- 13 Haziran 2013
- 1.944
- 3.919
- 133
Benim 1 numarada ayaklı tehlikeydi.1.5 2 yasındayfı. Yıkadım borbızunu giydirdim. Annem gel sacını kurutcam dedım, sen git salondaki koltugu arka dar yerıne geç...koltuk tam dayalıydı. Serce parmagı sok. Bır bagırdı yanıma gekişi var. Elektrik carpmış. Misafirlikte gelirken milletin cocugunu oyuncagını getirirdi. Hatta benım cantama kumanda koymuşlugu var. Bır baktım komsunun kumandası... Anne bızımkı bozulursa dıye getirdim... Sen kolonyayı al iç. Allahtan içerken yakaladım. Ustune bol su içirdim. 3 yasında kredın ilk gunu bir cocugu dovdu benı 2 saat sonra cagırdılar. O kadar cok ki. Otelde kaşla göz arası kaybol Bız havuz kenarında cocuk arıyoz.. Şarkıcı kadının yanında 3kundenbturmul dans ediyor o zaman da 3.5 yasındaydı... Ortanca ve bu bebegım onun bebekliğibe göre kuzu...Emekleyen ve yeni yürüyen bebek saatli bomba gibi oluyo. Çok tehlikeli. Hiç yalnız bırakılmıyor.Büyük oğlum çok hareketlitdi. Evde güvenliği maksimum düzeyde tutmamiza rağmen neler geldi başımiza. Allah korusun. Benim gece uyurken çıkardığım tel tokatı al prize şok elektrik çarptı. Ama Allah'tan çok küçük biseydi ama asla unutmam. İki yaşındaydı. Allah korusun hepsini.
Bende de evde iş güç bitmiyor iş yetiştircem diye uyku aralarında koşa koşa yemek yicem diye yıldım artık ne kendi kişisel bakımımı es geçiyorum bile. Artık tamamıyle saldım herşeyi bir yığın çamaşır bir yığın bulaşıl mutfakta odalarda adım atacak yer kalmadı eşim yiyip içip ... bende yiyip içip ... karsr verdim. Bakalım nereye kadar gidecek beklemedeyim. Çocuğumun bebekliğini kaçırıyorum resmen ve bu beni inanılmaz derecede üzüyor8 Ekim de 6 ayi doldu 67 cm ölçtü yanlış hatırlamıyorsam.Night owl
Birde regl sormuştum cevap yazayim dedim unuttum benim ilk 3 gün az oluyor sonra toparlıyor ek gidaya geçtik çok etkilenmez diye dusunuyordum ki son 1 haftadir süt falanda yok sadece gece uyku aralari emziriyorum ki salgi bitmesin diye.
Evde iş güç bitmiyor oğlan gece yatmiyor . büyük kızım sıkıldım diye hergün beni yiyip bitirdi.tam tükenmişlik sendromuna bağladım felaket derecede mutsuzum.corona Allah belani versin diye diye geziniyorum.
Ah hepimiz ayniyiz ya bu erkekler neden bu kadar rahat kendi tabagini kaldirmaktan acizler 15 gundur evdeydi bide ona hizmet ediyorum birsey soyleyince dirdirci oluyiruz elinde bi tlf oyun tv karsidinda oh gelsin dizielr filmler yoruldum cokBende de evde iş güç bitmiyor iş yetiştircem diye uyku aralarında koşa koşa yemek yicem diye yıldım artık ne kendi kişisel bakımımı es geçiyorum bile. Artık tamamıyle saldım herşeyi bir yığın çamaşır bir yığın bulaşıl mutfakta odalarda adım atacak yer kalmadı eşim yiyip içip ... bende yiyip içip ... karsr verdim. Bakalım nereye kadar gidecek beklemedeyim. Çocuğumun bebekliğini kaçırıyorum resmen ve bu beni inanılmaz derecede üzüyor
Benim de oğlumdaAramız çok değilmiş normal o zaman ya dediğin gibi tembellik var biraz kızlarımızda
Kızlar bebeği hala dönmeyen varmı ya ben taktım biraz bu olaya galiba ne sırt üstüne doğru ne yüzüstune doğru ya Her şeyi yaptım ilgisini çekmek için ama yok sadece sırtüstü duruyor öyle ayaklar eller hareket halinde sadece 29 ekim doğumlu
Kızlar bebekleriniz boyları kaç cm?
