Persentili yüksek bebeklerde görülen bi şey genelde. İki oğlumda da dr masaj onerdi. Özellikle ikinci daha iri olduğu icin msaji ihmal edersen gömük pipi olur, dedi. İkisinde de sorun olmadı. Mutlaka doktora gidin erken dönemde ilgilensin. Opeasuonu yapan doktora foto atın mesela.Kızlar oğlumu doğar dogmaz sünnet ettirmiştik..ürologu da iyi bir profu.. fakat suan gömük pipi durumu var. Yasayan var mi boyle bisey? Düzelir umarım büyüdükçe
Kıyamam ya çok geçmiş olsu. Allah beterinden korusunSağol cnm. Amin. Bazen kaka yapınca pipiye kadar çıkıyor . Geçen yine kaka yapmış uyurken. Pipiye de bulaşmış. Uyanınca gördüm. Ben ondan oldu diye düşünüyorum
Tuz, Bal ve işlenmiş seker, bir yaşına kadar yok. Pekmez veriyoruz. Tatlı olarak yiyebileceği tek şey pekmez zaten. Reçel mi??? Hanımefendi ne dediğinin farkında değil galiba. Recelde rafine şeker kullanılmıyor mu? Reçel daha 3 buçuk yaşındaki oğluma vermedim ben saf şeker bir faydasi yok ki.Dün kızıma armutlu yoğurt yedirmistim.Hem armutu hem yoğurdu hep ayrı yemisti,ilk kez bir verdim.Armutu fazla mi kaçmış anlamadımSabahtan beri üç kez yaptı altına.Bugun başka şeyler yiyerek dengelesin
Kizlar sağlık ocağında ebenin bana söyledikleri aklıma yatmadi,size danışmak istiyorum.
1 yaşına kadar şekerli gıda yok dedi.Bal,pekmez asla yok.Recel ise sadece ev yapımı verebilirsin dedi.
Pekmez verilmez mi soğuk sıkım? Takip için götürdüğüm prof çocuk doktoru demiri kan tahlili yapılana dek pekmezden almasını istemisti,henüz vermedim.Reçel elbette vermicem.
Yürüteç tavsiye etti.Bu konuyu da hiç düşünmemiştim.Kizimin yerde oyalanmasindan memnunuz.Suan geri geri sürünüyor.
1 yaşına kadar hiçbir yemeği öğün gibi verdirme.Sadece tadicak.Yok yumurtanın şu kadarını yesin,yok bilmem neli muhallebi yesin karnı doysun olayı yok şeklinde konuştu.
Tamam bebeklerin her biri ayri karakter.Hepsi kendine has ve özel.Ama sagliklarini ilgilendiren beslenme konusunda ki bu fikir ayrılıkları neden
Pekmez verilir cnm organik reçel ve tatlı şeyler olmaz yürüteç zararlı almadigsan kullanma 9aylik olunca bile aile sofrasına oturabilir diyor öğünleri giderek artırın siz hemşire ye değil doktora uyunDün kızıma armutlu yoğurt yedirmistim.Hem armutu hem yoğurdu hep ayrı yemisti,ilk kez bir verdim.Armutu fazla mi kaçmış anlamadımSabahtan beri üç kez yaptı altına.Bugun başka şeyler yiyerek dengelesin
Kizlar sağlık ocağında ebenin bana söyledikleri aklıma yatmadi,size danışmak istiyorum.
1 yaşına kadar şekerli gıda yok dedi.Bal,pekmez asla yok.Recel ise sadece ev yapımı verebilirsin dedi.
Pekmez verilmez mi soğuk sıkım? Takip için götürdüğüm prof çocuk doktoru demiri kan tahlili yapılana dek pekmezden almasını istemisti,henüz vermedim.Reçel elbette vermicem.
Yürüteç tavsiye etti.Bu konuyu da hiç düşünmemiştim.Kizimin yerde oyalanmasindan memnunuz.Suan geri geri sürünüyor.
1 yaşına kadar hiçbir yemeği öğün gibi verdirme.Sadece tadicak.Yok yumurtanın şu kadarını yesin,yok bilmem neli muhallebi yesin karnı doysun olayı yok şeklinde konuştu.
