- 30 Mayıs 2016
- 1.067
- 1.674
- 133
Canım, doktor bize de bu damladan verdi.Kizlar doktorumuz demir damlasi sidefer verdi. Icinde toz var. Onu şişedeki siviya döküp calkaliyoruz. Buraya kdar tmm. Ama kutusunda şey yaziyor. Sulandirmadan kullanmayiniz. Ne demek bu?
Saga evet sola hayır canimKafasini saga sola cevirebiliyo mu rahatlikla minigin ?
Saga evet sola hayır canim
Hoşgeldin kardeşim olduEmzik için vgec kalmış değilsin diş çıkartma zamanları ve büyüme ataklarinda çok isine yarayacak.
Çok ta afilli bi isim arama yahu Çocuk bunlar ilk kendine sor birkaç alternatif sunsun düşünsün baktın hiçbiri olmaz Kardeş Sevgisi dersin.
Şöyle teselli edeyim en azindan seninki oğluna bakıyor.beninki ameliyat oldu da ben bakamam teyzem umre den gelecek diye 4 gün önce gidip hazırlık yapan gelinleri izledi.
Tırnağın varsa başını kaşı yoksa kimseden hayir yok.
Burununu acamazsan ya cigere ya kulağa akıyor öksürüğe dikkat et çabuk ilerliyor bence götür dr a .ilerledikten sonra hava almasi bile çok uzuyor
Amcama aldiricam bende.Nisan ayinda gelicek.Ekran goruntusu aldim.5-6 kutu isteyeyim ikisine anca yeter heralde.Mihendisinoglu osanit diş topunu incelemiş ihtiyacimiz olacak Almanyadan geleniniz varsa istemeye başlayın kizlar.
Ben geçen hafta kardeşime 3 kutu aldirdim tanesi 9 euro burada 150 170 tl ye satıyorlar.
Diş çıkartma dönemi köftelik bulgurdan bi tık büyük bebege veriyorsun rahatlatıyor.Turkiyede pahali birde orjinal olup olmadığı belli değil.O nedir canım ne ise yarıyor?
Amcama aldiricam bende.Nisan ayinda gelicek.Ekran goruntusu aldim.5-6 kutu isteyeyim ikisine anca yeter heralde.
Geçmiş olsun canım, abisi de yine hasta yaniBenim bebek yine hastaabisinden bulaştı, burnu akıyor, öksürüyor. Doktora da götürmedim Daha kötü olur diye.
Evet aynen öyle malesef.Geçmiş olsun canım, abisi de yine hasta yani
Ayy çok güldüm nolur kusura bakkma bende şuan sıkıntıdayım. Kocamın eline bakmayı yada çalıştığının yeteceğini bilsem işe hic baslamayip çocuğumu kendim büyütürüm. (Bebeğe kv bakacak)Buraya yazdiktan sonra olani anlataymay sinirlerim bozuldu iyice. Sabah 10 da kahvalti yapmistik neyse aksam saat 17.45 olmus bir bardak sudan başka bisey icemedim neyse aksam gorumceye gidicez ya dogum gunu zimbirtiai icin yemege eltimler gec geliyo isten 20.30-21 gbi e malum onlari beklicez yemek icin neyse esim geldi. Kv acktn mi dedi biricik oğluna evet dedi tabiki benimki kv dur sana ekmek arasi hazirlaym abinler gec gelir acikirsin dedi bi kostu mutfaga usain bolt utanmistir kırdığı rekora. Ben emziriyorum ya sabah 10 aksam 21 arasi ac kalcam ve benden sut bekliyolar neremden gelsin o sut? Vucudimdaki organlari mi sindireyim??? Neyse ki esim gel askim sende ye hastasin emziriyosun dedi de yemis kadar oldum. Ben kendim alp yerim ev benm sorun degil de ahhh su tavirlar
Bide demezler mi golonloromo kozomdon oston totoyorom diye
Naaaah ustun tutarsn(kk ailesinden ozur diliyorum cok sinirliyim de)
O toplar büyük kızımda çok işe yaramıştı. Bir de onun için bir fırça var, arasına sıkıştırıp bebeğin eline veriyorsun..benim kullandığım marka farklıydı sanırım.Mihendisinoglu osanit diş topunu incelemiş ihtiyacimiz olacak Almanyadan geleniniz varsa istemeye başlayın kizlar.
Ben geçen hafta kardeşime 3 kutu aldirdim tanesi 9 euro burada 150 170 tl ye satıyorlar.
Ayy çok güldüm nolur kusura bakkma bende şuan sıkıntıdayım. Kocamın eline bakmayı yada çalıştığının yeteceğini bilsem işe hic baslamayip çocuğumu kendim büyütürüm. (Bebeğe kv bakacak)
Bende bi içimi dokeyim.
