İkinci çocukta ki rahatlık mi !!!Ahh valla ilk cocuk daha zor.. Bizde yeni alıştık gibi gibi.. Bende yalniz basima cabalamaya çalışıyorum.. Evi otel gibi kullanio çünkü eşimBeni de simdiden ek gida stresi sardı.. Naapcam nasil yapcam bilmiyorum.. Simdi hazir mamayi memeyi veriorm.. Yemek yapmak bana iskence gibi gelio bayagidir da yapmadm ya gozum mikrop mu kapmis ne sisik biraz.. Acaba kasiyip elledimde eymenin gozune mi elledim diyorum.. Sabahtan beri çapaklaniyor ufacik şeyler bile dert.. Allahim ikinci cocukta gelen rahatligi birinci cocukta da nasip et bize yarebbim amiiiin
Bezi temizse 200 gr düş
Bazıları ters olabiliyor ben o yüzden rengimi belli etmiyorum. Hamileyken verdikleri d vitaminini kullanmadim kadın doğum uzmanı verdi dedim yok bizimkini kullancan dedi. O günden beri hehe diom ne derlerseBizim hemşire "şu ilacın başlanması gerekiyor ama siz kullanmazsanız bunu." diyor
Benimki de 4 aylik ve 7100 gr yani aramizda 200 gr fark var ve doktor kilosuna iyi dedi bugun.2 aylıktan beri böyle hemde kilo alimi az 6900 gr 4 aylık olmasına ragmen
Offf bide şu suruyelilere o kadar kızıyorum ki. Biz kucak açtık yardımlarda bulunduk. Ben sıradan vatandaş olarak elimden geleni yaptım ilk yıllar giysi battaniye erzak elimden ne gelirse. Ama bakıyorum gençleri fır fır dolaşıyor bütün avmler kafeler. Bizim askerler Suriye'de şehit oluo. Niye onlar savasmioSimdi cok sukur icanadoludayiz da iste 1,5 ay yine gitti geldi doguya. Geldigi gunun ertesi gunude annesigil geldi hala bizdeler oturup 5 cümle konustuk mu hatirlamiyorm. En son nezaman goz goze geldik hatirlamiyormo eski neseli hallerini de cok ozledim cok zor seyler yasadigini tahmin edebiliyorm. Neler yasadigini gorevini filan anlatmas hic geceleri aniden sicrayarak uyaniyor biliyorum zor seyler yasadi arkadaslarini kaybetti. Simdide sureklo haber izliyor surekli elinde telefon arkadaslarindan haber almaya calisiyor. Zor insallah Hersey yoluna girer biran once hem ulkemiz hem dunya adina
Trysod yanlış yazdım ama buna benzer biseydiKızlar sizin bu topikde bi şey okumuştum, pişiğe iyi gelen bi krem vardi, hametanla karıştırıp sürülüyordu. Ado neydi onun? Çok kötü pişik oldu oğlumsudokrem kullandım, kantaron yağı sürdüm geçmedi
Aa neymiş o ? Ben kaçırmışım.Kızlar sizin bu topikde bi şey okumuştum, pişiğe iyi gelen bi krem vardi, hametanla karıştırıp sürülüyordu. Ado neydi onun? Çok kötü pişik oldu oğlumsudokrem kullandım, kantaron yağı sürdüm geçmedi
İlk çocuk da bende acayip stresliydim. Ay şöyle oldu böyle mi oldu diye diye içim içimi yerdi. Bebekler o kadar hassas değiller, bizim düşündüğümüz gibi hemen birşey olmuyor öyle.Ahh valla ilk cocuk daha zor.. Bizde yeni alıştık gibi gibi.. Bende yalniz basima cabalamaya çalışıyorum.. Evi otel gibi kullanio çünkü eşimBeni de simdiden ek gida stresi sardı.. Naapcam nasil yapcam bilmiyorum.. Simdi hazir mamayi memeyi veriorm.. Yemek yapmak bana iskence gibi gelio bayagidir da yapmadm ya gozum mikrop mu kapmis ne sisik biraz.. Acaba kasiyip elledimde eymenin gozune mi elledim diyorum.. Sabahtan beri çapaklaniyor ufacik şeyler bile dert.. Allahim ikinci cocukta gelen rahatligi birinci cocukta da nasip et bize yarebbim amiiiin
İshali falan mı oluyor BerikkoEymende 6.aya gircek hala 5 kilobi 6 olsa valla dunyalar benim olcak ne guel kilo aliodu yavrum.. Simdi iyice azaldi alimi
Allah yardimciniz olsun. Nasilsa gelmiş yanina ya olsun. Psikolojisi de zamanla düzelir. Allah tum asker ve polislerimizin yardimcisi olsun. Hepsi iyi ki varlar.Simdi cok sukur icanadoludayiz da iste 1,5 ay yine gitti geldi doguya. Geldigi gunun ertesi gunude annesigil geldi hala bizdeler oturup 5 cümle konustuk mu hatirlamiyorm. En son nezaman goz goze geldik hatirlamiyormo eski neseli hallerini de cok ozledim cok zor seyler yasadigini tahmin edebiliyorm. Neler yasadigini gorevini filan anlatmas hic geceleri aniden sicrayarak uyaniyor biliyorum zor seyler yasadi arkadaslarini kaybetti. Simdide sureklo haber izliyor surekli elinde telefon arkadaslarindan haber almaya calisiyor. Zor insallah Hersey yoluna girer biran once hem ulkemiz hem dunya adina
Trosyd ile hametani karıştırıp sürüyorsun.Kızlar sizin bu topikde bi şey okumuştum, pişiğe iyi gelen bi krem vardi, hametanla karıştırıp sürülüyordu. Ado neydi onun? Çok kötü pişik oldu oğlumsudokrem kullandım, kantaron yağı sürdüm geçmedi
Ek gıda hazırlamakta birşey yok büyütme gözünde haşlanmış sebzeyi ilk tek tek sonra tadi uyanlari karışık vericen.en fazla ilk 2 yogurt mayan tutmaz sonra alışırsın.Ahh valla ilk cocuk daha zor.. Bizde yeni alıştık gibi gibi.. Bende yalniz basima cabalamaya çalışıyorum.. Evi otel gibi kullanio çünkü eşimBeni de simdiden ek gida stresi sardı.. Naapcam nasil yapcam bilmiyorum.. Simdi hazir mamayi memeyi veriorm.. Yemek yapmak bana iskence gibi gelio bayagidir da yapmadm ya gozum mikrop mu kapmis ne sisik biraz.. Acaba kasiyip elledimde eymenin gozune mi elledim diyorum.. Sabahtan beri çapaklaniyor ufacik şeyler bile dert.. Allahim ikinci cocukta gelen rahatligi birinci cocukta da nasip et bize yarebbim amiiiin
Çok sagol.Sidefer veya ferrum alicam bende o zaman.Sidefer kullaniyorum prabensiz.
