2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Ee şimdi abdiibrahim in sitesine baktım var diyor.ama ilac içindeki kagitta yazmiyor sinir oldum ya bu ne sacma iştir.

Seba ne?

Bizim hemşire "şu ilacın başlanması gerekiyor ama siz kullanmazsanız bunu." diyor

Çok teşekkür ederim, hoşbulduk.
evet benim boncuğum tam bir ay erken gelmişti, ama her konuda erkenci olacak gibi:)
Doktor olur verdiyse sen zaten rahat ol, en iyisini doktor bilir. Kızının kafasındaki şişliği de takma, sağlığına bir sıkıntısı yoksa şükret gerçekten. Benim kızımın gözündeki problem çok bariz belli, bazı kadınlar “o kızın gözüne nolmuuuuş” diye çığlık atarak meraklarını gidermeye çalışıyorlar:/ bunlarla uğraşmak daha can sıkıcı:/
Biraz büyüsün kendiliğinden geçer belki şişlik annesi Dua et, Allah kalbini ferahlatsın

Simdi cok sukur icanadoludayiz da iste 1,5 ay yine gitti geldi doguya. Geldigi gunun ertesi gunude annesigil geldi hala bizdeler oturup 5 cümle konustuk mu hatirlamiyorm. En son nezaman goz goze geldik hatirlamiyorm o eski neseli hallerini de cok ozledim cok zor seyler yasadigini tahmin edebiliyorm. Neler yasadigini gorevini filan anlatmas hic geceleri aniden sicrayarak uyaniyor biliyorum zor seyler yasadi arkadaslarini kaybetti. Simdide sureklo haber izliyor surekli elinde telefon arkadaslarindan haber almaya calisiyor. Zor insallah Hersey yoluna girer biran once hem ulkemiz hem dunya adina

Ahh valla ilk cocuk daha zor.. Bizde yeni alıştık gibi gibi.. Bende yalniz basima cabalamaya çalışıyorum.. Evi otel gibi kullanio çünkü eşim Beni de simdiden ek gida stresi sardı.. Naapcam nasil yapcam bilmiyorum.. Simdi hazir mamayi memeyi veriorm.. Yemek yapmak bana iskence gibi gelio bayagidir da yapmadm ya gozum mikrop mu kapmis ne sisik biraz.. Acaba kasiyip elledimde eymenin gozune mi elledim diyorum.. Sabahtan beri çapaklaniyor ufacik şeyler bile dert.. Allahim ikinci cocukta gelen rahatligi birinci cocukta da nasip et bize yarebbim amiiiin

Prametüre bebekler de erken başlıyorlar demir takviyesine. Boya gittiği için kilo almıyor gibi geliyordur belki de sana

Dedigin gibi muhtemelen ondan erken baslatti bizi doktorumuz.Baya gitti ozaman boya .Gecen aylardaki fotograflarina bakiyorum toplu gibi .toplu dediysem 5 kilo degildi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…