2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ben aşıdan sonra ek gıdaya basladım. Yogurdu püskurttu 2 gun denedim 1 kasık bıle yemedı. Barı sebze vereyim dedim. Patates havuc ezdim anne sutu kattım. Gene cıkardı..tadımlık bıle almadı agzını kılıtledı. Dıger 2 oğlum ıyı kötu alır yerdi. Bu bıldıgın ev yemegı tattır agzını nasıl acıyor. Ek gıda yıyeceklerını sevmedi. Hep emmek ıstıyor. Israr etmedim bu sabah, akşam gene deneyeceğim...

Benim 1 numarada ayaklı tehlikeydi.1.5 2 yasındayfı. Yıkadım borbızunu giydirdim. Annem gel sacını kurutcam dedım, sen git salondaki koltugu arka dar yerıne geç...koltuk tam dayalıydı. Serce parmagı sok. Bır bagırdı yanıma gekişi var. Elektrik carpmış. Misafirlikte gelirken milletin cocugunu oyuncagını getirirdi. Hatta benım cantama kumanda koymuşlugu var. Bır baktım komsunun kumandası... Anne bızımkı bozulursa dıye getirdim... Sen kolonyayı al iç. Allahtan içerken yakaladım. Ustune bol su içirdim. 3 yasında kredın ilk gunu bir cocugu dovdu benı 2 saat sonra cagırdılar. O kadar cok ki. Otelde kaşla göz arası kaybol Bız havuz kenarında cocuk arıyoz.. Şarkıcı kadının yanında 3kundenbturmul dans ediyor o zaman da 3.5 yasındaydı... Ortanca ve bu bebegım onun bebekliğibe göre kuzu...

Bende de evde iş güç bitmiyor iş yetiştircem diye uyku aralarında koşa koşa yemek yicem diye yıldım artık ne kendi kişisel bakımımı es geçiyorum bile. Artık tamamıyle saldım herşeyi bir yığın çamaşır bir yığın bulaşıl mutfakta odalarda adım atacak yer kalmadı eşim yiyip içip ... bende yiyip içip ... karsr verdim. Bakalım nereye kadar gidecek beklemedeyim. Çocuğumun bebekliğini kaçırıyorum resmen ve bu beni inanılmaz derecede üzüyor

Ah hepimiz ayniyiz ya bu erkekler neden bu kadar rahat kendi tabagini kaldirmaktan acizler 15 gundur evdeydi bide ona hizmet ediyorum birsey soyleyince dirdirci oluyiruz elinde bi tlf oyun tv karsidinda oh gelsin dizielr filmler yoruldum cok

Yere ser yorgan battaniye ne istersen artik. Birak yerde debelensin bol bol

Bizimkine babasi ogretiyor dönmeyi. Yataga yatıyorlar. Deli gibi o tarafa bu tarafa döndürüyor birakiyor bakiyoruz oglan kendsi donmeye calisiyor.

Sen dondur elinle saga sola. Kendisi de dener zamanla donmeyi

Ayagindan corabini çıkarıp bakiyor sonra agzina sokuyor ıslatıyor bir güzel

Elini agzina sokup isiriyor isiriyor bileklerine kadar su oluyor

Sonra o islak elini ayaklarina sürüyor
Ayakları buz gibi oluyor

Sabah uyanmis gargara yapar gibi girtlaktan aaaaa diye bir ses çıkarıyor allahim yarabbim uzun hava ceker gibi ne bileyim boyle bir çileeeeeeğğğ ceker gibi ama gargarali

Yere battaniye attik üstünde oturup oynuyor. Bir kabin icine doldurdum çıngıraklarini oyuncaklarıni egiliyor bakiyor cikariyor inceliyor agzina sokuyor sıkılıyor atiyor öbürünü aliyor. Sonra kutuyu cekip birakiyor ses yapiyor kaşlarını catiyor hizli hizli yapiyor bir yandan da bagiriyor. Agzina soktugu oyuncakla beraber bıııvvv yapiyor.

