2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Gözünün önünden ayrılınca basliyor aglamaya bağırmaya
Hemen gitmezsem yüzünü yolmaya basliyor delirmis gibi
Yanina oylanacak birşeyler koysan ilgisini onlar çeker zamanla alışır belki
Ya benimki kucakta pışpışlamayınca uyumuyor. Ne güzel ki koyunca uyuyor benimki uyuyamıyor. Mecbur kucağımda pışpış eee falan yapıyorum.
Alıştırdım ben zamana böldüm ilk meme de uyuyordu kucagimda memeden emzige geçtik yine kucagimdaydi sonra yere koyup yanına uzanıp pispisladim sonra da sadece yanına uzandım şimdi işte koyuyorum karşısına geçiyorum kendiliğinden uyuyor 1 aylık bir süreç bu dediğim bu arada
Kaç aylık bebeğin şuan canım ?
4 ay 6 günlük
Arkadaşlar merhaba. Bebişler ne zaman dönmeye başladı. 16 ekim doğumluyuz hala dönmedi.
Benimki geçen aydan başlamıştı ufaktan dönmeye şimdi rahatca donuyor
o kisma daha gecemedim su uykuyu halledersem ony da yapacagim
Evet ya biz bi taneyle baş edemiyoruz sen de 2 tane var

İnşallah hemen toparlar kafası güzelim. Sende çok takmamaya çalış. Bak sütümüz herşeyden etkileniyor malum. Bir dr a git belki sık karşılaşılan bir durumdur.
Insallah toparlar sari kafam ya zaten sütüm azaldi biraz onu toparlamaya calisiyorum yogun sekilde...Cuma gunu kontrolumuz var.Doktorumuza cok guveniyorum sorucam bakalim.

Supersin ya

Ben de bunu yapmaya calisiyorum ama bizimki emzik almiyor. Emzik alsa gerisi gelecek belki

Meme reddinden dolayı sütüm azaldı galiba iki göğsümden de 70 anca çıkıyo çok üzgünüm
Ara ara bizimkindede oluyor tam red diyemem ama direniyor .uykudan uyandığı anı koklayıp hemen meme vermiyorum.o zaman daha iyi emiyor.
Hangi kan damlasini kullaniyorsunuz
Sağlık ocağının verdiğini kullanıyorum degistiricem ama ne alicam bilmiyorum şimdilik.
Arkadaslar kasimin 14 unde sagdigim bir sut var buzlukta daha tam 3 ay olmamis yarin versem zarari olur mu
Hiç birşey olmaz açılınca bi bak kokusuna kötü değilse verirsin.
Arkadaşlar merhaba. Bebişler ne zaman dönmeye başladı. 16 ekim doğumluyuz hala dönmedi.
Bizim oğlan 8 Ekim doğumlu halen dönmüyor.hareketli ama dönme yok şimdilik.
Sola.yatirmaya calisicaz bir de yuzustu ystinca cok nadir kaldiriyor kafayi. Ben de elimle alttan destek yapinca kafasini dik tutuyor.Boyle havada da tutuyorum.Kaldiriyor o zaman.Cok kafama takiyorum,uzuluyorum
Nadirende olsa kaldırdığında göre sorun yoktur ama kasların güçlenmesi için sık sık yüzüstü yatirsan güçlenir, çalıştırır.

Antreman sayisini 3 e cikardim.O da max 5er dk agladigi icin.Diger dipçik işi kotardi gogsumde yuzustu uyudugundan aylardir kaldirip kafasini hep bakiyodu.Insallah ugur da halledicek ama su saga yatik kafa moralimi bozuyor.

Antreman sayisini 3 e cikardim.O da max 5er dk agladigi icin.Diger dipçik işi kotardi gogsumde yuzustu uyudugundan aylardir kaldirip kafasini hep bakiyodu.Insallah ugur da halledicek ama su saga yatik kafa moralimi bozuyor.
Sağa yatip kafasi odaya dönük ise yatağın ayak kismina yatir bu sefer sola yatip odayi görür olacak.anlatabildim mi

Bizim bı komşu var kadında beş çocuk Allah'ım kadının camları benimkinden temiz. Büyük çocuklar küçük kardeşlere bakio falan gecinip gidiolar. Ben ikide pert oldum.

Bizde 4 ay 1 haftalığız 2 hafta önce 2 kere döndü bebişim sonra bi daha dönmedi saga sola bazen ayağını kaldırıp dönüyo ama genel olarak hareketli olsada bu konuda tembel. Ne yapabilirim bu konuda hareketlenmesi için? Boyu kilosu fazla benimkinin ondanmi acaba ayağınıda tutamıyo daha. Ama diş konusunda aceleci çıktı alt dişleri dün çıktı

Dişi mi çıktı, hayırlı olsun inci gibi dişleri olsun inşallah.bu zamane bebeleri niye böyle aceleci.memene geçmiş olsun bol bol ısırır.
dönme ayak tutma agza sokma daha var zamani ...benim hiç acelem yok elbet yapacak.donen çocuk zordur düşme tehlikesi yüksek keyfini cikart şuan koyduğun yerde duruyor.

Sola.yatirmaya calisicaz bir de yuzustu ystinca cok nadir kaldiriyor kafayi. Ben de elimle alttan destek yapinca kafasini dik tutuyor.Boyle havada da tutuyorum.Kaldiriyor o zaman.Cok kafama takiyorum,uzuluyorum
Ay nasılda sevimli maşallah canım düzelir inşallah zamanla bende üzüldüm baya ama şimdi alıştım arkadaşım yazdığı gibi oyuncakla falan belki düzelti ben tv izlettimanca öyle bakti

Ay nasılda sevimli maşallah canım düzelir inşallah zamanla bende üzüldüm baya ama şimdi alıştım arkadaşım yazdığı gibi oyuncakla falan belki düzelti ben tv izlettimanca öyle bakti

Malesef tv ye hemen kaldiriyo kafasini ya da telefona.Oyuncaklari yigdim onune banamisin demiyor.Valla kaldirsin da kafasini su anda meye bakarsa baksin diyorum ben.

Hayir. 1 haziranda isbasi yapacagim. Daha vakit oldugu icin kullanmadim. Ama denemeyi dusunuyorum.
Biberonla alıştırmakla başla o zaman bejim ko ilk biberon aldi sonra emzik ayni markanin aldim daha uyumlu birbirine biberonu alirsa emzigi de alir diye dusunuyirum bir de ilerde su icme olacak biberona alismasi lazim
Bizim bı komşu var kadında beş çocuk Allah'ım kadının camları benimkinden temiz. Büyük çocuklar küçük kardeşlere bakio falan gecinip gidiolar. Ben ikide pert oldum.
Onlar bordo bereli canım
Kizlar bebeğim alt dudağını emiyor sürekli neden olabilir ki 3bucuk aylik
Emme refleksinden dolayı benimki de yapıyor emzik veriyorum ona devam ediyor

Sen biraz yardımcı olabilirsin totisini hafif elinde ittir dönecek şekilde bi kaç defa yap sonrasında kendisi öğrenince kendiliğinden yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…