Boş zamanımda bakayım canım. Benim tek kusurum tatlıya dayanamamak. Ya TV izliyorum aklıma tatlı geliyor, oğlanı emzirirken tatlı düşünürüm. Dra bile gitmeyi düşünüyorum..ama yaz geliyor dikkat etmek gerek. Ben birden şişiyorum
Kızlar, 5 numara beze geçen var mı içinizde?
İsmihazan, bezin arkası sırtına çıkıyor deyince ben de büyük bedenin hele ki sıcaklarda bebek için daha rahatsız edici olacağını düşündüm. Evybaby kullanmıştım bir ara, ondan da memnundum.
Molfix nasıl? Sen memnun musun? Bazı bezlerin ilk çişte üst katı kalkıp, bebeğin tenine yapışıyor, bir de kötü kokusu oluyor ya:/ ondan çekiniyorum.
Bende yeni basladim doktor 8 dedi ama 7 verdim. Acken ver dediBen yeni başlayacağım. Bebeğim grip diye henüz kullanmadım. Kg sine göre vermemi söyledi doktor. 8 damla kullanacağız şu anda
Bezi baglarken bantlari uca yapıştırınca yine sıkıyor mu bacaklariniBebek arabasına neden binmiyor? Çok mu ağlıyor bindirdiğinden?
Sleepy Kizimda yara boyutunda pisik yapmisti hatta buraya resmini atmıştım. Evy baby de guzel tavsiye ederim.Baby&me 4 numara kullaniyorum. Son 1 bezi kaldi. Indirimde toplu almistim elimde kalmasjn diye 100lu paketini 5 numara almistim. Ona gecicem bugun. Zaten 4 numara gobeginde iz yapmaya basladi.
Sleppy külot bezin 4+ bezini kullandim en son
Daha once de cirtli bezini kullanmıştım. Bir sans daha vereyim dedim gene pisik yapti
Evy baby goon haric her bezi denedm hepsinde çiş yapinca agir bir koku oluyordu baby&me de olmuyor
fıxİsmihazan, bezin arkası sırtına çıkıyor deyince ben de büyük bedenin hele ki sıcaklarda bebek için daha rahatsız edici olacağını düşündüm. Evybaby kullanmıştım bir ara, ondan da memnundum.
Molfix nasıl? Sen memnun musun? Bazı bezlerin ilk çişte üst katı kalkıp, bebeğin tenine yapışıyor, bir de kötü kokusu oluyor ya:/ ondan çekiniyorum.
Iyi olur bence nasil olsa bu saçlar hep dökülecek bizimkinin saçları kısa dökülüyor ama geri geliyor sac bir yandan . Bnde kestiririm galiba 1 ay kadr sonraBebişimin saçları çok dökülüyo biraz uzundu zaten doğduğundan beri, her yeri saç oluyo boynu boğazı yüzü, benimki dökülüyodu zaten bi de onun başladı, yataktan bi alıyorum yatağın üstü saç emziriyorum kollarım saç. Hem kendimi hem onu sıfıra vurucam az kaldı
cnm saat 16.00 ınternete gır cogu oyle alıyorAradim ayin 18 icin dun 16.00 da randevu açılacaktı aradm dolmus bile 16.07 gbi
Bugun tekrar aricam 19 u icin 16.00 da ins
cok guzel cnm bende ıstıyorum bu sut dıyetı benı benden aldı off ama dıyet yapamıyorum sutum azalıyor cunkuBen ve bir grup arkadas yapmaya calisiyoruz diyet ve spor bu da konumuz bekleriz.
Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim
Ya kıyamam ki kız olunca kabak gibi kafa içim bi tuhaf olurIyi olur bence nasil olsa bu saçlar hep dökülecek bizimkinin saçları kısa dökülüyor ama geri geliyor sac bir yandan . Bnde kestiririm galiba 1 ay kadr sonra
B Biravucmutluluk süslü böyle bantlı çok seviyorum ama bandı al kafadan saç doluYa kıyamam ki kız olunca kabak gibi kafa içim bi tuhaf olurama çok dökülüyo süpürgeyi kafasına tutup çektirecem yakında
cok tatlı masallahB Biravucmutluluk süslü böyle bantlı çok seviyorum ama bandı al kafadan saç doluEki Görüntüle 2599719
Bilmiyorm seninki oyle olurmu ama zamanında kizim 5 6 aylikken eşime verelim sıfıra demistm ayni senin dediğin gbi kıyamam dedi sonuç kendiliğinden kel kaldiYa kıyamam ki kız olunca kabak gibi kafa içim bi tuhaf olurama çok dökülüyo süpürgeyi kafasına tutup çektirecem yakında
Ya severm onuB Biravucmutluluk süslü böyle bantlı çok seviyorum ama bandı al kafadan saç doluEki Görüntüle 2599719
Benim büyük kızım da öyleydi. 2 buçuk yaşında 3 numara bezle bezleniyordu. Kilo ve boy hep alt sınırdaydçNerdee benim oğluşum kg almayı reddediyor 5 aylık 6,5 kg oldu molfix 4 numara kullanıyoruz. Geçen eşim markette 4 num. bulamayında sleepy almış hem sıktı hem pişik yaptı ertesi gün hemen molfix aldım. 5 numaraya bu gidişle kaç ay sonra geçeriz bilmiyorum.
Doktora kontrolde kilo ve boy gelişiminin az olduğunu söyledim ben böyle çocukları severim dedi sağlıklı olan bu az az alsın tamamda boyuda az az uzuyor dediğimde yerin dibine soktu açtı kocaman ansiklopediyi okuttu
hiç uca yapıştırıp denemedim emily:/ sıkı bağlamama rağmen kaka üst yanlardan ve sırttan çıkabiliyor:/ öyle yapsam kaka foraaa:///Bezi baglarken bantlari uca yapıştırınca yine sıkıyor mu bacaklarini
Umay, sleepy bizde hiç pişik yapmadı. Çok memnunum ben.Baby&me 4 numara kullaniyorum. Son 1 bezi kaldi. Indirimde toplu almistim elimde kalmasjn diye 100lu paketini 5 numara almistim. Ona gecicem bugun. Zaten 4 numara gobeginde iz yapmaya basladi.
Sleppy külot bezin 4+ bezini kullandim en son
Daha once de cirtli bezini kullanmıştım. Bir sans daha vereyim dedim gene pisik yapti
Evy baby goon haric her bezi denedm hepsinde çiş yapinca agir bir koku oluyordu baby&me de olmuyor
Çok geçmiş olsun
Mhrs telefona uygulamasını indir saat 15.55 e alarm kurup hastahane dr bilgilerini seçip16.00 da ara düğmesine basinca yakalarsin.bizde hastahanede tek prof endokrinoloji dr una böyle rnd alabilmistim.malasef insanlar dk da dolduruyor.Aradim ayin 18 icin dun 16.00 da randevu açılacaktı aradm dolmus bile 16.07 gbi
Bugun tekrar aricam 19 u icin 16.00 da ins
Hamile değilsinde emziklisin.bende sürekli helva istiyorum bir iki yaptim sonrası eşim bi balık restorandan almis getirmiş begendim.simdide iki gunde bir getir diyorum hatta beni aratmasana al gel dedim gözün doysun der gibi 5 dilim alip gelmis 5 porsiyonda 2 günde bitti yine istedim.niye uyanacaksin tabii ki alıp getirecek.Ya bende yaş pasta dusunuyorum yatip kalkip esimede her zaman al diyemiyorum bıktı artık hamiledegilsin diyor
Canım bende sidefer kullanıyorumMerhabs kızlar
Sidefer kullanan arkadaşlar. Ne zaman ne sekilde veriyorsunuz
Bu sidefer tahmini kaç ay gider?Canım bende sidefer kullanıyorum
Boyu diyelim 7 kg 7 damla veriyoruz, 8 olduğunda ya da 7.800 mesela 8 damla.
Yani aslında kilosuna göre; hangi kilodaysa ya da hangi kiloya en yakınsa o kadar damla
Mümkünse yemekten bir saat sonra ya da bir saat önce şeklinde veriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?