Sanatci ruhlu yavrum sarkici turkucu falan olucak galiba

Üc dört gündür de sirt üstü yattigi yerde ellerini havaya kaldirip bilekten saga sola cevirip izliyor

Oturdugu yerdeki örtüyü kaldirip altina bakiyor. Duzeltiyorum tekrar aciyor

Altini degistirirken göbeğinden öpmeye basladigimdan beri her altini actigimda gobegini kaşır gibi yapiyor

Ya benimki de eliyle gel gel gel yapmaya başladı
Geçenlerde dişini kaşısın diye yeşil soğan verdik, sevmedi. Bir daha verdik ııh ıııh diyor, reddediyor

Dönme işini biz şöyle yaptık kızlar; üstünde sadece beziyle ya da çıplak alt açma örtüsünün üstünde biraz oynattık. İlk öyle döndü. Çıplak olunca acayip rahat hareket ediyorlar, bir deneyin.

Selamlar besleyici ve doyurucu kahvalti tarifiyle geldim biz 2 gundur yapiyoruz

1 yumurta sarisinin yarisi
1 yemek kasigi tam bugday unu
Ceyrek olgunlasmis avokado
1 tatli kasigi ev yapimi lor ya da labne peyniri (kendi yaptigim)
Cay bardagi kadar su

Yumurtayi hasliyoruz. Un ve suyu karistirip kivam alana kadar pisiriyoruz. Ben bu asamada peynir alti suyundan da ekliyorum buzluga attigim yaptiysaniz tavsiye ederim. Haslanan yumurtanin sarisinin yarisi ceyrek avokado ve lor peynirini ezip uzerine de kivam alan unu ekleyip bebislere yediriyoruz

Not: Malzemelerin hepsini onceden tattirmis olmanizi tavsiye ederim.

Şarkıcının yanında dans etmesi benimki yine iki buçuk yaş civarı sabah uyandi geldi benim yanıma sonra çıktı tekrar odadan. Bı anahtar sesi duydum. Bı fırladım kapıyı üstüme kitlemis. Ben yatak odası nda oğlan kapı dışında. Kapının altında boşluk var. Hemen albümden fotoğraf çıkardım. Kapının altından uzattım. Oğlum anahtarı kapıdan çıkar fotoğrafın üstüne koy dedim. Çocuk ugrasio ugrasio anahtar asıldı kaldı deliğe takildi. Başta gülüyordu oyun sandi. Sonra ağlamaya başladı. Telim yanımdaydı eşimi aradım. Arkadaşının aracıyla geldiler. Neyse bizi kurtardılar. Kuzum onkadar ağlamış ki sümukler ağzına girmişti. Artık bizim evde anahtar yok. Kaynanam temizlik yapiodu bir yandan süpürüp bı yandan siliyo. Ben ikinciye dokuz aylık hamileyim. Sen al supurgeyi su kovasına sok çalıştır. Toz torbalı süpürge. Biz yakalayana kadar bütün kovayi çek. Motor yandı tabi. Daha çok var da tanıyan olcak diye yazamiom

Son anlattığın çok korkunç

Bizim fiks kahvalti menumuz bu.Sadece meyve degisiyor ya da un-irmik-yulaf -bebe biskuvisi degisiyor.Bir de ben artik yarim ceviz rendeliyorum kahvaltilarina.

Son düzenleme:
Selam kızlar nasılsınız benim kızım da 9 Ekim doğumlu bayağıdır siteye girmedim girince de bir yazayım dedim buraya da. Benim kızım hala desteksiz oturamıyor. Kimisi normal diyor kimisi gecikmiş diyor. Bence de normal ama yine de düşünmüyor değilim, bilirsiniz. Ben de sepete oturtuyorum oyuncaklarını önüne koyuyorum çok seviyor öyle. İnstagramda bir doktor öyle önermişti yani alıştırmak için. Sizce normal mi

24 eylül doğumlu bebeğim destekli oturmak da zorlanıyor. Çünkü yerde yuvarlanmayı seviyor. Sizin ki daha da küçük, bu ayda bşr bebeğin desteksiz oturmaması normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…