2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Hee bizde verdik kaka.. Bakildi.. Sonrasnda daha gitmedm doktora.. Surekli gitmekten de sıkıldım.. Ama asistaniyla gorustugumde sut ve sut urunleri yeme dedi bide mama ismi verdi.. Demekki çıkmış
Sen bence bir görüş rapor işini çünkü cidden çok pahalı yani, benim de hiç haberim yoktu raporu olabildiğinden ama bunle alerjik bebekler için özel mamalarmış. Calprolaktin galiba kakadan yapılan testin adı, 120 çıkması gereken değer bizde 600küsür çıktı. Kan bizde de yok ama dikkat edicez bir müddet, sen de üzme kendini bak geçebilen şey bunlar Allah dermansız dert vermesin

Biz de 2 gun sonra olacagiz. Sikayet sikinti var mi
Şimdilik ateş gibi sıkıntısı yok .
uykusu gelince 1 haftadır krizlerde.yatak odasının kapısından girince basıyor çığlıği yaygarayi aşı değil de ergenliğe girdi tripli.
Kızlar bebeğimin sol gözünün beyazı.kizarmis doktora götürmedim 2 gündür de geçmedi bekleyim mi biraz sutumudamlamak.istedim ama izin vermiyor mikrop mu kaptı acaba
Kafa atmış olabilir mi.sana yada eşine.sert vurduysa da kanlanir 3-4 güne ancak düzeliyor.bizim ilk zamanlar kafayi tam tutamadığıdan çok olurdu.

Kizlar az önce farkettim. Elimi emmek istiyodu vermiyodum. Bu sefer verdim elimi. Üst tarafi sert gibiydi. Asagisi da sert ama ust taraf daha bi sert sanki. Diş için erken dimi. Kendi sertligi mi bu? Sizdekiler nasil?

Cnm ben yumurta yiyebiliyor um çocuk gasterondoloji izin verdi sadece süt ürünleri tüketiyorum tereyağ peynir süt yoğurt ve içinde süt ürünü yazan hiçbir şey benim bebeğim sadece beni emiyor sütünden ona gecdigi için alerji olmuş doktorun ne diyor birde sana tavsiyem şunu yapabilirsin anlam için 10gun süt urumleri tüket ve bebeğini gözle şikayetlerin artarsa hemen süt ürünlerini hayatından çıkar ve çocuk gasterondoloji git biz öyle bulduk geçmek bilmeyen ağlamalar kakada kan sık sık kaka yapma huzursuzluk meme redi belirtiler bunlardi şimdi çok rahatım şükürler olsun gece yatıyor sabah kalkiyor

Kizlar az önce farkettim. Elimi emmek istiyodu vermiyodum. Bu sefer verdim elimi. Üst tarafi sert gibiydi. Asagisi da sert ama ust taraf daha bi sert sanki. Diş için erken dimi. Kendi sertligi mi bu? Sizdekiler nasil?
Damakları yavaş yavaş sertleşmeye başlar artık. Diş bir süreç, henüz çıkmaz ama damaklar hazırlanıyor

Nasıl şimdi nobahari, uzun süre mi nefessiz kaldı

Hee bizde verdik kaka.. Bakildi.. Sonrasnda daha gitmedm doktora.. Surekli gitmekten de sıkıldım.. Ama asistaniyla gorustugumde sut ve sut urunleri yeme dedi bide mama ismi verdi.. Demekki çıkmış
Cnm simdi gördüm doktor mama al demiş sana ama o mamalar çok pahalı devlet Hastanesi'ne git durumunu anlat artık çocuk doktorları da mama yazabiliyor eczaneden çok az miktar ödeyin aylık alabiliyorsun

Geçmiş olsun cnm her bebeğin alerjisi farklı oluyor bana yumurtaya izin verdi doktorum nasıl sevindim anlatamam sana sukurki yumurta bizi etkilemiyor süt ürünleri bizi kötü yapıyor oysa 2ay yumurta yememisdim deneme yanılma ile gidiyoruz

Nasıl şimdi nobahari, uzun süre mi nefessiz kaldı
Zaman algımı yitirdim, aklım gitti. Ne kadar kaldı nefessiz hatırlamıyorum ama ara ara nefesi gitti, kendini bıraktı, bayılmış gibiydi
Kv m müdahale etmese Allah muhafaza.
şimdi iyi ama çok korkmuş gece boyu yapılan müdahalelerden
Allah esirgesin hepimizin yavrusunu.
aman kızlar, şartlarınız değiştiğinde iyice kolaçan edin etrafı, benim gibi yorgunluğa yenil düşüp ihmale mahal vermeyin

Allahım bir daha yaşatmasın cnm benim 13aylikken kızıma olmusdu oldu sandım gözlerim bir anda karardı çok kotu birşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…