Bebeğim doğduğundan beri istediğim gibi asla buyutemedim kucaga alistirmicam dedim alistirdilar (babaanne,amca,hala, dede vs), asla ayakta uyutmam dedim asla uyumuyo ayak dışında . Ac değil diyorum zorla emzir diyolar uykusu var diyorum uyutma sevsinler diyolar. En son cocuk yerde yatarken yalandan agliyo diye kucaga almadim 50 tane laf yedim esimin babaannesinden neymis cocugu aglatiyomusum neymis bayiltana kadar aglatacakmisim getirmicem bidaha size dedim görün dedim herseyi onlar biliyo ben bilmiyorum
Okurken bende guldum kendi yazdıklarımave senle ayni durumdaym. Kucaga alistirmaym tekim dedim gun boyu nasl tasicam dedim sonuc kucak kusu oldu benimki. Bide bana doktorlarim 1 kilodan agir bisey kaldirmicaksn 35-40 arasi caydanlik tutamazsin diyorlardi simdi 7,5 kilo cocukla gunde ortalama 15 saat kucakta geziyoruz.
Sallamam dedim battaniyede salliyorm.
Opturmem dedim yuzu yara alerji hala gecmedi 2,5 aydir
Paketli gida hazir gida vermem dedm kayinvalide iki aylik bebege salatalik yedirmeye calisti bak verdi sekerli su verdi simdi peynir yogurt...
Uykusu var diyorum gozler cin gbi diyolar
Karni tok diyorm emzirsen mi? Emziriyorm sen ac misin? Mama mi versen?
Bide kp bugun evde sklyo ben apartmanda gezdiriyim diye aldi gitti cocugu apartman koridorlarinda gezdiriyo asansorle inip inip ckyoYahu be adam kar kis kiyamet heryer mikrop bi sal cocugu. Biri kola istyo der biri cay istyo bu cocuk der
Kv sivasa bizde gelelm bosver sevgililer gununu der :) gulsem mi aglasam mi napsm bilmiyorum.
Ben isi gucu biraktm baksin kocam bize banane ya yaptiklari tek sey o degil mi zaten? Bi zahmet parada kazansin yeter buzamana kadar calistgm
Herkesten nefret ediyirm tek basima da canm sklyor modundaymHerkesler nasıl benim gibi herseyden nefret edenler var mi? Bu arada kızım emmiyor resmen halay çekerek emziriyorum sizinde öyle mi?
Aynı ben nefret ettim emzirmeye uğraşmaktan valla oğlum da emmedi zaten bu emsin diye o kadar uğraştım emmiyor ama ne yapayım artik biktim.Herkesten nefret ediyirm tek basima da canm sklyor modundaym
Benimkide emmiyor halay malay artk denemedigim yol kalmadi biraktm oluruna. Emmezse emmesin napiyim ya sinir hastasi oldum. Gunde 3-4 kere 5 er dakika tek gogus ya emiyo ya emmiyo bende takmyorum valla keyfi bilir napim. 4.ay sendromuna o girdiyse bende girdim
Önceden tutturdu artık tutmuyorAyaktayken ellerinle yuzustu tutmayi denedin mi? Hani sanki cocuk yuzdurur gibi.O zaman dik tutuyor kafasini ve ceviriyor rahatca.
Valla takmayın arkadasın kızı tombalaktı, benım buyuk oğlan 3 tur atıp emekleri bu kız yavrum bır metre enekleyemezdı.bu nasıl yuruyecek derdik. Annesi hep ağlardı.. Kız 15 aylıkken birden kalktı yürüdü. Buyukler hep diyordu bırden yurucek bu dıye gozumle girmesem inanmazdım. Sanırım benım 3 numarada aynı. Tostapalak dönemıyo totoyu kaldıramıyor. Bugun hemşire bıle dedı ne tosun olmus diye.. Gögğs mü kaldı acıyla k6vranarak emzıeıyom. Cok ısırarak emiyor benı sınır edıyorDönme olayına çok takılma canm. Her bebek farklı benimkide dönmüyor. Yan dönüyo ama tam dönmüyor. Kalkmaya calisio top gibi oluo . Benim ilk oğlum 10 aylık emekledi düşün hiç kafayi takmadım. Çok tombikti kendini kaldıramadıikinci daha zayıf . Daha hareketli bı bebek. Ama dönmüyor hala. Herşeyin zamanı var. Anın tadını çıkarmak lazım.
Canım kimseden hayır yok ne anan ne kv ne koca. Ben bunu 2.cocukta anladım valka şimdi benden rahatı yok. Cok daraltmıssın kendini haklısın. Hastaysan hizmet etme gec odana yat. Ben 3. De gectım odamda yattım hizmet etmedim basıp gittiler... Bana öz anamın acıması yokki kv nin olsun. Çalışıyorsan kadın tut asla yok ev borcuvoduyom yok bu deme... Ayda bır en kotu al. Asla cam kapı silme... Yeri geliyo kocan bıle yapmasaydın dıyo... Benımkı b... Goturse umurunda olmaz eskiden takardım artık ben de takmıyorum... Herkrs ederi kadar... Okullar acildi cocuklar okula ben haftada en kotu 1 gun cocugu alıp 10 dk da olsa dısarı cıkıyorum. Arkadasa 10 dk bır kahve ıcme bıle yetiyor... 10 günde bir kuaföre gıdıyorum... Ben mutluysam cocuklar mutlu...Rabbim bizlere guc kuvvet versin ki evlatlarimizin basinda saglam duralm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?