Evet nickimi degistirmek istemiyorum. Ama o kadar aşikar bı nick bulmuşum ki kendime . Yani benim sülaleden biri varsa topikte anında mimlenirimZor bir durum umarım bir an önce atlatırsın en önemli şey psikoloji gerçekten insan bitmiş gibi hissediyor
Ahahahben de tanıdık biri çıkacak diye yazamıyorum valla ama sorunlar 3 aşağı 5 yukarı aynı
Valla tanıdık cikarsa da cksn hic degilse hakknda ne düşündüğümü bide burdan öğrenmis olurlar.Benimde çok yazcaklarim var ama tanıdık çıkacak diye herşeyi yazamıyorumgeliniz bı şekerim eşittir el kızı. Malesef böyle. Ben hasta olunca eve çocuklara herkese bakıyorum. Çocuklar hasta olunca ben bakıyorum eşim hasta olunca ben bakıyorum. Öyle yani . Annelere hastalık sırası gelmiyo. Gelsede daha çok Sürünüyoruz. Seni çok iyi anlıyorum demekten başka tesellim yok.
Ben bırakıyorum zaten uzun zamandırAz önce bi video izledim dr bi kadın diyo ki 4. Aydan itibaren bebeklerinizi yanlız bırakmaya alıştırın yoksa hep sizi yabinda ister once 1 dk sonra 5 dk sonra 10 dk olacak sekilde zamanlara ayirin bu zamanlar dolduğunda ya yanına gidin ya da seslenjn bir bebek 15 dk boyunca aglayabilir hic bir sorun yok
Dönme olayına çok takılma canm. Her bebek farklı benimkide dönmüyor. Yan dönüyo ama tam dönmüyor. Kalkmaya calisio top gibi oluo . Benim ilk oğlum 10 aylık emekledi düşün hiç kafayi takmadım. Çok tombikti kendini kaldıramadı3 ay 25 günlük ama 38+1haftalık doğdudönme yok ama otursam oturcak çok istiyor arada fotoğraf çekmek için oturtuyorum ya da salıncakta 2 3ndk tutuyorum oturur pozisyonda.. Dönmesi de olur herhalde.. 6 aya kadar oturtmayın diyorlar ama bizim ki beklemicek
Aynen öyle canımDönme olayına çok takılma canm. Her bebek farklı benimkide dönmüyor. Yan dönüyo ama tam dönmüyor. Kalkmaya calisio top gibi oluo . Benim ilk oğlum 10 aylık emekledi düşün hiç kafayi takmadım. Çok tombikti kendini kaldıramadıikinci daha zayıf . Daha hareketli bı bebek. Ama dönmüyor hala. Herşeyin zamanı var. Anın tadını çıkarmak lazım.
OfffValla tanıdık cikarsa da cksn hic degilse hakknda ne düşündüğümü bide burdan öğrenmis olurlar.
hkalps canm ben gorgusuzun tekiyim cunku kimsenin cocugu olmadi bi benim oldu. Soyleyince boyle oluyorm. Kadn dun kahvaltida bimin suzme peynirini veriyo cocuga yahu elli milyon kere dedm yedirme sildim hemen agzini aksam yogurt vercek verme diyorm hazir sey diyo hic mi hazir yemicek. Bla bla bla aman daha bisuru sey
Malesef anne olunca böyle oluyor. 5 yıldır hasta olduğumda yatıp dinlendiğimi bilmem. Bebek yokken, büyük oğlanı babasına bırakıp dinlenmeye gittiğimdede de bir uyanırdım ya halıya birşey dökülmüş, ya bir olay yaşanmışAy benim sinirlerim cok bozulduvalla suan aglamamak icin zor tutuyorum kendimi öyle yazıyorum sana depresyondaym sanrm
Hiçkimseyi gormek kimseyle konusmak istemiyorumbebegimin duracağını bilsem soyle bikac gun alp basimi gidesim var herkesten uzaklara. Esim geldi ctesi günü ama inanlmaz sogugum suan ona karsida hayattan insanlardan nefret ediyorum sanki.