Tamam bebeklerin her biri ayri karakter.Hepsi kendine has ve özel.Ama sagliklarini ilgilendiren beslenme konusunda ki bu fikir ayrılıkları neden
Valla bu ebe amma sallamış. Çelişkiye bak. Şekerli gıda yok diyor, şekerden yapılan reçeli ver ama pekmez gibi yararlı şeyi verme diyor. Bir de yürüteç tavsiye ediyor. Bence siz çocuk doktorunuzu dinleyin. Ben kızıma pekmez vermiştim. Oğluma da vereceğim kahvaaltılarda. Yürüteç de asla ikisin ede kullanmadım kullanmam.Dün kızıma armutlu yoğurt yedirmistim.Hem armutu hem yoğurdu hep ayrı yemisti,ilk kez bir verdim.Armutu fazla mi kaçmış anlamadımSabahtan beri üç kez yaptı altına.Bugun başka şeyler yiyerek dengelesin
Dün kızıma armutlu yoğurt yedirmistim.Hem armutu hem yoğurdu hep ayrı yemisti,ilk kez bir verdim.Armutu fazla mi kaçmış anlamadımSabahtan beri üç kez yaptı altına.Bugun başka şeyler yiyerek dengelesin
Arkadaşlar, içinde bulunduğumuz süreçten dolayı bebeğime tulum, zıbın vs almak için kaliteli bir alışveriş adresi arıyorum.
İnternetten bebek kıyafetleri ve ihtiyaçları ile ilgili sipariş verip, memnun kaldığınız yerler varsa paylaşır mısınız?
NAsıl verdiniz?Dun irmik muhallebisini cok sevdi meyveli. Oneririm cok basit yapisilida
NAsıl verdiniz?
Ben de bugün pırasa ve patates haşlayıp ezip yedirdim çok az yedi ama sevdi gibi
3/4 cay bardagi suNAsıl verdiniz?
Ben de bugün pırasa ve patates haşlayıp ezip yedirdim çok az yedi ama sevdi gibi
Zara in yazlık tişörtleri çok çabuk bozuluyor. Şekli semali kayiyor. H,&m daha iyi oluyor.H&m urunlerinden memnunum. Ayni sekilde zaraninda. Simdi havalar isininca bende biraz yazlik siparis verdim.
Bebeğine mercimek çorbası veren var mı? Ben mercimek çorbasını, büyük oğluma daha besleyici olsun diye, ince bulgur, havuç koyarak yapıp blendırdan geçiriyorum. Salçasız seviyoruz. Bebeğe yedirsem gaz yapar mı ki.
Bende bunu mercimeksiz halini yapıp veriyorum. Bir gün deneyim mercimek bakalım, rahatsız ederse vermem tekrar.Makarna vitmadan aldigim bebek mercimek corbasi vardi icine kurutulmus havuc ve pirinc de koymuslar. Yemek kitabimizda balkabagi corbasi tarifi vardi. Sogan niyetine cok az pirasanin beyaz kismi, 2 yemek kasigi kadar mercimekli karisimdan, 2 dilim balkabagi ve 2 tatli kasigi zeytinyagi hepsini buharda pisirdim blenderdan gecirdim biraz suyla. Bu sekilde verdim. Fakat o gunden sonra biraz kabizlik cektik bilmiyorum bu tarifle ilgili mi yoksa genel olarak ek gidaya gectik diye mi.
Mercimek bi iki kere verdim ben. Havuç patates corbasi yaparken haşlanmış kırmızı mercimek bi çay kaşığı ekledim. Ek bı sorun olmadı. Tadını çok sevdi.Bebeğine mercimek çorbası veren var mı? Ben mercimek çorbasını, büyük oğluma daha besleyici olsun diye, ince bulgur, havuç koyarak yapıp blendırdan geçiriyorum. Salçasız seviyoruz. Bebeğe yedirsem gaz yapar mı ki.
Bugun öğlen biz yemek yerken uyandı 2-3 kasık verdim ben sımdılık sıkıntısı yok.Bebeğine mercimek çorbası veren var mı? Ben mercimek çorbasını, büyük oğluma daha besleyici olsun diye, ince bulgur, havuç koyarak yapıp blendırdan geçiriyorum. Salçasız seviyoruz. Bebeğe yedirsem gaz yapar mı ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?