2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Sen biraz yardımcı olabilirsin totisini hafif elinde ittir dönecek şekilde bi kaç defa yap sonrasında kendisi öğrenince kendiliğinden yapar
Onu yapiyorum da kolunu yere dayamayi öğrendi öyle yaparken de ceviriyorum kolunu yere dayayip kafayi kaldiriyo kalkmaya calisiyo cok fena bu bebisler cookk

Berikko canım kilo konusunu dert etme lütfen. İlk 6 ayda, doğum kilosunu 2’ye katlaması yeterli diye biliyorum. Çoktan katlamıştır senin kuzu. Geçirdiği onca zorlu süreci gözönünde bulundur lütfen sürekli.
benim büyük kızım 40.haftasında(2.250) doğmasına rağmen 6 aylıkken ancak 6 kilo vardı, ki doğumdan sonraen ufak birhastalığı vs olmamasına rağmen..şimdi bile 3 yaşına girecek,bir yıldır 11 kilo:/

Malesef tv ye hemen kaldiriyo kafasini ya da telefona.Oyuncaklari yigdim onune banamisin demiyor.Valla kaldirsin da kafasini su anda meye bakarsa baksin diyorum ben.
Bayb tv varmı kanalların arasinda.orada ekran daha yavaş ilerliyor .10 yıl önce kızım icin almistik ek paket 3-4 yil izledi sonra unuttuk buz onu geçen ablasi farketti aaa Arel in tv si hazır diyor.yok dedim daha erken.tv açıkken izliyor tabii bakıyor farkedince çıkartıyorum odadan.
Yan yatirmak mi dedigin saga yatir derken.Tam anlamadim
Evet yan yatırmak yatmadigi tarafa yoğunlaşmak.
Birde ben yastıkla yatırıyorum , sık sık tıkanıklığı olduğu için yastiksiz yatmaya geçmedikçe belki arada kullansan sağ a yatmaya alışır.
Aynen bizimki gibi malesef ben de tv ye baktiriyorumdönsün diye
Ekranın hızlı ilerlemedigi program olmali.muzik klipleri reklamları cok severler ama ekran hızlı ilerlediği için gözü yorar.
Kizlar bebeğim alt dudağını emiyor sürekli neden olabilir ki 3bucuk aylik
2 gündür bizdede var dişsiz neneler gibi dudaklarını emiyor

Ismi ne kadar güzelmiş arel bayıldım

4.ay kontrolümüzü yaptık aşı oldu çok şükür ağlamadı fazla akşamında ateş de olmadı çok korktum ateş çıkacak yine diye, biraz huzursuz oldu sadexe mıymıymıy. Ancak biz rota virüs yaptırmadık bu ay yapılır mı acaba?
66 cm 7kg olmuş, iki gündür kısa kısa emiyor hep, doktor bu dönemlerde kendini daha çok keşfetme isteği olduğu için normal dedi ve son zamanlarda göğüs ucunu ısırıp çekiyor nasıl bir acı anlatamam bütün gücüyle kafasını geriye atıyor ısırıp
Henüz dönmeyi beceremiyor kalçasın kaldırıp sağa sola sallıyor bacakları
Dönmeye başlayınca yandık

Supersin ya

Ben de bunu yapmaya calisiyorum ama bizimki emzik almiyor. Emzik alsa gerisi gelecek belki
Benimkide emzik almiyor cogu zaman memede uyuyor ama genelde sallayarak uyuyor. Yanina yatıyorum ninni soyluyorum ama cok uykusu oldugu icin basiyor cigligi simdi gene denedim yirtti kendini gene sallamaya basladim nasil bulacagix buna cozum

EMzik veremeyen anneler ben emzik işini çözdüm gibi. 4 ay 8 günlüğüz. Yani bu saatten sonra vermek çok saçma belki ama mecbur kaldım gece çok sık uyanıyor uyanması benim için problem değil çok uykuyu seven birş değilim ama sadece emerek uyumak istiyor e emdikçe de süt geliyor geldikçe içiyor ve karnı davul gibi oluyor bu sefer de kaka sıkıntısı başlıyor. Uykusu birşeye benzemiyor çocuğumun.Bir ay önce de zorla tutturmuştum ama 3-4 gün emdi sonra yine veremedim. Bu sefer inat ettim. Her uyandığında en son sinirlenene kadar çook çook denedim kızlar pes etmeyin. Emziği koyuyorum ağzına çiğneyip duruyor elimi hiç çekmiyorum ağzından . Bunu günlerce sürekli olarak deneyin pes etmeyin. Emzik formu anne memesinden farklı emmesi gerektiğini anlamıyor önce çiğniyor. Günler sonra aldı gibi bakalım. Mesela bu gece yarım saatte bi uyandı emzikle devam ettirdim yoksa yarım saatte bi emzirmem gerekecekti

Kizlar bebegim agliyarak kulagini tutuyor cekistiriyor gecenlerde dr goturdum birsey yok dedi sonradan fark ettim boynu pisik olmus heralde boynunu gosteriyor diye dusundum ama hala kulagini cekistirmeye devam ediyor acaba disleri falan cikiyorda kulak agrisimi yapiyor ki

D dgdln nasılsınız? Sesin çıkmıyor hiç bi sorun yoktur umarım
Bir haftadır uykusuzum gücüm takatim kalmadı. Şükrediyorum ki sütüm var çünkü kalkıp mama hazırlayabilecek durumda da değilim. Bebeğim de ben de hastayız . henüz kahvaltı yapmadım ve eşim görevde çocuğum hemen büyüyüp üniv. Falan gitsin istiyorum
Bugün hastanede bebeğimin randevusu var inşallah artık iyileşme seyrine girmiştir. Geceleri kesinlikle uyumuyo sürekli ağlıyo, burnu tıkalı değil ama cigerlerde hırıltı var o rahatsız ediyo onu. Bazen deliriyorum gece saçlarımı falan yolasim geliyo Allah tan otokontrolu yüksek bi insanım ama nasıl cinnet geçiriyo anladım

İnternette uykusu geldiği zaman kulagini ceker kasir yaziyordu benimki de oyle yapiyor. Tutturamayinca yuzunu alnini ciziyor.

Eger uykusu olmdgina eminsen kulaginin ici kirli olabilir kaşınıyordur belki

Ya da kulaginin arkasina bak kabuk olmus mu. O da kasnti yapiyor çünkü. Temizle Yagla kremle. Kızarmış görünür. Islak bezle sil kurula yine kremle

Ya da kafasi kasiniyordur. Tarakla tara. Kendi elinle kasi her yerini

Benimki de emzik tutmadı o yüzden de zorlanıyor kendi kendine dalmaya. Bazen hafif kucağımda sakinleştirir koymaya çalışıyorum ama pek olmuyor gibi ve benim de biberon a alıştırmam şazım

Allah güç kuvvet versin. Tez zamanda iyileşin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…