Felaket hastaym demistim elimi kolumu kaldıramıyordum esime anneni cagirsan gelmez mi ben tek basima napcam, cinari kucagima bile alamıyorum cok hastaym dedim. Kayinvalideyle kp geldiler pazar aksam. Ya sanki esim icin gelmisler kicim yer gormedi caydi bulasikti oturamadm onlar cinari hoplatp ziplatti esimde gorevdeyken izleyemedigi eskiyanin eski bolumlerini izledi. Ogun oyle sinirim bozuldu. Ertesi gun gorumcem gunduz geldi aksama dogru baktm yemek filan derdine dustuler meger eside gelcekmis bizdelermis aksam. Ulan ben kimim? Pardon da yani. Geberiyorum hastalıktan diye çağırdım pijamayla dolaniyorm tesetturlu insanm pardon da ne halt isi var gorumcenin kocasinin benm evimde. Valla pijamamoda cikarmadm sutyende takmadm onlar utansin banane dedim. Aksam yemekten sonra ben gene bulask cay bilmem ne ay baktm esim oturmus bunlarla muhabbet ediyo gorevdeyken cektigi videolari izletyo ulan biz senle iki kelam edemedik geldiginden beri onlara mi izletiyosun video. Caniniz cehenneme dedm kendi kendime tabi.
Dun oldu bu swfer esim bi geldi isten hasta ama aksami dort gozle bekledm gelsede cinarla ilgilense diye. Neden cunku cinar durmaz cinar uyumaz cinar aslaaaa emmez ki soruyosan artk uuuuummmmrumdaaaa degil emmezse emmesin napim ya yetti canima artk tek emmeyen benim cocugum mu banane birakirsada biraksn. Aksam bi geldi adam hastalanmis hapşırıyor burni akiyor. Eee kv hemen aman oglum yat aman uyu bilmem ne ulan ben hastaym gunlerdir kicim yer gormedi yatmak nedir unutmusum. Sonra kv buna nanelimon yapip gelmesin miay sinirlerim bozuldu. Ne bekliyodun ki fatma neeeeee bekliyodun? Pardon da ben kimim ki? Uf simdi aksamda gorumcenin evine davetliyiz eltisi cocugu kv kp bilmem ne. Eltinin cocugunun dogum gunu seysi var. Cocugumun yuzu iyice yara oldu hala pislik insanlr opuyorlar ama suan kafamdan çılgınca seyler geciyo opmeye yeltenen olursa sacindan tuttugum gbi yere yatirip uzerine ckp tepineyim birbrmize girelm kocayi da bosaym ohh bi guzel bidaha yuzlerini gormeyim hicbirinin filan mesela.. bakalm uygulamaya kararliyim bu dusunceleri.
Cuma gunude(14 subat) sivasta mulakatm var bu cilgin bebeyle gidecez guya orda bi gece kalcaz yemek yicez filan bu bahaneyle nefes almis olcaktm. Kv diyo bizde gelelm kp ile birlikte. Yollar iyi olmazsa sen mulakattayken durmazsa. Zkkmin koku her yerden ckmayiverin sanane be kadnnnn. Gitmiyorm mulakata diyesim geliyo. Buda ikinci cilgin fikir. Biliyorum suan hic hos bi uslupla yazmadmhic iyi degilim sinirlerim
Cooooook bozuk. Tam 6 haftadir evden ckmadm bime ekmek almaya gitmistim gerci bikere :) estagfurullah ya moralm cok bozuk depresyondaym
Ay benim sinirlerim cok bozulduvalla suan aglamamak icin zor tutuyorum kendimi öyle yazıyorum sana depresyondaym sanrm
Hiçkimseyi gormek kimseyle konusmak istemiyorumbebegimin duracağını bilsem soyle bikac gun alp basimi gidesim var herkesten uzaklara. Esim geldi ctesi günü ama inanlmaz sogugum suan ona karsida hayattan insanlardan nefret ediyorum sanki.
