önerilmiyor çocuk çok hareketli oluyor diye biliyorum
O yaşta da genel anestezi ile yapıyorlar berikko. Bebekken ve 6 yaşlarında aklı yetince anestesiz yapabiliyorlar. O zaman sen büyümesini bekleBilmiyorum valla oyle dedi bende sasirdim.. Bizim doktorda sasrdi selami bey demezdi oyle dedi.. Ama 1bucuk yasnda pipi egriliginden gitcez belki o zmna yapar sünnet
Rota asilari farkedio bildigim kadari ileBen eczaneden reçetesiz aldım 5 gün önce, sağlık ocağında da yaptırdım. Kimse reçete sormadı, fiyatıda 198tl idişehirden şehire mi farkediyor acaba
İnşallah bulaşmamıştır Kızlar dua edin nolur. Dr yapacak bişiy yok şuan öpme dedi bi krem önerdi bana, bulaş riski düşük ama çok tehlikeli dediİnşallah bulaşmamıştir doktoru arayınca haberdar et bizi.
Arkadaşlar bu rota virüs aşısını yaptırali 3 gün oldu, oğlum bugün çok kustu ve ishal oldu. Normal mi bu? 3 gün sonra olunca şaşırdım
Biz kullanıyoruz doktor bana 5 damla vereceksin dediBestiron kan damlası kullanan var mı ?
Gittiğim özel doktor bunu verdi kan damlası olarak. Ama eczacı 1 damla yazmış kullanma talimatına.
Aile hekimliğindeki vegaferon kan damlası için hemşire ayına göre damlatıcaksın dedi. Şu an 4 aylık 4 damla. Nete bakıyorum kilo başına bir damla diyorlar. 9 kilo olmuşuz 9damla fazla değil mi ? Doktoru arayamıyorum tekrar da hastaneye gidemem. Bestiron biraz daha yoğun yazmışlar ama ben bunu neye göre ayarlayacağım ya kaç damla vereceğim biri beni aydınlatsın
İnsallah berikko canm Rabbim yardımcımız olsun sagliklari iyi olsunda napalm buna sukur. Bu ara bide ben hastaym bogaz agrisi dis agrisi oksuruk simdi gribe cevirdi cinara bulasmadan nasl atlatcam bilmiyorum. Ustune bide gogsum tikandi cinarin asil emdigi neden oldu anlamadm dun pelte gbi olmustu aslnda hep onu emmisti. Elim kolum kalkmiyo cok halsizim ayakta zor duruyorm hicbisey yiyemiyorm iki uc gundur. Gece esim geldi cok sukur bugun cinarla o ilgilendi genelde ama ptesi ise baslayinca ben yine tekim napcam bilmiyorum. Bide bu ara 1,5 bilemedin 2 saat uyanik duruyo sonra uykusu geliyo uykusu gelince emmiyo emmedigi icin uyuyamiyor hamak aldm iki gun ise yaradi. Ya arabada gezecez bu sogukta oyle emecek uyuyacak yada battaniye de sallicaz. E be guzel oğlum tek basima nasl sallaym ben seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?