Şarkıcının yanında dans etmesiBenim 1 numarada ayaklı tehlikeydi.1.5 2 yasındayfı. Yıkadım borbızunu giydirdim. Annem gel sacını kurutcam dedım, sen git salondaki koltugu arka dar yerıne geç...koltuk tam dayalıydı. Serce parmagı sok. Bır bagırdı yanıma gekişi var. Elektrik carpmış. Misafirlikte gelirken milletin cocugunu oyuncagını getirirdi. Hatta benım cantama kumanda koymuşlugu var. Bır baktım komsunun kumandası... Anne bızımkı bozulursa dıye getirdim... Sen kolonyayı al iç. Allahtan içerken yakaladım. Ustune bol su içirdim. 3 yasında kredın ilk gunu bir cocugu dovdu benı 2 saat sonra cagırdılar. O kadar cok ki. Otelde kaşla göz arası kaybol Bız havuz kenarında cocuk arıyoz.. Şarkıcı kadının yanında 3kundenbturmul dans ediyor o zaman da 3.5 yasındaydı... Ortanca ve bu bebegım onun bebekliğibe göre kuzu...
Son anlattığın çok korkunçŞarkıcının yanında dans etmesibenimki yine iki buçuk yaş civarı sabah uyandi geldi benim yanıma sonra çıktı tekrar odadan. Bı anahtar sesi duydum. Bı fırladım kapıyı üstüme kitlemis. Ben yatak odası nda oğlan kapı dışında. Kapının altında boşluk var. Hemen albümden fotoğraf çıkardım. Kapının altından uzattım. Oğlum anahtarı kapıdan çıkar fotoğrafın üstüne koy dedim. Çocuk ugrasio ugrasio anahtar asıldı kaldı deliğe takildi. Başta gülüyordu oyun sandi. Sonra ağlamaya başladı. Telim yanımdaydı eşimi aradım. Arkadaşının aracıyla geldiler. Neyse bizi kurtardılar. Kuzum onkadar ağlamış ki sümukler ağzına girmişti. Artık bizim evde anahtar yok . Kaynanam temizlik yapiodu bir yandan süpürüp bı yandan siliyo. Ben ikinciye dokuz aylık hamileyim. Sen al supurgeyi su kovasına sok çalıştır. Toz torbalı süpürge. Biz yakalayana kadar bütün kovayi çek. Motor yandı tabi. Daha çok var da tanıyan olcak diye yazamiom
Selamlar besleyici ve doyurucu kahvalti tarifiyle geldim biz 2 gundur yapiyoruz
1 yumurta sarisinin yarisi
1 yemek kasigi tam bugday unu
Ceyrek olgunlasmis avokado
1 tatli kasigi ev yapimi lor ya da labne peyniri (kendi yaptigim)
Cay bardagi kadar su
Yumurtayi hasliyoruz. Un ve suyu karistirip kivam alana kadar pisiriyoruz. Ben bu asamada peynir alti suyundan da ekliyorum buzluga attigim yaptiysaniz tavsiye ederim. Haslanan yumurtanin sarisinin yarisi ceyrek avokado ve lor peynirini ezip uzerine de kivam alan unu ekleyip bebislere yediriyoruz
Not: Malzemelerin hepsini onceden tattirmis olmanizi tavsiye ederim.
Bin TL lik süpürge çöp olduSon anlattığın çok korkunç
66 cm di en son minyon olaxak demksti doktoru bana bakarakKızlar bebekleriniz boyları kaç cm?
Bizimki de biberonunda ki sütü laptop ın düğmelerine sıkmıştıBin TL lik süpürge çöp oldu
24 eylül doğumlu bebeğim destekli oturmak da zorlanıyor. Çünkü yerde yuvarlanmayı seviyor. Sizin ki daha da küçük, bu ayda bşr bebeğin desteksiz oturmaması normalSelam kızlar nasılsınızbenim kızım da 9 Ekim doğumlu bayağıdır siteye girmedim girince de bir yazayım dedim buraya da. Benim kızım hala desteksiz oturamıyor. Kimisi normal diyor kimisi gecikmiş diyor. Bence de normal ama yine de düşünmüyor değilim, bilirsiniz. Ben de sepete oturtuyorum oyuncaklarını önüne koyuyorum çok seviyor öyle. İnstagramda bir doktor öyle önermişti yani alıştırmak için. Sizce normal mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?