Çok teşekkür ederim nobahari, size de geçmiş olsun..Sağlıktan öte hiçbir dert yokmuş çok iyi anladım..İnşallah hayatlari boyunca hiç sıkıntı yasamaz,hastalık görmezler.Evet doktor normal,kendi kendine dert bulma sürekli inceleme dedi resmen.Akisina bıraktım.Henuz ben ve benim gostermemle farkeden eşim dışında kimsenin de dikkatini çekmedi.Saclaei uzasa da ben de görmesem artıkÇok geçmiş olsun, sağlık meselesi çok sıkıntılı. Benim büyük kızımda kalıcı bir göz kusuru var, teşhis konulup, yapabileceklerimiz söylendiğinde bile aşırı rahatlamıştım. Çok şükür sizde bi sorun yokmuş, bence de rahat ol artık.
4 ay için destekli oturtmak erken diye düşünüyordum hep ama benim kızım da 12 gün sonra 5 aylık olacak ve inanılmaz zorluyor kendini yattığı yerden kaldırmak için. Bizim doktorumuz büyük kızımda elinden tutup oturtmuş, bir iki saniye oturur halde görünce tamam, oturuyor demişti. Beş ayı geçtikten sonra deneyeceğim ben bunu. Büyük kızım 7 aylıkken yapabilmişti(o hiç kucaktan inmediği için, ilk fiziksel aktivitesi 7 aylıkken oturma olmuştu). Benim küçüğüm de hala dönmüyor bu arada.
Benim ki de hep sağ tarafa dönebiliyor. Geçen sol tarafa dönmeye çalıştı geri düşüp kafasını ağrıtınca ağladı epey. Bir daha da denemedi sola dönmeyi.Ben coktan beridir oturtuyorum oglumu
Yatirinca kiyamet kopuyor kalkmaya calisiyor. Kendime yaslayarak oturtuyorum
Kendi kendine dik duruyor
Aksam yuz ustu yatirdim. Kafasini o kadar cok kaldirdi ki c sekli oldu nerdeyse. Sonra kafayi tutamadi küt yere vurduaglayacak gibi oldu dikkatini dagittik da aglamadi. Burnu oldu kipkirmizi
Birkaç kere daha vurduktan sonra kontrollü indirdi kafasini. Iyice yere yaklasinca alnini koymaya basladi yavasca
Maşallah yavruyaBana da ayni demir ilacini verdi. Iki gundur kullaniyoruz.
Benimki de 8 kiloya yakin 64 boy. 4 damla kullan dedi
Evet sabah uyaninca damlatiyorum en son bir iki saat once icmi oluyor sutu. Kahvalti hazirla yap topla derken yarim saat 45 dk geciyor emziriyorumMaşallah yavruyaBanada dört damla dendi.Aclik tokluk ortası olsun,peşine süt icmesin dendi.Henuz kullanmadik.İz bırakıyor kalıcı deniyor,bu işi benim üstlenmem lazım
Sağlık ocağının verdiği vegaferon içinde aynı şeyi okudum.Tavsiyeniz var mı
Ferrum un tadı da güzel severek icio hem. Aile hekimleri de öyle çocuğun burnu tıkanıyor sonra açılmaz hale geliyor hava vermem gerekio. Yok diyoki illa burnunu aç sadece sonra hooopp iki güne bronşit baslio. Tamam sen tıp okumussun ama bende annesiyim taniyorum çocuğumu hastalığı nasıl seyreder biliom. Çocuk doktoru dioki tikanirsa hemen hava ver eziyet etme çocuğa. Açılmazsa bana getir. Ama aile hekimi ilacı yazmadığı için ya özelden aliyorum. Yada olmadı çocuk doktoruna gidiyorum özele. İlla para yigcaz yani.D vitamini ben de ocean aldım çok memnunuz.demir ilacını sorduguma pişman oldum zaten.tek bilenin onlar olmadığını dusunuyorum.ferrumu ben de dedim ona, onların izlenimlerini yapmadik bir şey demem hic uygun olmaz dedi.ama ferrumu yazdım aklima,sağol canım
İc kağıdı atmışım ben ama dışında da icerik yazio orda paraben yazmio. İç kagittami yazio acaba. Benm kullandığım tam adı ferrumhausmann 50 mg damla çözelti
2 aylıktan beri böyle hemde kilo alimi az 6900 gr 4 aylık olmasına ragmenBenim oglan da ayniydi bir hafta kadar sürdü simdi normale döndü yine
Sabret geçecek. Düzeliyor sonunda.
