2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Her damla degisiyordur belki ama ben sidefer kullaniyorum 7 damla 7 kg oldugu icin.

Sadece süt cnm şırınga yaptım ama gelmedi bizim süt alerjimiz var ben diyetdeyim sürekli karbonhidrat tüketmekten çocukda yapamaz oldu kaka

Bize de süt alerjisi var galiba.. Anne sütü alanlarda zor oluyomus ama oluyo demekki.. Senin yazini annemin gözüne sokmak istiyorum.. Anne sutu almiyo bu cocuk diye bana psikolojik şiddet uyguluyo resmen.. Surekli emzirdin mi diyo sadece süt icse alerji olmazmış diyo bide

Ben ne yiycemi hala bilmiyorm bile yumurta da yemiyceksek ne yiycez kahvalti edemicek miyim

Ypo ben recetesız aldım. Hatta pek cok eczane gezdim daha ucuzu ıcın hepsi de recetesız verdı. Zaten bu recetesız ılac. Recete lı olsa uygun olur fiyatı...

Denedim ama olmuyo.. Eymen surekli ilgi istio.. Birakip kahvalti yapmam imkansiz yanimada alamiyoulrm.. Çünkü benim talihsizligim mutfaktan petegi kaldirmistik.. Havalandirmadan da asiri soguk giriyor.. Sokamiyorum her zmn mutfağa.. Bildigin disarisi gibi soguk oluyo..

Kahvaltiyi onun yanina goturmeyi denesen? Bizim de bir odamiz sicak cunku. Maalesef bende her yerde her seyi yiyorum artik. Eskisi gibi kati kurallarla isleyemiyor hayatim.

Gun icinde o kadar yoruluyorum ki.. Bide kilo aldm ya iyice hantallastm. Bi is yaparken acayip yoruluyorm eymende yoruyor.. Uyku cok güzel geliyo.. Bi ara erken kalkiyodm da bu ara kilodan sanrm uyku daha tatli gelio

Bi sure sonra sinirli aglip hatta bagiriyo gibi mutfaga mamasini hazirlamaya gidiyorum basiyo cigligi yalniz kalmak istemio mu ne
Yalnız kalmak istemiyorlar zaten. Yanında götür arada konuş onunla
.yeni gördüm mutfakta petek yokmuş. Birazcık bağırmasından birşey olmaz hemen hazırlayıp oturma odasında yanında yiyebilirsin. Bir yumurta kırsan o bile yeter. Emiyorlar birde, hem sen halsiz kalırsın hem süt olmaz

Kahvaltiyi onun yanina goturmeyi denesen? Bizim de bir odamiz sicak cunku. Maalesef bende her yerde her seyi yiyorum artik. Eskisi gibi kati kurallarla isleyemiyor hayatim.

Hazirlayabilsem goturcem durmuyo ki ben hazirlayana kadar.. 3 5 bisey koyuyorum zatn tepsiye iki dk sürüyor ama durmuyo.. Anasinin karninda da durmadi zaten

Gecmis olsun

Bende artık gitmemeye gayret ediyorum ama bazi kontroller mecbur devlette.. Bera isitme testi mesela mecbur devlette ozellikle goz isitme kardiyoloji ve norolojiyi devlette yaptirmak istiyorum bi tek noroloji ve 2.isitme testi kaldi.. Bugun randevu aldik isitmeye 15 mayisa vermisler norolojide crsmba gitcez umraniyeye

Cok sukur rint.Ikisi de cok iyi.3 gunde 1 kontrolleri var.Dun doktor 100 uzerinden 100 veriyorum demis.Cok mutlu abim.1 bucuk sene sonra idrara cikabiliyo diye seviniyor.Tek risk enfeksiyon.Ondan da koruyabilirse kendini her sey tam olacak insallah.

Ben kacirdim tekrar baski gibi olcak ama neyi vardi?

Ben eczaneden reçetesiz aldım 5 gün önce, sağlık ocağında da yaptırdım. Kimse reçete sormadı, fiyatıda 198tl idi şehirden şehire mi farkediyor acaba

Bende tam tersi büyükken bilecek görecek de psikolojik etkilenecek diye korkuyorum.. smdi belki ağlayacak ama hiç hatırlamayacak bile.. 2-4 yaş arası da kesinlikle önerilmiyor çocuk çok hareketli oluyor diye biliyorum

Bilmiyorum valla oyle dedi bende sasirdim.. Bizim doktorda sasrdi selami bey demezdi oyle dedi.. Ama 1bucuk yasnda pipi egriliginden gitcez belki o zmna yapar sünnet

Bilmiyorum valla oyle dedi bende sasirdim.. Bizim doktorda sasrdi selami bey demezdi oyle dedi.. Ama 1bucuk yasnda pipi egriliginden gitcez belki o zmna yapar sünnet
O yaşta da genel anestezi ile yapıyorlar berikko. Bebekken ve 6 yaşlarında aklı yetince anestesiz yapabiliyorlar. O zaman sen büyümesini bekle

Biz kullanıyoruz doktor bana 5 damla vereceksin dedi

Valla fatma bnm esim evde ama gece 11de gelio.. Bu ara işleri yoğun maas zamlari vsvs.. Yada beni yiyo babamda dalga gecip duruyo bitmedi mi toplantisi yavruuum diyo yani bende yalnzim.. Tek artı eymen hasta olduktan snra annem gelip yemek yapio bana.. O nasil rahatlatti beni varya..bu ara gezerek emmeye basladik.. Su an eymen kucagmda ayakta dolasarak sana bu satirlari yaziyorum degerini bil yazgelsin kolaylicaz insallah sabretcez artk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…