Evet canim vajinal dogum.biz ilk zamanlar farketmedik.bebek kucağıma zor geliyordu,birileri sagolsunlarnedemistimkibenn
Benim.oglanin da kafasinin sag tepesinde sislik var. Ilk dogdugunda doktora goturduk yumusakti kan pihtisi bu gecer dedi sertlesti birazcik küçüldü ama kaldi oylece.
Vajinal dogum mu yaptin sen de
Ay amin amin. Bende 1,5 aydir yemek yapmam esim yoktu ya. Bende guya nohut mayalicam daha mayalicamAhh valla ilk cocuk daha zor.. Bizde yeni alıştık gibi gibi.. Bende yalniz basima cabalamaya çalışıyorum.. Evi otel gibi kullanio çünkü eşimBeni de simdiden ek gida stresi sardı.. Naapcam nasil yapcam bilmiyorum.. Simdi hazir mamayi memeyi veriorm.. Yemek yapmak bana iskence gibi gelio bayagidir da yapmadm ya gozum mikrop mu kapmis ne sisik biraz.. Acaba kasiyip elledimde eymenin gozune mi elledim diyorum.. Sabahtan beri çapaklaniyor ufacik şeyler bile dert.. Allahim ikinci cocukta gelen rahatligi birinci cocukta da nasip et bize yarebbim amiiiin
Cok şükür cok sukur sag salim geldi ya buna sukur tabiki. İnsallah bundan sonraki gunlerimiz gecmisteki gunlerden daha guzel olur hepimiz adina. Saglik sihhat huzur mutlulukAllah yardimciniz olsun. Nasilsa gelmiş yanina ya olsun. Psikolojisi de zamanla düzelir. Allah tum asker ve polislerimizin yardimcisi olsun. Hepsi iyi ki varlar.
O konuya hic girmeyim asiri doluyum :) ban yerim muhtemelen:) askerimiz polisimiz sag olsun rahat olsun kendilerine ve ailelerine yardm etsin Yaradan insOfff bide şu suruyelilere o kadar kızıyorum ki. Biz kucak açtık yardımlarda bulunduk. Ben sıradan vatandaş olarak elimden geleni yaptım ilk yıllar giysi battaniye erzak elimden ne gelirse. Ama bakıyorum gençleri fır fır dolaşıyor bütün avmler kafeler. Bizim askerler Suriye'de şehit oluo. Niye onlar savasmio
Ay sorma kv benim aslnda cok iyidir hic daha tartismamiz filan olmadi ama dusunce konusunda oglundan baska kimseyi gozu görmuyor iste diyorm ya ben acim hastaym yorgun uykusuzum, o ogluna yat dinlen diyor. Bu aksam da esime bebekle biraz ilgilensin diye kucagina verdm o yoruldu diyor. Pardon da babalik annelik yorgunluga bakmiyo biz sanki aksama kadar kumsalda pispirik oynadk :) teyallamBu kayinvalideler hiç gelin olmamış mı acaba? Sorsan onlar da çok çekmiştir kesin.Ama kendileri de geçmişin intikamını alır gibi davranıyorlar.Ve oğulları onların biricik asklari.Ogullarinin çocukları da kendi yavrulariymis gibi,anneye söz hakkı bırakmadan bi sahiplenmeler filan..Lohusaligimi iğrenç yaşadım.Hamileligimi özlüyorum ama bir daha bebek dünyaya getirmek ve o kişi yuzunden aynı süreci yasamaktan felaket korkuyorum.
Eşin konusunda da bebeğe ve bebekli hayata adapte olabilmesi için bir an önce evinizde çekirdek aile olarak kalırsınız inşallah.Bu şekilde ona da sorumluluklar vererek anlar o da baba oldugunu,annesinin minik oğlu olmaktan çıktığınıbiz de öyle oldu 40 gün boyunca evde başkaları varken ne biz sohbet edebildik ne o bebekle birbirlerine alisabildi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?