2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Aynen benimde az yiyince hemen azaliyor sutum.Bir tesebbusum oldu diyet tesebbusu direkt azaldi sut.Zaten kademeli olarak yavas yavas azaliyor.Hamileyken toplam 14 kilo aldim.Simdi sanki daha aliyorum gibi.
Canim benimde sutum azalmisti. E bebekten promalt icecek aldim cok faydasini gordum. Sutu sulandiriyor diye okumustum burda ama beklettim sutu yine eskisi gibi kaymak oldu ustunde. Sulandirdigi falan yok arttiriyo sutu. İs yerinde sagdigimda 50 cc yi zor gorurdum 90 i gordum.

Var evde sut gelmeye baslayinca icmeyi biraktim.Olmadi tekrar iceyim.Kac saatte bir sagiyosunuz? Bir de iki memeden mi 90 geliyir ? Benim kademeli azalma durumy var.Bir ara toparliyorum sinra yine.Ikizlerim zaten mama da aliyolar tabi

Doktor bize bütün sebzeleri verebilirsin dedi kabak patates havuç brokoli ispanak bal kabagi veriyorum şimdilik kabagi sevmedi bizimki pırasa da denedim onu da sevmedi

Var evde sut gelmeye baslayinca icmeyi biraktim.Olmadi tekrar iceyim.Kac saatte bir sagiyosunuz? Bir de iki memeden mi 90 geliyir ? Benim kademeli azalma durumy var.Bir ara toparliyorum sinra yine.Ikizlerim zaten mama da aliyolar tabi
2 saatte bir sagiyorum. Malesef 2 memeden geliyor keske daha cok olsa ama buna bile sukrettim. Surekli biseyler yiyp icmek lazim yoksa azaliyor.

Sütü sulandiriyordan kasıt kaymaklanmamasi değil, eskiden sagdiginiz 50 CC ile promalttan sonra sagdiginiz 90 cc'nin besin değerinin aynı olması.

Kemik kuzu kemik kullanmanı tavsiye ederim. Danada antibiyotik kuanilirmis ve doğrudan kemiğe geçermiş.

Koyun almis eşim
O kadar gözüme büyüyor ki ek gıda. Herseyi denemek vermek gerekiyor, bebeğin o zaman damak tadı alışması gerek. Önce sebze vermek gercekten ılerısı ıcın çok ıyı, seçmeden hersebzeyi yiyorlar. Balkabagını irmikle pişir et suyu da kat. Benimkiler cok severdi. Balkabağı çok faydalı bebek için

Çok teşekkür ederim yarın kesinlikle deniyecem

bebeğinde Süt alerjisi olan hanımlar sidefer kan damlasının içi de süt proteini varmış internete yorumda gördüm aslı varmı bilmiyorum iyice arastirip alin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…