2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Benimki 25 eylül doğumlu, dönmüyor o da. Ama tembel demeyelim lütfen
Temkinliler, garanticiler falan diyelim:))
Benim bıdık ta 25 Eylül doğumlu. Dönmüyor. Hiç takmıyorum kafaya çünkü çok normal. Sırt üstü yatarken iki eliyle ayaklarını tutup yan dönüyor. Tam dönmesi yakındır herhalde. Ama yüzüstü hiç sevmio paşam. Bende zorlamiyorum. Acelesi yok zaten.havalar ısınsın iyice. Birde abi var tabi bebeği yere bırakmaya korkuyorum bi kaza olur diye. Artık pusette istemio paşam mama sandalyesi iş görmeye başladı. Etrafı kuş bakış izlio hem .

Benimki de sofraya atiliyor elimdekini almaya calisiyor ama yemedi iste yagli salcali istiyo heralde. Yavan geliyo verdiklerimiz
Aynen benimkide oyle kendi yedigim corbayi yiyor tabi tuz var ama kendininkini yemiyor dedigin gibi yavan geliyor sanirim.annemde diyor biz size kendi yedigimizden verirdik baharat aci atmazdik tuzsuz tadimi olur

En rahat dönemleri emekleme öncesi kendi başlarına oturup, oyalandıkları dönem galiba:)
Benim kuş ilk defa bugün döndü ama bi defa.
Bana da dönmesi daha tehlikeli geldiği için bekleyişte değilim “ne zaman dönecek” diye:) otursun oturduğu yere:d

Nasıl ya bizim oipi ile işimiz bitmedimi yani.sunnet oldu simdi oynatip nasil yapacağız ben anlamadim o kısmı.

8 Ekim de 6 ayi doldu 67 cm ölçtü yanlış hatırlamıyorsam. Night owl
Birde regl sormuştum cevap yazayim dedim unuttum benim ilk 3 gün az oluyor sonra toparlıyor ek gidaya geçtik çok etkilenmez diye dusunuyordum ki son 1 haftadir süt falanda yok sadece gece uyku aralari emziriyorum ki salgi bitmesin diye.

Evde iş güç bitmiyor oğlan gece yatmiyor . büyük kızım sıkıldım diye hergün beni yiyip bitirdi.tam tükenmişlik sendromuna bağladım felaket derecede mutsuzum.corona Allah belani versin diye diye geziniyorum.

Son düzenleme:
Emekleyen ve yeni yürüyen bebek saatli bomba gibi oluyo. Çok tehlikeli. Hiç yalnız bırakılmıyor. Büyük oğlum çok hareketlitdi. Evde güvenliği maksimum düzeyde tutmamiza rağmen neler geldi başımiza. Allah korusun. Benim gece uyurken çıkardığım tel tokatı al prize şok elektrik çarptı. Ama Allah'tan çok küçük biseydi ama asla unutmam. İki yaşındaydı. Allah korusun hepsini.

Bizimki 64-65 cm civarinda Zaten 48 cm dogmustu da doktora gidemedigim icin merak icindeyim boy persentili dusun kilo persentili yuksek vki yuksek Beynim yandi.

Bizimki 64-65 cm civarinda Zaten 48 cm dogmustu da doktora gidemedigim icin merak icindeyim boy persentili dusun kilo persentili yuksek vki yuksek Beynim yandi.
Bizimkinin de hem boy hem kilo düşük 49 cm doğmuştu evde yalan yanlış 67 gibi bişey ölçtük iki aydır biz de gidemedik doktor genel durum iyiyse gelmeyin diyor. Kıyafetler küçülmüyor, herkes tembihledi aman kızım hep bir iki ay büyük kıyafetler al elinde kalır dediler asıl o aldıklarım şimdi elimde kalacak bizimki minyon gidiyor

Trip mi bu güncelleme bizim kıza da gelsin canim.babasina atsın atsın dursun oh

67 minyon değil ya deme öyle.her çocuk farkli deniyor ama illaki karsilastirma anne yapisinda var.oglan 6.ayinda 67 eve gelip kizimin kartina baktim 6.ayinda 74 cm miş.kizim hep uzun gitti.49 doğdu ama şuan 10 yaşında 165 boyu var.abla şimdiden basladi leeenn cüce mi olucan sen diyor.bi carparim ağzına kim cüce görürsün dedim ama takti diline

Abla acımasız minyonu kötü olarak demedim ya ben de minyonum hareketleri gelişimi çok şükür yerinde ağzı maşallah tadım makinesi olarak çalışıyor terlik kitap saç çorap ne bulsa ağza çocuğum tanımaktan yorulmadı gitti ne ağızmış diyorum

Bugün 6.ay aşısını yaptırdık. Pencereler, kapılar hep açıktı. 5 dakika falan durmuşuzdur içeride. Boy kilo kontrolü yapmıyorlar. Sadece aşıyı vurdu. Çocuk felcini ağıza damlattı. Yüzüne dokunmadan önce eline dezenfektan sıktı başka bir hemşire

Nasıl ya bizim oipi ile işimiz bitmedimi yani.sunnet oldu simdi oynatip nasil yapacağız ben anlamadim o kısmı.
İleri geri pipiyi oynayacağız. Yoksa yapısıyor.buyuk oğlumda bitik vardı sünnet oldu. Dr demişti ben cogu zaman yapmayı unuttum. Pipi yapıdır gıbı oldu. Goturduk Dr eliyle ıkı ıleri gerı oynattı, yapışıklık ve gömukluk gıttı... Sonra hep oynattı. Orrwncada sunnet olunca baska drdu o da dedı. Onda ihmal etmedim. Yapışmıyor ve gömulmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…