Felaket hastaym demistim elimi kolumu kaldıramıyordum esime anneni cagirsan gelmez mi ben tek basima napcam, cinari kucagima bile alamıyorum cok hastaym dedim. Kayinvalideyle kp geldiler pazar aksam. Ya sanki esim icin gelmisler kicim yer gormedi caydi bulasikti oturamadm onlar cinari hoplatp ziplatti esimde gorevdeyken izleyemedigi eskiyanin eski bolumlerini izledi. Ogun oyle sinirim bozuldu. Ertesi gun gorumcem gunduz geldi aksama dogru baktm yemek filan derdine dustuler meger eside gelcekmis bizdelermis aksam. Ulan ben kimim? Pardon da yani. Geberiyorum hastalıktan diye çağırdım pijamayla dolaniyorm tesetturlu insanm pardon da ne halt isi var gorumcenin kocasinin benm evimde. Valla pijamamoda cikarmadm sutyende takmadm onlar utansin banane dedim. Aksam yemekten sonra ben gene bulask cay bilmem ne ay baktm esim oturmus bunlarla muhabbet ediyo gorevdeyken cektigi videolari izletyo ulan biz senle iki kelam edemedik geldiginden beri onlara mi izletiyosun video. Caniniz cehenneme dedm kendi kendime tabi.
Dun oldu bu swfer esim bi geldi isten hasta ama aksami dort gozle bekledm gelsede cinarla ilgilense diye. Neden cunku cinar durmaz cinar uyumaz cinar aslaaaa emmez ki soruyosan artk uuuuummmmrumdaaaa degil emmezse emmesin napim ya yetti canima artk tek emmeyen benim cocugum mu banane birakirsada biraksn. Aksam bi geldi adam hastalanmis hapşırıyor burni akiyor. Eee kv hemen aman oglum yat aman uyu bilmem ne ulan ben hastaym gunlerdir kicim yer gormedi yatmak nedir unutmusum. Sonra kv buna nanelimon yapip gelmesin miay sinirlerim bozuldu. Ne bekliyodun ki fatma neeeeee bekliyodun? Pardon da ben kimim ki? Uf simdi aksamda gorumcenin evine davetliyiz eltisi cocugu kv kp bilmem ne. Eltinin cocugunun dogum gunu seysi var. Cocugumun yuzu iyice yara oldu hala pislik insanlr opuyorlar ama suan kafamdan çılgınca seyler geciyo opmeye yeltenen olursa sacindan tuttugum gbi yere yatirip uzerine ckp tepineyim birbrmize girelm kocayi da bosaym ohh bi guzel bidaha yuzlerini gormeyim hicbirinin filan mesela.. bakalm uygulamaya kararliyim bu dusunceleri.
Cuma gunude(14 subat) sivasta mulakatm var bu cilgin bebeyle gidecez guya orda bi gece kalcaz yemek yicez filan bu bahaneyle nefes almis olcaktm. Kv diyo bizde gelelm kp ile birlikte. Yollar iyi olmazsa sen mulakattayken durmazsa. Zkkmin koku her yerden ckmayiverin sanane be kadnnnn. Gitmiyorm mulakata diyesim geliyo. Buda ikinci cilgin fikir. Biliyorum suan hic hos bi uslupla yazmadmhic iyi degilim sinirlerim
Cooooook bozuk. Tam 6 haftadir evden ckmadm bime ekmek almaya gitmistim gerci bikere :) estagfurullah ya moralm cok bozuk depresyondaym
Buraya yazdiktan sonra olani anlataymAllah kolaylik versin hepimize
Daraldikca buraya yaz icini dök. Bazen insan en yakinindakine bile anlatamiyor derdini
Ben de artık hicbir seyi umursamiyorum. Sinirlerim alindi sanki. Saldım gitti
Benim kv de ilk zamanlar gelmisti. Sarma sararken çıktım pazara gittim. Geldigimde sarma pismis olur yerim dedim. Gelene kadar oyle aciktim ki girer girmez sordum pisti mi diye koymadim ki ocaga dedi
Oglum gelsin aksam sicak sıcak yeriz dedi.
Her zaman da kendi diyordu emziriyorsun ya o yuzden sık sık acikiyorsun diye.
