2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Maalesef. Ben de ilk aylar emzirirken dogumdan sonra giden kiloyu aldim bu yemeler yuzunden. Simdiden kusursuz diyet yapiyor degilim ama bir yerden baslamak gerek.

Kızlar, 5 numara beze geçen var mı içinizde?

Baby&me 4 numara kullaniyorum. Son 1 bezi kaldi. Indirimde toplu almistim elimde kalmasjn diye 100lu paketini 5 numara almistim. Ona gecicem bugun. Zaten 4 numara gobeginde iz yapmaya basladi.

P Platinus emily07 sleepy kullanıyorum. 4 bacaklarını sıkıyor, gevşetsem kaka fışkırcak heryerden:/ 4+ göremedim sanki sleepy de ama küçük paket bi 5 numara alıp deneyim en iyisi.

Sleppy külot bezin 4+ bezini kullandim en son
Daha once de cirtli bezini kullanmıştım. Bir sans daha vereyim dedim gene pisik yapti

Evy baby goon haric her bezi denedm hepsinde çiş yapinca agir bir koku oluyordu baby&me de olmuyor

Sleepy Kizimda yara boyutunda pisik yapmisti hatta buraya resmini atmıştım. Evy baby de guzel tavsiye ederim.

fıx
cnm daha dun gecdım molfıxe sımdılık guzel geldı bır sıkıntı olmadı

Iyi olur bence nasil olsa bu saçlar hep dökülecek bizimkinin saçları kısa dökülüyor ama geri geliyor sac bir yandan . Bnde kestiririm galiba 1 ay kadr sonra

Iyi olur bence nasil olsa bu saçlar hep dökülecek bizimkinin saçları kısa dökülüyor ama geri geliyor sac bir yandan . Bnde kestiririm galiba 1 ay kadr sonra
Ya kıyamam ki kız olunca kabak gibi kafa içim bi tuhaf olur ama çok dökülüyo süpürgeyi kafasına tutup çektirecem yakında

Ya kıyamam ki kız olunca kabak gibi kafa içim bi tuhaf olur ama çok dökülüyo süpürgeyi kafasına tutup çektirecem yakında
Bilmiyorm seninki oyle olurmu ama zamanında kizim 5 6 aylikken eşime verelim sıfıra demistm ayni senin dediğin gbi kıyamam dedi sonuç kendiliğinden kel kaldi gelen saçta o kadar cılızdı ki . Gerçi hala cılız 2bucuk yaşında anca tepeden iki kulak yapılıyor anten gbi belkide o zamandan versek yerine kuvvetli sac telleri gelirdi

Benim büyük kızım da öyleydi. 2 buçuk yaşında 3 numara bezle bezleniyordu. Kilo ve boy hep alt sınırdaydç
Bezi baglarken bantlari uca yapıştırınca yine sıkıyor mu bacaklarini
hiç uca yapıştırıp denemedim emily:/ sıkı bağlamama rağmen kaka üst yanlardan ve sırttan çıkabiliyor:/ öyle yapsam kaka foraaa:///

Umay, sleepy bizde hiç pişik yapmadı. Çok memnunum ben.

Çok geçmiş olsun

Annem geldi bugün 2 saat yattim 3 kere üst baş değiştirdim sonra attım kendimi banyoya.aksamda eşim gelince yatarim 1-2 saat toparlarim inşallah.evde kadın hasta ise herkes keyifsiz ve hasta gibi malesef.
Sağol.
Aradim ayin 18 icin dun 16.00 da randevu açılacaktı aradm dolmus bile 16.07 gbi
Bugun tekrar aricam 19 u icin 16.00 da ins
Mhrs telefona uygulamasını indir saat 15.55 e alarm kurup hastahane dr bilgilerini seçip16.00 da ara düğmesine basinca yakalarsin.bizde hastahanede tek prof endokrinoloji dr una böyle rnd alabilmistim.malasef insanlar dk da dolduruyor.
Ya bende yaş pasta dusunuyorum yatip kalkip esimede her zaman al diyemiyorum bıktı artık hamiledegilsin diyor
Hamile değilsinde emziklisin.bende sürekli helva istiyorum bir iki yaptim sonrası eşim bi balık restorandan almis getirmiş begendim.simdide iki gunde bir getir diyorum hatta beni aratmasana al gel dedim gözün doysun der gibi 5 dilim alip gelmis 5 porsiyonda 2 günde bitti yine istedim.niye uyanacaksin tabii ki alıp getirecek.

Merhabs kızlar
Sidefer kullanan arkadaşlar. Ne zaman ne sekilde veriyorsunuz
Canım bende sidefer kullanıyorum
Boyu diyelim 7 kg 7 damla veriyoruz, 8 olduğunda ya da 7.800 mesela 8 damla.
Yani aslında kilosuna göre; hangi kilodaysa ya da hangi kiloya en yakınsa o kadar damla
Mümkünse yemekten bir saat sonra ya da bir saat önce şeklinde veriyorum.

Bu sidefer tahmini kaç ay gider?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…