Off neler yaşadı kim bilir. Şimdi nerde görev yapio rahat mı bari. İkinizi de işi zor. Bizim komşunun oğlu doğuda askerlik yaptı dağlara catismaya çıktı kendine bişey olmadı ama gözünün önünde arkadaslari parçalanmis kolları bacaklari kopmuş şehit olmuşlar. Çocuğun psikolojisi bozuldu elleri ayakları şişti saçları döküldü genç yaşında kel kaldı nerdeyse. Uzun süre evden çıkamadı. Allah askerimize polisimize güç kuvvet versin. Sizde inşallah tez zamanda huzurlu gunlerinize kavuşursunuz. Allah sana mükâfat olarak evladını vermiş. Evlat insana güç verir. Hele biraz büyüsün bak en yakın arkadaşın yoldaşın olcak. Her sıkıntı geçer mutlaka. Güzel anılar biriktirmeye bak oglunla .Evet canm asker suriyedeydi 8 ay birbirimizden haber alamadgmz cok zaman oldu ben sorunlu bi hamilelik gecirdim o beni merak etti, o ordaydi ben onu merak ettim zor bir surecti. Oda bende yiprandk. Her sabah acaba yasiyor mu diye uyandm. Gozlerindeki ışık sönmüştü geldiginde ve hala tam olarak eskiye donemedi. Duzeldi ama tam degil.
Dogrudan saseyi kullanma karistir demek.Kizlar doktorumuz demir damlasi sidefer verdi. Icinde toz var. Onu şişedeki siviya döküp calkaliyoruz. Buraya kdar tmm. Ama kutusunda şey yaziyor. Sulandirmadan kullanmayiniz. Ne demek bu?
Saglik ocagindaki hemsire hepsinde pareben var dedi hatta calpolda bile var dediSağlık ocağının verdiği vegaferon içinde aynı şeyi okudum.Tavsiyeniz var mı
Prametüre bebekler de erken başlıyorlar demir takviyesine. Boya gittiği için kilo almıyor gibi geliyordur belki de sanaDemir ilacini dogumdan beri kullaniyoruz biz .Neden acaba cok erken baslatti ya
Yarin 4.ay kontrolu.Stresliyim.Ugur kilo almadi gibi.Devamli boya gidiyor.Upuzun bisey oldu .Vucudu ip gibi.Bakalim kilo aldi mi? Basini kadirmasina ne dicek bakalim.
İnternetten baktım var yaziyor eczacıya sordum yok dedi açtık baktik yokmuş şeker içeriği varmış ama çoğunda tatlandırıcı var dedi bende ferrum aldım.İc kağıdı atmışım ben ama dışında da icerik yazio orda paraben yazmio. İç kagittami yazio acaba. Benm kullandığım tam adı ferrumhausmann 50 mg damla çözelti
Sidefer kullaniyorum prabensiz.Sağlık ocağının verdiği vegaferon içinde aynı şeyi okudum.Tavsiyeniz var mı
Bence sadece o kizi sildir Instagram kalsın ora onu eklemeden kullansın sıradan biri ise çokta lazim degil demekkiDert dokme gunu bende dokeyim bari icimi.esimle tartistim.gecenlerde ise yeni basliyacak bayan vardi onu instagramdan kim gelecek diye arattirmis gordum biraz surat yaptim ne arattiriyorsun sanane falan dedim oda merak ettim kim girecek ise dedi. Sonra neyse dedim kafaya takmadim esim isten cikacagi icin kiza bu ogretiyordu isi 1 ay boyunca sabah aksam birlikteydi neyse isten ayrildi dun bi baktim kiza istek yollamis bi kizdim zaten isten ciktin ustune boyle bi konu gecti aramizda baya kizdim. Zaten bir suru uni. Kiz arkadasi var birsey demiyorum. Tamam instagrami kapatayim ozaman dedi silemiyorda ekli olanlarida instagrami kapatayim diyorsonra konusmadim sizce abartiyormuyum yoksa inst. Sildireyim mi yada butun kizlari ?
En son ay kaç kilo aldı niyr az diyorsun.bizimki bu ay 400 Gr almış ama çocuk 10 gün ememedi hastaydi bunada şükür dedim.2 aylıktan beri böyle hemde kilo alimi az 6900 gr 4 aylık olmasına ragmen
Ben evde tartiyorum hep doğru çıkıyor.once kendim tartilip sonra bezsiz bebegi kucagima alıyorum.genelde az da olsa alkis oluyor ama boya gidiyor o yüzden göze gözükmüyor.Demir ilacini dogumdan beri kullaniyoruz biz .Neden acaba cok erken baslatti ya
Yarin 4.ay kontrolu.Stresliyim.Ugur kilo almadi gibi.Devamli boya gidiyor.Upuzun bisey oldu .Vucudu ip gibi.Bakalim kilo aldi mi? Basini kadirmasina ne dicek bakalim.
Evet malesef calpol de var.ama ateş gelince gözümüz paraben görmüyor mecbur veriyoruz .demir ilacı hergün kullanılıyor alternatifi varsa parabenliyr gerek yok diye düşünüyorum.Saglik ocagindaki hemsire hepsinde pareben var dedi hatta calpolda bile var dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?