2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ben coktan beridir oturtuyorum oglumu
Yatirinca kiyamet kopuyor kalkmaya calisiyor. Kendime yaslayarak oturtuyorum

Kendi kendine dik duruyor

Aksam yuz ustu yatirdim. Kafasini o kadar cok kaldirdi ki c sekli oldu nerdeyse. Sonra kafayi tutamadi küt yere vurdu aglayacak gibi oldu dikkatini dagittik da aglamadi. Burnu oldu kipkirmizi

Birkaç kere daha vurduktan sonra kontrollü indirdi kafasini. Iyice yere yaklasinca alnini koymaya basladi yavasca

Çok teşekkür ederim nobahari, size de geçmiş olsun..Sağlıktan öte hiçbir dert yokmuş çok iyi anladım..İnşallah hayatlari boyunca hiç sıkıntı yasamaz,hastalık görmezler.Evet doktor normal,kendi kendine dert bulma sürekli inceleme dedi resmen.Akisina bıraktım.Henuz ben ve benim gostermemle farkeden eşim dışında kimsenin de dikkatini çekmedi.Saclaei uzasa da ben de görmesem artık
Ben de 4 ay için erken diye düşünüyorum hatta eşim kızımı kollarından tutup kaldirdikca da kızıyordum çok fazla yapmayın diye ama dün doktor da aynısıni yaptı ve oluru verdi.Ben de en azından 5i beklerim senin gibi.
yanlış hatırlamıyorsam kızın erken doğmuştu dimi? Bizimkinin çok bir fark yok 12 gün erken geldi beklenenden ama mutlaka bunu da onemsiyorum.keyfi ne zaman isterse hanımefendilerin..
Bu arada Türkiye'ye gelmişsiniz,hoşgeldiniz

Benim ki de hep sağ tarafa dönebiliyor. Geçen sol tarafa dönmeye çalıştı geri düşüp kafasını ağrıtınca ağladı epey. Bir daha da denemedi sola dönmeyi.

Deneye deneye öğrenecekler yavaş hareket etmeyi

Bana da ayni demir ilacini verdi. Iki gundur kullaniyoruz.
Benimki de 8 kiloya yakin 64 boy. 4 damla kullan dedi
Maşallah yavruya Banada dört damla dendi.Aclik tokluk ortası olsun,peşine süt icmesin dendi.Henuz kullanmadik.İz bırakıyor kalıcı deniyor,bu işi benim üstlenmem lazım

Aksam çıldırdım sinirden. Uyumuyor agliyor yirtina yirtina salliyorum asla uyumuyor gözünü ovusturup kendini yoluyor. Saat 12 falan

Sardim kundaga yatirdim yatagina. Verdim emzigini. Arada agladi arada mizildadi o zamanlar saçını oksadim elimi göğsüne koydum. Piş piş yaptim. Asla sallamadim. Sonra iyice sindi. Sevmeyi pışpış yapmayi biraktim. Sessizce oturdum yaninda. Uykuya daldi 3 saat araliksiz uyudu. Tam yarim saat sürdü uyumasi

Gece süt icin kalkti uyumadi memede. Aynı sekilde kundak yaptim emzigi verdm ama yaninda durmadım. Girdim yataga yattim. Kendi kendine uyudu.

Az once gene aynisini yaptim uyuyor. Annemdeyim su an. Sese uyandi ama hoc tepki vermedim uyudu geri. Yanimda koltukta uyuyor

Ohh be dunya varmis. Delirmeden cocuk uyutmak ne guzel bir seymis

Maşallah yavruya Banada dört damla dendi.Aclik tokluk ortası olsun,peşine süt icmesin dendi.Henuz kullanmadik.İz bırakıyor kalıcı deniyor,bu işi benim üstlenmem lazım
Evet sabah uyaninca damlatiyorum en son bir iki saat once icmi oluyor sutu. Kahvalti hazirla yap topla derken yarim saat 45 dk geciyor emziriyorum

Kazasiz icirdim ama battaniyesini emmis ben arkami dönünce leke olmus

Ferrum un tadı da güzel severek icio hem. Aile hekimleri de öyle çocuğun burnu tıkanıyor sonra açılmaz hale geliyor hava vermem gerekio. Yok diyoki illa burnunu aç sadece sonra hooopp iki güne bronşit baslio. Tamam sen tıp okumussun ama bende annesiyim taniyorum çocuğumu hastalığı nasıl seyreder biliom. Çocuk doktoru dioki tikanirsa hemen hava ver eziyet etme çocuğa. Açılmazsa bana getir. Ama aile hekimi ilacı yazmadığı için ya özelden aliyorum. Yada olmadı çocuk doktoruna gidiyorum özele. İlla para yigcaz yani.

