Saglik ocagi verdigine kilo ya göre dedi bugun bana 6.5 kilo 6-7 damla ver dedi.Bestiron kan damlası kullanan var mı ?
Gittiğim özel doktor bunu verdi kan damlası olarak. Ama eczacı 1 damla yazmış kullanma talimatına.
Aile hekimliğindeki vegaferon kan damlası için hemşire ayına göre damlatıcaksın dedi. Şu an 4 aylık 4 damla. Nete bakıyorum kilo başına bir damla diyorlar. 9 kilo olmuşuz 9damla fazla değil mi ? Doktoru arayamıyorum tekrar da hastaneye gidemem. Bestiron biraz daha yoğun yazmışlar ama ben bunu neye göre ayarlayacağım ya kaç damla vereceğim biri beni aydınlatsın
Ypo ben recetesız aldım. Hatta pek cok eczane gezdim daha ucuzu ıcın hepsi de recetesız verdı. Zaten bu recetesız ılac. Recete lı olsa uygun olur fiyatı...
Rota 2 ve 3 doz olan var 280 denilen 2 doz olan.valla ven eczaneye sormadim bebek hemsiresinin yalancısıyım.o recetesiz olmaz reçete ettirip al vuralım dedi.bizim 2.doz birdaha ki ay.Ben eczaneden reçetesiz aldım 5 gün önce, sağlık ocağında da yaptırdım. Kimse reçete sormadı, fiyatıda 198tl idişehirden şehire mi farkediyor acaba
Sen yine kremini kullan birde kaynamış suya çay kaşığı koy cay kaşığı kaynar olunca uçuğun üzerine sür daha çabuk soner ve mikroplar dezenfekte olurmuş.babaanne işi bu.bende pek çıkmaz cikinca krem kullanırım ama yine caykasigini da yaparım.İnşallah bulaşmamıştır Kızlar dua edin nolur. Dr yapacak bişiy yok şuan öpme dedi bi krem önerdi bana, bulaş riski düşük ama çok tehlikeli dedi
Benim esimde magaza sayimi diyip yok ortada kayinpederim dedi patronuyla konusalim gercekten ise mi gidiyor dediValla fatma bnm esim evde ama gece 11de gelio.. Bu ara işleri yoğun maas zamlari vsvs.. Yada beni yiyobabamda dalga gecip duruyo bitmedi mi toplantisi yavruuum diyo yani bende yalnzim.. Tek artı eymen hasta olduktan snra annem gelip yemek yapio bana.. O nasil rahatlatti beni varya..bu ara gezerek emmeye basladik.. Su an eymen kucagmda ayakta dolasarak sana bu satirlari yaziyorum degerini bil yazgelsin kolaylicaz insallah sabretcez artk
Su an gordgum ve yasadigim durum kadar sacmasini gormedim daha once.
oglumu uyuutup besigine koydum uyandi ellerini emmeye basladi amamudahale etmedim aglamadigi icin dokunmasimda su ana kadar surekli emdi uyudu. Uyuyakalinca Eli agzindan cikio uyanio tekrar emmeye basliyor. Falan bayagi elini emerek uyuduu su anemzik yerine parmak emio. Emzik veriom almio ahahdgha
Ya bu grup ıyiki var değil miNe güzel şeyler öğreniyoruz birbirimizden, içimizi rahatlatıyoruz, motive oluyoruz Ben cok alıştım bakmayınca eksiklik hissediyorum
Bende başlayacağım aklıma geldikçe gözlerim doluyor ...
Kolay gelsin cnm. Ordan oraya zor valla.Bende artık gitmemeye gayret ediyorum ama bazi kontroller mecbur devlette.. Bera isitme testi mesela mecbur devletteozellikle goz isitme kardiyoloji ve norolojiyi devlette yaptirmak istiyorum bi tek noroloji ve 2.isitme testi kaldi.. Bugun randevu aldik isitmeye 15 mayisa vermisler norolojide crsmba gitcez umraniyeye
Kızlar selam, ben Türkiye’ye geldim ve şu an hastanedeyim minik kuşumla.
Allah esirgedi ama aklım gitti:/
Kusarken çok kötü oldu, kendine getiremedik. Saatlerdir şehir şehir hastane dolaşıp en son bir yerde kaldık, kuzum da perişanlıktan uyuyakaldı.
normalde kusan çocuğu ağzı aşağı çevirip rahatlatmak gerektiğini biliyorum, öyle de yapıyordum hep ama olacak varmış galiba:/
İnşallah sabah bişeyiniz yok deyip çıkartırlar.
Bende bendeBnde 3.gun girnezsem catliyorum.. Bide eski yazilanlari okumazsam da çatlıyorum
Sağlık ocagi dr u yazarsa ezcanede 280 tl aşı fiyati.ben ilk dozu sırf rota var diye dr a götürdüm +100 muayene ücreti.ben çocuk dr u yazmalı gibi anladım daha doğrusu bebek hemşiresi doktoru yazsin diyince sağlık ocagi dr u yazamıyor sandım.meger yazabiliyormuş.5.ayda 2.doz olani sağlık ocağı doktoruna yazdiricam.
Bizim dr kapısı mahşer yeri gidip saatlerce bekleyemem.saglik ocagina girip cikmam 5 dk.saat 11 gibi boş oluyor.
Reçetesiz eczane veremiyormus öyle dedi.
Benim esimde magaza sayimi diyip yok ortada kayinpederim dedi patronuyla konusalim gercekten ise mi gidiyor dedi
Kolay gelsin cnm. Ordan oraya zor valla.
Kesinlikle trubaby trukidKizlar güneş kremi icin hangi marka önerirsiniz ? Kış aylarında uygun oluyor. Yoksa bebekler icin koruma faktoru yuksek oldugundan cok pahalilar. Hangisi daha az zararlidir?
Berikko süt alerjisi olduğuna eminsen ciddi bir listesi var berikkocum ya, çapraz alerjenleri vs ile liste baya kabarık, yeşillik abancan galiba bol bol. Bizim kızın da var alerji durumu süte mi artık neye bi türlü bilemedik, kan falan yok kakada ama test yapıldı orda çıktı. Sürekli bişeyleri yemeyi kesiyorum hep aynı anlamadım, inek sütünü yumurtayı falan kestim bu hafta da bakalım ne değişcek, kilo da yeterli alamıyo galiba bu durumdan progaminas diye mama başladık ek olarak süte.
Berikko süt alerjisi olduğuna eminsen ciddi bir listesi var berikkocum ya, çapraz alerjenleri vs ile liste baya kabarık, yeşillik abancan galiba bol bol. Bizim kızın da var alerji durumu süte mi artık neye bi türlü bilemedik, kan falan yok kakada ama test yapıldı orda çıktı. Sürekli bişeyleri yemeyi kesiyorum hep aynı anlamadım, inek sütünü yumurtayı falan kestim bu hafta da bakalım ne değişcek, kilo da yeterli alamıyo galiba bu durumdan progaminas diye mama başladık ek olarak süte.
Dalin de yapiyor demisti dr hmuz. Bol bol nmlendirmek gerekiomus.Eymende atio emzigu parmagini emio daha cok damagina elliyor.. Ilk duzgun emziremedgm için boyle parmagini emiyor diyodum ama normal galiba.. Elleri soyukdu hep.. Bi de dun ayakparmaklarininda soyuldugunu farkettim.. Acaba egzama benzeri bisey mi.. Alerjide oluyomus
Bu ara bizimkide dökülüyorBebislerinizin saçları dökülüyo mu kizlar? Eymenin acayip dökülüyor yaa..bide eliyle kopariyo emerken el kafada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?