2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kan damlasini nasil veriyorsunuz nefret ediyorum bu damladan lekesi çıkmıyor.ocean d vitamini damlaligina çekip verdim bugün bir tik daha kolay oldu.varmi daha pratik çözüm bulan.

Kızlar bebeklerinizin uykuları nasıl ? Benim 3.5 aylık bebeğim. Gündüz uykuları 30-40 dk en fazla. Sizlerde de böyle mi

Kan damlasini nasil veriyorsunuz nefret ediyorum bu damladan lekesi çıkmıyor.ocean d vitamini damlaligina çekip verdim bugün bir tik daha kolay oldu.varmi daha pratik çözüm bulan.
Ben yarin sabah vermeye baslicam
Leke mi yapıyormuş
Soyledigin iyi oldu dikkatli veririm bakalim
Kasiga dokulup verilmez mi
daha kutuyu acip bakmadim bile nasil bir sey oldugundan haberim yok

Kızlar bebeklerinizin uykuları nasıl ? Benim 3.5 aylık bebeğim. Gündüz uykuları 30-40 dk en fazla. Sizlerde de böyle mi
Bu aralar resmen uyku reddi yaşıyoruz.Çocuğu yatak odasının kapısından soktuğum anda çığlık atmaya başlıyor.bu aralar salonda yatırıp yerine koyuyorum her uykusu 15-20 dakika akşam 11'e kadar 4-5 kere uyuyor ama uykusunu alabildiğine de tam emin değilim sürekli bir huysuzluk
Leke mi yapıyormuş
Ben alt açma serip üzerine yatırıp veriyorum. nevresimine geçerse lekesi çıkmıyor çocuğun yakasına da muhakkak önlük takmalisin.

Ağzına tek tek damlatiyorum yutunca tekrar her damlayi yutmasini bekliyorm. Cenesinin altına ıslak mendil koyuyorum ağzından akitiyo bazen. Geçen il verdigimde baktm tadını sevdi aferin benm oğluma dedim .bı güldü her yer kan damlası oldu

Leke mi yapıyormuş
Damlatmak için ayrı kapagi var onu tak. Her damlayi yuttuktan sonra tek tek ver. Yutmadan verirsen bı tükürse yandın valla

Kızlar bebeklerinizin uykuları nasıl ? Benim 3.5 aylık bebeğim. Gündüz uykuları 30-40 dk en fazla sizlerde de böyle mi
Aynen bizim 31inci dakika olmadı hiç bir zaman. Sadece ayağımda sallarsam uzun uyuyor, ayaktan indirmemek kaydıyla. Onu da alışmasın diye yapmıyorum

Aynen bizim 31inci dakika olmadı hiç bir zaman. Sadece ayağımda sallarsam uzun uyuyor, ayaktan indirmemek kaydıyla. Onu da alışmasın diye yapmıyorum
Ayağa alistirirsan şimdi kolay ama sonra işin içinden çıkamıyor insan. Bebek büyüdükçe haffif sallama yetmio daha hızlı sallama basliyo. Offf off neler çektim gece yarıları ağlardım artk hüngür hüngür. Yeter artk dayanamıyorum diye.

Bu olur ama baby olan bizimkilere daha uygun şu an. Ha sorarsan ben trukid alıp iki oğlana kullanacağım
Geçen sene 10 gün tatilde oğluma ve yüzüme kullandım. Ama oğlumun bacaklarına başka marka da kullandım. Hala yarisi duruyor. Kapak açıldıktan sonra 9 ay.

Hangi kan damlasını kullanıyorsun?
Kızlar bebeklerinizin uykuları nasıl ? Benim 3.5 aylık bebeğim. Gündüz uykuları 30-40 dk en fazla sizlerde de böyle mi
Aynen bizim de öyle artık az uyuyorlar max 30 dk
Hangi kan damlasını kullanıyorsun?

Hic ayakta sallamasan ? Uykusu gelincd illa ki bayılır uyur biraz zorlasan sana kolaylik olur diye diyorum
Geçen misafirliğe gitmiştik benim koyduğum yerde uyuyan kızım o gün kucakta sallanmaya alıştı 2 3 gün kucakta salladım dün gece kıyameti koparttı kollarım koptu resmen sallamaktan bugün ise inat ettim hiç sallamadım kucağımda uykusu gelince biraz gezdirdim oturdum kalktım odaları gezdirdim tekrar oturdum sonra yere koydum bataniye almaya gittim bi baktım ki koyduğum yerde uyumuş 3. Uykusundayiz bugünün ve hiç sallamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…