2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Maşallah ateşi o yüzden çıkmış olabilir. Alt dişi mi patlamış. Bizimkinde henüz hareket yok. Abisi de geç çıkarmıştı

Aaaa kim o

Maşallah ateşi o yüzden çıkmış olabilir. Alt dişi mi patlamış. Bizimkinde henüz hareket yok. Abisi de geç çıkarmıştı
Üstten bekliyordum, alttan gelmiş. Benim büyük kızımın daha erken gelmişti. Kuşum da 2 aydır uğraşıyordu, ancak geldi. Senin kuzunun da sıra sıra kolaylıkla gelsin inşallah

Kızlar bebekleriniz için ne tür oyuncaklar kullanıyorsunuz neler alinabilir acaba bizde şuan çıngıraklar ve oyun halısı var başka ne alinabilir öneri verirseniz sevinirim.

. çocuğum yanımda saatlerce üstü açık uyumuş inşallah hasta olmaz. Vicdanım bi taraftan hasta olacak korkum bi taraftan . Bi de her gün banyo yaptırıyorum
Bizim üstümüze her gece açık malesef battaniye yorgan sürekli tekmeliyor, uykudan uyanip tekmeleyip geri uyuduğu oluyor o derece antiyorgan diyoruz.
Geçmiş olsun en güvenlisi yere koymak dönüp gitmeler içinde çevresini bosaltmak lazim.
Geçmiş olsun canim.benimde ödüm kopuyor hasta olursa diye mevsim geviside var biran önce normal hayatlarimiza dönelim inşallah, okul iş özgürce dışarı cikmak çok büyük nimetmis.
Kizlar pancar verilir mi acaba ya ? Evde cok guzel var minik minik pancarlar.Yogurtla falan verilir mi erken mi?
Bende migrosta minnacik vardi onlardan aldım 2 tane cevizden bir tık buyuk diyelim soyup 7-8 dilime böldüm .sebze corbalarina 1 er tane atıyorum.gerisini buzluğa attim.hatta buzlukta sebze karışımım var .evde taze sebze kalmamis ise ordakilerden çorba yapıyorum.

Kızlar bebekleriniz için ne tür oyuncaklar kullanıyorsunuz neler alinabilir acaba bizde şuan çıngıraklar ve oyun halısı var başka ne alinabilir öneri verirseniz sevinirim.
Büyük resimli kitaplar alabilirsin, güzel inceliyorlar, basınca ses çıkaran oyuncaklar da olabilir. Sesin nerden geldiğini anlamayıp, sesi arayıp şaşırmaları çok tatlı oluyor

Birde bizim ki, kucağıma yüzü bana dönük oturtup, bu senim ağzın, bunlar gözlerin vb şeklinde parmağımla dokunuyorum
Çok hoşuna gidiyor

Pusete asılan sesli cingiraklardan aldım üstelik 90 TL yüzüne bile bakmadı.sesli tirtil piyano masalcı ayi birsuru oyuncak var şimdilik hiç ilgisini çekmiyor.
Emekleme arkadaşım diye birsey var hem müzikli hem kiprasiyor hemde ışıklı bizimki onu seviyor.

Tamam canım çok sağol tekrar elmayla baslarim o zaman bugun doktor cvp vermeden once az bisey havuc verdim sevdi onu belkide onla başlarım tekrar

Bence de yaptır canım. Ben çok tereddüt ettim, ama eski yasadıgın yerdeki çocuk druna e g ats apptan sordum. Burdakı dru da cok ıyı ama takıp yapmıyor. Hasta olursa getır der ve tedhiş tedavide cok iyidir. Ikısı de yaptır. 2 ay sonra tam düzelme beklemeyin ve aşıların zamanında yapılması gerekli dediler. Ben de götırdum zor bela arabada yaptı.. Ağzına verdıgı pembe ılacı yakıyordu ıgnelerde aglamadı bıle hemşirenin elindeki pembe agızdan verilen ılaca elini uzatıyor tadını sevdi... Hemşire listede olan bır ası kısmını doldurmadı neden dedım onu saglık bakanlığı kaldırdı. 1.foz vuruldu dıger dozda 9. Ay da mı ne dedı.... Ben de ucretli olduysa alıp yapın dedım yok öyle degıl dedı.... O dolar zaten yapılıyor dedi... Boy kiloyu da telefonla söyledim. 24 temmuza kadar ası yok

Offf yeni gördüm. Çok geçmiş olsun . Hani hep derlerdi sünnetli çocuk enfeksiyon olmaz diye. Aman Allah beterinden korusun. Sağlık versin.

