2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Az önce bi video izledim dr bi kadın diyo ki 4. Aydan itibaren bebeklerinizi yanlız bırakmaya alıştırın yoksa hep sizi yabinda ister once 1 dk sonra 5 dk sonra 10 dk olacak sekilde zamanlara ayirin bu zamanlar dolduğunda ya yanına gidin ya da seslenjn bir bebek 15 dk boyunca aglayabilir hic bir sorun yok

Gözünün önünden ayrılınca basliyor aglamaya bağırmaya
Hemen gitmezsem yüzünü yolmaya basliyor delirmis gibi

Doktora goturdunuz mu ? Masajlari varmis bunun.Ne yapmamiz gerekiyor ?
Burdaki çocuk doktorlarının umrunda değil zamanla geçer diyolar burda fizik tedavibyerleri almıyor çok küçük olduğu için başka bi alan var ama.tipta geçmiyor ona götürdük ama eşim koyamadı çocuğun boynuna dokunmayın dedi yani hiç müdahale edemedik doktor bana zorlama sen dedi masaj egzersiz hiç bi öneride bulunmadılar yani önemsemiyorlar tortikoliyi hatta geçenlerde kafayı tutmada gerileme var dedi tortikolis yüzünden olabilir dedi

Bende burdaki arkadaşların tavsiyemdi üzerin e kendim kollarından tutup kaldırıyorum bi kaç kez

Hangi kan damlasını kullanıyorsun?

Aynen bizim de öyle artık az uyuyorlar max 30 dk

Hangi kan damlasını kullanıyorsun?
Ferrum. Aile hekiminin verdiğinde paraben var . Çocuk doktoruna söyledim siz daha masum bisey yazın diye. Ferrum verdi. Bayada ucuz bı sürü ilaç aldım ferrum la beraber 17 TL verdim

Ya benimki kucakta pışpışlamayınca uyumuyor. Ne güzel ki koyunca uyuyor benimki uyuyamıyor. Mecbur kucağımda pışpış eee falan yapıyorum.

Bunu bir doktor soyledi bize.Internette videolari var ordaki masajlari yapin guclendirin diye ama ustunde cok durmamistim cunku o zaman hic tutamiyodu kafayi.Simdi yavas yavas diklestiriyo ama kafayi hep saga yatiriy taraftaki kaslar kisa kalmis.Cuma kontrol var soylicem bakalim fizik tedaviye gidelim mi diye.

Kaç aylık bebeğin şuan canım ?

Bizimde sağ taraf zaten tortikoli genelde sağ da oluyor hep o tarafa uyuyor o tarafa dönüm duruyor

Zorda kalınca sallıyorum çok uykusu geliyor mesela ama uyuyamıyor sinirleniyor ağlıyor kucağımda gezdiriyorum iyice uykuya bunalıp uyuyamayınca ayağıma alıyorum mecburen 2dkda gidiyor.

Ben iş yaparken yatiriom besige yada ve.yatagima eline oyuncak veriom. Beş dakkada bı sessizce kontorol ediyorm beni görmezse sorun yok. Ama gölgemi bile farkedio bazen yaygarayi basıo . İki çocuk olunca mecbur aliscak yani napayım. İdare edioz

Bizimde sağ taraf zaten tortikoli genelde sağ da oluyor hep o tarafa uyuyor o tarafa dönüm duruyor
Sola.yatirmaya calisicaz bir de yuzustu ystinca cok nadir kaldiriyor kafayi. Ben de elimle alttan destek yapinca kafasini dik tutuyor.Boyle havada da tutuyorum.Kaldiriyor o zaman.Cok kafama takiyorum,uzuluyorum

Eklentiler

• 20200211_195255.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 84
Sola.yatirmaya calisicaz bir de yuzustu ystinca cok nadir kaldiriyor kafayi. Ben de elimle alttan destek yapinca kafasini dik tutuyor.Boyle havada da tutuyorum.Kaldiriyor o zaman.Cok kafama takiyorum,uzuluyorum
İnşallah hemen toparlar kafası güzelim. Sende çok takmamaya çalış. Bak sütümüz herşeyden etkileniyor malum. Bir dr a git belki sık karşılaşılan bir durumdur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…