Yok, olmamıştı.Evet biz şimdi karmanın 3.dozu.ve çocuk felci aşısı olacak 6.ayda. Diğerlerinde ateş olmuş muydu.
Evet bu kitap. Korona çıktığından bu yana yani 1 aydır uğraşıyoruz ama en başta gece bariz düzeliyor. O düzeldiği aşamada kitabı okuyabildim yoksa okumaya fırsat falan yoktu. Siz kitap eve gelene kadar odasını ayırıp başta sizde o odada kalabilirsiniz, her akşam yaklaşık yattığı saatte uyku rutinini uygulayıp uyku arkadaşına alıştırın. Bir anda eğitim zor olmasın. Rutininiz kolay şeyler olsun ki her akşam rahatlıkla yapabilin. Bir de uyku tulumu ve odayı karartmak bence kesinlikle lazım.Çocuklarda Uyku Sorunları ve Çözümleri
Kitap bu mu acaba? Bir de ne kadar sürdü sizin düzene girmesi?
Uyku tulumu mevsimsel olarak uygun olur mu şimdi yaz geliyor ya o yüzden sordum. Rutininizden de bahsedebilir misiniz? Uyku arkadaşına nasıl alıştırabilirim oyuncaklarının hepsini ağzına sokuyor çünküEvet bu kitap. Korona çıktığından bu yana yani 1 aydır uğraşıyoruz ama en başta gece bariz düzeliyor. O düzeldiği aşamada kitabı okuyabildim yoksa okumaya fırsat falan yoktu. Siz kitap eve gelene kadar odasını ayırıp başta sizde o odada kalabilirsiniz, her akşam yaklaşık yattığı saatte uyku rutinini uygulayıp uyku arkadaşına alıştırın. Bir anda eğitim zor olmasın. Rutininiz kolay şeyler olsun ki her akşam rahatlıkla yapabilin. Bir de uyku tulumu ve odayı karartmak bence kesinlikle lazım.
Bizimkileri üst mesajda attım. Oyuncağı ağzına aliyor tabiki, güvenli bir oyuncak seçin. Bu bizim bebekken beyaz gürültü için vardı, sonra içindeki ses cihazını çıkarıp devam ettim. Tulumu almadan önce ben de emin değildim, hatta burda kızlara sordum. Çok memnunum bunun oda ısısına göre tablosu var ona göre giydiriyorum, yazın sade zıbının üzerine giydireceğim. Kumaşı ince hem terletmiyor hem üşütmüyor.Uyku tulumu mevsimsel olarak uygun olur mu şimdi yaz geliyor ya o yüzden sordum. Rutininizden de bahsedebilir misiniz? Uyku arkadaşına nasıl alıştırabilirim oyuncaklarının hepsini ağzına sokuyor çünküÖnce saatlerini ayarlayıp öyle başlasam daha iyi olacak gibi. Memede uyumayı tamamen keseceğim ama salliyoruz da. Şu an ailemin evindeyim. Kendi evime geçince inşallah başlamak istiyorum. Zira ailem ağladığı zaman bana kızıyor niye ağlıyor diye Saatler, rutin ve uyku arkadsinaarkadaşına alıştırmak ilk hedefim olsun. Çok teşekkür ederim
Benimde 4 ünde vurdurmam lazımdı. Ortalık yatışırsa diye bekledim. Perşembe günü götüreceğim inşallah. Bizim ilçe de de çok fazla vaka varmış. İnşallah kolayca gider gelirizYok, olmamıştı.
Ankara’da mıydın sen de parolaben?Benimde 4 ünde vurdurmam lazımdı. Ortalık yatışırsa diye bekledim. Perşembe günü götüreceğim inşallah. Bizim ilçe de de çok fazla vaka varmış. İnşallah kolayca gider geliriz
Çok teşekkür ederim. Kitap olarak önerebileceğin neler var acaba?Bizimkileri üst mesajda attım. Oyuncağı ağzına aliyor tabiki, güvenli bir oyuncak seçin. Bu bizim bebekken beyaz gürültü için vardı, sonra içindeki ses cihazını çıkarıp devam ettim. Tulumu almadan önce ben de emin değildim, hatta burda kızlara sordum. Çok memnunum bunun oda ısısına göre tablosu var ona göre giydiriyorum, yazın sade zıbının üzerine giydireceğim. Kumaşı ince hem terletmiyor hem üşütmüyor.
Uyku rutinimiz akşam 7 gibi alt değişme, masaj, tulumu giyme, burnu tıkalı ise burun temizliği, sonra biraz kitap okuyorum, sarılıp öpüp yatağına koyuyorum. Banyoyu rutine koymadım mesela, çünkü her gün yaptıramıyorum.
Ya cnm gerçekten cvp vermiş doktor hiç beklemiyodum çok sağol senin dediğin gibi 15 gün bekle demiş 6 ayı doldursun diye ama burdaki doktorumuz 4.ayda baslatacakti ben.baslamadim erken diyeİshal ile birlikte kan varsa bakteriyel bir enfeksiyon olabilir mis. Yolla ama ben baksam da anlamam ki. İnstagramın var ise, bir çocuk doktoru var. Ne zaman soracağım birşey olsa mesaj atarım instagram dan, ses kaydı yollayıp cevap verir. Ona yazabilirsin kendi doktoruna ulaşamıyorsan
İnstagramda busra.tarcalir var, psikolog. Bebek ve çocuklara kitaplar öneriyor, nasıl okunması gerektiğini anlatıyor, ordan takip edebilirsin. Amaç kitabı okumaktan ziyade onunla sohbet etmek.Çok teşekkür ederim. Kitap olarak önerebileceğin neler var acaba?