Offf yeni gördüm. Çok geçmiş olsun . Hani hep derlerdi sünnetli çocuk enfeksiyon olmaz diye. Aman Allah beterinden korusun. Sağlık versin.
Sağol cnm. Amin. Bazen kaka yapınca pipiye kadar çıkıyor . Geçen yine kaka yapmış uyurken. Pipiye de bulaşmış. Uyanınca gördüm. Ben ondan oldu diye düşünüyorum

Oyun halisi kesmiyo bizimkileri artik.Biri zaten emekledi emeklicek.2tane battaniyeyi ust uste seriyorum nevresimini gecirip.Yaklasik 2 bucuk aydir onun ustunde takiyolar.Illa oyuncak vermiyorum.Bazen elime ne gecerse zarar vermeyecek atiyorum bu döşeğin ustune.Yeni bisey gelmis diye almaya calisiyolar Su anda kitaplari,corap,leğen,sleepynin islak mendil kabi(en cok bunu seviyolar),300 ml lik pet sisenin icinde fasulye,nohut,bez patik,eski burun aspiratorunun hortumu. oyuncak olarak 2 tane cingirak,zincir,oyun halisinin puf hayvanciklari,1 tane isik ve ses cikarak baykus,dis kasiyicilari...Fazla oyuncaga bogmak istemiyorum.Etrafindaki sert,yumusak,ses cikaran nesnelerle ilgilensinler istiyordum.Oyle de oluyor gibi .

Kızlar oğlumu doğar dogmaz sünnet ettirmiştik..ürologu da iyi bir profu.. fakat suan gömük pipi durumu var. Yasayan var mi boyle bisey? Düzelir umarım büyüdükçe

Dün kızıma armutlu yoğurt yedirmistim.Hem armutu hem yoğurdu hep ayrı yemisti,ilk kez bir verdim.Armutu fazla mi kaçmış anlamadım Sabahtan beri üç kez yaptı altına.Bugun başka şeyler yiyerek dengelesin

Kizlar sağlık ocağında ebenin bana söyledikleri aklıma yatmadi,size danışmak istiyorum.
1 yaşına kadar şekerli gıda yok dedi.Bal,pekmez asla yok.Recel ise sadece ev yapımı verebilirsin dedi.
Pekmez verilmez mi soğuk sıkım? Takip için götürdüğüm prof çocuk doktoru demiri kan tahlili yapılana dek pekmezden almasını istemisti,henüz vermedim.Reçel elbette vermicem.

Yürüteç tavsiye etti.Bu konuyu da hiç düşünmemiştim.Kizimin yerde oyalanmasindan memnunuz.Suan geri geri sürünüyor.

1 yaşına kadar hiçbir yemeği öğün gibi verdirme.Sadece tadicak.Yok yumurtanın şu kadarını yesin,yok bilmem neli muhallebi yesin karnı doysun olayı yok şeklinde konuştu.

Tamam bebeklerin her biri ayri karakter.Hepsi kendine has ve özel.Ama sagliklarini ilgilendiren beslenme konusunda ki bu fikir ayrılıkları neden

Bal evet de pekmezi duymamıştım yasak diye, bi de yürüteç tavsiye ettiyse tuhaf artık kimse tavsiye etmiyor çocukları doğal sürecine bırakma taraftarı herkes genelde

1 yaşına kadar sadece tadım olur mu ya Mantıklı gelmedi bana. Yürüteç de artık önerilen bişey degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…