2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Bizimki 6.aya gircek 5 kilo ben kafayi yemiyim de kim yesin
Ruyamda da hep eymenin alerjisiyle ugrastm

Eymenin aşıp geldiği yolları da saysana annesiii mamayla toparlar inşallah, tadını sevmeyen çocuklar için vanilya şırubu pekmez mi ne bişeyler eklenebiliyomuş galiba geçen burda sa yazıldı sanki, bilen varsa söyleyebilir mi? Bi de pregomin harici neocat mi ne öyle de bi mama varmış onu da deneyebilirsiniz belki onu sever

Kizlar,ugur kafasini dik tutamiyo tam,karnimda durusundan dolayi da saga egik duruyo .Yuzustu de agliyo kaldirmak istemiyo kafasini.Coktan kaldirmasi,dik tutmasi gerekmiyomuydu ya.Cok kafama takiyorum.
Karşısına dikkatini çekecek renkli oyuncak falan koysan, renkli desenli örtü üstünde yatırmayı da deneyebilirsin. Kaç aylık şimdi senin bebek bilemiyorum ama prematüre olunca illa ki bazı şeyler de geç kalabilir. Canını sıkma

İnstagramda beyruha diye bir sayfa var katkısız bebek güneş kremi var kullananlar çok memnun ben de ordan almayı düşünüyorum
Güneş kremi testlerden geçmis mi? Kendileri yapıyorsa kullanmam mesela ben. Güneş kremi olayı farkli. Etkisi 30 yıl sonra da çıkabilir.

İyi de seninki kaç kilo doğdu? 3 kilo doğan bebekle 1 kilo doğan bebeği mi kiyasliyorsun? Sen duzeltilmise göre düşün. Ayrıca bu çocuk kaç kere hastalık atlattı. Tabii ki kafayı yemeyeceksin. Kendine gel Beriko. Eymen çok güçlü. Neelr atlattiniz. Eymenin ilk doğduğu günleri dusun. Canını sıkıp etkileme kendini de onu da. Kilo almıyorsa almıyor. Elbet alacak.
Benim büyük oğlan %75-%90 persentildeydi ilk bir yıl. Tam 9 ay kilo almadi %10 persentile düştü. Ne oldu şimdi? hafif minyon ama yakaladı sayılır yasitlarini. En azından endişe edecek aralikta değil. Sağlıklı.

4 ay 10 gunlukler.Prematureler ama 1800 dogan dipcik gibi kaldiriyo kafayi,dik tutuyor.Ugur yapmiyor.Cingirak,oyuncak,telefon koyuyorum.Gerci Ugur daha uzun.Acaba o da etkiler mi ?

4 ay 10 gunlukler.Prematureler ama 1800 dogan dipcik gibi kaldiriyo kafayi,dik tutuyor.Ugur yapmiyor.Cingirak,oyuncak,telefon koyuyorum.Gerci Ugur daha uzun.Acaba o da etkiler mi ?
Kas gelişimleri farklı demekki. Bildiğim kadarı ile
Bilemiyorum ki canım. Düzeltilmiş ayı mı 4 ay. Kontrol de danışırsın doktora.

Biz 2 gunlukken ultrasonda bakildi konyada, ayaklarimizda carpik ayak oldugu icin 2 aydir alcilaniyor zaten, 3 aylik olunca da ameliyat olacagiz, 3 ay alcida kalacakmis Allah yardimcimiz olsun
Allah şifa versin anne karnında benim bebeğime de çarpık ayak sendromu konuldu ve sadece bu yüzden zihinsel engelli olabilir bilir mi diye amniyosentez istediler sizde öyle bir durum oldu mu

Bugün 4 aylik oldu oglum
Aşılarını oldu. Kisa sürüyor ama oyle agliyor ki cok üzülüyorum

7.970 kilosu boyu 64 cm
1 cm uzamis 1 ayda

Kan ilaci verdi hemsire. Ac karnina verip yarim saat kadar ac kalacakmis yine. Sabah saatleri uygun. Umarm yarim saat ac tutabilirim. Acikinca ciglik cigliga agliyor

8 aylikken kan testi yapiliyormus. Duruma göre demir ilacinin miktarını artırırız dedi. Simdilik 4 damla

Allah şifa versin benim bebeğime de çarpık ayak sendromu konuldu ve sadece bu yüzden zihinsel engelli olabilir diye amniyosentez istediler sizde böyle bi durum oldu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…