2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Evet nickimi degistirmek istemiyorum. Ama o kadar aşikar bı nick bulmuşum ki kendime . Yani benim sülaleden biri varsa topikte anında mimlenirim sanki suç işlemişim. Bizde iç döküyoruz burda napalm. Dert anlatınca kimse dedikomuzu yapmio burda. Herkes destek olmaya calisio birbirine.

Valla tanıdık cikarsa da cksn hic degilse hakknda ne düşündüğümü bide burdan öğrenmis olurlar.
hkalps canm ben gorgusuzun tekiyim cunku kimsenin cocugu olmadi bi benim oldu. Soyleyince boyle oluyorm. Kadn dun kahvaltida bimin suzme peynirini veriyo cocuga yahu elli milyon kere dedm yedirme sildim hemen agzini aksam yogurt vercek verme diyorm hazir sey diyo hic mi hazir yemicek. Bla bla bla aman daha bisuru sey

Ben bırakıyorum zaten uzun zamandır 5 10 dk da bi geliyorum yanına ağladıkça mekan değişiyoruz oyun halısıysa salıncak salıncakta Puset falan

Dönme olayına çok takılma canm. Her bebek farklı benimkide dönmüyor. Yan dönüyo ama tam dönmüyor. Kalkmaya calisio top gibi oluo . Benim ilk oğlum 10 aylık emekledi düşün hiç kafayi takmadım. Çok tombikti kendini kaldıramadı ikinci daha zayıf . Daha hareketli bı bebek. Ama dönmüyor hala. Herşeyin zamanı var. Anın tadını çıkarmak lazım.

Aynen öyle canım
Zamanı var demek ki dönmesinin..
Böyle heran tetikteyiz ama ya dönmeyi öğrendiyse ya düşerse her yanına birşey koyuyoruz yine de

Offf allah sana sabırlar versin o zman..
İnat yapıyorlar o zaman

Malesef anne olunca böyle oluyor. 5 yıldır hasta olduğumda yatıp dinlendiğimi bilmem. Bebek yokken, büyük oğlanı babasına bırakıp dinlenmeye gittiğimdede de bir uyanırdım ya halıya birşey dökülmüş, ya bir olay yaşanmış anlıyorum seni, sana yardıma değil gönül gezdirmeye gelmişler.

Allah kolaylik versin hepimize
Daraldikca buraya yaz icini dök. Bazen insan en yakinindakine bile anlatamiyor derdini

Ben de artık hicbir seyi umursamiyorum. Sinirlerim alindi sanki. Saldım gitti

Benim kv de ilk zamanlar gelmisti. Sarma sararken çıktım pazara gittim. Geldigimde sarma pismis olur yerim dedim. Gelene kadar oyle aciktim ki girer girmez sordum pisti mi diye koymadim ki ocaga dedi

Oglum gelsin aksam sicak sıcak yeriz dedi.
Her zaman da kendi diyordu emziriyorsun ya o yuzden sık sık acikiyorsun diye.

Aglya aglaya mutfakta ispanak pisirdim yedik beraber. Saksı. Daha cok sey var da yaz yaz bitmez. Cocugum olana kadar cok severdim artik ı ıı

Buraya yazdiktan sonra olani anlataym ay sinirlerim bozuldu iyice. Sabah 10 da kahvalti yapmistik neyse aksam saat 17.45 olmus bir bardak sudan başka bisey icemedim neyse aksam gorumceye gidicez ya dogum gunu zimbirtiai icin yemege eltimler gec geliyo isten 20.30-21 gbi e malum onlari beklicez yemek icin neyse esim geldi. Kv acktn mi dedi biricik oğluna evet dedi tabiki benimki kv dur sana ekmek arasi hazirlaym abinler gec gelir acikirsin dedi bi kostu mutfaga usain bolt utanmistir kırdığı rekora. Ben emziriyorum ya sabah 10 aksam 21 arasi ac kalcam ve benden sut bekliyolar neremden gelsin o sut? Vucudimdaki organlari mi sindireyim??? Neyse ki esim gel askim sende ye hastasin emziriyosun dedi de yemis kadar oldum. Ben kendim alp yerim ev benm sorun degil de ahhh su tavirlar
Bide demezler mi golonloromo kozomdon oston totoyorom diye
Naaaah ustun tutarsn(kk ailesinden ozur diliyorum cok sinirliyim de )

Emzik için vgec kalmış değilsin diş çıkartma zamanları ve büyüme ataklarinda çok isine yarayacak.
Çok ta afilli bi isim arama yahu Çocuk bunlar ilk kendine sor birkaç alternatif sunsun düşünsün baktın hiçbiri olmaz Kardeş Sevgisi dersin.
Şöyle teselli edeyim en azindan seninki oğluna bakıyor.beninki ameliyat oldu da ben bakamam teyzem umre den gelecek diye 4 gün önce gidip hazırlık yapan gelinleri izledi.
Tırnağın varsa başını kaşı yoksa kimseden hayir yok.
Benim bebek yine hasta abisinden bulaştı, burnu akıyor, öksürüyor. Doktora da götürmedim Daha kötü olur diye.
Burununu acamazsan ya cigere ya kulağa akıyor öksürüğe dikkat et çabuk ilerliyor bence götür dr a .ilerledikten sonra hava almasi bile çok uzuyor

Rabbim bizlere guc kuvvet versin ki evlatlarimizin basinda saglam duralm

Mihendisinoglu osanit diş topunu incelemiş ihtiyacimiz olacak Almanyadan geleniniz varsa istemeye başlayın kizlar.
Ben geçen hafta kardeşime 3 kutu aldirdim tanesi 9 euro burada 150 170 tl ye satıyorlar.

Aynen valla burada olmasa hepten kafayı yiyeceğiz
☹☹ neden herşeyin ceremesini anneler çekiyor ya bu babalar ne ise yarıyor acaba sevmeye gelince ah benim yavrum canım benim bakmaya geldi mı annesi seni istiyor bence erkekler bilerek yapıyor bunu rahatları bozulmasın diye bakamıyor gösteriyorlar kendilerini

Dediklerini deniyecegim tesekur ederim

Burnunu temizliyorum sık sık.. Aynı şekilde 7 günlükten da hasta olmuştu. Doktor burnunu açık tutup bol bol emzireceksin demişti. İki kutu antibiyotik bitirdi 4 ayda. Biraz da o yüzden çekiniyorum

Burnunu temizliyorum sık sık.. Aynı şekilde 7 günlükten da hasta olmuştu. Doktor burnunu açık tutup bol bol emzireceksin demişti. İki kutu antibiyotik bitirdi 4 ayda. Biraz da o yüzden çekiniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…