2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Saglik ocagi verdigine kilo ya göre dedi bugun bana 6.5 kilo 6-7 damla ver dedi.
Ypo ben recetesız aldım. Hatta pek cok eczane gezdim daha ucuzu ıcın hepsi de recetesız verdı. Zaten bu recetesız ılac. Recete lı olsa uygun olur fiyatı...

Ben eczaneden reçetesiz aldım 5 gün önce, sağlık ocağında da yaptırdım. Kimse reçete sormadı, fiyatıda 198tl idi şehirden şehire mi farkediyor acaba
Rota 2 ve 3 doz olan var 280 denilen 2 doz olan.valla ven eczaneye sormadim bebek hemsiresinin yalancısıyım.o recetesiz olmaz reçete ettirip al vuralım dedi.bizim 2.doz birdaha ki ay.
İnşallah bulaşmamıştır Kızlar dua edin nolur. Dr yapacak bişiy yok şuan öpme dedi bi krem önerdi bana, bulaş riski düşük ama çok tehlikeli dedi
Sen yine kremini kullan birde kaynamış suya çay kaşığı koy cay kaşığı kaynar olunca uçuğun üzerine sür daha çabuk soner ve mikroplar dezenfekte olurmuş.babaanne işi bu.bende pek çıkmaz cikinca krem kullanırım ama yine caykasigini da yaparım.

Benim esimde magaza sayimi diyip yok ortada kayinpederim dedi patronuyla konusalim gercekten ise mi gidiyor dedi

Eymende atio emzigu parmagini emio daha cok damagina elliyor.. Ilk duzgun emziremedgm için boyle parmagini emiyor diyodum ama normal galiba.. Elleri soyukdu hep.. Bi de dun ayakparmaklarininda soyuldugunu farkettim.. Acaba egzama benzeri bisey mi.. Alerjide oluyomus

Kolay gelsin cnm. Ordan oraya zor valla.

Hosgeldnz de sadece kustu mu.. Cok mu kustu?gecmis olsun

Yaa biz 2.dozu olduk geçen.. Recete vsvs olmadi.. Yapti hemsirede sormadan

Berikko süt alerjisi olduğuna eminsen ciddi bir listesi var berikkocum ya, çapraz alerjenleri vs ile liste baya kabarık, yeşillik abancan galiba bol bol. Bizim kızın da var alerji durumu süte mi artık neye bi türlü bilemedik, kan falan yok kakada ama test yapıldı orda çıktı. Sürekli bişeyleri yemeyi kesiyorum hep aynı anlamadım, inek sütünü yumurtayı falan kestim bu hafta da bakalım ne değişcek, kilo da yeterli alamıyo galiba bu durumdan progaminas diye mama başladık ek olarak süte.

Ayy daha bilmiyorm hicbisey.. Demin uyurken okudum bisiler.. Esim aldi bugun o mamadan ama ne kadar pahali.. 400gr 199,75tlymis.. Esimde 200 olsa nasil alcaktm diyo capraz alerjen mi ayy valla ben ikinci cocuk diyodm vazgectm.. Ikinci de premature olcak kolestazdan dolayi.. Cok yiprandigimi hissediyorum

Eymende aliyo gibiydi sanki yinedurdu.. Cocuk 5 kilo kalacak bu gidisle

Kızlar aile hekimliğinde rota yapılabiliyor ama hemşirenin reçete istemesi iş prensibine bağlı. Alerji vs durumlarında aileler suçu hemşireye atabiliyor o yüzden gerekli.

Ben bebişler mağdur olmasın, reçete ile uğraşmasın diye her aileye böyle bir aşı olduğunu anlatır, isteyene aldırır yapardım. Ama benim beraber çalıştığım aile hekimim alerji vs olsa hemen benim yanımda olacak, acil duruma müdahalede bulunacak özverili bir doktordu. O yüzden her yerde uygulama farklı.

Dalin de yapiyor demisti dr hmuz. Bol bol nmlendirmek gerekiomus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…