Benimkide icmiyordu kahve yani bardagina kattim ictiBenim bebeğim biberonla su içmiyor anlıyo süt mama olmadığını çekmiyo bile ne yapsamki
Benim bıdık ta 25 Eylül doğumlu. Dönmüyor. Hiç takmıyorum kafaya çünkü çok normal. Sırt üstü yatarken iki eliyle ayaklarını tutup yan dönüyor. Tam dönmesi yakındır herhalde. Ama yüzüstü hiç sevmio paşam. Bende zorlamiyorum. Acelesi yok zaten.havalar ısınsın iyice. Birde abi var tabi bebeği yere bırakmaya korkuyorum bi kaza olur diye. Artık pusette istemio paşamBenimki 25 eylül doğumlu, dönmüyor o da. Ama tembel demeyelim lütfen
Temkinliler, garanticiler falan diyelim:))
Aynen benimkide oyle kendi yedigim corbayi yiyor tabi tuz var ama kendininkini yemiyor dedigin gibi yavan geliyor sanirim.annemde diyor biz size kendi yedigimizden verirdik baharat aci atmazdik tuzsuz tadimi olurBenimki de sofraya atiliyor elimdekini almaya calisiyor ama yemedi isteyagli salcali istiyo heralde. Yavan geliyo verdiklerimiz
En rahat dönemleri emekleme öncesi kendi başlarına oturup, oyalandıkları dönem galiba:)Benim bıdık ta 25 Eylül doğumlu. Dönmüyor. Hiç takmıyorum kafaya çünkü çok normal. Sırt üstü yatarken iki eliyle ayaklarını tutup yan dönüyor. Tam dönmesi yakındır herhalde. Ama yüzüstü hiç sevmio paşam. Bende zorlamiyorum. Acelesi yok zaten.havalar ısınsın iyice. Birde abi var tabi bebeği yere bırakmaya korkuyorum bi kaza olur diye. Artık pusette istemio paşammama sandalyesi iş görmeye başladı. Etrafı kuş bakış izlio hem .
Nasıl ya bizim oipi ile işimiz bitmedimi yani.sunnet oldu simdi oynatip nasil yapacağız ben anlamadim o kısmı.Sünnetten sonra her banyodan banyoya Dr kremle pipiyi oynat dedı. 2 oğlumda da aynı seyı dedı ıkı farklı Dr. Ben bez degıdırken gunde bir kez pipiyi oynayıp ucunu cıkarıyordum.. BOylece ıce gömülüp yapılmadı. Bu oğlumu 3 ay olunca sunnet etturcektım influenza oldu.. Sonra ıyılessın dedık korona cıktı sunneti kaldı. Ben her bez degısıminde oynatıp cıs delıgını acıyom
Emekleyen ve yeni yürüyen bebek saatli bomba gibi oluyo. Çok tehlikeli. Hiç yalnız bırakılmıyor.En rahat dönemleri emekleme öncesi kendi başlarına oturup, oyalandıkları dönem galiba:)
Benim kuş ilk defa bugün döndü ama bi defa.
Bana da dönmesi daha tehlikeli geldiği için bekleyişte değilim “ne zaman dönecek” diye:) otursun oturduğu yere:d
Bizimki 64-65 cm civarinda Zaten 48 cm dogmustu da doktora gidemedigim icin merak icindeyim boy persentili dusun kilo persentili yuksek vki yuksek8 Ekim de 6 ayi doldu 67 cm ölçtü yanlış hatırlamıyorsam.Night owl
Birde regl sormuştum cevap yazayim dedim unuttum benim ilk 3 gün az oluyor sonra toparlıyor ek gidaya geçtik çok etkilenmez diye dusunuyordum ki son 1 haftadir süt falanda yok sadece gece uyku aralari emziriyorum ki salgi bitmesin diye.