Aglya aglaya mutfakta ispanak pisirdim yedik beraber. Saksı. Daha cok sey var da yaz yaz bitmez. Cocugum olana kadar cok severdim artik ı ıı
Emzik için vgec kalmış değilsin diş çıkartma zamanları ve büyüme ataklarinda çok isine yarayacak.EMzik veremeyen anneler ben emzik işini çözdüm gibi. 4 ay 8 günlüğüz. Yani bu saatten sonra vermek çok saçma belki ama mecbur kaldım gece çok sık uyanıyor uyanması benim için problem değil çok uykuyu seven birş değilim ama sadece emerek uyumak istiyor e emdikçe de süt geliyor geldikçe içiyor ve karnı davul gibi oluyor bu sefer de kaka sıkıntısı başlıyor. Uykusu birşeye benzemiyor çocuğumun.Bir ay önce de zorla tutturmuştum ama 3-4 gün emdi sonra yine veremedim. Bu sefer inat ettim. Her uyandığında en son sinirlenene kadar çook çook denedim kızlar pes etmeyin. Emziği koyuyorum ağzına çiğneyip duruyor elimi hiç çekmiyorum ağzından . Bunu günlerce sürekli olarak deneyin pes etmeyin. Emzik formu anne memesinden farklı emmesi gerektiğini anlamıyor önce çiğniyor. Günler sonra aldı gibi bakalım. Mesela bu gece yarım saatte bi uyandı emzikle devam ettirdim yoksa yarım saatte bi emzirmem gerekecekti
Çok ta afilli bi isim arama yahu Çocuk bunlar ilk kendine sor birkaç alternatif sunsun düşünsün baktın hiçbiri olmaz Kardeş Sevgisi dersin.Kızlar bana yardım edinoğluma ogretmeni ödev vermis anaokulu bu arada. Ev ailenizle beraber el yapımı hikaye kitabı yapın diye. Örnek te göndermiş. Örnek kitapta kitabın ismi Elif'in doğum günü. Ben konu olarak bişey bulamadım Samir Umman abi oldu gibi bı kitap düzenlicez. Kardeş haberi gelmesi hastanede bebeği beklemesi. Bebeğin ona hediye vermesi. Eve dört kişi dönüşümüz. Sonra küçülen kıyafetlerini bebek oyuncaklarını karfesiyle paylaşması vs. En son abi olmak çok güzel aile olmak çok güzel gibi. Her sayfa için konuyla ilgili netten çizgi resimler çıkardık onları yapıştır az. Son sayfaya iki oğlumun beraber resmini yapıştır az. Sorun kitabın ismine karar veremedim. Bana el atın şöyle havalı afilli bı isim bulalim
Şöyle teselli edeyim en azindan seninki oğluna bakıyor.beninki ameliyat oldu da ben bakamam teyzem umre den gelecek diye 4 gün önce gidip hazırlık yapan gelinleri izledi.Ay benim sinirlerim cok bozulduvalla suan aglamamak icin zor tutuyorum kendimi öyle yazıyorum sana depresyondaym sanrm
Burununu acamazsan ya cigere ya kulağa akıyor öksürüğe dikkat et çabuk ilerliyor bence götür dr a .ilerledikten sonra hava almasi bile çok uzuyorBenim bebek yine hastaabisinden bulaştı, burnu akıyor, öksürüyor. Doktora da götürmedim Daha kötü olur diye.
Rabbim bizlere guc kuvvet versin ki evlatlarimizin basinda saglam duralmMalesef anne olunca böyle oluyor. 5 yıldır hasta olduğumda yatıp dinlendiğimi bilmem. Bebek yokken, büyük oğlanı babasına bırakıp dinlenmeye gittiğimdede de bir uyanırdım ya halıya birşey dökülmüş, ya bir olay yaşanmışanlıyorum seni, sana yardıma değil gönül gezdirmeye gelmişler.
Aynen valla burada olmasa hepten kafayı yiyeceğizEvet nickimi degistirmek istemiyorum. Ama o kadar aşikar bı nick bulmuşum ki kendime . Yani benim sülaleden biri varsa topikte anında mimlenirimsanki suç işlemişim. Bizde iç döküyoruz burda napalm. Dert anlatınca kimse dedikomuzu yapmio burda. Herkes destek olmaya calisio birbirine.