Lcw dan sipariş vermiştim, 10 gün bekledik siparişi iptal ettiler. Sonra HM den sipariş verdik, çabuk geldi. Satın alırken yaş grubu değil de bebeğin boyuna göre sipariş ediyorsun, ben baharlık ve yazlık şeyler aldım. Boyu şu an 71 cm, ben 80 cm aldım. Çünkü kurutma makinesi 1 beden küçültüyor, bir de başta biraz kolları katlayıp kullanıyorum. Çok çok büyük olmadı, sen de ona göre bakabilirsin. Yalnız şunu da söyleyim bir de yazlık şapka almıştık, başını ölçüp ona göre aldım, miniminnacık bebek şapkası geldi. İhtiyacın varsa ona göre al.Arkadaşlar, içinde bulunduğumuz süreçten dolayı bebeğime tulum, zıbın vs almak için kaliteli bir alışveriş adresi arıyorum.
İnternetten bebek kıyafetleri ve ihtiyaçları ile ilgili sipariş verip, memnun kaldığınız yerler varsa paylaşır mısınız?
Yok canım küçük bir ildeyim aslında ama. Turistik bir ilçedeyim, çok fazla Çinli turistin geldiği bir yer. Uçaklar iptal olana kadar hala görüyordum çarşıda. Sabah erken gideceğim evet. Aynen aşılar belli. Bayağı geciktirdim aşıyı da. Sabah erkenden gideceğim. Bende kullan at örtü kullanmayı düşünüyorum. Bebeğe maske takmayı düşündüm ama denedim durdurmuyor maskeyi.Ankara’da mıydın sen de parolaben?
Ortalığın yakın zamanda yatışacağı yok bence:/
Kimse girmeden sabah ilk sen git, kullan at örtü kullan. Bi sıkıntı olmaz umarım. Zaten sizin aşılar belli. Bizim hangi aşıların yapılmasına karar verene kadar yarım saat tartıştılar.
Evet hemen cevaplandırıyor. Hastaneye gidilemiyor diye bu şekilde yardım edecekmiş.Ya cnm gerçekten cvp vermiş doktor hiç beklemiyodum çok sağol senin dediğin gibi 15 gün bekle demiş 6 ayı doldursun diye ama burdaki doktorumuz 4.ayda baslatacakti ben.baslamadim erken diye
Bende HM ve carters alacağım sanırım.Lcw dan sipariş vermiştim, 10 gün bekledik siparişi iptal ettiler. Sonra HM den sipariş verdik, çabuk geldi. Satın alırken yaş grubu değil de bebeğin boyuna göre sipariş ediyorsun, ben baharlık ve yazlık şeyler aldım. Boyu şu an 71 cm, ben 80 cm aldım. Çünkü kurutma makinesi 1 beden küçültüyor, bir de başta biraz kolları katlayıp kullanıyorum. Çok çok büyük olmadı, sen de ona göre bakabilirsin. Yalnız şunu da söyleyim bir de yazlık şapka almıştık, başını ölçüp ona göre aldım, miniminnacık bebek şapkası geldi. İhtiyacın varsa ona göre al.
Bizim diğer dozlar için 2 ay sonrasına randevu oluşturdular. Aslında daha erken hallolabilirdi ama diğer gittiğim sağlık ocağındaki doktor ve hemşireler “biz Almanca bilmiyoruz” diye önemsemediler, o kadar açıklama rağmen. Anlamdıkları da “Almanca aşı kartında diphtherie:difteri, tetanus:tetanoz”..bu yüzden geçen ay kaldı aşılar:/ veremle rotayı yaptırabildim sadece.Yok canım küçük bir ildeyim aslında ama. Turistik bir ilçedeyim, çok fazla Çinli turistin geldiği bir yer. Uçaklar iptal olana kadar hala görüyordum çarşıda. Sabah erken gideceğim evet. Aynen aşılar belli. Bayağı geciktirdim aşıyı da. Sabah erkenden gideceğim. Bende kullan at örtü kullanmayı düşünüyorum. Bebeğe maske takmayı düşündüm ama denedim durdurmuyor maskeyi.
Senin aşıların diğer dozları nasıl olacak şimdi. Bizim bu olunca 9.ayda diğeri
Çok ilgilenmek istememişler ya da sorumluluk almak istememişlersir.Bizim diğer dozlar için 2 ay sonrasına randevu oluşturdular. Aslında daha erken hallolabilirdi ama diğer gittiğim sağlık ocağındaki doktor ve hemşireler “biz Almanca bilmiyoruz” diye önemsemediler, o kadar açıklama rağmen. Anlamdıkları da “Almanca aşı kartında diphtherie:difteri, tetanus:tetanoz”..bu yüzden geçen ay kaldı aşılar:/ veremle rotayı yaptırabildim sadece.
Dünkü sağlık ocağı farklı bi sağlık ocağıydı, sağolsunlar uzun uzun açıklayarak, bilgilendirdiler.
Sen köyde mi kalıyordun parolaben? Yazmıştın sanki, kusura bakma hatırlayamadım:/
Sizin orayı akın ettiler mi büyükşehirlerden?
Sıradan herşeye özlem dolu hale geldik. Sağlık olsun, hepsi tekrar hayatımıza girerÇok ilgilenmek istememişler ya da sorumluluk almak istememişlersir.
Yok ilçedeyim ben kapadokya bölgesinde. gelişmiş bir ilçe. Turistik bir yer, ülke içi ve dışından çok gelen olduğu için hızlı yayılma oldu sanırım burada...
Sabah uyanınca gökyüzünde balonları uçtuğunu gördüğüm bir yer. Ama malesef bu süreçte hiç biri yok artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?