Evde iş güç bitmiyor oğlan gece yatmiyor . büyük kızım sıkıldım diye hergün beni yiyip bitirdi.tam tükenmişlik sendromuna bağladım felaket derecede mutsuzum.corona Allah belani versin diye diye geziniyorum.
Bizimkinin de hem boy hem kilo düşük 49 cm doğmuştu evde yalan yanlış 67 gibi bişey ölçtük iki aydır biz de gidemedik doktor genel durum iyiyse gelmeyin diyor. Kıyafetler küçülmüyor, herkes tembihledi aman kızım hep bir iki ay büyük kıyafetler al elinde kalır dediler asıl o aldıklarım şimdi elimde kalacak bizimki minyon gidiyorBizimki 64-65 cm civarinda Zaten 48 cm dogmustu da doktora gidemedigim icin merak icindeyim boy persentili dusun kilo persentili yuksek vki yuksekBeynim yandi.
Trip miOyyy ne tatlı oluyor onların sinirleri
Benimki trip atmayı öğrenmiş:) dün bikaç saatliğine dışarı çıkmıştım. Eve gelince annemden benim kucağıma geldiğinde, anneme dönüp “hııh” yaptı:))
Müzik açıp dans ettir:) arkaya öne kendini ittirerek oynar da o annesi
Döner arkadasım dert etmeAramız çok değilmiş normal o zaman ya dediğin gibi tembellik var biraz kızlarımızda
Benim kız da dün ilk defa ayaklarını agzına sokmaya başladı. Kendini keşfetme dönemi sanırım.Yok canım uzanmiyo benimki henüz
67 minyon değil ya deme öyle.her çocuk farkli deniyor ama illaki karsilastirma anne yapisinda var.oglan 6.ayinda 67 eve gelip kizimin kartina baktim 6.ayinda 74 cm miş.kizim hep uzun gitti.49 doğdu ama şuan 10 yaşında 165 boyu var.abla şimdiden basladi leeenn cüce mi olucan sen diyor.bi carparim ağzına kim cüce görürsün dedim ama takti dilineBizimkinin de hem boy hem kilo düşük 49 cm doğmuştu evde yalan yanlış 67 gibi bişey ölçtük iki aydır biz de gidemedik doktor genel durum iyiyse gelmeyin diyor. Kıyafetler küçülmüyor, herkes tembihledi aman kızım hep bir iki ay büyük kıyafetler al elinde kalır dediler asıl o aldıklarım şimdi elimde kalacak bizimki minyon gidiyor
PekiiBenimki 25 eylül doğumlu, dönmüyor o da. Ama tembel demeyelim lütfen
Temkinliler, garanticiler falan diyelim:))
Abla acımasız67 minyon değil ya deme öyle.her çocuk farkli deniyor ama illaki karsilastirma anne yapisinda var.oglan 6.ayinda 67 eve gelip kizimin kartina baktim 6.ayinda 74 cm miş.kizim hep uzun gitti.49 doğdu ama şuan 10 yaşında 165 boyu var.abla şimdiden basladi leeenn cüce mi olucan sen diyor.bi carparim ağzına kim cüce görürsün dedim ama takti diline
Canım 45 cm doğmuştu benimki ,evde ölçmeye çalıştım geçen gün 63 e yakindiKızlar bebekleriniz boyları kaç cm?
Kızlar bebekleriniz boyları kaç cm?
İleri geri pipiyi oynayacağız. Yoksa yapısıyor.buyuk oğlumda bitik vardı sünnet oldu. Dr demişti ben cogu zaman yapmayı unuttum. Pipi yapıdır gıbı oldu. Goturduk Dr eliyle ıkı ıleri gerı oynattı, yapışıklık ve gömukluk gıttı... Sonra hep oynattı. Orrwncada sunnet olunca baska drdu o da dedı. Onda ihmal etmedim. Yapışmıyor ve gömulmuyor.Nasıl ya bizim oipi ile işimiz bitmedimi yani.sunnet oldu simdi oynatip nasil yapacağız ben anlamadim o kısmı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?