2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
İkinci çocukta ki rahatlık mi !!!
Ben sana az bahsedeyim gece yattin yatmadin bebek uyanik kaldi agladi onemli değil sabah 6 da kalkip büyüğün kahvaltısını hazirla beslenmesini hazırla en zor kısmı uyandir. çünkü 5 dk dahalar asla bitmiyor.sabah 7 tam yatayım azcik dersin oğlan kalkar temizle emzir uyumaz saat 9 10 oldumu uykusu basıyor ağlıyor uyuttum o ara kahvalti yaotin yaptin yoksa 15 dk sonra uyaniyor kiz okuldan gelecek yemek hazirla.geldi odev yap çocuğumlar bitmez.oglan uyur büyük ses yapar uyuyamaz tak uyanir büyük başlar odevde anlamadiiiim bak.kardesin agliyor cevap bananeee ödevim var.bebek kucakta konu anlat olmadi YouTube dan yardımcı öğretmeni izlet hergün yarin okula şu gidecek diye geliyor.kiza yat yat yat derim saat 11 ancak yatar oglan yatmaz.12 1 allah ne verdiyse.sonra 2 saatte bir batan gozlerle uyan.ev çamaşır ütü hiç azalmıyor çünkü kızım pijamalari giyer kirliliğe okul kiyafeti tişört hergün değişir , hergun bir etkinlik deney makyaj tirnak yapma ,akrilik boyalar ile ahsap karton boyama adı etkinlik olup evin anasını aglatan birsuru aktivite.
Tek çocuk nasil mukemmel bir rahatlık iiincide anlarsiniz inşallah

Bizim hemşire "şu ilacın başlanması gerekiyor ama siz kullanmazsanız bunu." diyor
Bazıları ters olabiliyor ben o yüzden rengimi belli etmiyorum. Hamileyken verdikleri d vitaminini kullanmadim kadın doğum uzmanı verdi dedim yok bizimkini kullancan dedi. O günden beri hehe diom ne derlerse

Kızlar sizin bu topikde bi şey okumuştum, pişiğe iyi gelen bi krem vardi, hametanla karıştırıp sürülüyordu. Ado neydi onun? Çok kötü pişik oldu oğlum sudokrem kullandım, kantaron yağı sürdüm geçmedi

Offf bide şu suruyelilere o kadar kızıyorum ki. Biz kucak açtık yardımlarda bulunduk. Ben sıradan vatandaş olarak elimden geleni yaptım ilk yıllar giysi battaniye erzak elimden ne gelirse. Ama bakıyorum gençleri fır fır dolaşıyor bütün avmler kafeler. Bizim askerler Suriye'de şehit oluo. Niye onlar savasmio

Trysod yanlış yazdım ama buna benzer biseydi poposunu beyaz kalıp sabunla yika geçer inşallah

Aa neymiş o ? Ben kaçırmışım.
Ya ben hametan aldim bugun. Bi mustela bi hametan kullaniyorum. Popoyu 15 dk acik birakiyorum. Kurulamadan altini kapatmiyorum. Ama hala pişik var ve gecmedi

İlk çocuk da bende acayip stresliydim. Ay şöyle oldu böyle mi oldu diye diye içim içimi yerdi. Bebekler o kadar hassas değiller, bizim düşündüğümüz gibi hemen birşey olmuyor öyle.
Eymende 6.aya gircek hala 5 kilo bi 6 olsa valla dunyalar benim olcak ne guel kilo aliodu yavrum.. Simdi iyice azaldi alimi
İshali falan mı oluyor Berikko

Allah yardimciniz olsun. Nasilsa gelmiş yanina ya olsun. Psikolojisi de zamanla düzelir. Allah tum asker ve polislerimizin yardimcisi olsun. Hepsi iyi ki varlar.

Trosyd ile hametani karıştırıp sürüyorsun.

Ek gıda hazırlamakta birşey yok büyütme gözünde haşlanmış sebzeyi ilk tek tek sonra tadi uyanlari karışık vericen.en fazla ilk 2 yogurt mayan tutmaz sonra alışırsın.

nedemistimkibenn
Benim.oglanin da kafasinin sag tepesinde sislik var. Ilk dogdugunda doktora goturduk yumusakti kan pihtisi bu gecer dedi sertlesti birazcik küçüldü ama kaldi oylece.

Vajinal dogum mu yaptin sen de
Evet canim vajinal dogum.biz ilk zamanlar farketmedik.bebek kucağıma zor geliyordu,birileri sagolsunlar
Ama o kişide farketmedi,ilk zamanlar hep kayinvalidem yikamisti.sonradan mi sertlesti acaba sizde olduğu gibi
Bakiyorum ilk zamanlarki fotograflarinda yeri belli.ve öyle sert ki,kemik diye düşünüyor doktorda bizde.

Ay amin amin. Bende 1,5 aydir yemek yapmam esim yoktu ya. Bende guya nohut mayalicam daha mayalicam ek gida da ilk zamanlar yogurt patates havuc filan onlar kolay gbi gorunuyor da. Yok ev yapimi buskiviymis yok bilmem neymis onlar banada simdiden zor geliyor. Gerci ozaman tek basina oturuyor oyuncakla filan oynuyor olursa bi rahat oluruz sanki ama eminde degilim :) her gelen asama oncekinden cetin gecti bizde cunku

Allah yardimciniz olsun. Nasilsa gelmiş yanina ya olsun. Psikolojisi de zamanla düzelir. Allah tum asker ve polislerimizin yardimcisi olsun. Hepsi iyi ki varlar.
Cok şükür cok sukur sag salim geldi ya buna sukur tabiki. İnsallah bundan sonraki gunlerimiz gecmisteki gunlerden daha guzel olur hepimiz adina. Saglik sihhat huzur mutluluk

O konuya hic girmeyim asiri doluyum :) ban yerim muhtemelen:) askerimiz polisimiz sag olsun rahat olsun kendilerine ve ailelerine yardm etsin Yaradan ins

Ay sorma kv benim aslnda cok iyidir hic daha tartismamiz filan olmadi ama dusunce konusunda oglundan baska kimseyi gozu görmuyor iste diyorm ya ben acim hastaym yorgun uykusuzum, o ogluna yat dinlen diyor. Bu aksam da esime bebekle biraz ilgilensin diye kucagina verdm o yoruldu diyor. Pardon da babalik annelik yorgunluga bakmiyo biz sanki aksama kadar kumsalda pispirik oynadk :) teyallam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…