2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Aminnn. Offf Allahım, içimden dedim ki bebeğime bişey olsa ben de yaşayamam ama arkada bir yavrum daha var. Akıl işi değil gerçekten bu annelik
Benim ki de oldu bir kere öyle. Uyuyordu odaya gittim tesadüfi. Bir baktım bu kusmaya çalışıyor, rengi değişmiş. Hemen yan çevirdim, kustu rahatladı. Sırt üstü yatırınca kusacağı zaman kafasını çevirir kısmına katılmıyorum o yüzden. Çevirmeyebiliyorlar da çünkü.

Ayni seyleri yapiodu eymen bu ara.. Surekli kaka yapiodu.. Huzursuz.. Gunduz uykusu yok gibi hala öyle.. En fazla yarim saat gunde 2 kere uyuyo.. Meme reddi de var galiba çünkü emmek istio ememiyor gibi.. Gezerek emziriyorum öyle emiyor.. Hipp organic almistm ondan snra böyle oldu.. Bi turlu duzelmedi sikayetleri demekki buymuş

Cnm simdi gördüm doktor mama al demiş sana ama o mamalar çok pahalı devlet Hastanesi'ne git durumunu anlat artık çocuk doktorları da mama yazabiliyor eczaneden çok az miktar ödeyin aylık alabiliyorsun

Devlet hastanesinden baska yerde olmuyo mu yaa ne ara yer bulcam devlette yaa.. Bide suruncem yine

Evet o konuda bizim.dokror da 9. günden önce kesinlikle verme bunu ne kadar az kullanırsak o kadar iyi, demişti.

Bizim yatak değişti. Tek kat haliyle üşüttü, iki kat yapayım üşümesin dedim güya ama:/
Şartlar değişince iyice didiklemek lazım işte:/ yorgunluğuma,stresime geldi:/ birdaha yüzüstü yatırmak mı, asla.
size de geçmişler olsun, siz ufak atlatmışsınız

Çok sağol. Benim ki sırt üstü yatıyordu. Ağzına kusmuk dolmuştu gittiğimde,Çabalıyordu.kafasını yan çevirince boşalttı. Biraz nefesini zor toparladı o an.

Başka bir ortam da evde ki düzen olmuyor. Annemlere gidiyorum bazen (başka şehirdeler.) sabaha kadar huzursuz uyuyorum, kontrol etmekten

Canım çok geçmiş olsun, hoş geldiniz bu arada.
Neden mama veriliyor biks, kilo az olduğu için mi, calsiyum desteği için mi

Doktorlar yüzüstü yatırmayı önermiyor. Sırt üstü yatırıp kafasını yan cevirerek yatirmak gerekiyormuş.

MikronMikropmus uz canım ama doktora gitmedik

Canım çok geçmiş olsun, hoş geldiniz bu arada.

Neden mama veriliyor biks, kilo az olduğu için mi, calsiyum desteği için mi
Kilomuz az ya, bir hafta sonra dört aylık olcak 5200 kilosu, emiyo falan ama o emmeye kilo alımı düşük süt de var çok şükür ama alerjik bebekler de olabiliyormuş böyle. Günde üç kere mama veriyorum şu an geri kalanlar da emzirme şeklinde gidiyorum bakalım nasıl olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…