Off neler yaşadı kim bilir. Şimdi nerde görev yapio rahat mı bari. İkinizi de işi zor. Bizim komşunun oğlu doğuda askerlik yaptı dağlara catismaya çıktı kendine bişey olmadı ama gözünün önünde arkadaslari parçalanmis kolları bacaklari kopmuş şehit olmuşlar. Çocuğun psikolojisi bozuldu elleri ayakları şişti saçları döküldü genç yaşında kel kaldı nerdeyse. Uzun süre evden çıkamadı. Allah askerimize polisimize güç kuvvet versin. Sizde inşallah tez zamanda huzurlu gunlerinize kavuşursunuz. Allah sana mükâfat olarak evladını vermiş. Evlat insana güç verir. Hele biraz büyüsün bak en yakın arkadaşın yoldaşın olcak. Her sıkıntı geçer mutlaka. Güzel anılar biriktirmeye bak oglunla .

Kizlar doktorumuz demir damlasi sidefer verdi. Icinde toz var. Onu şişedeki siviya döküp calkaliyoruz. Buraya kdar tmm. Ama kutusunda şey yaziyor. Sulandirmadan kullanmayiniz. Ne demek bu?
Dogrudan saseyi kullanma karistir demek.

autumnn bence kullanma. Cok sinirda cunku. Ben guvenemiyorum.

Demir ilacini dogumdan beri kullaniyoruz biz .Neden acaba cok erken baslatti ya
Yarin 4.ay kontrolu.Stresliyim.Ugur kilo almadi gibi.Devamli boya gidiyor.Upuzun bisey oldu .Vucudu ip gibi.Bakalim kilo aldi mi? Basini kadirmasina ne dicek bakalim.
Prametüre bebekler de erken başlıyorlar demir takviyesine. Boya gittiği için kilo almıyor gibi geliyordur belki de sana

İc kağıdı atmışım ben ama dışında da icerik yazio orda paraben yazmio. İç kagittami yazio acaba. Benm kullandığım tam adı ferrumhausmann 50 mg damla çözelti
İnternetten baktım var yaziyor eczacıya sordum yok dedi açtık baktik yokmuş şeker içeriği varmış ama çoğunda tatlandırıcı var dedi bende ferrum aldım.

Bence sadece o kizi sildir Instagram kalsın ora onu eklemeden kullansın sıradan biri ise çokta lazim degil demekki
2 aylıktan beri böyle hemde kilo alimi az 6900 gr 4 aylık olmasına ragmen
En son ay kaç kilo aldı niyr az diyorsun.bizimki bu ay 400 Gr almış ama çocuk 10 gün ememedi hastaydi bunada şükür dedim.
Demir ilacini dogumdan beri kullaniyoruz biz .Neden acaba cok erken baslatti ya
Yarin 4.ay kontrolu.Stresliyim.Ugur kilo almadi gibi.Devamli boya gidiyor.Upuzun bisey oldu .Vucudu ip gibi.Bakalim kilo aldi mi? Basini kadirmasina ne dicek bakalim.
Ben evde tartiyorum hep doğru çıkıyor.once kendim tartilip sonra bezsiz bebegi kucagima alıyorum.genelde az da olsa alkis oluyor ama boya gidiyor o yüzden göze gözükmüyor.
Saglik ocagindaki hemsire hepsinde pareben var dedi hatta calpolda bile var dedi
Evet malesef calpol de var.ama ateş gelince gözümüz paraben görmüyor mecbur veriyoruz .demir ilacı hergün kullanılıyor alternatifi varsa parabenliyr gerek yok diye düşünüyorum.
Ferrum 12.50 tl ben ondan aldim.
İnternetten baktim eski prepektuste paraben yazıyor sonradan icerik değiştirilmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…