2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Cevap veren oldu mu görmedim ama bildiğim rota aşısı 104 günlük olana kadar yapılmalıymış, sonra yapıldığında yan etkileri daha belirgin olabiliyormuş. 104 günü geçmişsinizdir sanırım

Kızlar anın tadını yaşayın sadece. Bugünlerde geri gelmicek diyerek bol bol koklayın konuşun gülün. Her güzel anı kayda alın resimleyin videolar çekin. Süt bu Allah ne kadar verirse o kadar olur. Olduğu kadar. Tabiki her damlası kıymetli ama. Önemli olan çocuğun beslenmesi. Ben hiç anne sütü almadan büyüdüm. Berkiocum valla bende o övünmus gibi olmayim ama sulalenin zekisi benim arkadaşla rim bibhafta sınav çalışırdı ben son gece göz gezdirip girerdim en yüksek puanla çıkarım. Gıcık olurlardı bana . Milupa bebegiyin ben.

O zamanlari dusunerek rahatlamaya çalışıyorum.. Insallah o gunler bi gelsin

Sma bebekleri milupa bebeklerini döver banada gıcık oluyorlardi o sebeple.. Vize final zamanı ben dizi izlerdim millet çalışırdı ben daha yüksek alırdım.. Sinava girmeden o son bi saat okulun bahcesinde turlardim.. Yuruyerek o kadar hizli giriyodu ki beynime.. Megerse beyin hücreleri en iyi yuruyerek calisiomus.. Tabi bende sınava girdgmde bacaklarim zonkluyodu

Günaydın kizlar kızımla 4 ayı geride bıraktık.dun alnının sağındaki ufak şişlik için profesöre götürdük.kadin zararlı bir şey değil, bu daha çok kaş kenarlarinda daha ortada bir yerde çıkar aslında.hele ki kız cocuk,saçlarıyla orası kapanır da.sikinti olmaz.yine de bir ultrasonla bakalım isterseniz plastik cerrahiye yonlendiririz dedi.sanirim artık uzulmemeliyim..yine stresten mastitin eşiğinden döndüm.gorebilecek en üst kişide gördü ve sıkıntı yapma dedi.soz dinlesem iyi olucak bugün iki asi ve rotayı oldu.umarim ateş yapmaz.saglik ocağı bize vegaferon verdi ,başka bir damla kullanabilir miyim dedim,ebe hemen değişik bir tavır takındı.
Sizler ne kullanıyorsunuz demir için?
7,5 kilo 63 cm olmuş.disler geliyor dendi.ve dünkü hoca yavaştan destekli oturtmaya baslayabilirsin,kizin hazır dedi.ama henüz hanımefendi dönmeye yeltenmedi tembel tatlisim

Ya benim esim tanıdığım tum adamlardan daha romantik daha anlayisli bi adamdi ailenin tek torunu yegeniyle ilgilenmesini gorsen bu adam muhteşem bir baba adayi derdin. Ben ctesileri yarim gun calisirdim eve bi gelirdim kahvalti hazirlanmis ev supurup silinmis balkonlar yikanmis oyle anlayisli bi adamdi kurulu bi duzenimiz vardi evde is bolumu vardi ama gecen sene aralik ayinda goreve gitti o gittikten bir ay sonra hamile oldugumu ogrendik. gorevden geldiginde son haftalarımdi doguma az kalmisti bu surec icinde bebegin tum ihtiyaclarini ben dusundum aldm getirttim, kendi ihtiyaçlarımı da ayni şekilde. Herseyin gidisatini olurunu ben karar verdim dogum parasini dahi ben biriktirdim. Esim surecin cok disinda kaldi geldiginde doguma gitmeye hazr bi esi yatak odasinda bi bebek besigi evin her yerinde bebek hazirliklariyla karsilasti. Ve tabi gorevden geldiginde psikolojik olarak bambaska bi adam vardi tanidigim o guler yuzlu esim gitmis dalgin somurtkan dusunceli bi adam gelmisti. E cocuk 3 aylik olmadan gene gitti 1,5 ay yine yoktu suanda eve bize yabanci gbi. Ne yemek duzeni ne ev duzeni ne o eski aktiviteler kalmadi henuz alisamadi sanrm yeni hayatna bende iste esimi kaybettik bizden uzaklaştı psikolojisi sardi ustune cinarin emmeyisi uyumamasi durmamasi benim hastaligim derken çökmüş durumdaym. Bide gorevden geldi ertesi gun annesigil geldi hala bizdeler kv nin cinar degilde esim bebekmis gbi tavırları adami da etkiledi uff bende yaknda boguluyorum imdaaat diye bagrcam iste