☹☹ neden herşeyin ceremesini anneler çekiyor ya bu babalar ne ise yarıyor acaba sevmeye gelince ah benim yavrum canım benim bakmaya geldi mı annesi seni istiyorMalesef anne olunca böyle oluyor. 5 yıldır hasta olduğumda yatıp dinlendiğimi bilmem. Bebek yokken, büyük oğlanı babasına bırakıp dinlenmeye gittiğimdede de bir uyanırdım ya halıya birşey dökülmüş, ya bir olay yaşanmışanlıyorum seni, sana yardıma değil gönül gezdirmeye gelmişler.
O nedir canım ne ise yarıyor?Mihendisinoglu osanit diş topunu incelemiş ihtiyacimiz olacak Almanyadan geleniniz varsa istemeye başlayın kizlar.
Ben geçen hafta kardeşime 3 kutu aldirdim tanesi 9 euro burada 150 170 tl ye satıyorlar.
Dediklerini deniyecegim tesekur ederimİnternette uykusu geldiği zaman kulagini ceker kasir yaziyordu benimki de oyle yapiyor. Tutturamayinca yuzunu alnini ciziyor.
Eger uykusu olmdgina eminsen kulaginin ici kirli olabilir kaşınıyordur belki
Ya da kulaginin arkasina bak kabuk olmus mu. O da kasnti yapiyor çünkü. Temizle Yagla kremle. Kızarmış görünür. Islak bezle sil kurula yine kremle
Ya da kafasi kasiniyordur. Tarakla tara. Kendi elinle kasi her yerini
Burnunu temizliyorum sık sık.. Aynı şekilde 7 günlükten da hasta olmuştu. Doktor burnunu açık tutup bol bol emzireceksin demişti. İki kutu antibiyotik bitirdi 4 ayda. Biraz da o yüzden çekiniyorumEmzik için vgec kalmış değilsin diş çıkartma zamanları ve büyüme ataklarinda çok isine yarayacak.
Çok ta afilli bi isim arama yahu Çocuk bunlar ilk kendine sor birkaç alternatif sunsun düşünsün baktın hiçbiri olmaz Kardeş Sevgisi dersin.
Şöyle teselli edeyim en azindan seninki oğluna bakıyor.beninki ameliyat oldu da ben bakamam teyzem umre den gelecek diye 4 gün önce gidip hazırlık yapan gelinleri izledi.
Tırnağın varsa başını kaşı yoksa kimseden hayir yok.
Burununu acamazsan ya cigere ya kulağa akıyor öksürüğe dikkat et çabuk ilerliyor bence götür dr a .ilerledikten sonra hava almasi bile çok uzuyor
Burnunu temizliyorum sık sık.. Aynı şekilde 7 günlükten da hasta olmuştu. Doktor burnunu açık tutup bol bol emzireceksin demişti. İki kutu antibiyotik bitirdi 4 ayda. Biraz da o yüzden çekiniyorumEmzik için vgec kalmış değilsin diş çıkartma zamanları ve büyüme ataklarinda çok isine yarayacak.
Çok ta afilli bi isim arama yahu Çocuk bunlar ilk kendine sor birkaç alternatif sunsun düşünsün baktın hiçbiri olmaz Kardeş Sevgisi dersin.
Şöyle teselli edeyim en azindan seninki oğluna bakıyor.beninki ameliyat oldu da ben bakamam teyzem umre den gelecek diye 4 gün önce gidip hazırlık yapan gelinleri izledi.
Tırnağın varsa başını kaşı yoksa kimseden hayir yok.
Burununu acamazsan ya cigere ya kulağa akıyor öksürüğe dikkat et çabuk ilerliyor bence götür dr a .ilerledikten sonra hava almasi bile çok uzuyor
Toz olarak kullanmayınız demek istenişKizlar doktorumuz demir damlasi sidefer verdi. Icinde toz var. Onu şişedeki siviya döküp calkaliyoruz. Buraya kdar tmm. Ama kutusunda şey yaziyor. Sulandirmadan kullanmayiniz. Ne demek bu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?