2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Biz tadını beğencek mi diye deniyoruz bu hafta, baktık içmeye devam ediyor doktor rapor çıkartacak, ayda bir kaç kutu alabilcek şekilde. Sanırım sadece %20sini ödicez. Eymen de sevdiyse tadını siz de hemen raporu çıkarttırın. Biz de iki haftada 200 gram almışız sadece başladık bakalım şifa olur inşallah

Canim kolundanmi test yapildi bende supeleniyordum ama testte birsey cikmadi simdi yemeye devam ediyorum kakada mukusu onemsemedi kilo almasi normal oldugu icin suan 6300. Hatta dr yeni nesil anneleri netten bakıp alerjisimi var diyorsunuz eskiden isten gucden firsat bulamazlarmis bakmaya dedi biz mukusu onemsemeyiz hatta az damla kani bile onemsemeyiz dedi ek gidaya gecince gene takip et paketli gidalar yeme dedi

Kızlar bu muşamba önlükler çok kullanışlı, hoşuma gidiyor ama bizimkiler ek gıdaya başladığında hava sıcak olacak, terletir mi??
Yemek sonrası hemen çıkartırız.diger bez olanlarda su geçiriyor o zamanda göğüs ıslak olacak.musamba iyidir hele cepli dökülenleri tutan en iyisi

Kakadan test yapıldı bizde, ordan belli oldu. Doktor daha zaten ilk gördüğünde alerjik bir bebek demişti, kilo alımımızda maalesef iyi gitmiyor. Biz de kan bir aylıkken bir defa gördük bi daha görmedik şükür hani halinde hareketinde de bi sıkıntı yok kızımın ama işte deniyoruz bakalım şu an

Ben de domates vermiştim az bise bi çıkarttım domatesin yarışı yok yemiş
Kızlar bu muşamba önlükler çok kullanışlı, hoşuma gidiyor ama bizimkiler ek gıdaya başladığında hava sıcak olacak, terletir mi??
Nasi bisi o

Biz de 2 gun sonra olacagiz. Sikayet sikinti var mi

Gercekten cok zor diyet yapmak herseyde sut urunleri var insallah hemen gecer Allah yardimcin olsun

Havlulu olanlardan alın.. Ben mama yedirirken takiorm atıyor agzndan cunku saclari kulakları hep mama oluyo.. Sadece muşamba aldim kayip gidio üstünden.. Ama kollara giydirilen vsvs bilmiorm

Raporu olabilio mu bunun? Yaaa sabah alerji olabilir diodm acaba makatta yırtık mi oldu.. O zmndan beri kanli kaka ishal olmadi ama ben sadece dun dikkat ettim yediklerime.. Oncesinde hic dikkat etmedim.. Simdiye kadar kanli ishalli kaka olmadi.. Off başım ağrıyor dusunmekten kafayi yiycem.. Bana yine geliyorlar sagdan sagdan

Nasil bi test oluyomus ki? Biz daha yaptirmadik bisey.. Biks . Oyle anlasiliosa yaptiralm yaa

Hee bizde verdik kaka.. Bakildi.. Sonrasnda daha gitmedm doktora.. Surekli gitmekten de sıkıldım.. Ama asistaniyla gorustugumde sut ve sut urunleri yeme dedi bide mama ismi verdi.. Demekki çıkmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…