2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kizlar doktorumuz demir damlasi sidefer verdi. Icinde toz var. Onu şişedeki siviya döküp calkaliyoruz. Buraya kdar tmm. Ama kutusunda şey yaziyor. Sulandirmadan kullanmayiniz. Ne demek bu?
Canım, doktor bize de bu damladan verdi.
Toz ve sıvı karıştırılıyor.
Sonrasında bebeğin kilosu kadar damla olarak veriliyor.
Sadece kullanmadan önce iyice çalkalanması gerekiyor.

Hoşgeldin kardeşim oldu valla çok uğraştım . Ödev anne odevi olmuş resmen dört yaşındaki çocuk nasıl yapsın. Resimleri yapsitirdi bitek. Bide kitabı okuduk çocuğa ne yazdığını bilsin diye

Mihendisinoglu osanit diş topunu incelemiş ihtiyacimiz olacak Almanyadan geleniniz varsa istemeye başlayın kizlar.
Ben geçen hafta kardeşime 3 kutu aldirdim tanesi 9 euro burada 150 170 tl ye satıyorlar.
Amcama aldiricam bende.Nisan ayinda gelicek.Ekran goruntusu aldim.5-6 kutu isteyeyim ikisine anca yeter heralde.

O nedir canım ne ise yarıyor?
Diş çıkartma dönemi köftelik bulgurdan bi tık büyük bebege veriyorsun rahatlatıyor.Turkiyede pahali birde orjinal olup olmadığı belli değil.
Amcama aldiricam bende.Nisan ayinda gelicek.Ekran goruntusu aldim.5-6 kutu isteyeyim ikisine anca yeter heralde.

Tüm eczanelerde varmış bende 3 kutu aldirdim çok oldu sanki napiyim isteyince bulunacak birşey değil fazlasini veririm birine

Ayy çok güldüm nolur kusura bakkma bende şuan sıkıntıdayım. Kocamın eline bakmayı yada çalıştığının yeteceğini bilsem işe hic baslamayip çocuğumu kendim büyütürüm. (Bebeğe kv bakacak)
Bende bi içimi dokeyim.
Bebeğim doğduğundan beri istediğim gibi asla buyutemedim kucaga alistirmicam dedim alistirdilar (babaanne,amca,hala, dede vs), asla ayakta uyutmam dedim asla uyumuyo ayak dışında . Ac değil diyorum zorla emzir diyolar uykusu var diyorum uyutma sevsinler diyolar. En son cocuk yerde yatarken yalandan agliyo diye kucaga almadim 50 tane laf yedim esimin babaannesinden neymis cocugu aglatiyomusum neymis bayiltana kadar aglatacakmisim getirmicem bidaha size dedim görün dedim herseyi onlar biliyo ben bilmiyorum çünkü.

Mihendisinoglu osanit diş topunu incelemiş ihtiyacimiz olacak Almanyadan geleniniz varsa istemeye başlayın kizlar.
Ben geçen hafta kardeşime 3 kutu aldirdim tanesi 9 euro burada 150 170 tl ye satıyorlar.
O toplar büyük kızımda çok işe yaramıştı. Bir de onun için bir fırça var, arasına sıkıştırıp bebeğin eline veriyorsun..benim kullandığım marka farklıydı sanırım.

Herkes çok dolmuş:/
Fatmapo Allah sabır versin. Çekilir şey değillermiş seninkiler şu bitkinlikte.
Berikko canım, kiloyla ilgili sormuşun da. Şöyle ki benim kızım için Alman doktorlar çok rahat, siz de minyonsunuz normal diyorlar ama Türk doktorlar mama tüketmesini önereceğiz böyle devam ederse demişlerdi ama bugün öğrendik alt sınırdan %25 lik sınıra çıkmış içinde yer aldığı persentil. Yani boy ve kilosuna bakıp normal kabul edilebilecek değerlere göre hareket ediyorlar.
*çok yorgunum düzgün ifade edememiş olabilirim:/

Herkesler nasıl benim gibi herseyden nefret edenler var mi? Bu arada kızım emmiyor resmen halay çekerek emziriyorum sizinde öyle mi?
Herkesten nefret ediyirm tek basima da canm sklyor modundaym
Benimkide emmiyor halay malay artk denemedigim yol kalmadi biraktm oluruna. Emmezse emmesin napiyim ya sinir hastasi oldum. Gunde 3-4 kere 5 er dakika tek gogus ya emiyo ya emmiyo bende takmyorum valla keyfi bilir napim. 4.ay sendromuna o girdiyse bende girdim

Aynı ben nefret ettim emzirmeye uğraşmaktan valla oğlum da emmedi zaten bu emsin diye o kadar uğraştım emmiyor ama ne yapayım artik biktim.

Valla takmayın arkadasın kızı tombalaktı, benım buyuk oğlan 3 tur atıp emekleri bu kız yavrum bır metre enekleyemezdı.bu nasıl yuruyecek derdik. Annesi hep ağlardı.. Kız 15 aylıkken birden kalktı yürüdü. Buyukler hep diyordu bırden yurucek bu dıye gozumle girmesem inanmazdım. Sanırım benım 3 numarada aynı. Tostapalak dönemıyo totoyu kaldıramıyor. Bugun hemşire bıle dedı ne tosun olmus diye.. Gögğs mü kaldı acıyla k6vranarak emzıeıyom. Cok ısırarak emiyor benı sınır edıyor

Rabbim bizlere guc kuvvet versin ki evlatlarimizin basinda saglam duralm
Canım kimseden hayır yok ne anan ne kv ne koca. Ben bunu 2.cocukta anladım valka şimdi benden rahatı yok. Cok daraltmıssın kendini haklısın. Hastaysan hizmet etme gec odana yat. Ben 3. De gectım odamda yattım hizmet etmedim basıp gittiler... Bana öz anamın acıması yokki kv nin olsun. Çalışıyorsan kadın tut asla yok ev borcuvoduyom yok bu deme... Ayda bır en kotu al. Asla cam kapı silme... Yeri geliyo kocan bıle yapmasaydın dıyo... Benımkı b... Goturse umurunda olmaz eskiden takardım artık ben de takmıyorum... Herkrs ederi kadar... Okullar acildi cocuklar okula ben haftada en kotu 1 gun cocugu alıp 10 dk da olsa dısarı cıkıyorum. Arkadasa 10 dk bır kahve ıcme bıle yetiyor... 10 günde bir kuaföre gıdıyorum... Ben mutluysam cocuklar mutlu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…