Elleri ile ayaklarına uzanıyor mu. Oğlum ayaklarını tutmaya başladıktan sonra döndü.Kızlar bebeği hala dönmeyen varmı ya ben taktım biraz bu olaya galiba ne sırt üstüne doğru ne yüzüstune doğru ya Her şeyi yaptım ilgisini çekmek için ama yok sadece sırtüstü duruyor öyle ayaklar eller hareket halinde sadece 29 ekim doğumlu
Cnm kuzenimle konuştum onunki 8aylik olucak 6gun sonra ne dönüyormuş nede isteklimis yani tembel bir kız gayet sağlıklı her çocuk farkli takılma fazlaKızlar bebeği hala dönmeyen varmı ya ben taktım biraz bu olaya galiba ne sırt üstüne doğru ne yüzüstune doğru ya Her şeyi yaptım ilgisini çekmek için ama yok sadece sırtüstü duruyor öyle ayaklar eller hareket halinde sadece 29 ekim doğumlu
24 Ekim dogumlu benimki de. Donuyor ama donmuyor. Donebildigini gordum. Ama normalde asla donmuyor. Kac kilo? Bizimki kilo aldigi donem asla donmuyor. Boyu uzayip biraz incelince donuyor falan.Kızlar bebeği hala dönmeyen varmı ya ben taktım biraz bu olaya galiba ne sırt üstüne doğru ne yüzüstune doğru ya Her şeyi yaptım ilgisini çekmek için ama yok sadece sırtüstü duruyor öyle ayaklar eller hareket halinde sadece 29 ekim doğumlu
Yok canım uzanmiyo benimki henüzElleri ile ayaklarına uzanıyor mu. Oğlum ayaklarını tutmaya başladıktan sonra döndü.
Ya biraz rahatladım şuanCnm kuzenimle konuştum onunki 8aylik olucak 6gun sonra ne dönüyormuş nede isteklimis yani tembel bir kız gayet sağlıklı her çocuk farkli takılma fazla
Canım kilosunu en son 4 aylıkken öğrenmiştim 1.5 ay oldu yani bu ay sonu aşı yaptırırsam ancak öğrenicem .Kilo da etken olabilir24 Ekim dogumlu benimki de. Donuyor ama donmuyor. Donebildigini gordum. Ama normalde asla donmuyor. Kac kilo? Bizimki kilo aldigi donem asla donmuyor. Boyu uzayip biraz incelince donuyor falan.
Sünnetten sonra her banyodan banyoya Dr kremle pipiyi oynat dedı. 2 oğlumda da aynı seyı dedı ıkı farklı Dr. Ben bez degıdırken gunde bir kez pipiyi oynayıp ucunu cıkarıyordum.. BOylece ıce gömülüp yapılmadı. Bu oğlumu 3 ay olunca sunnet etturcektım influenza oldu.. Sonra ıyılessın dedık korona cıktı sunneti kaldı. Ben her bez degısıminde oynatıp cıs delıgını acıyomKızlar oğlumu doğar dogmaz sünnet ettirmiştik..ürologu da iyi bir profu.. fakat suan gömük pipi durumu var. Yasayan var mi boyle bisey? Düzelir umarım büyüdükçe
Canm benim bebişin çok şişti 2 dış yeri buraya resmini de atmıştım sonra biri batladi biri duruyo,ateş olmadı ama mız miz oluyo çok.Hanımlar bebeği diş çıkaran annelere sormak istediğim bir soru var. Oğlum huzursuz hafif ateş var. Dişin çıkmak üzere olduğunu nasıl anlarım. Damakta şişme patlama yok. Ancak damak böyle dalgalı deniz gibi olmuşbide karşıdan dişe bakınca dişerin beyazlğı damaktan görğnğyor. 16 ekim doğumlu.
Ay benimle aynı zamanlamaya denk geldin benimde azaldı ama yettiigi kadar artık ek gıdada yok bide normal regl gibimi.oluyosun benimki ilk 2 gun aşırı karnım ağrıdı şimdide sanki bitecek kadar az oluyoBen dun regl oldum ve sutum cok azaldiOglum doymuyor. Buzluktan takviye yapiyorum. Kac gune duzeliyor bu durum?
Ay benimle aynı zamanlamaya denk geldin benimde azaldı ama yettiigi kadar artık ek gıdada yok bide normal regl gibimi.oluyosun benimki ilk 2 gun aşırı karnım ağrıdı şimdide sanki bitecek kadar az oluyo
Benimse tam tersi normal regliye göre azhiç ağrım olmadı, tesadufen lavaboda gördüm. 3 . gunum hala hiç ağrım yok.ama kanamam çok
Şimdi baktım canım attığın resme. Bizimki o kadar şişmedi daha ama dişler görünüyor böyle damağın içinde. Birazda huysuz olunca acaba dedim diş mi.Canm benim bebişin çok şişti 2 dış yeri buraya resmini de atmıştım sonra biri batladi biri duruyo,ateş olmadı ama mız miz oluyo çok.
Oyyy ne tatlı oluyor onların sinirleriNight owl bugün senin tarifi yaptım bende döke saça yedi pekmez katmaya başlamış oldum minicik minicik..bir de geçen regl iken süt azalma durumunu yazmıştın,cevap vericektim unuttum.ben 3.kez oluyorum doğumdan sonra.ilk regl olduğum zaman hariç bir azalma hissetmedim.kizim mi tolere ediyor yoksa hemen toparlıyor mu bilmiyorum.
Kizlar bu dönemde bebeklerle oyun dışında onlara neler ogretebiliriz?
Uzuvları tanıtma,eşya tanıtma,fotoğraflarla kişileri gösterme haricinde.Esim çak yaptirmaya calisiyorGeçen hafta bilek çevirme hareketi vardı.Bu hafta mama sandalyesinde ellerini yumruk yapıp yüzünün yanına getirip kendini sıkıyor.Sinirlenmeyi de öğrenmiş galiba
Ahh bende arıyorum öyle bir tarifBizimkinin bunlari yemesine en az birbucuk ay var. :) yapayım da büyük oğlan denesin :))
Ben bir tarif bulmuştum, epey güzeldi. İlk iki gün sutte güzel yumusuyirdu ama sonrasında yumusamiyordu. Şöyle tam yumuşayan bulabilsem...
Benim tembel de dönmüyor. 24 ekim dogumlu kızKızlar bebeği hala dönmeyen varmı ya ben taktım biraz bu olaya galiba ne sırt üstüne doğru ne yüzüstune doğru ya Her şeyi yaptım ilgisini çekmek için ama yok sadece sırtüstü duruyor öyle ayaklar eller hareket halinde sadece 29 ekim doğumlu
Aramız çok değilmiş normal o zaman ya dediğin gibi tembellik var biraz kızlarımızdaBenim tembel de dönmüyor. 24 ekim dogumlu kız
Benimki 25 eylül doğumlu, dönmüyor o da. Ama tembel demeyelim lütfenAramız çok değilmiş normal o zaman ya dediğin gibi tembellik var biraz kızlarımızda
Ay benimki direk istemiyor agzini sikica kapatiyor yada kafasini saga sola salliyir istemiyorum diye elimle verince yiyor istahsizmi olacak suan 6 ay 4 gunluk 5 bucuk aydan beri basladim ilk zamanlar hevesliydi simdi yemiyorDiliyle dışarı atma dil atma refleksi olabilir mi canım bebekler memeyi dil atarak emdiği için bu refleks hemen kaybolmuyormuş. Bi araştır internetten. Dil atma refleks olabilir, bebeğinizin ek gıda istemediğini göstermez her zaman diye okumuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?