Bu kayinvalideler hiç gelin olmamış mı acaba? Sorsan onlar da çok çekmiştir kesin.Ama kendileri de geçmişin intikamını alır gibi davranıyorlar.Ve oğulları onların biricik asklari.Ogullarinin çocukları da kendi yavrulariymis gibi,anneye söz hakkı bırakmadan bi sahiplenmeler filan..Lohusaligimi iğrenç yaşadım.Hamileligimi özlüyorum ama bir daha bebek dünyaya getirmek ve o kişi yuzunden aynı süreci yasamaktan felaket korkuyorum.
Eşin konusunda da bebeğe ve bebekli hayata adapte olabilmesi için bir an önce evinizde çekirdek aile olarak kalırsınız inşallah.Bu şekilde ona da sorumluluklar vererek anlar o da baba oldugunu,annesinin minik oğlu olmaktan çıktığını biz de öyle oldu 40 gün boyunca evde başkaları varken ne biz sohbet edebildik ne o bebekle birbirlerine alisabildi..

Canm sağlık ocağının verdiği ilaçları aliyorum ben ama kullanmıyorum. Böyle yorum yapinca hoslanmiolar. D vitamini olarak ocean aldım. Kan ilacı çocuk doktoruna söyledim ferrum verdi. Hem baya uygun fiyati ferrum un. Kilosuna göre ver dedi

Eşin asker miydi cnm. Doğu'da mi görev yapio ağır şeyler mi yaşadı acaba. Aslında eşin psikolojik destek alsa iyi olurdu etkilrnmis çünkü. Emin ol eskiye dönersiniz . Benim tavsiyem yalnız kalmanız. Kaynanam hala sendeyse yemek yapılacaksa anne sen yap . Hem çocuk hem hastalik yetişemiyorum de.

D vitamini ben de ocean aldım çok memnunuz.demir ilacını sorduguma pişman oldum zaten.tek bilenin onlar olmadığını dusunuyorum.ferrumu ben de dedim ona, onların izlenimlerini yapmadik bir şey demem hic uygun olmaz dedi.ama ferrumu yazdım aklima,sağol canım

Dert dokme gunu bende dokeyim bari icimi.esimle tartistim.gecenlerde ise yeni basliyacak bayan vardi onu instagramdan kim gelecek diye arattirmis gordum biraz surat yaptim ne arattiriyorsun sanane falan dedim oda merak ettim kim girecek ise dedi. Sonra neyse dedim kafaya takmadim esim isten cikacagi icin kiza bu ogretiyordu isi 1 ay boyunca sabah aksam birlikteydi neyse isten ayrildi dun bi baktim kiza istek yollamis bi kizdim zaten isten ciktin ustune boyle bi konu gecti aramizda baya kizdim. Zaten bir suru uni. Kiz arkadasi var birsey demiyorum. Tamam instagrami kapatayim ozaman dedi silemiyorda ekli olanlarida instagrami kapatayim diyor sonra konusmadim sizce abartiyormuyum yoksa inst. Sildireyim mi yada butun kizlari ?

Evet canm asker suriyedeydi 8 ay birbirimizden haber alamadgmz cok zaman oldu ben sorunlu bi hamilelik gecirdim o beni merak etti, o ordaydi ben onu merak ettim zor bir surecti. Oda bende yiprandk. Her sabah acaba yasiyor mu diye uyandm. Gozlerindeki ışık sönmüştü geldiginde ve hala tam olarak eskiye donemedi. Duzeldi ama tam degil.

Çok geçmiş olsun, sağlık meselesi çok sıkıntılı. Benim büyük kızımda kalıcı bir göz kusuru var, teşhis konulup, yapabileceklerimiz söylendiğinde bile aşırı rahatlamıştım. Çok şükür sizde bi sorun yokmuş, bence de rahat ol artık.
4 ay için destekli oturtmak erken diye düşünüyordum hep ama benim kızım da 12 gün sonra 5 aylık olacak ve inanılmaz zorluyor kendini yattığı yerden kaldırmak için. Bizim doktorumuz büyük kızımda elinden tutup oturtmuş, bir iki saniye oturur halde görünce tamam, oturuyor demişti. Beş ayı geçtikten sonra deneyeceğim ben bunu. Büyük kızım 7 aylıkken yapabilmişti(o hiç kucaktan inmediği için, ilk fiziksel aktivitesi 7 aylıkken oturma olmuştu). Benim küçüğüm de hala dönmüyor bu arada.

Ben kucağımda oturtmaya başladım. Ben oturmasın diye çabaladıkça kendisi oturma pozisyonu aldı, ben de demekki çocuk hazır diye düşündüm. Zaten oturma işi bebek ne zaman hazır olursa o zaman oluyor

Bana da ayni demir ilacini verdi. Iki gundur kullaniyoruz.
Benimki de 8 kiloya yakin 64 boy. 4 damla kullan dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…